Πώς η VoIP Supply έγινε ο κορυφαίος πάροχος λύσεων VoIP της Βόρειας Αμερικής

Περίληψη: Το VoIP Supply είναι μια εταιρεία που παρέχει όλους τους τύπους προϊόντων που σχετίζονται με το VoIP, συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνων VoIP, ακουστικών, τηλεφωνικών συστημάτων, υπηρεσιών cloud, υλικού PBX και ούτω καθεξής. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους λύσεων VoIP στην Αμερική, με 125.000 πελάτες και περισσότερα από 5.000 προϊόντα. Από τον επίσημο ιστότοπο, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα που σχετίζονται με VoIP με διάφορες προσφορές και εκπτώσεις για την καλύτερη αξία για την αγορά σας.


Γιατί οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα λογισμικό όπως το Skype για να μιλήσουν με τους φίλους και την οικογένειά τους, αντί να χρησιμοποιούν τα κανονικά τους τηλέφωνα; Κυρίως, επειδή το VoIP προσφέρει φθηνότερες τιμές από την κανονική τηλεφωνική εταιρεία. Με το λογισμικό όπως το Skype, μπορείτε να μιλήσετε με άλλους χρήστες του Skype δωρεάν και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με σταθερά και κινητά τηλέφωνα με τιμές πολύ φθηνότερες από την κανονική τιμή τηλεφώνου. Επιπλέον, με τη σημερινή τεχνολογία διαδικτύου, η χρήση του VoIP είναι προτιμότερη, ειδικά επειδή προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως κρυστάλλινο ήχο, μεγαλύτερο χρόνο κλήσης, διάφορους τύπους επιλογών για το υλικό και άλλες δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες ή τουλάχιστον δεν παρέχονται με καλύτερο τρόπο, όταν χρησιμοποιείτε το κανονικό σταθερό τηλέφωνο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προσφορά VoIP ανεβαίνει στη Βόρεια Αμερική. Απλώς και μόνο επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο όχι μόνο για περιήγηση και απόλαυση διασκέδασης, αλλά και για επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένειά τους. Αυτό οδηγεί σε περισσότερους κατασκευαστές να δημιουργούν περισσότερο υλικό και υπηρεσίες γύρω από το VoIP με την ελπίδα ότι μπορούν να καλύψουν τα πλήθη που προτιμούν αυτόν τον τρόπο διαδικτυακής επικοινωνίας από τον παραδοσιακό τρόπο. Ευτυχώς, το VoIP Supply παρέχει σχεδόν όλους τους τύπους υλικού και υπηρεσιών από διάφορους κατασκευαστές, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε περαιτέρω την ηλεκτρονική σας επικοινωνία.

Από την πλήξη έως την οικοδόμηση μιας περιουσίας με VoIP Supply

Η ιστορία αυτής της εταιρείας ξεκινά με τον ιδρυτή, Benjamin P. Sayers, ο οποίος βαρέθηκε αφού πούλησε την προηγούμενη εταιρεία του, IVR Inc. Το 2002, ξεκίνησε μια νέα εταιρεία με την επωνυμία B2 Technologies, η οποία είναι μια εταιρεία λογισμικού που εστιάζει στη δημιουργία μιας πλατφόρμας διαπραγμάτευσης μετοχών. Με μόνο έξι άτομα που δούλεψαν μαζί του, κατέγραψε πωλήσεις 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων για το λογισμικό του το 2003, γεγονός που έκανε την εταιρεία αυτή επιτυχημένη. Ωστόσο, το πάθος του Μπεν δεν ήταν με την αγορά συναλλαγών. Το 2004, αφού παρατήρησε διάφορα χρηματιστήρια με το επιτυχημένο λογισμικό διαπραγμάτευσης, άρχισε να παρατηρεί ότι τα αποθέματα από εταιρείες που πωλούν προϊόντα VoIP είναι στην κορυφή των απαιτήσεων των πελατών. Εκείνη την εποχή, ξεκίνησε το VoIP Supply ως ένα νέο προϊόν από την B2 Technologies.

Μετά από ένα χρόνο από την έναρξη του VoIP Supply, η εταιρεία έχει προσθέσει τα μέλη του προσωπικού σε 14 άτομα και κέρδισε τεράστια επιτυχία με την επιχείρησή τους, καταγράφοντας 7,1 εκατομμύρια πωλήσεις. Το 2005, η εταιρεία άρχισε να επικεντρώνεται μόνο στην προσφορά VoIP, καθώς αυτή η επιχείρηση, η οποία πωλεί διάφορα προϊόντα VoIP, έχει αποδειχθεί πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη προσπάθεια. Μέχρι σήμερα το 2018, αυτή η εταιρεία πωλεί συνεχώς όλο και περισσότερα προϊόντα VoIP, κερδίζοντας περισσότερους από 125.000 πελάτες και έγινε ο κορυφαίος πάροχος VoIP στη Βόρεια Αμερική. Η εταιρεία έχει εμβαδόν 20.000 τετραγωνικών ποδιών για την έδρα του γραφείου, η οποία απαιτείται για την αποθήκευση όλων των προϊόντων VoIP που πωλούν στον επίσημο ιστότοπό τους. Έχει επίσης κερδίσει διάφορα βραβεία ως επιχείρηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι εμπιστεύονται αυτήν την εταιρεία για την ποιότητα και τη σταθερή εξυπηρέτησή της.

5.000 προϊόντα από 60 διαφορετικούς κατασκευαστές με 125.000 πελάτες παγκοσμίως

Μπορούμε να πούμε ότι το VoIP Supply είναι σαν μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που εστιάζει αποκλειστικά σε προϊόντα που σχετίζονται με το VoIP, και επίσης, η εταιρεία πωλεί όλα τα προϊόντα από μόνη της. Ναι, υπάρχουν 60 διαφορετικοί κατασκευαστές που παρέχουν διάφορα σχετικά υλικά και υπηρεσίες, αλλά η διαδικασία πωλήσεων γίνεται από την VoIP Supply. Με τους πελάτες που επεκτείνονται στις χώρες σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία αναπτύσσεται ισχυρότερη από ό, τι ήταν. Τα προϊόντα που προσφέρουν προστίθενται πάντα σε τακτική βάση και οι παραλλαγές των προϊόντων αυξάνονται επίσης. Το 2018, η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 5.000 προϊόντα που προσφέρονται στον επίσημο ιστότοπό τους, τα οποία οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν online. Σε αυτό το σημείο, η εταιρεία γίνεται ισχυρότερη από ποτέ.

Διάφορες γραμμές προϊόντων για προσφορά για όλες τις επικοινωνίες που βασίζονται σε IP

Αυτό που καθιστά αυτήν την εταιρεία κορυφαία εταιρεία στις επικοινωνίες VoIP είναι ότι προσφέρει όχι μόνο το υλικό, όπως τηλέφωνα ή PBX για τις διαδικτυακές σας επικοινωνίες, αλλά προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτό. Έχει μια ποικιλία σειρών προϊόντων που εκτείνονται πέρα ​​από τις βασικές επικοινωνίες IP. Εκτός από την προσφορά υλικού, προσφέρει επίσης διάφορες υπηρεσίες που σχετίζονται με το VoIP. Αυτό είναι που κάνει αυτήν την εταιρεία να αποκτήσει την κορυφαία δημοτικότητα στη Βόρεια Αμερική. Προσφέρει απλώς περισσότερες επιλογές για τους πελάτες. Προσφέρει ακόμη και προϊόντα ασφαλείας IP, όπως κάμερες IP και εξοπλισμό δικτύωσης. Υπάρχουν επίσης διάφορα πακέτα λύσεων VoIP που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οικιακούς χρήστες ή επιχειρήσεις.

Η υπηρεσία Cloud VoIP διακρίνει αυτήν την εταιρεία από έναν πωλητή προϊόντων Mere

Ένα από τα κορυφαία προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία στον επίσημο ιστότοπο είναι η υπηρεσία cloud. Ενώ άλλες παρόμοιες εταιρείες ενδέχεται να προσφέρουν μόνο το υλικό για να κάνουν τις διαδικτυακές επικοινωνίες, αυτή η εταιρεία έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από την πώληση προϊόντων από διάφορους κατασκευαστές. Η υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο επιτρέπει στους πελάτες να βιώσουν το καλύτερο σύστημα VoIP που μπορούν να έχουν. Καθοδηγεί τους πελάτες να βρουν την καλύτερη λύση VoIP που μπορεί να λειτουργήσει για το σπίτι ή την επιχείρησή τους, δίνοντάς τους διάφορες προτάσεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν δύο τύποι υπηρεσιών cloud VoIP που προσφέρει η εταιρεία, οι οποίες είναι η φιλοξενούμενη υπηρεσία και το επιτόπιο τηλεφωνικό σύστημα. Η φιλοξενούμενη υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται τις δικές τους επικοινωνίες IP από οπουδήποτε χωρίς την ανάγκη προσωπικού πληροφορικής, χωρίς κόστος εκκίνησης. Το επιτόπιο τηλεφωνικό σύστημα επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόζουν τις επιλογές υλικού τους, με χαμηλές μηνιαίες χρεώσεις και την επιλογή μεταξύ μετρημένης και μη μετρημένης σύνδεσης. Συνολικά, το VoIP Supply διευκολύνει τους πελάτες να επιλέξουν το δικό τους σύστημα επικοινωνίας IP και να παρέχουν τις απαιτήσεις τους για αυτήν την τεχνολογία επικοινωνίας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map