Αναθεώρηση PureVPN

Πλεονεκτήματα:


 • Το PureVPN διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίκτυα διακομιστών που όχι μόνο λειτουργεί αποτελεσματικά για Ευρωπαίους και Αμερικανούς χρήστες, αλλά είναι μια τέλεια επιλογή για χρήστες Ασίας και Ωκεανίας.
 • Παρέχουν πολλές δυνατότητες όπως το Split Tunneling, το Gravity και το hotspot VPN που προστίθενται μαζί για να προσφέρουν μια άνετη, ομαλή, φιλική προς το χρήστη εμπειρία.
 • Η επιλογή προώθησης θύρας σάς επιτρέπει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημά σας μέσω δικτύου VPN. Εάν δεν υπήρχε αυτή η επιλογή, θα χρειαζόταν εφαρμογή τρίτου μέρους για απομακρυσμένη πρόσβαση.
 • Το PureVPN δεν βασίζεται σε κανένα εξωτερικό μέρος για διακομιστές DNS καθώς διαθέτουν δικούς του πρωτεύοντες και δευτερεύοντες διακομιστές DNS.
 • Παρέχουν διαφορετικούς τρόπους δικτύου, όπως το φιλτράρισμα των διακομιστών σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Γίνεται αποτελεσματικά και καλύπτει κάθε απαίτηση.
 • Η υποστήριξη πελατών τους χρησιμοποιεί την εφαρμογή ομάδας προβολής ομάδας για να επιλύσει τα προβλήματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα, όπου ο χρήστης θα μπορούσε να καθίσει και να τους δει να κτυπά τα προβλήματα.
 • Οι πάροχοι VPN που βασίζονται στα Five Eyes και Fourteen Eyes παρακολουθούνται από την κυβέρνηση, και ακόμη και οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν κάποιον έλεγχο επί αυτών. Ευτυχώς, το PureVPN εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ και, ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να αποθηκεύουν δεδομένα και μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα.

Μειονεκτήματα:

 • Το PureVPN προσφέρει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης μόνο για Chrome και Firefox και όχι για άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Safari και το Opera Mini.
 • Παρέχουν ειδικούς διακομιστές για ροή διαφορετικών δημοφιλών καναλιών. Ωστόσο, μέχρι τώρα, σχετικά με το Netflix, μόνο Netflix USA και Netflix US είναι διαθέσιμα.
 • Η λειτουργία Ozone είναι διαθέσιμη για πλήρη προστασία, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο για την επιλογή Ασφάλεια / Απόρρητο και περιορισμένο αριθμό διακομιστών. Ωστόσο, το στέλεχος υποστήριξης πελατών μας είπε ότι η ομάδα προγραμματιστών εργάζεται για την προσθήκη της και σε άλλους τρόπους.
 • Υπήρξε μια μικρή δυσλειτουργία που η λίστα των διακομιστών εξαφανίστηκε μια φορά όταν ξεκινήσαμε την εφαρμογή. Υπάρχει μια απλή λύση σε αυτό, και αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά. Ζητήσαμε την υποστήριξη σχετικά με τη συχνότητα και απάντησαν ότι «δεν θα το αντιμετωπίσετε ξανά. συμβαίνει μόνο όταν έχετε πραγματοποιήσει λήψη της αναβάθμισης. “

Ιστότοπος: Επισκεφτείτε την Επίσημη Ιστοσελίδα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

γρήγορη επισκόπηση
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
ΠρωτόκολλαPPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, OpenVPN, Stealth Protocol
ΠλατφόρμεςWindows, Android, Mac, iOS, Linux, Smart TV, Streaming Services, Chrome, Firefox, Routers, Consoles
ΔικαιοδοσίαΧονγκ Κονγκ
ΞύλευσηΜερικά αρχεία καταγραφής
ΚρυπτογράφησηAES 256
Συνδέσεις5 συνδέσεις
Τοποθεσίες180+ τοποθεσίες
Διακομιστές2000+
Netflix / P2PΠροστασία P2P
Επιλογές πληρωμήςΠιστωτική κάρτα, PayPal, CoinPayments, PaymentWall, Gift Cards
Επιλογές υποστήριξηςΖωντανή συνομιλία, εισιτήρια υποστήριξης
Τιμολόγηση από3,33 $ / μήνα χρεώνονται ετησίως
Εγγύηση31 Ημέρα
Δωρεάν δοκιμήΟχι

Χονγκ Κονγκ! Μπορούμε να το θεωρήσουμε ως την καλύτερη τοποθεσία για την έδρα ενός παρόχου VPN; Λοιπόν, μακριά από τα πέντε μάτια και τα δεκατέσσερα μάτια είναι από μόνο του ένα σημάδι ανακούφισης. Όχι μόνο αυτό, αλλά το PureVPN που ανήκει στην GZ Systems Limited, που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ, έχει επίσης αναπτύξει ένα καλό δίκτυο διακομιστών για Αμερικανούς, Ευρωπαίους και Ασιάτες χρήστες επίσης.

Η τοποθεσία τους τους παρέχει κυριαρχία στην Ασία που βοηθά στη δημιουργία μιας καλύτερης βάσης χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Κύρια οθόνη PureVPN

Η εταιρεία ξεκίνησε με δύο διακομιστές το 2007, και τώρα κατέχουν 2000+ διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί σε αυτά τα δέκα χρόνια και βελτιώνονται πολύ με δημιουργικές προσθήκες. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατό να επιτευχθεί τελειότητα και εξακολουθούν να υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να αφαιρεθούν από το PureVPN.

Το φιλτράρισμα του διακομιστή τους είναι καλά καθορισμένο, αλλά η χρήση του δεν είναι σαφώς γνωστό ότι θα συζητήσουμε σε αυτήν την κριτική. Θα συζητήσουμε επίσης διαφορετικά χαρακτηριστικά, την αποτελεσματικότητά τους και την απαίτησή τους.

Λίστα διακομιστών PureVPN

Διατηρούμε επίσης απόψεις σχετικά με την υποστήριξη πελατών, τις οποίες θα επεξεργαστούμε με τη χρήση διαφορετικών εμπειριών, αποφασίζοντας εάν θα πρέπει να τους ονομάσουμε «καλύτερη» ή «μέση» υποστήριξη πελατών.

Διαφορετικοί διακομιστές για επιλογή τρόπου

Μόλις ανοίξετε τον πελάτη, εμφανίζονται πέντε διαφορετικά εικονίδια. Η οθόνη σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα από αυτά ανάλογα με την απαίτηση. Διαφορετικοί διακομιστές κατηγοριοποιούνται εκτελώντας διαφορετικές εργασίες με το όνομα “Λειτουργίες”.

 • Ρεύμα
 • Ελευθερία στο Διαδίκτυο
 • Ασφάλεια / Απόρρητο
 • Κοινή χρήση αρχείων
 • Αφιερωμένη IP

PureVPN Επιλογή λειτουργίας διακομιστή

Ας μιλήσουμε για τις δυνατότητες κάθε λειτουργίας!

Ροή Οι εφαρμογές είναι οι πιο δύσκολες πλατφόρμες όπου οι πάροχοι VPN αντιμετωπίζουν πραγματικές προκλήσεις. Η παράκαμψη “κάτι πήγε στραβά” δεν είναι εύκολη και αυτοί οι ιστότοποι ροής προσπαθούν συνεχώς να εντοπίζουν και να αποκλείουν την πρόσβασή τους χρησιμοποιώντας το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ως εκ τούτου. Είναι σαν ένας συνεχής πόλεμος μεταξύ της εφαρμογής ροής και του παρόχου VPN. Ωστόσο, το PureVPN παρέχει πρόσβαση σε πολλά κανάλια που είναι διαθέσιμα μόνο για συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Αυτό είναι κάτι που προσφέρει επίσης το NordVPN, πώς έχει η δυνατότητα ροής της λειτουργίας PureVPN; Λοιπόν, στο NordVPN, δεν μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με ένα συγκεκριμένο κανάλι, αλλά στο PureVPN χρειάζεται μόνο να κάνετε κλικ στο όνομα του καναλιού. Θα χρειαστεί να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο το διακομιστή ροής αυτής της χώρας και να δείτε, ποιος από όλους τους διακομιστές συνδέεται με το συγκεκριμένο κανάλι ροής στην περίπτωση του NordVPN. Όσον αφορά το PureVPN, για παράδειγμα, εάν θέλετε να συνδεθείτε με το Hulu, μπορείτε να πληκτρολογήσετε απευθείας το όνομα του καναλιού και θα εμφανιστούν αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτός είναι ένας εύκολος και φιλικός προς τον χρήστη τρόπος για να βρείτε αυτό που απαιτείται. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Όταν αναζητήσαμε το Netflix στην επιλογή αναζήτησης καναλιών, εμφανίστηκε μόνο το “Netflix Us”. Ωστόσο, προσφέρουν επίσης το Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά για να συνδεθείτε με αυτό, πρέπει να πάτε και να επιλέξετε τη χώρα. Η εξίσου εύκολη εργασία του αλλά η μη παροχή της στη λίστα καναλιών μπορεί να παρέχει τις πληροφορίες που έχουν πρόσβαση στο “Netflix Ηνωμένο Βασίλειο”. δεν είναι εκεί.

Τέλος πάντων, αν διαβάζετε αυτήν την κριτική, τώρα γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν. Ωστόσο, πρέπει να προστεθούν μερικά ακόμη κανάλια όπως το “Netflix Japan”, το οποίο έχει πολλές αποκλειστικές εκπομπές anime και μια αγορά σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, είναι αποτελεσματικό από τους περισσότερους από τους άλλους παρόχους VPN που έχουμε ελέγξει.

Ας κατευθυνθούμε άμεσα Κοινή χρήση φωτιάς δίκτυο διακομιστή και αφήστε τα άλλα για το τελευταίο. Για την τοποθεσία μου, ο καλύτερα προτεινόμενος διακομιστής βρίσκεται στο “Brunie Darussalam”, το οποίο απέχει 2.645 μίλια από την τοποθεσία μας. Εξαιτίας αυτού, δεν ήταν δυνατή η αποτελεσματική κοινή χρήση, αλλά εάν προστεθούν περισσότεροι διακομιστές P2P, δεν υπάρχει αντικατάσταση για το δίκτυο διακομιστών του PureVPN. Για την αμερικανική και ευρωπαϊκή τοποθεσία, θα υπήρχε ένα γρηγορότερο δίκτυο, αλλά πρέπει να το αναπτύξουμε περισσότερο για τους χρήστες της Ασίας και της Ωκεανίας.

Είναι αποκλειστική IP αυξάνει την ταχύτητά σας; Ναι σίγουρα. Αλλά είναι «αξία για τα χρήματα» ή κάνει πραγματικά μεγάλη διαφορά; Λοιπόν, εάν αγοράσετε μια αποκλειστική IP για 23,88 $ ετησίως, δεν θα χρειαστεί να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση IP με κανέναν άλλο, αλλά θα χρησιμοποιηθεί μόνο από εσάς. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την ταχύτητα, αλλά βοηθά επίσης στην αποφυγή διαρροής δεδομένων κάνοντας τη διαδρομή πιο ασφαλή. Ωστόσο, εάν είστε ένα άτομο που χρειάζεται απλώς να αποκτήσει πρόσβαση σε VPN για απόρρητο, να αξιολογήσει ιστότοπους με περιορισμούς γεωγραφικής θέσης και να απολαύσετε κανάλια ροής ενώ ταξιδεύετε, τότε ο λογαριασμός premium είναι αρκετός. Ωστόσο, εάν είστε σε μια επιχείρηση που απαιτεί υψηλή προστασία από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, τότε σας προτείνουμε να αγοράσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Σύγχυση PureVPN μεταξύ τρόπων

Τώρα, ας συζητήσουμε και να συγκρίνουμε τους άλλους δύο τρόπους: Λειτουργία ελευθερίας Διαδικτύου & Λειτουργία ασφάλειας / απορρήτου που μας έκανε περίεργους λόγω της ασάφειας στη διαφορά μεταξύ της μεθοδολογίας εργασίας. Ας ελέγξουμε πρώτα τη δήλωση που γράφεται κάτω από τις λειτουργίες:

Η λειτουργία Internet Freedom δίνει προτεραιότητα στην πρόσβαση του περιεχομένου και η Ασφάλεια / Απόρρητο δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και το απόρρητο του περιεχομένου σας. Τώρα, πώς έγινε; Και δεν μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο λειτουργίες; Έχουμε κάνει προσπάθειες για τη λήψη αυτών των πληροφοριών και οι απαντήσεις δεν ήταν σαφείς. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι αυτά δεν είναι κόλπα μάρκετινγκ, καθώς ο διακομιστής και τα IP είναι διαφορετικά και για τις δύο λειτουργίες.

Εργασία βασικών ρυθμίσεων εφαρμογής

Δεν υπήρχαν πολλές διαθέσιμες επιλογές σε αυτήν την ενότητα, αλλά ούτως ή άλλως, αυτές που περιλαμβάνονται ήταν αρκετές για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. Έχουν καταβάλει ακόμη και κάθε προσπάθεια να προσθέσουν λειτουργίες που βελτιώνουν το περιβάλλον χρήστη. Αυτό είναι ένα μέρος όπου το PureVPN πρέπει να εκτιμηθεί. Δυνατότητα όπως Εκκίνηση προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης αφού δεν απαιτείται σύνδεση, αλλά τουλάχιστον καταργεί τη μη αυτόματη εργασία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης. Αυτά τα μικρά στοιχεία προστίθενται για να ορίσουν την εμπειρία των χρηστών και αυτό έχει σημασία αν ψάχνετε πιστούς πελάτες.

Προσφέρουν έξι διαφορετικά πρωτόκολλα και τα έχουν αξιολογήσει επίσης με βάση την ταχύτητα και την ασφάλεια, ώστε ο χρήστης να μπορεί να γνωρίζει ποιο πρωτόκολλο θα ταιριάζει στις απαιτήσεις τους. Η προσθήκη επιλογών γλώσσας συμβάλλει πάντα στην παροχή μεγαλύτερου αριθμού χρηστών, καθώς υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν άλλες γλώσσες. Η προσθήκη λίγων περισσότερων γλωσσών δεν θα προκαλούσε βλάβη και μπορεί να βοηθήσει πολλούς χρήστες να αποκτήσουν καλύτερη εμπειρία.

Απαιτούνται αυτές οι προχωρημένες επιλογές?

Προηγμένες ρυθμίσεις PureVPN

ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΑΣ!

Οι επιλογές ασφαλείας τους δεν πρέπει να είναι ανεξέλεγκτες εάν δεν απαιτούνται. Κατά καιρούς, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το χειρότερο πρόβλημα ταχύτητας ή συνδεσιμότητας. Εκείνη τη στιγμή, πρέπει να αλλάξουν, αλλά ακόμα, μην το κάνετε χωρίς οδηγίες υποστήριξης πελατών. Η απενεργοποίηση της κρυπτογράφησης 256-bit θα κάνει το τούνελ ευάλωτο, αλλά μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα λόγω της κατάργησης της κρυπτογράφησης (με κόστος ασφάλειας). Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένας διακομιστής DNS τρίτου μέρους, αλλά εδώ παρέχουν δικό τους DNS, οπότε γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε; Ίσως, για τον ίδιο λόγο που αναφέρθηκε παραπάνω. για χάρη της ταχύτητας. Αυτές οι δυνατότητες δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να έχει τον έλεγχο της εφαρμογής και μπορεί να δημιουργήσει μια ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και ασφάλειας. Το PureVPN σας παρέχει τη δυνατότητα, αλλά στη συνέχεια εξαρτάται πλήρως από το χρήστη από το πώς κάνει τις αλλαγές.

Η λειτουργία Kill Switch σκοτώνει τη διαρροή δεδομένων σκοτώνοντας την κίνηση στο Διαδίκτυο. Αυτή η επιλογή θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί σε οποιονδήποτε από τους παρόχους VPN, αλλά με καθαρό VPN είναι λίγο περισσότερο. Θυμηθείτε, συζητήσαμε τα λεπτά χαρακτηριστικά που προσθέτει το PureVPN για καλύτερη εμπειρία; Λοιπόν, εδώ προστίθενται αυτά τα λεπτά στοιχεία για ασφάλεια. Εάν έχετε τη συνήθεια να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη VPN πριν απενεργοποιήσετε το Διαδίκτυο ή τερματίσετε τη δραστηριότητα περιήγησης, τότε τα δεδομένα σας ενδέχεται να διαρρεύσουν. Για να αποφευχθεί αυτό, το PureVPN έχει επεκτείνει το διακόπτη kill για να σκοτώσει την κίνηση στο Διαδίκτυο μετά την απενεργοποίηση του προγράμματος-πελάτη VPN.

Η επιλογή Multiport είναι και πάλι μια επιλογή που επιτρέπει στον χρήστη να έχει τον έλεγχο της ταχύτητας και της ασφάλειας. Αυτή η επιλογή μπορεί να επιλεγεί μόνο με την επιλογή TCP και UDP. Είναι ωφέλιμο όταν απαιτείται να μεταφέρετε δεδομένα με ταχύτερο ρυθμό, αλλά μέσω ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου ή εάν θέλετε να αυξήσετε το επίπεδο ασφάλειας ανεξάρτητα από την ταχύτητα. Για το TCP, στην περίπτωσή μας, η ταχύτητα μειώθηκε σχεδόν κατά 60% και για το UDP αυξήθηκε κατά 25%. Αυτό δείχνει αποτελεσματική ευελιξία που δίνει το PureVPN ώστε να έχει τον πλήρη έλεγχο της σήραγγας VPN.

Επιλογή Hotspot του PureVPN

PureVPN Secure Hotspot

Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς VPN δεν είναι καθόλου επιλογή και το PureVPN επιτρέπει μόνο πέντε συσκευές το πολύ από έναν λογαριασμό. Λοιπόν, παρέχουν επίσης μια λύση για αυτό. Το PureVPN σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα hotspot και το PureVPN θα ωφελήσει οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται με αυτήν. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή όταν ταξιδεύετε και πέντε συσκευές είναι ήδη συνδεδεμένες, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε ένα hotspot από μία από αυτές τις πέντε συσκευές που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το δίκτυο VPN που δημιουργείται μέσω του προγράμματος-πελάτη PureVPN. Ωστόσο, δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη ρύθμιση χρησιμοποιώντας αυτήν τη συσκευή. Οι ρυθμίσεις μπορούν να αλλάξουν μόνο μέσω της συσκευής από την οποία δημιουργείται το hotspot.

Split Tunneling και Port Forwarding Feature

PureVPN Split Tunneling Port Forwarding

Καθώς εξετάζουμε κάθε μικρό στοιχείο αυτής της εφαρμογής, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι αναπόφευκτα. Η απόδοση του Split Tunneling εξαρτάται απόλυτα. είτε λειτουργεί σωστά, είτε μπερδεύει το σύστημα. Στην περίπτωση του PureVPN, επιτρέπει μόνο στην επιλεγμένη εφαρμογή να διέρχεται μέσω του εικονικού ιδιωτικού δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης με το VPN και ένα άλλο ως κανονικό δίκτυο. Ένα ακόμη ιδιαίτερο εργαλείο είναι η δυνατότητα προώθησης θύρας που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο σύστημα από απόσταση με το VPN. Μπορεί να είναι χρήσιμο εάν βρίσκεστε μακριά από το δίκτυο ή εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη VPN στο σύστημα. Τυχόν δεδομένα στα οποία αποκτάτε πρόσβαση από απόσταση θα κρυπτογραφούνται επίσης και αυτό δεν θα μπορεί κανείς να το εντοπίσει.

Ανάλυση χρόνου σύνδεσης

Δοκιμή αριθ. Βόρεια Αμερική Ευρώπη Ευρώπη Ασία Ωκεανία Ελευθερία Διαδικτύου Ασφάλεια & Λειτουργία κοινής χρήσης αρχείων
Μέσος όρος 9.1417.0898.0649.4149.238.3948.746
Λειτουργία ροής κατά τοποθεσίεςΚαλύτερες προτεινόμενες λειτουργίες
19.9477.929.569.1910.56.84
296.018.068.4313.488.338.4
39.57.418.4111.068.577.436.7
49.448.67.919.311.279.447.35
58.997.586.828.458.068.4411.29
610.046.729.5612.337.647.848.7
79.647.337.769.87.418.649.06
89.226.37.478.358.647.987.51
97.546.927.768.637.947.798.12
108.637.028.978.2810.537.5513.49

Τέσσερις στους πέντε διαφορετικούς τρόπους ελέγχθηκαν για ανάλυση χρόνου σύνδεσης. Η πέμπτη λειτουργία που ήταν Dedicated IP mode δεν ήταν δυνατό να ελεγχθεί καθώς απαιτεί προσωπική IP. Για τη λειτουργία ροής, είναι σημαντικό σε ποιον διακομιστή να συνδεθείτε, επειδή κάθε χώρα έχει αποκλειστικό περιεχόμενο ροής. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό για εμάς να συνδεθούμε με τον διακομιστή κάθε χώρας και γι ‘αυτό επιλέξαμε τους πιο αποτελεσματικούς από διαφορετικές ηπείρους. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά και δεν έχει επηρεάσει πολύ τον χρόνο απόκρισης ακόμη και αν συνδέεστε με διαφορετικούς διακομιστές.

Ακόμα κι αν ο μέσος όρος είναι σχεδόν ο ίδιος για κάθε ήπειρο, εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο μιας συγκεκριμένης χώρας, τότε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον χρόνο ping. Για εμάς, θα χρειαζόταν περισσότερος χρόνος για να συνδεθείτε με διακομιστή της Βραζιλίας. Μπορεί να οφείλεται στην απόσταση, την αποδοτικότητα του πελάτη και του διακομιστή. Ωστόσο, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, δεν έχει μεγάλη σημασία να συνδεθείτε με τον διακομιστή. Γενικά, κάποιος πρέπει να συνδεθεί με τον καλύτερα προτεινόμενο για αποτελεσματική ταχύτητα.

Δοκιμασία ταχύτητας

Δοκιμή ταχύτητας PureVPN

Έχουμε ήδη συζητήσει και αναθεωρήσει το δίκτυο διακομιστών τους που καλύπτει υπέροχα όλες τις ηπείρους λόγω των έξυπνων τοποθετήσεων των διακομιστών. Για να επιτευχθεί μια τόσο απόλυτη ταχύτητα, απαιτείται τέτοιου είδους δίκτυο διακομιστών. Ωστόσο, διαθέτουν ένα δίκτυο διακομιστών που βασίζεται σε διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και, επομένως, υπάρχουν διαφορετικές ταχύτητες για κάθε λειτουργία. Έχουμε ελέγξει τέσσερις από τις πέντε λειτουργίες καθώς δεν ήταν δυνατή η δοκιμή ταχύτητας για αποκλειστική IP. Δύο από τις τέσσερις λειτουργίες παρέχουν αποτελεσματική ταχύτητα, αλλά οι άλλες δύο απαιτούν ανάπτυξη εάν πρέπει να ικανοποιήσουν μια παγκόσμια βάση χρηστών.

Λόγω της παρουσίας ενός τεράστιου αριθμού Freedom Mode και Security / Privacy Mode, παρέχουν αποτελεσματικά υψηλή ταχύτητα. Ωστόσο, στην περίπτωση της Λειτουργίας ροής και της λειτουργίας διακομιστή P2P, υπάρχει περιορισμένος αριθμός διακομιστών και γι ‘αυτό αποδίδουν πολύ χαμηλή ταχύτητα για την τοποθεσία μας. Ακόμα κι αν έχουμε πρόσβαση στο Netflix Originals, δεν μπορεί να αναμένεται καλή ποιότητα ροής. Για παράδειγμα, εάν έχετε ταχύτητα Internet 10Mbps, τότε μετά τη σύνδεση με τον διακομιστή που είναι αφιερωμένος στο Netflix των Ηνωμένων Πολιτειών, θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί τουλάχιστον ογδόντα τοις εκατό μείωσης (για την τοποθεσία μας). Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει με το Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο και διασφαλίζεται η μέση ποιότητα ροής. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Netflix οποιασδήποτε άλλης χώρας από εξωτερική τοποθεσία χρησιμοποιώντας το PureVPN. Στην περίπτωσή μας, για τις Η.Π.Α., 0,74Mbps και στο Ηνωμένο Βασίλειο, 1,27Mbps καταγράφηκαν όταν ήμασταν συνδεδεμένοι με το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Η αρχική ταχύτητα είναι 8,70 Mbps και έτσι δεν μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη σήματα στο PureVPN όταν πρόκειται για το Netflix. Εάν πρέπει να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, ο διακομιστής θα ήταν διαφορετικός για αυτό και θα είχε διαφορετική ταχύτητα. Ωστόσο, δεν θα ήταν δυνατό να συμπεριληφθεί η δοκιμή ταχύτητας για κάθε κανάλι, και έτσι επιλέγονται λίγα δημοφιλή κανάλια και γίνεται πίνακας για αυτά τα κανάλια.

Λίστα καναλιών Λήψη Μεταφόρτωση Λήψη Φόρτωση
Ταχύτητα Διαδικτύου πριν από τη σύνδεση (Mbps)Ταχύτητα Διαδικτύου μετά τη σύνδεση με έναν συγκεκριμένο διακομιστή (Mbps)
Amazon Prime ΗΠΑ9.017.510,440,26
Χούλου9.046.53.632.65
HBO GO7.426.175.042.28
BBC9.137.980,832.04
Star Sports7.378.164.74.62

Αυτό δείχνει ότι πρέπει να βελτιώσουν ορισμένους από τους διακομιστές καναλιών τους. Ωστόσο, πολλά από αυτά λειτουργούν καλά παρέχοντας τουλάχιστον το 50% της ταχύτητας στην ταχύτητα που βιώσαμε πριν από τη σύνδεση.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η απόσταση μεταξύ της τοποθεσίας μας και του πλησιέστερου διακομιστή P2P ήταν περίπου 2.645 μίλια. Τώρα, πώς μπορούμε να περιμένουμε μια καλή ταχύτητα; Δεν ήμασταν, αλλά όποια κι αν ήταν η ταχύτητα, σίγουρα θα έχουμε καλύτερη ταχύτητα εάν τοποθετούν περισσότερους διακομιστές P2P σε τοποθεσίες που δεν καλύπτονται. Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη δεν θα βιώσουν αυτή τη μείωση ταχύτητας, καθώς έχουν καλύψει όλες τις περιοχές αυτών των ηπείρων. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε περίπτωση “Λειτουργίας ροής”.

Άλλοι δύο τρόποι λειτουργούν άψογα, και έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν καλή ταχύτητα καθώς έχουν ακόμη διακομιστές σε αφρικανικές χώρες. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει κάποιον πάροχο VPN να στοχεύει στην Αφρική. Για εμάς, ο κοντινότερος διακομιστής ήταν 625 μίλια μακριά, αλλά ακόμα, δεν παρατηρήθηκε σημαντική απώλεια ταχύτητας για τη λειτουργία ελευθερίας. Ωστόσο, στην περίπτωση της λειτουργίας ασφαλείας, υπήρχε κάπως μείωση που είναι αποδεκτή.

Ασφάλεια

Όσον αφορά την ασφάλεια, δεν περιμένουμε διαρροές, ισχυρή ενθυλάκωση, αυστηρή πολιτική καταγραφής και ειδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το PureVPN παρέχει όλες αυτές τις απαιτήσεις και δεν έχουμε βρει πόρους ασφαλείας που παρέχονται από το PureVPN. Πρώτον, ελέγξαμε διεξοδικά την πολιτική απορρήτου τους και όλα ήταν τέλεια εκτός από ένα πράγμα. Σε ένα σημείο, υπήρξε συμμετοχή τρίτων, αλλά έχουν εξηγήσει ότι το PureVPN έχει συμφωνία προστασίας δεδομένων μαζί τους και ότι είναι ασφαλές.

Πολιτική απορρήτου PureVPN Συμμετοχή τρίτων

Εάν μιλάμε για τη λειτουργία ασφαλείας, τότε υπάρχουν προηγμένες δυνατότητες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση, το διακόπτη kill και τα πρωτόκολλα. Εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια για χάρη της ταχύτητας, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε όλες τις επιλογές ασφαλείας. Ωστόσο, είναι φυσικό να δοκιμάσετε χαμηλότερη ταχύτητα επειδή η ενεργοποίηση της επιλογής ασφαλείας δημιουργεί ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας μέσω του οποίου περνούν τα δεδομένα. Παρέχουν κρυπτογράφηση AES-256 την οποία μπορείτε να απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή. Το Kill Switch προσθέτει επίσης την ασφάλεια από διαρροές. Παρέχουν επίσης προστασία διαρροής IPv6 που εμποδίζει την κίνηση στο Διαδίκτυο μέσω IPv6 που εξασφαλίζει καλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο, δεν μπόρεσα να βρω προστασία διαρροής DNS και αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να προστεθεί.

Η επιλογή Ozone παρέχεται μόνο για τη λειτουργία ασφαλείας / απορρήτου. Με την προσθήκη του, η ασφάλεια έχει βελτιωθεί λόγω της παρουσίας τειχών που δεν επιτρέπει να περάσει απλώς όλο το περιεχόμενο. Ο χρήστης μπορεί να θέσει περιορισμούς και να ελέγξει τη μεταφορά δεδομένων. Αυτή η δυνατότητα διαθέτει ενσωματωμένο antivirus που σώζει τη συσκευή από απειλές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στη συσκευή. Ανιχνεύει αποτελεσματικά τους εισβολείς και, στη συνέχεια, προστατεύει το σύστημα αποκλείοντας τους. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τη διεύθυνση URL και την εφαρμογή που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Όζον PureVPN

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία χρήστη

Όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη, οι πελάτες τους είναι τόσο καθαροί όσο κρύσταλλο και είναι εύκολο να τους εξερευνήσουμε με διαφάνεια. Οι διακομιστές κατανέμονται μεταξύ των λειτουργιών και αυτό διευκολύνει την εύρεση του απαιτούμενου διακομιστή. Η λίστα καναλιών τους για το διακομιστή ροής είναι ένα αποτελεσματικό χαρακτηριστικό που προσελκύει το κοινό που δεν επιθυμεί να βρει κάθε διακομιστή για κάθε κανάλι που επισκέπτεται χειροκίνητα. Δεν είναι καθόλου εφικτό. Το διαστημικό τους φόντο προσθέτει μια υπνωτική διεπαφή όταν συνδέεται και κάθε στοιχείο προσπαθεί να προσελκύσει χρήστες.

Η καλή εμπειρία χρήστη είναι το κλειδί για την απόκτηση τακτικών χρηστών του προϊόντος. Η εμπειρία του χρήστη, στην περίπτωση του PureVPN, είναι απόλυτη καθώς έχουν προσθέσει ένα στοιχείο που μειώνει όσο το δυνατόν περισσότερο τη χειροκίνητη εργασία. Η προσθήκη της λειτουργίας Ozone και Gravity βοήθησε επίσης στην ενίσχυση της ασφάλειας καθώς και της εμπειρίας του χρήστη.

Η βαρύτητα μοιάζει κάπως με το Ozone, αλλά εστιάζει περισσότερο στην προστασία του συστήματος από το Hacker και το κακόβουλο λογισμικό παρά το φιλτράρισμα περιεχομένου. Αυτό προσθέτει επίσης στην εμπειρία του χρήστη μειώνοντας τη διακοπή των εισβολέων έτσι ώστε ο αγοραστής να μπορεί να απολαμβάνει ικανοποιητικά τη σύνδεση VPN.

Βαρύτητα PureVPN

Η παροχή πλήρους ελέγχου της ταχύτητας και της ασφάλειας επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει την εμπειρία του σύμφωνα με τη δική του επιλογή. Εάν επιθυμεί να έχει μια ταχύτερη ταχύτητα, μπορεί πάντα να μειώσει την ασφάλεια αλλάζοντας το πρωτόκολλο και καταργώντας την επιλογή της κρυπτογράφησης κλειδιού 25-bit. Ωστόσο, εάν θέλει υψηλή ασφάλεια πολλαπλά επίπεδα θα μπορούσαν να εφαρμόσουν το ένα πάνω στο άλλο. Μπορεί να προκαλέσει μείωση της ταχύτητας, αλλά αυτό θα ήταν από την επιλογή του χρήστη. Η παροχή ελέγχου στον πελάτη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί επίσης να προκαλέσει δυσλειτουργία, αλλά στην περίπτωση του PureVPN, αυτό δεν μπορεί να συμβεί λόγω της σωστής καθιέρωσης κάθε επιλογής.

Πλατφόρμα

Υποστήριξη συσκευών PureVPN

Εκτός από παράθυρα, Android, MacOS, iOS και Linux, είναι επίσης συμβατά με τριάντα έξι ακόμη συσκευές που περιλαμβάνουν δρομολογητές, έξυπνες τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών και παράγωγα Linux. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επεκτάσεις στο Chrome και στον Firefox εάν απαιτείται. Η προσθήκη μιας επέκτασης δεν θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των συνολικών επιτρεπόμενων συσκευών και, επομένως, δεν υπάρχει απώλεια κατά την προσθήκη μιας επέκτασης. Ωστόσο, ενδέχεται να επιβραδύνει κάπως τη δραστηριότητα περιήγησής σας. Είναι συμβατό με διάφορους δρομολογητές όπως το Tomato, το Pfsense και εννέα ακόμη. Ως εκ τούτου, όταν πρόκειται για πλατφόρμες, σχεδόν όλα καλύπτονται από

PureVPN

Υποστήριξη δρομολογητή PureVPN

Εάν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προώθηση θύρας για πρόσβαση σε αυτήν τη συσκευή ή αλλιώς η επιλογή ασφαλούς σημείου πρόσβασης είναι ο τρόπος εάν επιθυμείτε να συνδεθείτε με μια συσκευή που δεν υποστηρίζει PureVPN. Οι επιλογές κοινής χρήσης είναι πάντα χρήσιμες για τη ρύθμιση μιας σύνδεσης VPN για μια συσκευή στην οποία δεν υποστηρίζεται πελάτης VPN.

Υποστήριξη πελατών

Ήμασταν πάντα μπερδεμένοι σχετικά με την αποτελεσματικότητα της υποστήριξης πελατών της PureVPN. Ας συζητήσουμε πρώτα τα σημεία που έχουν απόλυτη απάντηση. Αν μιλάμε για το χρόνο που χρειάστηκαν για να απαντήσουν μέσω Ζωντανής Συνομιλίας ή μέσω Email. Δεν θα χρειαστούν περισσότερα από λίγα δευτερόλεπτα σε περίπτωση Ζωντανής Συνομιλίας και λίγα λεπτά (ειδικά 5-60 λεπτά) μέσω Email. Έτσι, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα στην επικοινωνία. Τώρα, εάν ληφθεί υπόψη η ευγένεια, ξεκινούν πάντα τη συζήτηση με χαιρετισμούς, χρησιμοποιούν ταπεινή γλώσσα, κάνουν όλες τις πιθανές προσπάθειες για την επίλυση των ζητημάτων και θα απαντούσαν σε κάθε ερώτημα με πολύπλοκο και υπομονετικό τρόπο..

Τώρα, ξεκινήσαμε τη συνομιλία με το μήνυμα, “Γεια! Το Netflix δεν λειτουργεί »για το οποίο ο διευθυντής υποστήριξης πελατών μας ζήτησε να ακολουθήσουμε μερικά βήματα που του έδωσε. Ωστόσο, δεν λειτουργούσε ακόμη και μετά από αυτό. Μας παρείχαν μια αποκλειστική IP, αλλά εξακολουθούσαμε να μην έχουμε πρόσβαση στο Netflix (Δεν υπήρχε τίποτα λάθος με τον πελάτη. Απαιτούσε μερικές αλλαγές στη διαμόρφωση). Μετά από αυτό, έθεσαν μια επιλογή να εργάζονται πάνω από το “Team Viewer”. Συνήθως, εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, ένας πάροχος VPN θα μας ζητούσε να τους στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό ή να το μεταφέρουμε σε άλλο επίπεδο. Εδώ, είχαν πρόσβαση στο σύστημά μας από απόσταση, και έμαθαν το πρόβλημα και το έλυσαν μέσα σε λίγα λεπτά. Όχι μόνο έλυσαν το πρόβλημα, αλλά μας έστειλαν μήνυμα σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης με τα κανάλια και ταυτόχρονα μας έδειξαν πώς λειτουργεί μετακινώντας το δείκτη του ποντικιού σε διαφορετικές καρτέλες και κύλιση. Αυτός ήταν ένας αποτελεσματικός τρόπος επίλυσης ζητημάτων πελατών, όπου ο χρήστης πρέπει απλώς να καθίσει και να τους δει να λειτουργεί. Με αυτήν την εικόνα, θα παρέχουμε πέντε αστέρια στην υποστήριξη πελατών.

Πρόγραμμα προβολής ομάδας υποστήριξης πελατών PureVPN

Πόσο ειρωνικό είναι, οι χρήστες VPN που επιτρέπουν στους παρόχους VPN να χρησιμοποιούν το Team Viewer.

Μετά από αυτό, επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη πελατών και είναι πάντα η ομάδα πωλήσεων που επικοινωνεί πρώτα. Μερικές φορές, τους εξηγούμε το ζήτημα και, στη συνέχεια, εάν δεν μπορούσαν να το λύσουν, μας μεταφέρουν στο τεχνικό τμήμα. Αυτό είναι απογοητευτικό που τώρα πρέπει να εξηγήσετε ξανά το πλήρες ζήτημα στο τεχνικό τμήμα. Μπορεί να υπάρχει μια άμεση επιλογή επιλογής τμήματος με το οποίο ο χρήστης επιθυμεί να επικοινωνήσει. Δεν θα εξοικονομήσει μόνο το χρόνο του χρήστη αλλά και θα κάνει τη ζωντανή συνομιλία πιο αποτελεσματική.

Μετά από αυτό, ξεκινήσαμε ένα ακόμη ερώτημα σε αυτούς: «Γεια, απλά αναρωτιόμουν ότι ποια θα ήταν η« τεχνική »διαφορά μεταξύ της λειτουργίας ελευθερίας Διαδικτύου και της λειτουργίας ασφαλείας;» Ωστόσο, σε αυτό, έλαβα μια απάντηση ενός συνδέσμου που εξηγούσε διαφορετικούς τύπους τρόπων. Αυτός ο σύνδεσμος δεν ήταν καθόλου άσχετος για εμάς και προσπαθήσαμε ξανά να τους εξηγήσουμε το ερώτημά μου με πολύπλοκο τρόπο.

«Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι: η ασφάλεια στο Διαδίκτυο και η λειτουργία απορρήτου. Τώρα, ας εξετάσουμε τη λειτουργία Internet Freedom: Λέει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, αλήθεια; Τώρα ας έρθουμε στη λειτουργία απορρήτου. Λέει ότι θα είστε πιο ασφαλείς, αληθινοί ξανά; Η μόνη διαφορά είναι του επιπέδου κρυπτογράφησης. Τρεις δηλώσεις στη σειρά. Τώρα, εάν η μόνη διαφορά είναι της κρυπτογράφησης, μπορώ επίσης να αξιολογήσω όλο το περιεχόμενο από τη λειτουργία απορρήτου, οπότε τι νόημα έχει η λειτουργία Internet Freedom; “

Σε αυτό, μου ζητήθηκε να τους στείλω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το ερώτημα. Η απάντηση για το E-mail ήταν επίσης άσχετη και δεν δόθηκε κατάλληλη απάντηση για το ερώτημά μου. Έχουμε λοιπόν μια «αίσθηση ανάμιξης» σχετικά με την υποστήριξη πελατών, αλλά αν αναλύσουμε προσεκτικά, είναι καλοί στην επίλυση ζητημάτων και των αμφιβολιών που σχετίζονται με τον πελάτη. Αυτή η ερώτηση αφορούσε την εσωτερική λειτουργία της εφαρμογής και ήταν δύσκολη δουλειά για να δώσει την απάντησή της. Ωστόσο, περίμενα πραγματικά ότι θα προωθούσαν περαιτέρω το ερώτημα.

συμπέρασμα

Χωρίς αμφιβολία, το PureVPN είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN ειδικά όταν πρόκειται για το δίκτυο διακομιστών. Ωστόσο, πρέπει να δουλέψουν σε λίγους διακομιστές συνεχούς ροής με χαμηλή ταχύτητα. Η έξυπνη διεπαφή χρήστη έχει μειώσει άμεσα τη χειροκίνητη εργασία και διευκολύνει τον χρήστη να χρησιμοποιήσει τον πελάτη του ακόμα και μετά από τόσες πολλές διαμορφώσεις. Τα χαρακτηριστικά όπως το Ozone και το Gravity παρέχουν ειδική προστασία. Κάποιος έχει τον έλεγχο της ταχύτητας και της ασφάλειας. Ωστόσο, μπορεί να βελτιώσει την ταχύτητα μειώνοντας το πρωτόκολλο και την κρυπτογράφηση, αλλά ταυτόχρονα το καθιστά ασφαλές με το όζον και τη βαρύτητα. Έτσι, θα μπορούσε να επιτευχθεί μια πλήρης ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και ασφάλειας. Όταν μιλάμε για την υποστήριξη πελατών τους, το Live Chat ήταν μερικές φορές πολύ αποτελεσματικό και μερικές φορές συγχέεται. Έτσι, θα μπορούσε να βελτιωθεί, όχι με την πραγματοποίηση αλλαγών στο λογισμικό, αλλά με την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού πίσω από αυτό. Εάν αυτές οι λίγες εφαρμογές θα μπορούσαν να γίνουν στην εφαρμογή τους, θα παρείχαν σκληρότερο ανταγωνισμό στους κορυφαίους παίκτες της αγοράς VPN.