Rishikim PureVPN

Pros:


 • PureVPN ka një nga rrjetet më të mira të serverëve i cili jo vetëm që funksionon në mënyrë efikase për përdoruesit evropianë dhe amerikanë, por është një mundësi e përsosur për përdoruesit aziatikë dhe oqeanikë gjithashtu.
 • Ato ofrojnë shumë karakteristika të tilla si Sunnit Tunneling, Gravity dhe VPN hotspot të cilat shtesa së bashku për të ofruar një përvojë të lehtë, të qetë, miqësore për përdoruesit.
 • Opsioni i përcjelljes së portit ju lejon të përdorni sistemin tuaj nga distanca përmes një rrjeti VPN. Nëse kjo mundësi nuk do të ishte e pranishme, një kërkesë e palëve të treta do të kërkohej për qasje në distancë.
 • PureVPN nuk mbështetet në ndonjë palë të jashtme për serverat DNS pasi ata kanë serverët e tyre primarë dhe sekondarë DNS.
 • Ato ofrojnë mënyra të ndryshme të rrjetit të cilat janë si filtrimi i serverëve sipas kërkesës. Isshtë bërë në mënyrë efikase dhe mbulon çdo kërkesë.
 • Mbështetja e tyre ndaj klientit përdor aplikacionin e shikuesve të ekipit në mënyrë të shpejtë për të zgjidhur çështjet në një hark kohor më të shkurtër ku përdoruesi mund të ulet dhe t’i shohë ata duke rrahur problemet.
 • Ofruesit e VPN me qendër në Five Eyes dhe Fourteen Eyes monitorohen nga qeveria, dhe madje edhe agjencitë e inteligjencës kanë një kontroll mbi to. Për fat të mirë, PureVPN është i vendosur në Hong Kong, dhe kështu, ata nuk kanë nevojë të ruajnë asnjë të dhënë dhe mundësi, të punojnë në mënyrë të pavarur.

Cons:

 • PureVPN ofron shtesa të shfletuesit vetëm për Chrome dhe Firefox, dhe jo për shfletuesit e tjerë si Safari dhe Opera Mini.
 • Ata ofrojnë serverë të veçantë për transmetimin e kanaleve të ndryshme të njohura. Sidoqoftë, deri më tani, në lidhje me Netflix, vetëm Netflix USA dhe Netflix US janë në dispozicion.
 • Karakteristika e Ozonit është në dispozicion për mbrojtje të plotë, por është në dispozicion vetëm për opsionin Security / Privacy dhe një numër të kufizuar të serverëve. Sidoqoftë, ekzekutivi për mbështetjen e klientëve na tha që ekipi i zhvilluesve po punon për shtimin e tij edhe në mënyra të tjera gjithashtu.
 • Kishte një vështrim të vogël që lista e serverëve u zhduk një herë kur filluam aplikimin. Ekziston një zgjidhje e thjeshtë për të, dhe është e loguar, dhe futuni përsëri. Ne e pyetëm mbështetjen për shpeshtësinë, dhe ata u përgjigjën se “nuk do të përballesh përsëri me këtë. ndodh vetëm kur të keni shkarkuar azhurnimin. “

Uebfaqe: Vizitoni sitin Zyrtar

Përmbledhje:

Pasqyrë e shpejtë
Uebfaqe UebfaqeVizitimi
protokolletPPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, OpenVPN, Stealth Protokoll
platformatWindows, Android, Mac, iOS, Linux, Smart TV, Shërbime Streaming, Chrome, Firefox, Routers, Console
jurisdiksionHongkong
prerje-transportim trupashDisa loggs
encryptionAES 256
Lidhjet5 lidhje
Locations180+ vendndodhje
Servers2000+
Netflix / P2PMbrojtja P2P
Opsionet e pagesaveKarta e Kredisë, PayPal, Monedha Pagesa, Pagesë Vall, Karta Dhuratë
Opsionet e mbështetjesChat Live, Biletat e Mbështetjes
Prmimet nga3.33 $ / muaj i Faturuar çdo vit
Garanci31 dite
Prove falasjo

Hong Kong! A mund ta konsiderojmë si vendndodhjen më të mirë për selinë e një ofruesi VPN? Epo, larg Pesë Sytë dhe Katërmbëdhjetë sytë është në vetvete një shenjë lehtësimi. Jo vetëm kjo, por PureVPN në pronësi të GZ Systems Limited, e vendosur në Hong Kong ka zhvilluar gjithashtu një rrjet të mirë serverash për përdoruesit amerikanë, evropianë dhe aziatikë gjithashtu.

Vendndodhja e tyre u siguron atyre mbizotërim mbi Azinë që ndihmon në ndërtimin e një baze më të mirë të përdoruesve në të gjithë botën.

PureVPN Ekrani kryesor

Kompania është filluar me dy serverë në vitin 2007, dhe tani ata posedojnë 2000+ serverë në të gjithë botën. Shumë tipare të mahnitshme janë shtuar në këto dhjetë vjet, dhe ato po përmirësohen shumë me shtesa krijuese. Sidoqoftë, nuk është gjithmonë e mundur të jepet përsosmëri dhe çështjet ekzistojnë akoma që PureVPN që kërkohet të hiqen.

Filtrimi i serverëve të tyre është përcaktuar mirë, por përdorimi i tij nuk dihet qartë se ne do të diskutojmë në këtë përmbledhje. Ne gjithashtu do të diskutojmë për tipare të ndryshme, efikasitetin e tyre dhe kërkesat.

Lista e serverëve PureVPN

Ne gjithashtu kemi mendime në lidhje me mbështetjen e klientit, të cilat do t’i shtjellojmë në përdorimin e përvojave të ndryshme, duke vendosur nëse duhet t’i titullojmë ata “mbështetjen më të mirë” ose “mesataren” e klientit.

Serverë të ndryshëm për zgjedhjen e modalitetit

Sapo hapni klientin, shfaqen pesë ikona të ndryshme. Ekrani ju lejon të zgjidhni një prej tyre në varësi të kërkesës. Servers të ndryshëm janë kategorizuar duke kryer detyra të ndryshme me emrin “Modes”.

 • lumë
 • Liria e Internetit
 • Security / Privacy
 • File-Sharing
 • IP e përkushtuar

PureVPN Zgjidhni Mënyrën e serverit

Le të flasim për aftësitë e çdo mënyre!

streaming aplikacionet janë platformat më të vështira ku ofruesit e VPN përballen me sfida të vërteta. Anashkalimi i “diçkaje nuk shkoi” nuk është e lehtë, dhe këto faqe në internet vazhdimisht përpiqen të zbulojnë dhe bllokojnë qasjen e tyre duke përdorur rrjetin privat virtual. Prandaj. ’Shtë si një luftë e vazhdueshme midis aplikacionit Streaming dhe ofruesit të VPN. Sidoqoftë, PureVPN siguron qasje në shumë kanale të cilat janë të disponueshme vetëm për vende të caktuara.

Kjo është diçka që NordVPN gjithashtu ofron kështu, si funksionon Streaming Mode i PureVPN? Epo, në NordVPN, ju nuk mund të lidheni direkt me një kanal specifik, por në PureVPN duhet të klikoni vetëm në emrin e kanalit. Ju do të duhet të zgjidhni manualisht serverin e transmetimit të atij vendi dhe të shihni, që në mesin e të gjithë serverëve lidhen me kanalin e veçantë të transmetimit në rastin NordVPN. Lidhur me, PureVPN, për shembull, nëse dëshironi të lidheni me Hulu, mund të shkruani direkt emrin e kanalit, dhe rezultatet e kërkimit do të shfaqen. Kjo është një mënyrë e thjeshtë dhe miqësore për të gjetur atë që kërkohet. Ende ka disa kufizime. Kur kërkuam për Netflix në opsionin e kërkimit të kanalit, u shfaq vetëm “Netflix Us”. Sidoqoftë, ata ofrojnë edhe Netflix SH.K., por për t’u lidhur me të, duhet të shkoni dhe të zgjidhni vendin. Detyra e saj po aq e lehtë, por jo sigurimi i tij në listën e kanaleve mund të japë informacionin që arrihen në “Netflix U.K.” nuk është aty.

Sidoqoftë, nëse po e lexoni këtë përmbledhje, tani e dini që mund t’i qaseni. Sidoqoftë, duhet të shtohen edhe disa kanale të tjera si “Netflix Japan” e cila ka shumë shfaqje ekskluzive anime dhe një treg në të gjithë botën. Megjithatë, është më efikas se shumica e ofruesve të tjerë VPN që ne kemi rishikuar.

Le të hidhemi drejtpërdrejt tek Ndarja e zjarrit rrjeti i serverëve dhe lini të tjerët për të fundit. Për vendndodhjen time, serveri më i mirë i rekomanduar është i vendosur në “Brunie Darussalam” i cili është 2.645 milje larg nga vendndodhja jonë. Për shkak të kësaj, një ndarje efikase nuk ishte e mundur, por nëse do të shtoheshin më shumë serverë P2P, nuk do të ketë zëvendësim për rrjetin e serverëve PureVPN. Për Vendndodhjen Amerikane dhe Evropiane, do të kishte një rrjet më të shpejtë, por duhet ta zhvilloni atë më shumë për përdoruesit e Azisë dhe Oqeanisë.

është IP e dedikuar rrit shpejtësinë tuaj? Po sigurisht. Por a është “vlerë për paranë” apo me të vërtetë bën shumë ndryshime? Epo, nëse blini një IP të dedikuar për 23.88 dollarë në vit, nuk do të duhet ta ndani atë adresë IP me këdo tjetër, por do të përdoret vetëm nga ju. Kjo jo vetëm që rrit shpejtësinë, por gjithashtu ndihmon për të shmangur çdo rrjedhje të të dhënave duke e bërë rrugën më të sigurt. Sidoqoftë, nëse jeni një individ që thjesht duhet të hyni në VPN për intimitet, duke vlerësuar faqet e internetit të kufizuara me gjeo-kufi dhe të shijoni kanale streaming, ndërsa udhëtoni, atëherë llogaria e primit është e mjaftueshme. Sidoqoftë, nëse jeni në një biznes që kërkon mbrojtje të lartë nga sulmet në internet, atëherë ne ju sugjerojmë të blini këtë veçori.

PureVPN konfuzion midis mënyrave

Tani, Le të diskutojmë dhe krahasojmë dy mënyrat e tjera: Mënyra e Lirisë së Internetit & Mënyra e sigurisë / intimitetit gjë që na bëri kuriozë për shkak të paqartësisë në ndryshimin midis metodologjisë së punës. Le të kontrollojmë së pari deklaratën e shkruar poshtë mënyrave:

Modaliteti i Lirisë së Internetit i jep përparësi qasjes së përmbajtjes dhe Siguria / Intimiteti i jep përparësi sigurisë dhe intimitetit të përmbajtjes suaj. Tani, si është bërë? Dhe a nuk mund të kombinohen këto të dy karakteristikat? Ne kemi bërë përpjekje për të marrë këtë informacion, dhe përgjigjet nuk ishin të qarta. Sidoqoftë, jemi të sigurt se këto nuk janë hile të marketingut pasi serveri dhe IP-të janë të ndryshme për të dy mënyrat.

Puna e Cilësimeve Themelore të Aplikimit

Nuk kishte shumë mundësi në dispozicion në këtë pjesë, por sidoqoftë, ato që janë përfshirë ishin të mjaftueshme për të rritur përvojën e përdoruesit. Ata madje kanë bërë çdo përpjekje për të shtuar veçori që përmirësojnë minutisht ndërfaqen e përdoruesit. Kjo është një pjesë ku PureVPN duhet të vlerësohet. Karakteristikë siç është Lansimi i shfletuesit parazgjedhur pasi lidhja nuk kërkonte, por të paktën ai heq detyrën manuale të klikimit të ikonës së shfletuesit. Këta elementë të vegjël shtohen për të përcaktuar përvojën e përdoruesit, dhe kjo me të vërtetë ka rëndësi nëse kërkoni klientë besnikë.

Ata ofrojnë gjashtë protokolle të ndryshme dhe gjithashtu i kanë vlerësuar ato bazuar në shpejtësinë dhe sigurinë në mënyrë që përdoruesi të mund të dijë se cili protokoll do t’i përshtatet kërkesave të tyre. Shtimi i opsioneve gjuhësore gjithmonë ndihmon për të siguruar një numër më të madh të përdoruesve pasi që ka njerëz që nuk janë të njohur me gjuhë të tjera. Shtimi i disa gjuhëve më shumë nuk do të shkaktojë dëm, dhe mund të ndihmojë shumë përdorues të marrin një përvojë më të mirë.

A kërkohen këto mundësi të përparuara?

Cilësimet e përparuara PureVPN

NUK KONKONI M OPNYRJET E SIGURIS N IFSE NUK DO T TO DUHET T LE LIN PRMBAJTJEN TUAJ!

Opsionet e tyre të sigurisë nuk duhet të kontrollohen nëse nuk kërkohen. Ndonjëherë, ju mund të përjetoni çështjen e shpejtësisë më të dobët ose lidhjes. Në atë kohë, ato duhet të ndryshohen, por prapë, mos e bëni atë pa udhëzimet e mbështetjes së klientit. Abaktivizimi i kriptimit të çelësit 256-bit do ta bëjë tunelin të prekshëm, por mund të përmirësojë shpejtësinë për shkak të heqjes së kriptimit (me koston e sigurisë). Mund të përdoret një server i palës së tretë DNS, por këtu ata ofrojnë DNS të vetin, kështu që pse të mos e përdorin atë? Ndoshta, për të njëjtën arsye të përmendur më lart; për hir të shpejtësisë. Këto karakteristika i japin përdoruesit një aftësi të ketë kontroll mbi aplikacionin, dhe ai mund të krijojë një ekuilibër midis shpejtësisë dhe sigurisë. PureVPN ju siguron lehtësira, por atëherë varet plotësisht nga përdoruesi se si ai i bën ndryshimet.

Karakteristika Kill Switch vret rrjedhjen e të dhënave duke vrarë trafikun e internetit. Ky opsion mund të gjendet lehtësisht në cilindo nga ofruesit e VPN, por me VPN të pastër është pak më shumë. Mos harroni, kemi diskutuar për atributet e minutës që PureVPN shton për një përvojë më të mirë? Epo, këtu këta elementë minutë janë shtuar për siguri. Nëse keni një zakon të fikni klientin VPN para se të fikni Internetin ose të fikni aktivitetin e shfletimit, atëherë të dhënat tuaja mund të rrjedhin. Për të shmangur këtë, PureVPN ka zgjatur vrasjen e tij Kalo tek Kill trafikun e Internetit pasi të fikësh klientin tënd VPN.

Opsioni Multiport është përsëri një opsion që lejon përdoruesin të ketë kontroll mbi shpejtësinë dhe sigurinë. Ky opsion mund të zgjidhet vetëm me opsionin TCP dhe UDP. Shtë e dobishme kur kërkon të transferosh të dhëna me shpejtësi më të shpejtë por përmes një rrjeti virtual virtual ose nëse dëshiron të rrisë nivelin e sigurisë pavarësisht nga shpejtësia. Për TCP, në rastin tonë, shpejtësia u ul pothuajse me 60%, dhe për UDP u rrit me 25%. Kjo tregon fleksibilitet efikas që PureVPN bën që të ketë kontrollin e plotë mbi tunelin VPN.

Opsioni i Hotspot i PureVPN

Pika e Paqë e PureVPN e Sigurt

Qasja në internet pa VPN nuk është aspak një mundësi, dhe PureVPN lejon vetëm një maksimum prej pesë pajisjeve nga një llogari. Epo, ato gjithashtu ofrojnë një zgjidhje për të. PureVPN ju lejon të krijoni një pikë të nxehtë, dhe PureVPN do të përfitonte çdo pajisje që lidhet me të. Në rast emergjence, ose kur jeni duke udhëtuar, dhe pesë pajisje janë të lidhura tashmë, ju keni mundësinë e krijimit të një hotspot nga njëra prej atyre pesë pajisjeve që do t’ju ndihmojë të përdorni të gjithë rrjetin VPN të gjeneruar përmes klientit PureVPN. Sidoqoftë, nuk mund të bësh ndonjë ndryshim në cilësim duke përdorur këtë pajisje. Cilësimet mund të ndryshohen vetëm përmes pajisjes nga e cila krijohet hotspot.

Ndarja e tunifikimit dhe veçorisë së portit

Forcimi i Portit Tunneling PureVPN Split

Ndërsa po shqyrtojmë çdo përbërës të vogël të këtij aplikacioni, këto dy karakteristika janë të pashmangshme. Efikasiteti i Tunneling Split varet është absolute; ose funksionon siç duhet, ose ngatërrohet me sistemin. Në rastin e PureVPN, lejon që aplikacioni i zgjedhur të kalojë nëpër rrjetin virtual privat. Në këtë mënyrë, ju mund të përdorni një shfletues me VPN, dhe një tjetër si rrjet të rregullt. Një mjet tjetër karakteristik është përcjellja e portit që ju lejon të përdorni sistemin nga distanca me VPN. Mund të jetë e dobishme nëse nuk jeni larg rrjetit ose nëse nuk jeni në gjendje të instaloni klientin VPN në sistem. Datado të dhënë në të cilën keni qasje nga distanca do të kodohet gjithashtu, dhe kjo askush nuk do të jetë në gjendje t’i zbulojë ato.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjykimi Nr. Amerika e TretëEuropeAsiaOceaniaInternet Liria e Sigurisë & Mënyra e Ndarjes së Files së Privatësisë
Average9.1417.0898.0649.4149.238.3948.746
Mënyra e transmetimit sipas vendndodhjeveMënyrat më të mira të rekomanduara
19.9477.929.569.1910.56.84
296.018.068.4313,488.338.4
39.57.418.4111.068.577.436.7
49.448.67.919.311.279.447.35
58.997.586.828.458.068.4411.29
610.046.729.5612.337.647.848.7
79.647.337.769.87.418.649.06
89.226.37.478.358.647.987.51
97.546.927.768.637.947.798.12
108.637.028.978.2810,537.5513.49

Katër nga pesë mënyra të ndryshme u kontrolluan për analizën e kohës së lidhjes. Modaliteti i pestë i cili ishte modaliteti i Dedikuar IP nuk mund të testohej pasi kërkon një IP personal. Për modalitetin Streaming, është e rëndësishme që me cilin server të lidheni sepse çdo vend ka përmbajtje ekskluzive të transmetimit. Sidoqoftë, nuk është e mundur për ne të lidhemi me serverin e çdo vendi, dhe kjo është arsyeja pse ne kemi zgjedhur ato më të efektshmet nga kontinente të ndryshme. Rezultatet janë të kënaqshme, dhe nuk ka dhënë shumë efekt në kohën e përgjigjes edhe nëse lidheni me serverë të ndryshëm.

Edhe nëse mesatarja është gati e njëjtë për çdo kontinent, nëse dëshironi të përdorni përmbajtjen e një vendi të caktuar, atëherë kjo varet shumë nga koha e ping. Për ne, do të duhet më shumë kohë për t’u lidhur me serverin brazilian. Mund të jetë për shkak të distancës, efikasitetit të klientit dhe serverit. Sidoqoftë, në të gjitha rastet e tjera, nuk ka shumë rëndësi që të lidheni me cilin server. Në përgjithësi, duhet të lidheni me atë më të mirën e rekomanduar për shpejtësi efikase.

Testi i Shpejtësisë

Testi i Shpejtësisë PureVPN

Ne kemi diskutuar dhe rishikuar tashmë rrjetin e tyre të serverëve, i cili mrekullisht mbulon të gjitha kontinentet për shkak të vendosjeve inteligjente të serverave. Për të arritur një shpejtësi të tillë të fundit, kërkohet ky lloj i rrjetit të serverëve. Sidoqoftë, ata kanë një rrjet serverësh të bazuar në mënyra të ndryshme, dhe kështu, ka shpejtësi të ndryshme për secilin modalitet. Ne kemi kontrolluar katër nga pesë mënyrat pasi testi i shpejtësisë për IP të dedikuar nuk ishte i mundur. Dy nga katër mënyrat ofrojnë një shpejtësi efikase, por dy të tjera kërkojnë rritje nëse duhet të plotësojnë një bazë të përdoruesit në të gjithë botën.

Për shkak të pranisë së një numri të pamasë të Mode Lirie dhe Mjedisi i Sigurisë / Intimitetit, ato sigurojnë me efikasitet shpejtësi të lartë. Sidoqoftë, në rastin e modalitetit streaming dhe modalitetit të serverit P2P, një numër i kufizuar i serverëve janë atje, dhe kjo është arsyeja pse ata japin shpejtësi shumë të ulët për vendndodhjen tonë. Edhe nëse jemi në gjendje t’i qasemi Origjinalëve të Netflix, një cilësi e mirë e transmetimit nuk mund të pritet. Për shembull, nëse keni një shpejtësi të Internetit prej 10Mbps, atëherë pasi të keni lidhur me serverin kushtuar Netflix të Shteteve të Bashkuara, të paktën tetëdhjetë përqind e uljes mund të provohet (për vendndodhjen tonë). Sidoqoftë, kjo nuk është rasti me Netflix U.K., dhe sigurohet cilësi mesatare e transmetimit. Ju nuk mund të përdorni Netflix të ndonjë vendi tjetër nga vendndodhja e jashtme duke përdorur PureVPN. Në rastin tonë, për SH.B.A., 0.74Mbps dhe U.K, 1.27Mbps u regjistruan kur ishim të lidhur me rrjetin privat virtual. Shpejtësia origjinale është prej 8.70Mbps, dhe kështu, ne me të vërtetë nuk mund të sigurojmë shenja të plota PureVPN kur bëhet fjalë për Netflix. Nëse keni nevojë për të parë ndonjë kanal tjetër, serveri do të ishte i ndryshëm për këtë, dhe një shpejtësi e ndryshme do të përjetohej. Sidoqoftë, nuk do të ishte e mundur të përfshihej testi i shpejtësisë për çdo kanal, dhe kështu zgjidhen pak kanale të njohura dhe bëhet tabelimi për ato kanale.

Lista e kanalitShkarkimi i ngarkuarShkarkimi i shkarkimit
Shpejtësia e Internetit para Lidhjes (Mbps)Shpejtësia e Internetit pas lidhjes me një server të veçantë (Mbps)
Amazon Kryeministri i SHBA9.017.510.440.26
Hulu9.046.53.632.65
HBO SHKO7.426.175.042.28
BBC9.137.980.832.04
Sportet e Yjeve7.378.164.74.62

Kjo tregon se ata duhet të përmirësojnë disa nga serverët e tyre të kanalit. Sidoqoftë, shumë prej tyre funksionojnë mirë duke siguruar të paktën 50% të shpejtësisë në atë shpejtësi që po përjetonim para lidhjes.

Siç kemi përmendur tashmë, distanca midis vendndodhjes sonë dhe serverit më të afërt P2P ishte rreth 2,645 milje. Tani, si mund të presim një shpejtësi të mirë? Ne nuk ishim, por çfarëdo që të ishte shpejtësia, me siguri do të kishim shpejtësi më të mirë nëse ata vendosnin më shumë serverë P2P në vendet që nuk janë të mbuluara. Ne jemi mjaft të sigurt se Amerika e Veriut dhe Evropa nuk do ta përjetojnë këtë ulje të shpejtësisë pasi ato kanë mbuluar të gjitha zonat e këtyre kontinenteve. Sidoqoftë, ne nuk mund të jemi të sigurt në rastin e “Mënyrës Streaming”.

Dy mënyra të tjera funksionojnë në mënyrë të përsosur, dhe ata janë të përkushtuar të japin shpejtësi të mirë pasi madje kanë serverë edhe në vendet afrikane. Deri më tani, ne nuk kemi parë ndonjë ofrues të VPN që të synojë Afrikën. Për ne, serveri më i afërt ishte 625 milje larg, por prapëseprapë, nuk u vërejt ndonjë humbje domethënëse e shpejtësisë për Mënyrën e Lirisë. Sidoqoftë, në rastin e Mode Security, atje ishte disi zvogëlim i cili është i pranueshëm.

siguri

Kur bëhet fjalë për sigurinë, ne nuk presim rrjedhje, mbyllje të fortë, politikë të rreptë pa log dhe karakteristika të veçanta të sigurisë. PureVPN siguron të gjitha këto kërkesa, dhe ne nuk kemi gjetur asnjë pore në sigurinë e siguruar nga PureVPN. Së pari, ne kontrolluam plotësisht politikën e tyre të intimitetit dhe gjithçka ishte perfekte përveç një gjëje. Në një moment, pati një përfshirje të palëve të treta, por ata kanë shpjeguar që PureVPN ka marrëveshje për mbrojtjen e të dhënave me ta, dhe të sigurta të saj.

Përfshirja e Politikës së Intimitetit të PureVPN

Nëse flasim për veçorinë e sigurisë, atëherë ka karakteristika të përparuara që lidhen me kriptimin, vrasjen e ndërprerës dhe protokollet. Nëse nuk dëshironi të rrezikoni sigurinë për hir të shpejtësisë, atëherë mund të aktivizoni të gjitha opsionet e sigurisë. Sidoqoftë, është e natyrshme të përjetosh një shpejtësi më të ulët sepse mundësimi i opsionit të sigurisë krijon një shtresë shtesë mbrojtjeje përmes së cilës kalojnë të dhënat. Ato sigurojnë kriptim AES-256 të cilin mund ta çaktivizoni në çdo kohë. Kill Switch gjithashtu shton sigurinë nga rrjedhjet. Ata gjithashtu japin mbrojtje rrjedhje IPv6 që bllokojnë trafikun e Internetit përmes IPv6 i cili siguron siguri më të mirë. Sidoqoftë, unë nuk isha në gjendje të gjeja mbrojtje nga rrjedhja DNS, dhe kjo veçori mund të shtohej.

Opsioni Ozone ofrohet vetëm për Mënyrën e Sigurisë / Intimitetit. Si shtesë, siguria është përmirësuar për shkak të pranisë së mureve që nuk lejojnë që të gjithë përmbajtja të kalojë thjesht. Përdoruesi mund të vendos kufizime dhe kontroll mbi transferimin e të dhënave. Kjo karakteristikë ka një antivirus të brendshëm i cili kursen pajisjen nga kërcënimet që mund të shkaktojnë dëm për pajisjen. Ajo në mënyrë efikase zbulon ndërhyrës, dhe pastaj mbron sistemin duke i bllokuar ato. Ju gjithashtu mund të filtroni URL-në dhe Aplikacionin që nuk dëshironi të përdorni.

PureVPN Ozon

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja e Përdoruesit

Kur është fjala për ndërfaqen e përdoruesit, klientët e tyre janë aq të qartë sa kristalë sa është e thjeshtë t’i eksploroni ato në mënyrë transparente. Serverat shpërndahen midis mënyrave, dhe kjo e bën më të lehtë gjetjen e serverit të kërkuar. Lista e tyre e kanaleve për serverin streaming është një atribut efikas që tërheq audiencën e cila nuk dëshiron të gjejë secilin server për çdo kanal që vizitojnë me dorë. Nuk është aspak e mundshme. Sfondi i tyre hapësinor shton një ndërfaqe hipnotike kur bëhet lidh, dhe çdo përbërës bën përpjekje për të tërhequr përdoruesit.

Përvoja e mirë e përdoruesit është një çelës për të fituar përdorues të rregullt të produktit. Përvoja e përdoruesit, në rastin e PureVPN, është përfundimtar pasi ato kanë shtuar një element që zvogëlon punën manuale sa më shumë që të jetë e mundur. Shtimi i veçorisë së Ozonit dhe Gravity gjithashtu ka ndihmuar në rritjen e sigurisë, si dhe përvojën e përdoruesit.

Graviteti është disi si Ozoni, por përqendrohet më shumë në mbrojtjen e sistemit nga Hacker dhe Malware dhe jo në filtrimin e përmbajtjes. Kjo gjithashtu shton përvojën e përdoruesit duke zvogëluar ndërprerjen e ndërhyrës në mënyrë që blerësi të mund të kënaqte në mënyrë të kënaqshme lidhjen VPN.

Gravity PureVPN

Sigurimi i një kontrolli të plotë mbi shpejtësinë dhe sigurinë lejoni përdoruesin të ndryshojë përvojën e tij sipas zgjedhjes së tij. Nëse dëshiron të ketë një shpejtësi më të shpejtë, ai gjithmonë mund të zvogëlojë sigurinë duke ndryshuar protokollin dhe duke kontrolluar përdorimin e 25-bit të kriptimit. Sidoqoftë, nëse ai dëshiron siguri të lartë shtresa të shumta mund të zbatojnë njëra mbi tjetrën. Mund të shkaktojë ulje të shpejtësisë, por kjo do të ishte sipas dëshirës së përdoruesit. Sigurimi i kontrollit mbi klientin nuk është një detyrë e lehtë. Mund të shkaktojë keqfunksionim gjithashtu, por çështja e PureVPN, kjo mund të mos ndodhë për shkak të vendosjes së duhur të çdo opsioni.

platformë

Mbështetje e pajisjes PureVPN

Përveç windows, Android, MacOS, iOS dhe Linux, ato janë gjithashtu të pajtueshme me tridhjetë e gjashtë pajisje të tjera që përfshijnë ruterat, TV të zgjuar, konzollat ​​e lojërave dhe derivatet e Linux-it. Mund të shtoni gjithashtu shtesë në Chrome dhe Firefox nëse kërkohet. Shtimi i një shtesë nuk do të ndodhte në mesin e pajisjeve totale të lejuara dhe kështu, nuk ka humbje në shtimin e një shtesë. Sidoqoftë, mund të ngadalësojë disi aktivitetin tuaj të shfletimit. Shtë kompatibil me ruterë të ndryshëm si Tomato, Pfsense dhe nëntë të tjerë. Prandaj, kur bëhet fjalë për platforma, pothuajse të gjitha janë të mbuluara nga

PureVPN

Mbështetje e PuterVPN Router

Nëse jo, mund të përdorni përcjelljen e portit për të hyrë në atë pajisje ose opsion tjetër i sigurt i pikës së nxehtë është mënyra nëse dëshironi të lidheni me një pajisje që nuk e mbështet PureVPN. Opsionet e ndarjes janë gjithmonë të dobishme kur bëhet fjalë për të vendosur një lidhje VPN për një pajisje në të cilën klienti VPN nuk mbështetet.

Ndihma për klientët

Ne gjithmonë ishim të hutuar në lidhje me efikasitetin e mbështetjes së klientëve të PureVPN. Le të diskutojmë së pari pikat që kanë një përgjigje absolute. Nëse flasim për kohën e marrë prej tyre për të siguruar një përgjigje mbi Chat Live ose përmes Email. Nuk do të zgjaste më shumë se disa sekonda në rast të Bisedës Live dhe disa minuta (5-60 minuta posaçërisht) përmes Email-it. Pra, nuk kemi pasur asnjëherë çështje lidhur me komunikimin. Tani, nëse vlerësohet mirësjellja, ata gjithmonë e fillojnë fjalimin me përshëndetje, përdorin gjuhë të përulur, bëjnë të gjitha përpjekjet e mundshme për të zgjidhur çështjet dhe do t’i përgjigjen çdo pyetjeje në mënyrë të përpunuar dhe të durueshme.

Tani, ne filluam bisedën me mesazhin, “Hej! Netflix nuk po punon “për të cilin ekzekutivi i mbështetjes së klientëve na kërkoi të ndjekim disa hapa të siguruar nga ai. Sidoqoftë, nuk po funksiononte as pas kësaj. Ata na siguruan një IP të dedikuar, por ne ende nuk arritëm të hyrëm në Netflix (Nuk kishte asgjë të keqe me klientin. Thjesht kërkuan disa ndryshime në konfigurim). Pas kësaj, ata vendosën një mundësi për të punuar mbi “Team Viewer”. Zakonisht, nëse çështja nuk zgjidhet, një ofrues i VPN do të na kërkonte t’i dërgojmë me postë elektronike për ta, ose ta transferojnë atë në një nivel tjetër. Këtu, ata qasën në sistemin tonë nga distanca, dhe mësuan çështjen dhe e zgjidhën atë brenda disa minutash. Jo vetëm që ata zgjidhën çështjen, por ata na dërguan mesazhe për procedurën e lidhjes me kanalet, dhe në të njëjtën kohë na treguan se si funksionon duke lëvizur treguesin e miut përmes skedave dhe lëvizjeve të ndryshme. Kjo ishte një mënyrë efikase për të zgjidhur çështjet e klientëve, ku përdoruesi thjesht duhet të ulet dhe t’i shikojë ato duke punuar. Me këtë imazh, ne do të siguronim pesë yje për mbështetjen e klientit.

PureVPN Pamja e Ekipit për Mbështetjen e Klientit

Sa është ironi, përdoruesit e VPN që lejojnë ofruesit e VPN të përdorin Team Viewer.

Pas kësaj, ne kontaktuam mbështetjen e klientit, dhe gjithmonë është ekipi i shitjeve i cili kontakton së pari. Ne ndonjëherë, u shpjegojmë atyre çështjen, dhe pastaj nëse ata nuk ishin në gjendje ta zgjidhnin atë, ata na transferojnë në departamentin teknik. Shtë zhgënjyese që tani ju duhet të shpjegoni përsëri çështjen e plotë në departamentin teknik. Mund të ketë një mundësi të drejtpërdrejtë të zgjedhjes së departamentit me të cilin përdoruesi dëshiron të kontaktojë. Ai jo vetëm që do të kursejë kohën e përdoruesit, por edhe e bën bisedën live më efikase.

Pas kësaj, ne filluam një pyetje tjetër për ta: “Hej, unë thjesht po pyesja se cili do të ishte ndryshimi” teknik “midis modalitetit të lirisë së Internetit dhe modalitetit të sigurisë?” Sidoqoftë, për këtë, mora një përgjigje të një lidhjeje që shpjegonte lloje të ndryshme të mënyrave. Kjo lidhje ishte plotësisht e parëndësishme për ne, dhe ne përsëri u përpoqëm t’i shpjegonim pyetjet e mia në një mënyrë të përpunuar.

“Ekzistojnë dy mënyra të ndryshme: Siguria e Internetit dhe mënyra e privatësisë. Tani, le ta konsiderojmë modalitetin e Lirisë së Internetit: Ai thotë se mund të kesh qasje në të gjithë përmbajtjen, apo jo? Tani le të vijmë në modalitetin e privatësisë. Thotë që do të jesh më i sigurt, përsëri i vërtetë? Dallimi i vetëm është i nivelit të kriptimit. Tre deklarata me radhë. Tani nëse ndryshimi i vetëm është i kriptimit, unë mund të vlerësoj të gjithë përmbajtjen nga mënyra e privatësisë gjithashtu, kështu që cili është qëllimi për të patur modalitetin e Lirisë së Internetit? “

Për këtë, unë u kërkova t’i dërgoja me email atyre kërkesën. Përgjigja për E-mail ishte gjithashtu e parëndësishme dhe nuk u dha përgjigje e duhur për pyetjen time. Pra, ne kemi një “ndjenjë të përzier” në lidhje me mbështetjen e klientit, por nëse analizojmë me kujdes, ata janë të mirë në zgjidhjen e çështjeve dhe dyshimet që lidhen me klientin. Kjo pyetje ishte e lidhur me punën e brendshme të aplikacionit dhe ishte një punë e vështirë për të dhënë përgjigjen e saj. Sidoqoftë, me të vërtetë prisja që ata të përcillnin pyetjen më tej.

përfundim

Pa dyshim, PureVPN është një nga ofruesit më të mirë të VPN posaçërisht kur bëhet fjalë për rrjetin e serverëve. Sidoqoftë, ata duhet të punojnë në disa serverë streaming, ku është përjetuar shpejtësia e ulët. Ndërfaqja e zgjuar e përdoruesit ka reduktuar drejtpërdrejt detyrat manuale, dhe e lehtëson përdoruesin të përdorë klientin e tij edhe pasi të ketë kaq shumë konfigurime. Karakteristikat si Ozoni dhe Gravity sigurojnë mbrojtje të veçantë. Njëri ka kontroll mbi shpejtësinë dhe sigurinë. Sidoqoftë, ai mund të rrisë shpejtësinë duke ulur protokollin, dhe kriptimi, por në të njëjtën kohë, e bën atë të sigurt me Ozonin dhe gravitetin. Pra, mund të arrihet një ekuilibër i plotë midis shpejtësisë dhe sigurisë. Kur flasim për mbështetjen e klientëve të tyre, Live Chat ndonjëherë ishte shumë efikas dhe ndonjëherë konfuz. Pra, mund të përmirësohet, jo duke bërë ndryshime në softuer, por duke përmirësuar burimet njerëzore që fshihen pas tij. Nëse këto zbatime të pakta mund të bëhen në aplikimin e tyre, ato do të ofronin një konkurrencë më të ashpër për lojtarët më të mirë të tregut VPN.