Rishikimi HideMyAss

rekuizitë


 • Vendndodhjet e serverëve: Ka 280+ vendndodhje të serverëve nën rrjet, gjë që tregon shumë për shërbimin. Ata kanë më shumë se 880 serverë, dhe përdoruesi ka shumë mundësi në dispozicion të tij / saj gjatë gjithë kohës.
 • Shpejtë: Me HMA! Përdoruesit marrin lidhje interneti me shpejtësi të lartë në të gjithë serverët dhe mënyrat.
 • Kriptimi: Të dhënat e përdoruesit janë të mbyllura brenda kriptimit të fuqishëm 256-bit. Kjo masë është më se e mjaftueshme për t’i mbajtur të dhënat të sigurta pasi ka shumë kombinime të mundshme për kriptimin.
 • Ndarja e skedarëve P2P: Ka serverë të dedikuar P2P, të cilët e bëjnë torrentimin shumë më të lehtë në rrjet.
 • Streaming: Ekzistojnë serverë të dedikuar për transmetim në rrjet, dhe përdoruesit marrin qasje në shumë përmbajtje të bllokuar gjeo-bllok dhe mund të transmetojnë përmbajtjen e tyre të preferuar në internet.
 • 24/7 Përkrahja e Klientit: Ata ofrojnë mbështetje 24/7 të klientit, dhe përdoruesi mund të presë një përgjigje të shpejtë nga drejtuesit e tyre për mbështetjen e klientëve. Kjo e bën procesin fillestar të drejtimit përmes klientit, shumë më lehtë.

Cons

 • Juridiksioni Britanik: Mbretëria e Bashkuar është një nga vendet me 5 sy dhe nuk është aspak një lajm i mirë. 5-Sytë është një grup vendesh që kryejnë mbikëqyrje të rreptë të trafikut të internetit në juridiksionin e tyre dhe gjithashtu ndajnë këto të dhëna me njëri-tjetrin.
 • Disa prerje: Ekzistojnë prerje të dhënash në formën e adresave IP dhe pullave kohore, të cilat shumë prej ofruesve të vërtetë të VPN pa regjistrime nuk shqetësohen për të mbledhur.
 • Protokolli i vetëm: Versioni 4 i HideMyAss! ka vetëm protokoll OpenVPN për momentin. Versioni i mëparshëm kishte dy protokolle të tjera së bashku me OpenVPN, kështu që ky është në të vërtetë një zbritje nga versioni i fundit.
 • Karakteristikat e Munguara të Sigurisë: Klienti nuk është i pajisur me mbrojtje nga rrjedhja IPv6 ose mbrojtje nga rrjedhja DNS, dhe kjo mund të jetë një lëkundje domethënëse në forca të blinduara.

Përmbledhje

Pasqyrë e shpejtë
Uebfaqe UebfaqeVizitimi
protokolletPPTP, OpenVPN
platformatWindows, Mac, iOS, Android, Linux
jurisdiksionBritani e Madhe
prerje-transportim trupashpo
encryptionAES-256
Lidhjet5 lidhje
Locations280 Vendndodhjet
Servers930+
Netflix / P2PP2P Në dispozicion
Opsionet e pagesaveKarta e Kredisë, PayPal, Union Pay, Kuleta Qiwi
Opsionet e mbështetjesBiseda live
Prmimet nga2.99 $ / muaj Faturuar për 36 muaj
Garanci30 ditë para mbrapa
Prove falasjo

Ekrani fillestar i UI

Domosdoshmëria është nëna e shpikjes. Një 16
një djalë i vjetër anglez kishte për të kapërcyer kufizimet e vendosura për shkollën e tij
rrjet për të hyrë në lojëra dhe filma.

Dhe voila! HideMyAss! erdhi në ekzistencë.

Mjet, i cili bie në sy një angleze adoleshente
krijuar për të fituar qasje në lojëra dhe muzikë, tani është shndërruar në një mënyrë të plotë
Produkt VPN.

Ky fryrje angleze, John Cator krijoi
HideMyAss! në 2005. Produkti është në pronësi
nga Privax, e cila u ble nga Avast në 2015.

Privax Limited është i vendosur në Angli dhe për këtë arsye
hyn nën juridiksionin anglez. Kjo është një nga
pengesat kryesore të produktit.

Ka imponime të caktuara, të cilat jo
lejoni HideMyAss! të ketë një politikë 100% pa log.

HideMyAss! është një nga lojtarët më të vjetër në lojë. Duket se po kalon një lloj rimodelimi në kohën e këtij rishikimi.

Ne do të rishikojmë versionin 4 të
produkt.

Ka shumë karakteristika që janë
mungojnë në produkt, të cilat ishin në dispozicion në
versionet e mëparshme. Sidoqoftë, ata premtojnë nisjen e një versioni të ri në
e ardhmja e afërt, e cila do të jetë e lirë nga të gjitha demerimet në rrymë
version.

Në këtë përmbledhje, ne do të nxjerrim të gjitha
fakte dhe veçori të fshehura të HideMyAss! për ju, dhe ne do të shohim nëse produkti
ka marrë ende atë që duhet për të qenë një nga
gjigantët e botës VPN.

Servers

Opsione të ndryshme të serverit

Humbur poshtë, ky produkt ka marrë më së shumti
rrjet mbresëlënës kur bëhet fjalë për vendet e serverit. 880+ serverë VPN, në vende280 + vendndodhje,
nëpër 190+ vende. Numrat i thonë të gjitha.

Serverat janë shpërndarë në të gjithë
glob, dhe mund të prisni të gjeni një server
në vendet, nga të cilat, nuk keni dëgjuar kurrë.

Këta shumë serverë reflektojnë bazën e gjerë të përdoruesit që ka produkti, dhe duhet të jetë e mjaftueshme për të tërhequr një grup krejtësisht të ri të përdoruesve gjithashtu.

Nuk duhet të ketë asnjë problem me trafikun
dendësia në servera fare. Përdoruesit mund të kalojnë ndërmjet sa më shumë serverëve
ata duan, dhe prapëseprapë, do t’u marrë atyre a
shumë kohë për të provuar të gjithë serverët të paktën një herë.

Ka serverë të dedikuar për transmetimin
dhe ndarjen e skedarëve P2P gjithashtu.

Serverat P2P ndihmojnë në përrua, dhe
përdoruesi mund të shkarkojë skedarë torrent me
lehtësi. Moreshtë më lehtësuese të gjesh serverë të tillë të dedikuar kur shumë qeveri po përpiqen të ndalojnë përruan
faqet e internetit në një mënyrë ose në një tjetër.

Serverët e transmetimit ju lejojnë të anashkaloni
kufizime të ndryshme gjeo të vendosura nga faqet e internetit. Përdoruesi mund të anashkalojë kufizimet në shumë faqe interneti, megjithatë, mund të ketë akoma disa
streaming në faqet e internetit, të cilat mund të dëshmojnë se janë të vështira
arrë për të plasaritur.

Përdoruesi mund të lidhet me serverët nën
tre mënyrat në dispozicion të klientit.

“Modaliteti i menjëhershëm” lejon përdoruesin të hyjë
serveri më i afërt dhe më i mirë i disponueshëm për vendndodhjen e tij / saj. Shtë e ngjashme me
opsioni i lidhjes automatike ose e lidhjes inteligjente që lejojnë shumicën e ofruesve të VPN-së
mbi klientin e tyre.

Mënyra e çastit për lidhje më të shpejtë

Sidoqoftë, ia vlen të përmendet se kjo
mund të mos jetë serveri më i afërt fizikisht ose më i shpejtë për ju, pasi ai
ka ndodhur në rastin tonë. Por mund të presësh një performancë të mirë nga këto
serverat, dhe kursen shumë kohë
anyways.

Tjetra është “Mënyra e vendndodhjes” e cila siguron
përdorues me një numër të ndërgjegjshëm të serverëve. Në këtë mënyrë, ju mund të bëni manualisht
zgjidhni serverin për qëllimin tuaj dhe sipas dëshirës tuaj.

Mënyra e vendndodhjes për të ndryshuar menjëherë vendndodhjen

Serverat në këtë mënyrë janë renditur në katër kategori. Përveç
“Të gjithë” dhe “Të preferuarat”, dy të tjerët
kategoritë janë “Streaming” dhe “Peer to Peer”.

Ndarja e streaming dhe P2P
serverat janë një nga ato detaje të vogla, që përmirëson cilësinë e produktit me njëfarë diferencë, pavarësisht se si
e parëndësishme tipar mund të duket ose i shëndoshë.

Serverët e transmetimit do t’u lejojnë përdoruesve të hyjnë në shfaqjet e tyre të preferuara, filmat dhe turnet sportive. Gjithmonë është më mirë të
kanë serverë të dedikuar për transmetim sesa të kalojnë nëpër të gjitha prishësit, te
zbuloni se cili është në gjendje të anashkalojë
gjeo-kufizime.

Serverat P2P
ndihmë në përrua. Shumë qeveri dhe ndërmarrje të mëdha
po mundohen shumë për të hequr qafe shërbimet e përroit, kryesisht për shkak të kësaj
pirateria nëpër përrua, dhe ata kanë çdo të drejtë të ndalojnë privatësinë.

Por jo të gjitha përrallat janë të paligjshëm, dhe
ka ende shumë përmbajtje e cila është e lehtë për t’u shpërndarë përmes mënyrës P2P.
Këta serverë të dedikuar P2P ofrojnë një platformë për të shkëmbyer përmbajtje nga kolegët me kolegët
rrjet, pa ndërhyrje
imponuar nga qeveritë dhe ndërmarrjet.

E treta është “Modaliteti i Lirisë”. Të gjithë ne jemi të vetëdijshëm për sistemet e mbikëqyrjes dhe monitorimit të të dhënave të vendosura nga qeveritë e ndryshme për të monitoruar qytetarët. Vendet e 14 syve na shfaqen në mendje kur flasim për këtë çështje.

Mënyra e Lirisë së HMA

Qeveritë e tjera përveç 14 syve
vendet gjithashtu monitorojnë trafikun e internetit në një mënyrë apo tjetrën.
shembujt përfshijnë kufizimet e çuditshme
imponuar në faqet e internetit në shumë prej vendeve të Lindjes së Mesme dhe konstante
filtrimi i trafikut të internetit në kombet komuniste.

Këto rregullore janë një sulm ndaj
lirinë e fjalës së qytetarëve dhe shumë njerëz në vende të tilla hyjnë
telashe kur përpiqen të gjejnë një zë në internet.

“Modaliteti i Lirisë” ka për qëllim të gjejë një
rrugë për njerëz të tillë dhe për pjesën tjetër
gjithashtu. Kjo mënyrë do të lidhet me serverët në vendet ku
censura dhe kufizimet nuk janë shumë të rënda. Shumica e serverëve të tillë gjenden në vendet e Bashkimit Evropian.

Sidoqoftë, ju nuk merrni një listë të këtyre
serverat e modalitetit të lirisë dhe klienti ju lidh
me serverin më të mirë të lirisë për ju. Nuk ka listë apo kritere
përmendur për bazën e zgjedhjes së
këta serverë të modalitetit të lirisë në faqen e internetit.

Ne kontaktuam mbështetjen e klientit në këtë
konsideratë, dhe përgjigja që morëm nuk ishte
mjaftueshëm të kënaqshme për të hedhur dritë mbi bazën
të zgjedhjes së këtyre serverëve.

Shpjegimi i serverëve të lirisë nga ekzekutivët mbështetës

Gjerësia e bandës dhe Shpejtësia

Nuk ka asnjë kapërcim të gjerësisë së bandës ose
shpejtësia në HMA !. Kufizimet e vetme të shpejtësisë që përdoruesi mund të përjetojë do të jenë
ato të shkaktuara nga distanca e serverëve nga përdoruesi,
encryption-decryption dhe të gjitha llojet e tjera të proceseve që lidhen me një VPN.

VPN-të janë të destinuara për sigurinë dhe privatësinë
të përdoruesit dhe të dhënat e tij / saj në internet. Ofruesit e VPN-së kanë tendencë të përmirësojnë
produkte me sa më shumë karakteristika sigurie të jetë e mundur. Por të gjitha këto tipare shkojnë
të tepërta nëse rrjeti nuk është në gjendje të funksionojë me një shpejtësi optimale.

Kjo delikate
ekuilibri ndërmjet shpejtësisë dhe sigurisë është ajo që e bën një VPN të shkëlqejë. VPN më e mirë
shërbimet janë gjithmonë një kombinim i shpejtësisë dhe sigurisë.

HideMyAss! siguron
tre mënyra për lidhje me serverat, kështu
i testuam të tre mënyrat për shpejtësi.
Pastaj pati një kategorizim në “Modalitetin e Vendndodhjes”, kështu që ne bëmë testimin për
serverat e dedikuar gjithashtu.

Analiza e testit të shpejtësisë për opsione të ndryshme të serverit

Në stant Instant
mode ‘, ne prisnim një lidhje me
serveri më i afërt gjeografikisht, por nuk ishte kështu, dhe ne u lidhëm me një server më larg.
Shpejtësia e regjistruar në këtë mënyrë ishte pothuajse 80% e shpejtësisë origjinale.

Ne pastaj kaluam në “Mënyrën e vendndodhjes”. Serveri i parë që kemi lidhur me dorë
te ishte gjeografikisht me i aferti.

Ne nuk prisnim asgjë më shumë se
80% e shpejtësisë origjinale, por për habi tonë, ky server i lidhur manualisht
tregoi 84.5% të shpejtësisë fillestare. Këto janë disa shpejtësi serioze që HideMyAss! ishte duke u dredhur.

Mënyra e vendndodhjes llojet për serverin
streaming dhe P2P gjithashtu. Ne u lidhëm me një server streaming në SH.B.A. dhe
mori edhe një surprizë. Edhe pse ky server ishte më i largëti midis
të gjithë serverët që kemi testuar, ajo i dha 86% të shpejtësisë origjinale.

Shpejtësitë dukeshin se bëheshin më të mira dhe më të mira.

Po prisnim një surprizë tjetër kur ishim
të lidhur me një server P2P, por nuk kishte asnjë. Shpejtësia, megjithatë, ishte akoma
më shumë se 80% të shpejtësisë origjinale, dhe
ne nuk mund të jemi ankuar për çfarëdo
shpejtësi të tilla.

Te pakten,
ne testuam “Mënyrën e Lirisë”. Ky ishte interpretuesi më i keq midis të gjithë
modes. Por, nëse një shërbim VPN është përkeqësuar
interpretues me 78% të shpejtësisë origjinale, atëherë mund të keni një ide të llojeve
me shpejtësi të lartë që mund të presësh nga
shërbim.

HideMyAss! erdhi
të gjitha armët që flakërojnë në provën e shpejtësisë. Gjëja që na bëri përshtypje më shumë ishte
fakti që klienti ishte i qëndrueshëm në të gjitha mënyrat. Dallimet në
shpejtësitë për mënyra dhe servera të ndryshëm ishin
jo shumë domethënëse dhe kjo edhe kur shpejtësia
janë kaq të larta.

Analiza e kohës së lidhjes

Pas rezultateve kaq mbresëlënëse në shpejtësinë
test, ne prisnim diçka të ngjashme edhe në analizën e kohës së lidhjes.
Por HMA! nuk ishte aq dritë e shpejtë këtu sa ishte në testet e shpejtësisë.

Sidoqoftë, nuk ishte gjithashtu i ngadaltë dhe përsëri ishte i qëndrueshëm në të tre mënyrat.

Mënyra e provës ModeLokacioni Mënyra e LirimitForma
Koha mesatare në sekonda7.1487.437.992
Koha për të krijuar një lidhje (sekonda)
19.588.127.59
26.398.158.43
36.316.58.12
47.067.177.22
56.47.218.6

Një kohë mesatare e lidhjes prej rreth 7 sekondash nuk duhet të jetë problem për shumicën e përdoruesve. Ka hapësirë ​​për përmirësime në kohën e lidhjes, dhe HideMyAss! duhet të përpiqen ta përmirësojnë atë në versionin e ardhshëm.

Politika e privatësisë

Shpresojmë që të mos prisni 100%
politika e mos-logs pasi të gjeni të gjithë faktin se HideMyAss! është i bazuar në
Angli.

Ata nuk ruajnë asnjë të dhënë në lidhje me trafikun e internetit përmes tunelit VPN i cili përfshin informacione që lidhen me faqet e vizituara, shkëmbimin e të dhënave, adresat IP të faqes së vizituar, etj..

Sidoqoftë, ata regjistrohen në afatet kohore, d.m.th. kohëzgjatjet e sesionit dhe koha e
logging dhe logging. Adresa IP e përdoruesit është
gjithashtu regjistruar. Kjo do të thotë se nuk është kështu
shumë e vështirë për agjencitë qeveritare për të
gjeni vendndodhjen tuaj të saktë nëse dëshirojnë.

Sidoqoftë, shumica e rasteve të tilla ndodhin vetëm kur përdoruesi është i përfshirë në një lloj aktiviteti të paligjshëm ose kriminal. Por shumë
nga blutat e bilbilit dhe aktivistët shoqërorë gjithashtu ekspozohen për shkak të tillë
Klauzolat. Dhe me Mbretërinë e Bashkuar të jetë një vend me 5 sy,
ky informacion do të jetë i arritshëm nga një shumë agjenci të tjera gjithashtu.

Gjithmonë ka disa prerje informacionesh
në rast të transaksioneve monetare me ofruesin e VPN. Kjo përfshin emrin, vendndodhjen dhe informacione të tjera që lidhen me
Metoda e pagesës.

Ata gjithashtu
mbani adresën tuaj të emailit nëse jeni një nga klientët, për të qenë në gjendje
te kontaktoj Cookies përfshihen kur dikush viziton uebfaqen e tyre dhe ka prerje
e disa të dhënave jo personale, si dhe kur një person viziton faqen e tij të internetit.

Masat e intimitetit nuk janë kaq
të ngurta dhe është e vështirë për një përdorues të ndjejë informacionin e tij / saj personal
është i sigurt me HMA!.

siguri

Me kaq shumë vite nën rripin e saj dhe
bazë e gjerë e përdoruesve, dikush do të priste që HideMyAss! duhet të ketë lënë asnjë gur të pa ndotur për të ruajtur privatësinë e përdoruesve të tyre dhe
të dhëna të sigurta në internet. Por kjo nuk duket
të jetë rasti fare.

Po, ajo ka një nga më të sigurtat
enkriptime, që është AES 256.

Po, ajo ka një nga protokollet më të mirë
në dispozicion, që është OpenVPN.

Por kjo është vetëm ajo. Përdoruesi është i siguruar
pa hapësirë ​​për të luajtur rreth ose për të rregulluar klientin sipas tij / saj
preferencë.

Për protokollet, përdoruesi merr vetëm një
opsion. Ka kaq shumë protokolle në dispozicion
atje, dhe përdoruesit meritojnë të paktën disa prej tyre të jenë në gjendje të ndryshojnë
protokolli nëse ka nevojë për të.

Disa nga protokollet janë më pak të sigurt se
OpenVPN, por më shpejt. Përdoruesit mund të përfitojnë nga një produkt i tillë ose ta përdorin atë
në përgjithësi nëse preferojnë pak më shumë shpejtësi në
në kurriz të njëfarë sigurie.

Nëse largohemi nga tema e protokolleve
dhe enkriptime, atëherë nuk ka veçori të tjera sigurie tek klienti si
mirë.

Atyre u mungon mbështetja IPv6 dhe rrjedhja e DNS
mbrojtje. Të dyja këto karakteristika janë goxha normë këto ditë në klientët VPN, dhe të gjithë ofruesit e VPN janë
pritet të zbatohen këto masa sigurie.

Ka premtime për t’u marrë me këto
lëshon në versionin e ardhshëm të klientit, por në kohën e rishikimit të këtij produkti, nuk ka pasur masë të shtuar sigurie
mbi klientin çfarëdo.

Ne jo vetëm që i prisnim këto siguri
masa, por njëfarë sigurie ekskluzive
masa gjithashtu, dhe ne nuk morëm asgjë përveç zhgënjimit në kthim.

Një nga masat e përgjithshme të sigurisë i mat këto
ditë është ndërruesi i vrasjes në internet, i cili ndalon trafikun e internetit nëse VPN
lidhja bie, dhe kështu e mban përdoruesin larg përdorimit të internetit pa
siguria e VPN.

Fatmirësisht, HideMyAss! vjen me internet
kill switch dhe përdoruesi mund të vazhdojë të shfletojë internetin pa u shqetësuar
duke kontrolluar nëse lidhja VPN dështoi apo jo.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Versioni i fundit i HideMyAss! ka një shumë
ndërfaqe të ndryshme të përdoruesit në krahasim me versionet e mëparshme.

Versioni i ri është i lehtë për tu kuptuar, i lehtë
për të përdorur dhe mjaft funksionale për qeniet shumë kurioze atje.

Në fillim, përdoruesi duhet të zgjedhë
tre mënyrat e ndryshme të disponueshme për klientin. Ne kemi diskutuar të gjitha
tre mënyra në detaje në të mëparshmën
seksione.

Në modalitetin e vendndodhjes, serverat paraqiten në lista të renditura dhe ato i bëjnë
procesi i gjetjes së serverit të rëndësishëm për përdoruesit një tërësi shumë më e lehtë.
përdoruesit nuk kanë nevojë të lëvizin në të gjithë
lista e serverëve për të gjetur një nga disa transmetime të pakta ose P2P të dedikuara
servers.

Nga këto tre mënyra, “Mënyra e Lirisë”
duket ekskluzive për HideMyAss !. Kjo mënyrë lidhet me serverin në ato
vendet që promovojnë lirinë e fjalës. Sidoqoftë, baza e përzgjedhjes
nga këto vende ende duket mjaft gri për ne.

Në menunë e opsioneve, skeda e parë është
‘Preferences’. Më tej është ndarë në tre seksione – Të Përgjithshme, Rrjetin e Sigurisë dhe Kill Switch.

Preferencat e përgjithshme që vendosen në HMA

Në seksionin “Të Përgjithshëm”, përdoruesi merr
opsionet e nevojshme për të personalizuar klientin
siç është çelsi për të filluar aplikacionin kur sistemi fillon dhe çelësi
për të fshehur aplikacionin sapo të fillojë.

Cilësimet e rrjetit në UI

Në opsionin “Siguria e Rrjetit”, ka
disa opsione për të personalizuar procesin e ndarjes së IP, për ta pasur TCP si
porti i preferuar nëse dikush dëshiron dhe mundësi të tjera të personalizimeve të tilla
klient.

Kill Switch – Duhet të ketë në çdo VPN!

Skeda “Kill Switch” është aq e qartë sa mund të marrë dhe ju zgjidhni skedën, ashtu
për të zgjedhur një mundësi.

Sipas mendimit tonë, të treja skedat mundën
janë menaxhuar me lehtësi në një dritare,
dhe e bën klientin të komplikuar në mënyrë të panevojshme të ketë të tilla të parëndësishme
klasifikimet.

Opsioni tjetër është “Llogaria” e cila shfaq
të gjitha informacionet përkatëse në lidhje me llogarinë tuaj dhe detajet e pajtimit.

Opsionet e ardhshme janë goxha
i dukshëm.

Ndërfaqja e përdoruesit të HideMyAss! është e lehtë në
sytë dhe siguron lidhjen me një klikim në VPN.

Disa seksione mund të bëhen edhe më shumë
konciz. Klasifikimi në ato pjesë do të ishte i dobishëm nëse
klienti kishte më shumë protokolle dhe veçori të sigurisë. Por deri tani, klienti
Mungon shumë në veçoritë dhe opsionet e përparme, dhe për këtë arsye mund të bëhet edhe më konciz.

Platformat dhe Pajisjet

platformat

Klienti është i disponueshëm në të gjitha kryesore
platforma të tilla si Windows, MacOS, Android, iOS, Linux dhe Routers.

Ato nuk janë shtesa shtesë për shfletuesit, dhe
jo mbështetje edhe për platforma të tjera. Për ata që kanë nevojë për VPN-në e ofruesit
shërbimi për pajisjet e tjera të tilla si Xbox dhe SmartTV duhet të marrin HMA! ruter i pajtueshëm.

Ofruesi ka një listë të ruterave të cilat
janë kompatibël me klientin dhe përdoruesit duhet të marrin njërën prej këtyre ruterave
të ketë mbulesën VPN në pjesën tjetër të pajisjeve të tij / saj.

Klienti lejon pesë në të njëjtën kohë
lidhje në pajisje të ndryshme, por kjo veçori mund të jetë e padobishme për shumë
njerëzit atje sepse mbështetja e platformës është aq e kufizuar.

Vjen si befasi për ne që një e tillë
produkti i vjetër nuk ka parashikuar të përfshijë të gjitha llojet e pajisjeve të reja që po godasin tregun këto ditë.

HideMyAss! nevoja
për të siguruar një mbështetje shumë më të mirë të platformës
nëse ata duan të tërheqin të gjitha mijëvjecarët atje me atje të reja
pajisje.

Ndihma për klientët

Tani që kemi diskutuar për çdo tipar
dhe ka analizuar performancën e klientit
në të gjitha fushat, është koha të flasim për klientët
mbështetje.

Shtë një gjë për të tërhequr përdoruesin me karakteristika dhe oferta mbresëlënëse, por një tjetër
lojë topi për ta bërë atë përdorues të rrinë me atë produkt për periudha të gjata.

Klienti duhet të vazhdojë punën
si dhe nevojat e klientit, dhe pyetjet
kërkojnë trajtim dhe përgjigje të duhur. Këtu hyn mbështetja e klientit
Piktura.

Shumë nga ofruesit e VPN i mungojnë kësaj
përbërës kritik dhe klientët përfundimisht kalojnë në një produkt të ndryshëm
pasi nxorën qimet e tyre për ditë të tëra duke provuar të zbulojnë gjëra rreth
produkt.

HideMyAss! ka një mbështetje 24/7 të klientit
sistemi në vend. Ne e shfrytëzuam bisedën live disa herë, ndërsa rishikonim produktin,
dhe mori një reagim të shpejtë, si dhe përkatës, çdo herë.

Drejtuesit e tyre të mbështetjes së bisedave të drejta duket
mjaftueshëm kompetent për të trajtuar shumicën e pyetjeve. HMA! automatikisht poston transkriptin e seancës së bisedës live si
mirë. Kjo e bën më të lehtë për përdoruesin t’i referohet diskutimit në rast
ai / ajo i humbi asgjë.

Përveç një mekanizmi të fuqishëm të bisedave të drejtpërdrejta,
HideMyAss! ka marrë edhe një interesante si
si dhe faqe mbështetëse informuese në faqen e internetit.

Përdoruesi merr informacione për produktin
dhe shumë aspekte të tjera të sigurisë në internet dhe VPN-ve në përgjithësi. Shkrimi
stili në të gjitha pjesët e bën përdoruesin të kalojë në artikuj ndërsa
duke i shijuar ato.

Artikujt përfshijnë një larmi temash,
dhe kjo gjithashtu në një mënyrë të detajuar. Përdoruesit mund të përfitojnë shumë nga e gjithë kjo
informacione të vendosura në faqe në internet për kaq shumë vite.

HideMyAss! ka marrë një nga klientët më të mirë
ekzistojnë shërbime mbështetëse, dhe ata duken vërtet të interesuar në përpjekjen për të ndihmuar
perdoruesi.

përfundim

HideMyAss! është ndër shërbimet më të vjetra VPN
atje jashte. Ajo i është bashkuar shumë reputacionit për shkak të kësaj trashëgimie.

Gjërat ngjallën paksa për HMA! kur Avast
e bleu atë, dhe pati një rënie të popullaritetit të produktit.

Megjithatë, ata janë përpjekur të vendosin gjërat
drejt me fillimin e ri
version dhe disa veçori të reja gjithashtu. Versioni i ri duket shumë më ndryshe
krahasuar me versionet e mëparshme.

Klienti është i shkëlqyeshëm përsa i përket shpejtësisë, miqësisë së përdoruesit dhe rrjetit
mbulimit. Juridiksioni dhe veçoritë shtesë të sigurisë janë diku kaq
tërhiqni produktin poshtë.

Ata i kanë siguruar përdoruesit që janë
aktualisht janë duke punuar në këto çështje, por, për momentin, nuk ka siguri të shtuar
karakteristika. Dhe ky është një fakt!

Sipas mendimit tonë, HMA! mund të rimarrë edhe një herë
kurora e mbretërisë VPN, nëse adreson këto çështje. Ne shpresojmë që
versioni i ri vjen së shpejti dhe është i lirë nga të gjitha mangësitë e rrymës
një.

Deri tani, ai është ende një produkt i mirë,
shtrirë diku në kufirin e seksionit të nivelit të lartë, duke pritur për një nxitje të
karakteristika të shtuara për të kapërcyer atë pragun e nivelit të lartë.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map