Rishikim i përsosur i privatësisë

rekuizitë


 • Juridiksioni Zviceran: Shërbimi është i bazuar në Zvicër, dhe të gjithë ne e dimë se sa të rrepta janë ligjet zvicerane kur bëhet fjalë për privatësinë. Juridiksioni nuk i detyron bizneset të mbledhin informacione personale të klientëve të tyre dhe mbështesin mbledhjen minimale të të dhënave.
 • Jo-Shkrime: Siç sugjeron emri, Private Perfect ndjek një politikë të rreptë pa shkrime. Ata nuk mbledhin asnjë informacion personal në lidhje me përdoruesit gjatë përdorimit të shërbimit. Ata as nuk mbledhin pulla të kohës.
 • Kriptimi i fortë: Shërbimi vjen me kriptim 256-bit, i cili është kriptimi më i fortë në dispozicion tani.
 • NeuroRouting: Kjo është një nga karakteristikat e tyre ekskluzive që përdor inteligjencën artificiale dhe mësimin e makinerive për të mbajtur trafikun e internetit nën batanijet VPN për sa më gjatë të jetë e mundur.
 • TrackStop: Ky është një reklamues i reklamave i cili vjen së bashku me produktin VPN. Së bashku me bllokimin e të gjitha reklamave të panevojshme dhe nganjëherë të dëmshme, ai gjithashtu siguron shumë mundësi opsionesh për personalizimin e përdoruesit. Ai përfshin kontrollin e prindërve, dhe përdoruesi mund të bllokojë lajmet e rreme, si dhe me ndihmën e tij.
 • Ndërprerësi i niveleve të shumëfishta: Ata kanë siguruar një ndërprerës të vrasjes me tre mënyra, i cili do t’i ruajë të dhënat e përdoruesit të sigurt duke ndaluar trafikun e internetit në rast se lidhja VPN bie ose edhe nëse përdoruesi harroi të aktivizojë VPN krejt..
 • Cascading: Me këtë veçori, përdoruesi mund të lidhet me një maksimum prej katër serverëve VPN në të njëjtën kohë. Kjo rrit shtresat e mbulesës VPN për trafikun e internetit të përdoruesit, dhe ai / ajo mund të ndjehet më i sigurt për privatësinë dhe sigurinë në internet.
 • Mbrojtja e rrjedhjeve IPv6: Klienti mbështet IPv6 në shumicën e serverëve, dhe gjithashtu përmend se cilat serverë mbështesin IPv6 në listën e serverëve gjithashtu. Kjo do të parandalojë çdo rrjedhje të mundshme për shkak të mospërputhjes IP.
 • Deklarata Kanarie e Garancisë: Shërbimi gjithashtu mban një deklaratë kanarie të garancisë e cila azhurnohet çdo muaj. Përdoruesi mund të ndihet edhe më i sigurt duke e ditur që kompania nuk po përballet me asnjë lloj implikimi ligjor.
 • Stealth VPN: Me Stealth VPN përdoruesi mund të anashkalojë firewall të ndryshëm të instaluar nga qeveritë dhe institucionet e shumta. Stealth VPN maskon paketat e të dhënave VPN si paketat e zakonshme të të dhënave, anashkalojnë zjarrit.

Cons

 • Pak Protokolle: Klienti vjen me vetëm dy protokolle, domethënë OpenVPN dhe IPSec. Me kaq shumë protokolle të disponueshëm këto ditë, ato mund të përfshijnë me siguri edhe disa të tjera.
 • Asnjë renditje e serverëve: Nuk ka asnjë lloj renditjeje të serverit në këtë shërbim dhe ata nuk kanë siguruar ndonjë server të dedikuar për transmetim. Sidoqoftë, ata shfaqin përdorimin aktual të gjerësisë së bandës për çdo server.
 • Asnjë mbështetje chat: Nuk ka asnjë mbështetje të bisedës live në dispozicion në shërbim. Mbështetjet e bisedës live ndihmojnë shumë kur përdoruesi është i ri për produktin dhe rrit përvojën e përdoruesit.

Përmbledhje

Intimiteti i përsosur është një shërbim i vjetër VPN dekadë i cili është në pronësi të Vectura Datamangement Limited. Kompania është me qendër në Zvicër.

Pasqyrë e shpejtë
Uebfaqe UebfaqeVizitimi
protokolletOpenVPN, IPSec, SSH2-Tunele, PPTP
platformatWindows, Android, Mac, iOS, Linux
jurisdiksionSwitzerland
prerje-transportim trupashNuk ka shkrime
encryption256 AES
LidhjetLidhje të shumëfishta
Locations23 Vende
Servers37
Opsionet e pagesavePagesa e pagave, PayPal, Bitcoin
Opsionet e mbështetjesMbështetje e biletave
Prmimet nga9,99 $ / muaj Faturuar për 12 muaj
GaranciKthim parash 7 dite

Zvicra është e famshme jo vetëm për të
peizazhe të bukura malore por edhe
për ligjet e rrepta të privatësisë në vend.

Ekrani kryesor kur nuk është i lidhur

Ligjet lokale nuk i bëjnë ndërmarrjet
dhe shërbimet ruajnë të dhënat personale të klientëve dhe përdoruesve të tyre.
juridiksioni është “Perfekt” për të mbrojtur “Intimitetin” e përdoruesve.

Produkti duket se i ka të gjitha të nevojshme
karakteristikat e kërkuara për një shërbim të mirë VPN,
dhe pastaj ka disa veçori të përparuara në krye të kësaj gjithashtu.

Gjëja e parë që vumë re në lidhje me
produkti është se është i ngarkuar me
karakteristika. Disa nga karakteristikat janë relativisht të reja dhe teknologjikisht të përparuara,
ndërsa disa prej tyre janë tiparet tradicionale të VPN me disa përmirësime
Vetitë.

Siguria në shërbim duket jashtëzakonisht e madhe
të fortifikuara, dhe ka kaq shumë mënyra për ta mbajtur përdoruesin të sigurt nga dëmtuesit
elemente në internet.

Ata duket se janë një shërbim shumë transparent
me shumë theks në mbajtjen e përdoruesit sa më anonimë të jetë e mundur.
praninë e deklaratës kanarie dhe pranimin e postave elektronike hedhin gjithashtu
pasqyron të njëjtën gjë.

Në këtë përmbledhje, ne do të kalojmë
të gjitha tiparet e disponueshme në produkt dhe shqyrtoj
ata për të gjykuar efektivitetin dhe dobinë e tiparit.

Ne gjithashtu do të bëjmë një analizë të plotë të intimitetit
politikë dhe të dalë me të gjitha faktet që ne gjejmë atje.

Ky shqyrtim do të jetë kryesisht për vlerësimin
dobinë e karakteristikave të ndryshme të disponueshme në shërbim dhe kontrollimin nëse
ata kanë qenë në gjendje të përfitojnë maksimalisht nga ligjet e rrepta të intimitetit të Zvicrës.

NeuroRouting

Opsioni për të aktivizuar dhe çaktivizuar NeuroRouting

NeuroRouting është një veçori e përparuar e cila
është ekskluzive për Personalitetin e Përsosur, dhe duhet të themi se është e veçantë
ato gjithashtu.

Ajo forcon më tej sigurinë dhe
anonimati i përdoruesit në rrjet. Isshtë një inteligjencë artificiale e bazuar
teknologji.

Ata përdorën TensorFlow, që është Google
biblioteka me burim të hapur për mësimin e makinerive dhe krijoi një teknologji e cila
vazhdimisht punon për të gjetur rrugë të trafikut në internet për të minimizuar rrjedhën e
trafiku jashtë rrjetit VPN.

Kjo i mban të dhënat e trafikut të sigurt për pjesën më të madhe të pjesës së rrugës,
dhe mënyrat e mundshme për të komprometuar të dhënat zvogëlohen me një diferencë të konsiderueshme.

Le të përpiqemi të kuptojmë punën e
kjo veçori. Supozoni se përdoruesi është në Amsterdam dhe dëshiron të vizitojë disa XYZ SHBA
website. Përdoruesi ka zgjedhur me dorë serverin Amsterdam i cili ishte
një i afërt për vendndodhjen e tij.

NeuroRouting do të drejtojë trafikun
nga serveri i Amsterdamit te serveri amerikan brenda rrjetit VPN. Ajo SH.B.A.
do të zgjidhet serveri i cili do të jetë
më i afërti me serverin XYZ në SHBA. Dhe pastaj nga ai server VPN në SH.B.A., trafiku do të dërgohet përfundimisht në XYZ
Serveri amerikan.

Bazuar në AI
rrjeti nervor bën të gjitha llogaritjet për drejtimin e trafikut të internetit
brenda lidhjes VPN, dhe kërkimi i vazhdueshëm i trafikut më të shkurtër
rrugët brenda rrjetit VPN.

Në këtë metodë, të dhënat e serverit ishin nën
mbulesën VPN për shumicën e kohës, dhe meqenëse rrjeti vazhdon të analizojë
shtigje dhe vazhdimisht përpiqet të minimizojë
distanca midis serverit të destinacionit dhe serverit VPN, e bën atë
siguria e të dhënave edhe më efektive në
VPN.

Karakteristika mund të ndizet / fiket sipas
sipas vullnetit të përdoruesit. Ofruesit sugjerojnë që nuk duhet të përdoret ndërsa shkarkoni skedarë të mëdhenj për t’u siguruar
që përdoruesi të jetë i lidhur me një të shpejtë
Serveri Gigabit.

Përdoruesi mund ta kthejë funksionin ndërsa
duke u përpjekur të anashkalojë kufizimet gjeo në faqet e internetit të ndryshme për të siguruar që ai / ajo
është i lidhur vetëm me kërkuesin
server.

Ne personalisht
si karakteristika për përdorimin e teknikave të përparuara e cila përfshin artificiale
inteligjencën dhe mësimin e makinerive. Dhe ne gjithashtu do të donim ta vlerësonim
përpjekjet e ekipit Perfect Privacy për të arritur një mënyrë për të përmirësuar
sigurinë e të dhënave të përdoruesit.

TrackStop

TrackStop me disa opsione personalizimi

TrackStop është një shërbim i bllokimit të reklamave nga
Intimitet perfekt. Sidoqoftë, kjo bën më shumë sesa thjesht një bllokues të rregullt të reklamave.

Përdoruesi mund ta aktivizojë atë nga anëtari
zona. Përveç bllokimit të reklamave të bezdisshme, ai gjithashtu mban pajisjen e përdoruesit
e lirë nga malware i cili zakonisht përhapet
me ndihmën e serverave të reklamave.

Përdoruesi mund të shtojë të gjithë phishing e njohur
domenet në listën bllokuese të TrackStop dhe aplikojnë kontrollet prindërore për të kursyer
të miturit nga të gjitha llojet e
përmbajtje të papërshtatshme.

Filtri i lajmeve të rremë mund të përdoret për të bllokuar
përmbajtje nga faqet e internetit të lajmeve jo të besueshme. Një përdorim tjetër i tij është të mbroni tuajin
sistem nga shtypja e gishtërinjve të shfletuesit. Në këtë veçori,
serverat nuk do të jenë në gjendje të identifikojnë shfletuesin tuaj si i njëjti që ishte duke përdorur shërbimin VPN.

TrackStop është shumë i personalizueshëm, dhe
përdoruesit mund të shtojnë të gjitha faqet e internetit në listën bllokuese që ai / ajo dëshiron të bllokojë në
sistem.

Cascading

Cilësimet Cascading

Ky është një tjetër nga karakteristikat e përparuara në këtë shërbim. madje
megjithëse emri është unik, koncepti i kësaj veçorie nuk është i ri për VPN
botë.

Në disa shërbime të VPN kjo quhet lëvizje
ose shumëkëndësh, dhe në disa, quhet
Double VPN ose Multi-VPN.

Ideja është që të drejtohet trafiku i internetit përmes më shumë se një VPN
servers. Shumë shërbime ofrojnë këtë strukturë vetëm për dy servera, por,
Private Perfect lejon përdoruesin të drejtojë trafikun e internetit përmes një maksimumi katër serverësh.

Kjo rrjedhë e trafikut përmes
servera të shumtë, shtojnë shtresat e sigurisë së mbrojtjes VPN. megjithatë,
gjithashtu ngadalëson shpejtësinë e internetit në njëfarë mase
shkalla, dhe kjo është çmimi që duhet të paguajë për atë siguri shtesë.

Përdoruesit mund të bëjnë të mundur kaskadimin vetëm për
Protokolli OpenVPN pasi nuk është i disponueshëm në IPSec. Përdoruesi duhet të aktivizojë kaskadimin dhe të zgjedhë numrin e dëshiruar
të serverave që ai / ajo dëshiron të lidhë.

Atëherë përdoruesi mund të lidhet drejtpërdrejt me serverat VPN një nga një në klient. Trafiku i Internetit do të drejtohet në atë mënyrë përmes VPN
rrjet. Serverdo server në lidhjen kaskadë është
etiketuar me një numër, dhe rendi numerik jep informacionin e
renditja e lidhjes së serverit.

Nëse përdoruesi shkëput një nga serverët
nga lidhja kaskadë, atëherë të gjithë serverët që ndjekin serverin e shkëputur në lidhjen kaskadë
gjithashtu do të shkëputet.

Supozoni se nga katër serverat e lidhur
sipas radhës numerike; nëse shkëputeni
serveri i tretë, atëherë serveri i katërt gjithashtu do të shkëputet
automatikisht.

Përdoruesi gjithmonë mund të shkojë në kaskadë nëse
ai / ajo dëshiron të forcojë sigurinë, por gjithashtu duhet të jetë i gatshëm të përballet me të
rënie në shpejtësi pasi të keni lidhur me shumë servera VPN.

Shumica e shërbimeve VPN nuk lejojnë
lidhje me kaq shumë servera VPN, dhe vlerësojmë faktin që Perfect
Intimiteti u ka ofruar më shumë mundësi përdoruesve. Karakteristika gjithashtu shton shumë
flakë edhe për produktin.

VPN vjedhurazi

Kjo është një armë më shumë në arsenalin e Intimitetit të Përsosur.

Ka shumë
të vendeve dhe rajonit ku qeveritë mohojnë një internet falas për të
audienca. Shumica e këtyre vendeve janë ose nën qeveritë komuniste ose
ka pseudo-demokraci në komb.

Shtë e zakonshme të hasësh kufizime të gjerë në internet në mbarë vendin, dhe qeveria instalon disa mure zjarri të forta për të kufizuar internetin në forma të ndryshme.

Këto firewalls ekranojnë të dhënat e internetit
pako që rrjedhin në rajon dhe bllokojnë çdo të dhënë për të cilën ata i konsiderojnë të dëmshëm
(per veten e tyre). Këto firewall mund
të zbulojë paketat e të dhënave të koduara të shërbimeve VPN dhe t’i parandalojë ato të arrijnë destinacionin.

Vjedhësia VPN bllokon këto të dhëna VPN
i paketon dhe i maskon si një trafik normal i internetit. Në këtë mënyrë, të dhënat
qëndron i koduar si dhe anashkalon kufizimet e tilla.

Mund famëkeq Fire Firewall i Madh i Kinës ’
gjithashtu të anashkalohet duke përdorur teknologjinë Vjedhurazi Vjedhurazi. Ka disa shtete të cilat
kanë akses kufizues në internet si Emiratet e Bashkuara Arabe, Irani, dhe Turqia, dhe Stealth can
gjithashtu vijnë në gjendje të dobishme ndërsa kurs
trafiku i internetit përmes këtyre vendeve.

Disa institucione të tilla si universitete dhe
shkollat ​​gjithashtu kufizojnë rrjedhën e lirë të internetit, dhe Stealth VPN përsëri vjen
shpëtimi në raste të tilla.

Do të maskojë paketat e të dhënave VPN për tu shfaqur
si paketat normale të të dhënave HTTPS dhe lejon
përdoruesi të shijojë internet falas dhe të pakufizuar.

Ndërrimi i nivelit të shumëfishtë

Parametrat e firewall dhe DNS

Kill-Switch është një nga karakteristikat e cila
është bërë një normë për produktet VPN dhe priten të gjitha shërbimet VPN
të kemi një ndërprerës vrasjeje këto ditë.

Por Perfect Privacy shkoi përpara nga të gjitha
ato jo vetëm me një por dy hapa. Ata kanë siguruar tre nivele të internetit
kill-switch për të mos lënë asnjë gur të pa ndotur kur bëhet fjalë për kënaqësinë e përdoruesit.

Një ndërrues i vrasjeve në internet ndalon internetin
trafiku për të parandaluar përdoruesin të përdorë internetin në rast se nuk ka VPN
lidhje. Kjo nuk lejon përdoruesin të ekspozojë aksidentalisht të dhënat e tij / saj në internet.

Karakteristika është veçanërisht e dobishme kur
Lidhja VPN nuk është e qëndrueshme ose kur përdoruesi vetë është një krijesë harruese.

Sidoqoftë, Intimiteti i përsosur duket se është
shërbimi i parë VPN i cili është në gjendje të
përmirësohet edhe mbi këtë veçori, dhe
ata kanë siguruar tre nivele të internetit
vrasin kaloni.

Përdoruesi mund të kalojë në mes të ndërprerë vrasës
modalitetet në butonin ‘Firewall dhe DNS’ të mënyrës së cilësimeve.

Le të diskutojmë të tre nivelet
pak.

Aktivizoni ndërsa tuneli është aktiv:

Nën këtë mënyrë, çelësi i vrasjes në internet do të jetë aktiv vetëm për kohën kur një nga serverët VPN është i lidhur në internet ose kur lidhja VPN është aktive.

Nëse lidhja VPN bie ndërsa njëri prej serverëve është i lidhur, atëherë trafiku i internetit automatikisht do të ndalet, dhe përdoruesi do të mbetet i sigurt nga bota e madhe e keqe e internetit..

Aktivizo ndërsa programi po funksionon:

Kjo mënyrë e ndërprerësit të vrasjes është një hap përpara nga ai i mëparshmi, dhe çift-kill do të jetë gjithnjë aktiv nëse programi Perfect Privacy është duke funksionuar.

Në këtë rast, përdoruesi nuk do të lidhet aksidentalisht në internet pa mbrojtjen e VPN. Ai do të parandalojë përdoruesin të dërgojë ndonjë të dhënë të pakriptuar në internet.

Aktivisht i përhershëm:

Kjo mënyrë është për të gjithë turmën ekstra të kujdesshme atje. Ata që besojnë në të gjitha teoritë e komplotit dhe nuk u besojnë ISP-ve dhe qeverive me të dhënat e tyre.

Shaka përveç kësaj, kjo mënyrë e bën internetin të vrasë-ndërprerë aq të sigurt sa mund të marrë.
Ndërprerësi i vrasjes do të jetë gjithmonë aktiv, dhe përdoruesi do të jetë në gjendje të përdorë shërbimin e internetit nëse dhe vetëm nëse sistemi është i lidhur me një nga serverët VPN.

Servers

Servers nëpër 20+ vende

Kur flasim për serverat në VPN
në botë, të kesh një numër të madh është gjithmonë e dobishme, por nuk është kriteri i vetëm për të gjykuar shërbimin.

Ka shumë faktorë të përfshirë nëse një i tillë
dëshiron të vlerësojë rrjetin e serverit të një shërbimi VPN. Këta faktorë përfshijnë
gjerësia e bandës në dispozicion, dendësia e trafikut në secilin server, vendndodhja e serverit, fizike
siguria e serverit dhe shumë më tepër.

Intimitet i përsosur ka serverë të vendosur në të gjithë
23 vende të ndryshme. Shumica e lokacioneve të serverëve janë në vendet evropiane.

Pak në vendet aziatike si Hong
Kong dhe Singapori, dhe më pas vende të tilla si Stambolli dhe Tel Aviv përfshihen gjithashtu në listën e serverëve. Shtetet e Bashkuara,
Kanada, Anglia dhe Australia gjithashtu kanë një pjesë të drejtë të serverave.

Numri i serverëve në secilin vendndodhje
ndryshon, por gjerësia e bandës së përgjithshme në dispozicion, si dhe gjerësia e brezit në përdorim janë
shfaqet te klienti në çdo kohë.

Kjo ndihmon përdoruesin të qëndrojë larg nga serverët me densitet të lartë për të shmangur
lidhjet e ngadalta të internetit, dhe ata mund të lidhen me serverin më të mirë për ta në
nje shko.

Ne rrallë shohim tipare të tilla që fuqizojnë
përdoruesit dhe Perfect Privacy ka siguruar që përdoruesit të mos lihen
guessing servers optimale siç është rasti në shumicën e VPN-ve.

Shumica e serverëve nën rrjet
mbështesin IPv6 dhe listën e serverëve
me informacion në lidhje me mbështetjen IPv6 është në dispozicion në faqen zyrtare të internetit.

Vetëm serverët në Kajro, Stamboll,
Reykjavik dhe Riga nuk e mbështesin IPv6 në kohën e rishikimit të produktit.

Lista e veçorive në listën e veçuesve është
jo akoma mbaruar. Së bashku me informacionin e brezit, klienti gjithashtu ka një ping
opsioni i provës në dispozicion. Kjo do të hedhë dritë në vonesën e serverëve, dhe përdoruesi mund të marrë një vendim të informuar si
ai / ajo ka në dispozicion të gjitha mjetet e kërkuara.

Pasi të lidhet, përdoruesi merr disa
informacion shtesë në lidhje me adresat DNS dhe IP. Së bashku me këtë
informacion, përdoruesi mund të shohë gjithashtu skedarët e logave.

Ne nuk mendojmë se ofruesi mund të ketë
ka shkuar më shumë në detajet në lidhje me lidhjen e serverit.

Tani le të flasim për gjërat që ato
i humbur ose mund të kishte shtuar për ta bërë produktin edhe më të mirë.

Së pari, ka shumë pak servera në
rrjet. Nëse ata duan të japin një konkurrencë serioze për produktet e njohura VPN, ata duhet të rritin
numri i serverëve në rrjetin e tyre VPN.

Së bashku me atë, do t’ju ndihmojë gjithashtu nëse
ata mund të sigurojnë serverë me bandë të lartë të bandës në të gjithë serverin
vende. Ka shumë mospërputhje në kapacitetin e brezit të të ndryshme
serverat për momentin.

Nuk ka asnjë renditje të serverit për klientin.
Ne e dimë që përdoruesit mund të përdorin cilindo nga serverët për të transmetuar përmbajtje ose për të bartur
nga ndarja e skedarëve P2P, por bëhet më e lehtë të bësh aktivitete të tilla nëse ka
serverë të dedikuar për klientin.

Për shembull, një përdorues nuk mund të bëjë skedarin P2P
ndarja në serverat e SHBA dhe Franca për shkak të presionit nga media
agjencitë. Në mënyrë të ngjashme, ekzistojnë disa serverë të ulët të bandës në të cilët ndarja e skedarëve të mëdhenj mund të çojë në joefikas
shërbim për përdoruesit e tjerë.

Ofruesi VPN mund të kishte bërë një të veçantë
lista e serverëve që nuk përmban
serverat e përmendur më lart, dhe
përdoruesit do të kishin një listë të serverëve P2P.

Një rast i ngjashëm mund të bëj edhe unë
serverë streaming, por ne mendojmë se kemi dorëzuar idenë. Serverë të përkushtuar
dhe listat jo vetëm që ndihmojnë përdoruesit të lundrojnë nëpër listën e serverëve, por gjithashtu ndihmojnë
ofruesi VPN për t’i mbajtur shërbimet pa probleme.

Politika e privatësisë

Ne kemi përmendur tashmë se kjo është një Zvicerane
produkt. Ne diskutuam gjithashtu se Zvicra ka disa ligje të rrepta të privatësisë, të cilat
ua lehtëson ndërmarrjeve
ruaje privatësinë e përdoruesve.

Me kushte të tilla të favorshme tashmë në
vend, ne nuk kemi pritur asgjë më pak se përsosmëri nga Perfect Privacy në
departamenti i intimitetit. Dhe për kënaqësinë tonë, ata dorëzuan vetëm përsosmërinë.

Shumë shërbime VPN mburren me një mos-logs
politika, por ato ruajnë informacionin personal të përdoruesit në një formë ose në tjetrën. ajo
nuk ishte rasti me Intimiteten e Përsosur. Ata kanë një politikë 100% pa shkrime.

Ata nuk ruajnë asnjë informacion në lidhje me
aktivitetet e përdoruesit brenda tunelit VPN. Së bashku me këtë, ata nuk kursejnë pullat e kohës dhe adresat IP. ata
as mos mbani një regjistër të adresave IP të serverave VPN me të cilët
përdoruesi u lidh.

Rrjedha e vëllimit të të dhënave monitorohet për serverat individualë, të cilët
përfshin të dhënat kolektive të të gjithë përdoruesve të lidhur me atë server, dhe atë
nuk është e mundur të identifikohet një individ nga këto të dhëna.

Në përgjithësi, shërbimet VPN ruajnë emailin
adresat e individëve, por Perfect Privacy përmend qartë që
përdoruesit marrin ndihmën e hedhjes së adresave të postës elektronike për të marrë postën e parë e cila përmban emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin.

Ata duket se nuk kanë asnjë interes për ruajtjen
identitetin e postës elektronike të përdoruesve dhe këtë lloj
e të menduarit përputhet me tonën.

Për korrespodencat me mbështetje
ekipi, përdoruesi përsëri mund të përdorë postë elektronike hedhin, dhe ato gjithashtu encryptojnë të gjitha
të dhënat e korrespondencës për të ruajtur sekretin.

Ka cookie të përfshira kur një vizitë
uebfaqen e tyre, dhe ata sugjerojnë që përdoruesit të vizitojnë uebfaqen zyrtare me një mbulesë VPN për të shmangur cookies.

Ata gjithashtu kanë një kanarinë garancie e cila shton
te masat tashmë të forta të intimitetit. Kanarizmi i garancisë është një metodë e përdorur nga a
shumë ofrues të shërbimeve për të informuar përdoruesit në lidhje me çdo lloj thirrjeje qeveritare që nuk bëhet e ditur.

Pas një analize të plotë, ne mendojmë se është
me siguri të themi se Privatësia e përkryer është një vend i sigurt
dhe shërbim transparent i cili merr masa të përshtatshme për të siguruar që përdoruesi i përdoruesit
privatësia nuk rrezikohet.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha për të vendosur një lidhje (sekonda)
Avg. Koha në sekonda23.348
126.7
219.16
320,64
418.39
517.94
618.6
718,19
826,52
930,91
1036,43

Janë dhënë të dhënat e analizës së kohës së lidhjes
në tabelë është për protokollin OpenVPN. Ne zgjodhëm protokollin OpenVPN sepse është
gjoja më i ngadalshëm midis dy protokolleve
në dispozicion në shërbim.

Protokolli tjetër i disponueshëm është IPSec.

Klienti kërkon shumë kohë për t’u lidhur
në internet. Një kohë mesatare prej 23 sekondash nuk është askund afër lidhjes
herë të produkteve të njohura VPN.

Përdoruesit këto ditë duan që një produkt të jetë
sa më shpejtë që të jetë e mundur, dhe sepse pjesa tjetër e shërbimeve VPN janë duke siguruar një
herë shumë më të ulëta të lidhjes, Intimiteti i përsosur duhet të përmirësojë lojën e tyre.

Kjo është një nga të paktat mangësi të këtij shërbimi, dhe nëse ato
mund të gjeni një mënyrë për të adresuar këtë çështje,
atëherë nuk do të jetë e lehtë ta rrahësh këtë produkt.

Testi i Shpejtësisë

Analiza e Testit të Shpejtësisë

Shpejtësia ka shumë rëndësi në shërbimin VPN. të gjithë
shërbimet e shquara VPN janë të rëndësishme vetëm sepse ato ofrojnë vazhdimisht shpejtësi të mëdha me mbulesën VPN.

Përdoruesit dëshirojnë të shfrytëzojnë sa më shumë
lidhje interneti me shpejtësi të lartë, dhe
prandaj preferohet gjithmonë shërbimi më i shpejtë VPN.

Private Perfect nuk vjen me një përzgjedhje automatike të serverit ose një
opsion i lidhjes së zgjuar. Pra, ne lidhemi manualisht me gjeografikisht më të ngushtë
server për vendndodhjen tonë.

Djalosh oh djal! kemi marrë disa shpejtësi të shpejtë në
serveri me i afert. Shpejtësia pas
lidhja ishte 97.7% e shpejtësisë origjinale.
Kjo është ndër shpejtësitë më të shpejta që kemi
përjetuar ndonjëherë.

Situata ishte shumë e ngjashme me atë zvicerane
servers. Ishte pak më e ulët se serverët e mëparshëm, por ne ishim akoma
duke marrë rreth 97% të shpejtësive origjinale.

Sidoqoftë, gjërat u ngadalësuan kur ne
të lidhur me serverat e SH.B.A.-së dhe MB-së. Kemi marrë 76% dhe 66% të fillestarit
shpejtësi për dy vendet përkatëse të serverit.

Ne patëm një variant të tridhjetë për qind të
shpejtësia për serverat nëpër vende të ndryshme, dhe një vendim për të marrë, thar
është nëse klienti është i shpejtë apo jo.

Në të kaluarën, sa herë që kemi hasur në një
shërbim i shpejtë VPN, ai ishte në gjendje të jepte më shumë se 80% të shpejtësive origjinale për
shumica e serverave në rrjet.

Privatësia e përkryer, nga ana tjetër, dha
disa shpejtësi mahnitëse të larta në disa servera dhe më pas mediokër në pjesën tjetër.

Nuk mund të themi përfundimisht se është një shërbim me shpejtësi të lartë VPN. Edhe pse kemi marrë
disa shpejtësi mbresëlënëse në disa servera, shpejtësia
në pjesën tjetër të serverëve gjithashtu duhet
të merren në konsideratë.

Për shkak të domethënies
ndryshime në shpejtësinë në serverë të ndryshëm, ne nuk do të renditemi Intimitet perfekt
ndër shërbimet më të shpejta VPN, por vlen të përmendet edhe që
shpejtësi të ngadalta ishin gjithashtu mbi
niveli i kënaqshëm.

Gjerësia e bandës në dispozicion për të ndryshme
vendndodhja e serverit ndryshon. Sidoqoftë, përdoruesi mund të shohë bandat në dispozicion të vetë klientit.

Ata nuk e kapin përdorimin e gjerësisë së bandës për
përdoruesit individualë në çfarëdo mënyre, dhe në mënyrë të ngjashme,
nuk ka kufizime në shpejtësi gjithashtu.

siguri

Tashmë e dimë se ka mjaft
veçori të përparuara të sigurisë në produktin për të cilin kemi diskutuar tashmë në fillim të rishikimit.

Para se t’i përsërisni ato shkurtimisht,
le të diskutojmë sigurinë e nevojshme
karakteristika të tilla si protokolle dhe enkriptime.

Shërbimi vjen me më të lartat
niveli i kriptimit prej 256-bit i cili është shifrimi më i mirë në dispozicion. Shërbimi gjithashtu ofron mundësinë e shkallëzimit
poshtë nivelit të kriptimit nëse përdoruesi nuk dëshiron të humbasë pjesën më të madhe të sistemit
aftësia për shkak të shifrimit të nivelit të lartë.

Për protokolet, klienti vjen me
Protokolet OpenVPN dhe IPSec. Shërbimi gjithashtu mbështet protokollin PPTP, por ato
mos e siguroni atë në klient për shkak të nivelit të ulët të sigurisë.

Për serverët me proxy, ata përdorin Squid dhe
Proxies SOCKS5. Të dy këta proxies janë të mjaftueshëm për të mjaftuar nevojat e shumë prej
përdoruesit.

Theështja e vetme që ne mund të shtrojmë në
momenti është numri i protokolleve në dispozicion, por pjesa tjetër e bazave janë mbuluar me siguri.

Shërbimi vjen me IPv6, si dhe DNS
mbrojtje rrjedhje. Shumica e serverëve kanë mbështetje IPv6, dhe vetëm katër lokacione të serverëve nuk e mbështesin IPv6 në kohën e
rishikimi.

Ndërprerësi i vrasjes në internet i klientit është gjithashtu i avancuar në kuptimin që ai ka tre nivele të ndryshme. Tashmë kemi
diskutuan detajet e vrasjes në detaje në pjesën e mësipërme. Cilësimet e rrjedhjes DNS
janë gjithashtu të ngjashme me atë të ndërprerësve.

Përveç këtyre tipareve të rregullta të sigurisë,
klienti ka edhe shumë karakteristika të përparuara sigurie.

Nën veçorinë kaskaduese, përdoruesi mund
lidheni në maksimum 4 serverë VPN për të pasur një mbrojtje shumëplanëshe VPN.

NeuroRouting është një veçori ekskluzive e
Intimitet perfekt i cili përdor inteligjencën artificiale dhe mësimin e makinerive për tu bërë
i sigurt që të dhënat e trafikut të internetit të përdoruesit mbeten brenda rrjetit VPN për
pjesën më të madhe përpara se të arrinin në destinacion.

TrackStop është një reklamues që vjen
së bashku me shërbimin. Ka shumë karakteristika të personalizueshme së bashku me shërbimin konvencional të bllokimit të reklamave.

Siguria në produkt ka kthyer
Rrjet VPN në një kala të padepërtueshme. Rrallëherë shohim kaq shumë ekskluzive
karakteristika në një produkt të vetëm, dhe shërbimi nuk ka lënë shumë për përdoruesit
dëshirë për.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Ndërfaqja e përdoruesit në shërbim duket
shumë e shurdhër, por në të njëjtën kohë, ne nuk bëjmë
mendoni se kemi hasur në çdo ndërfaqe të përdoruesit me kaq shumë personalizim
opsione.

Pra, pa humbur asnjë fjalë, le të fillojmë
nga skedari i parë në dritaren e cilësimeve.

Skeda e parë është “Cilësimet e përsosura të privatësisë”. Përdoruesi mund të zgjedhë
protokollin dhe futni në hyrje
kredencialet në këtë dritare. Informacioni i llogarisë shfaqet gjithashtu në këtë skedë.

Opsionet e përgjithshme të vendosjes

Tjetra është skedari “Cilësimet e programit”. Ti mundesh
ndryshoni kriptimin dhe modifikoni listën e serverëve sipas ndryshme
kategori nga kjo skedë. Pastaj ka edhe opsionet e personalizimeve gjithashtu
të tilla si “Filloni me Windows” dhe “Filloni të minimizuar”.

Ndiqet nga “Firewall dhe kartela e DNS”.
Skeda përmban cilësime të ndryshme për
mbrojtje për rrjedhje dhe vrasje DNS. Cilësimet
për të dy tiparet është goxha e njëjtë.

Mbrojtja e rrjedhjes IPv6 është përfshirë gjithashtu në këtë skedë.

Tani vjen në skedën “IP dhe Portet”. Kjo përmban mundësi të ndryshme personalizimi për
port-transmetim. Forcimi i portit është një nga karakteristikat e përparuara në VPN
shërbim, dhe është i dobishëm në mënyrë të caktuar
situata të tilla si lojrat.

IP dhe Portet

Skeda e parafundit në menunë e cilësimeve është
“Cascading and Stealth”. Dhe asnjë pikë
për të hamendësuar se ai përmban cilësime për multi-hipping dhe Stealth VPN. të gjithë
ofrohen opsionet e personalizimit të proxy
në këtë dritare.

Skeda e fundit është “Tjetër”. Ai përmban informacione rreth azhurnimeve dhe
debugging. Përdoruesi mund të rivendosë rrjetin nga kjo skedë.

Klienti ka shumë personalizim
opsione dhe është shumë funksionale. Por ne gjithashtu do të donim pak më shumë flakë në
mënyra se si klienti duket. Shtimi i disa ngjyrave nuk do të dëmtojë askënd, por do të ndodhë
sigurohuni që klienti të mos duket kështu
e shurdhër.

Platformat dhe Pajisjet

Shërbimi është i disponueshëm në të gjithë
platforma të mëdha që përfshijnë Windows, MacOS, Android, iOS, Linux dhe Routers.

Nuk ka shtesa për shfletues dhe jo
mbështetje tjetër e platformës. Kur bëhet fjalë për ruterat, ata e kanë siguruar listën
të ruterave që janë në përputhje me shërbimin.

Përdoruesit duhet të përdorin ruterat WiFi nëse ato
dëshironi të mbuloni VPN edhe në pjesën tjetër të pajisjeve të tyre.

Mbështetja e platformës është shumë e kufizuar në
shërbimi dhe ata duhet të punojnë shumë në pjesën e përparme të aksesit të përdoruesit. me
kaq shumë platforma dhe pajisje që prezantohen
rregullisht, shërbimet VPN gjithashtu duhet të qëndrojnë në gishtërinjtë e tyre për të vazhduar punën e tyre
diversiteti në rritje.

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit vepron si një lidhje midis
klientit dhe shërbimit. Shumë herë atë
është injoruar nga shërbimet, dhe ata paguajnë
çmimi për të në planin afatgjatë kur pyetjet e klientit nuk adresohen siç duhet.

Nuk ka asnjë mbështetje live chat të pranishëm në
shërbimi Por ata janë përpjekur të bëjnë
për këtë me një faqe të hollësishme të një faqe interneti të gjerë që kalon nëpër të gjitha
temat përkatëse në lidhje me produktin.

Përdoruesit mund të gjejnë përgjigje për pothuajse të gjitha
pyetja e tyre duke lundruar nëpër uebfaqe. Por, jo të gjithë janë kaq të durueshëm dhe është një detyrë e madhe për ta
kaloni nëpër seksione të ndryshme të faqes në internet.

Sistemi i biletave të pyetjeve është i disponueshëm, por
nuk është ai më i shpejtë atje. Nuk ka asnjë garanci që përdoruesi do
merrni një përgjigje brenda disa orësh.

Ata duhet të forcojnë atë në një
sistemi mbështetës për shërbimin, qoftë me shtimin e mbështetjes së bisedës live ose duke u siguruar që
biletat e pyetjeve janë adresat brenda një afati kohor të caktuar.

Gjendja aktuale e mbështetjes së klientit nuk është aspak e kënaqshme,
dhe ofruesi duhet të sigurojë që të gjitha çështjet e klientëve të adresohen shpejt dhe me efikasitet.

përfundim

Nuk ka dyshim se ky produkt është bllokim
e mbushur me karakteristika.

Ato jo vetëm që përfshijnë të reja dhe të përparuara
teknologji me disa nga veçoritë por gjithashtu rindërtoi shumë nga konvencionale
karakteristika dhe paraqiti një version të përmirësuar të këtyre veçorive për përdoruesit.

Ne nuk kishim asnjë problem me integritetin e
shërbim gjithashtu. Ata ishin shumë të plotë me politikën e privatësisë, dhe ne i konsiderojmë ata si një shërbim transparent VPN.

Shpejtësitë ndryshuan shumë në të gjithë serverat,
dhe ne nuk ishim në gjendje ta vinim gishtin
prodhimi i shpejtësisë së përgjithshme të shërbimit. Mund të ndryshojë shumë nga përdoruesi në përdorues dhe vendndodhja në vendndodhje.

Ne nuk kemi probleme me sigurinë
karakteristika fare, dhe në disa pika, ne
mendonin se ato janë më se të mjaftueshme. Por kur bëhet fjalë për sigurinë në internet, një
nuk mund të jetë mjaft i sigurt, dhe për këtë arsye të gjitha tiparet e shtuara janë të mirëseardhura.

Ata kanë shumë tokë për të mbuluar mbështetjen e klientit. Nëse një përdorues has në disa
çështje madhore, atëherë ai / ajo mund të duhet të presë për orë të gjata për të marrë një rregull
zgjidhja e problemit.

Duke rregulluar këto çështje të vogla, Perfect
Intimiteti mund të kualifikohet si një nga lojtarët e mëdhenj të botës VPN. Por ata kanë nevojë
për të treguar të njëjtin nivel angazhimi
të cilat ata treguan për tiparet.