Αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Πλεονεκτήματα:


 • Παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα αλλαγής του μήκους του κλειδιού ανάλογα με τους πόρους που θα μπορούσε να παρέχει το σύστημα.
 • Έχετε επίσης την επιλογή να αλλάξετε τις θύρες, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την αποσύνδεση με τη σύνδεση VPN.
 • Προσφέρει PIA MACETM το οποίο βοηθά στην παροχή ενός καλύτερου περιβάλλοντος εργασίας χρήστη εφαρμόζοντας λειτουργίες όπως το Ad-Blocker και το malware blocking.
 • Η τιμή του είναι συγκριτικά φθηνότερη από άλλες εφαρμογές παρόχου VPN και κοστίζει μόλις 3 $ το μήνα, εάν παίρνετε ένα πρόγραμμα δύο ετών.
 • Επιτρέπει την αλλαγή του μεγέθους πακέτου MTU για τη βελτίωση της συμβατότητας για έναν συγκεκριμένο δρομολογητή, λόγω του οποίου το PIA καλύπτει μεγαλύτερο αριθμό πλατφορμών.

Μειονεκτήματα:

 • Η ταξινόμηση των διακομιστών θα μπορούσε να βελτιωθεί προσθέτοντας ειδικούς διακομιστές για το δίκτυο P2P και το Steaming. Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε με μη αυτόματο τρόπο ποιοι διακομιστές ταιριάζουν με τις απαιτήσεις σας.
 • Θα μπορούσε να προστεθεί δυνατότητα διάσπασης σήραγγας για καλύτερη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Αυτήν τη στιγμή, όλα τα δεδομένα ταξιδεύουν μέσω ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου ανεξάρτητα από προγράμματα λογισμικού και προγράμματα περιήγησης.
 • Η επιλογή “Αποσύνδεση” δεν λειτουργεί σωστά και μερικές φορές πρέπει να βγείτε από την εφαρμογή για να την αποσυνδέσετε εντελώς.

Δικτυακός τόπος: Επισκεφτείτε την Επίσημη Ιστοσελίδα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

γρήγορη επισκόπηση
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
ΠρωτόκολλαOpenVPN, L2TP, IPsec, PPTP
ΠλατφόρμεςAndroid, iOS, Mac, Windows, Linux, Routers και Firewalls
ΔικαιοδοσίαΗΠΑ
ΞύλευσηΟχι
ΚρυπτογράφησηAES-128 έως 256
Συνδέσεις10 συσκευές 
Τοποθεσίες52 τοποθεσίες
Διακομιστές3083+
Netflix / P2PΣύνδεση P2P
Επιλογές πληρωμήςPayPal, πιστωτική κάρτα, Bitcoin, Litecoin, Ethereum
Επιλογές υποστήριξηςΕισιτήριο υποστήριξης
Τιμολόγηση από3,49 $ / μήνα εάν χρεώνεται κάθε 2 χρόνια
Εγγύηση7 ημέρες
Δωρεάν δοκιμήΟχι

Πελάτης επιφάνειας εργασίας για PIA

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (συντομογραφία PIA από τώρα και στο εξής στην ακόλουθη αναθεώρηση), είναι μια υπηρεσία VPN που προσφέρεται από την London Trust Media, Inc., μια εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας με έδρα τις ΗΠΑ και προσφέρει την υπηρεσία ιδιωτικής σύνδεσης για να βοηθήσει τους χρήστες να προστατεύσουν την διαδικτυακή τους ασφάλεια και μυστικότητα.

Η υπηρεσία προσφέρει διάφορες πύλες για παγκόσμιους χρήστες, καθώς και πολλαπλά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και τοποθεσίες διακομιστή. Ο στόχος της εταιρείας είναι να διευκολύνει τους χρήστες να απολαμβάνουν ένα δωρεάν και ανοιχτό internet χωρίς περιορισμούς, με την ταχύτερη διαθέσιμη ταχύτητα.

Η εφαρμογή δημιουργεί σύνδεση VPN μέσα σε δευτερόλεπτα και διαθέτει πολλές δυνατότητες που υποστηρίζουν καλύτερη ασφάλεια.

Τα επίπεδα ασφάλειας θα μπορούσαν να αλλάξουν και θα μπορούσατε να τα μειώσετε για να αυξήσετε την ταχύτητα και να μειώσετε τη χρήση πόρων. Αυτή η ευελιξία είναι σπάνιο να βρεθεί, καθώς υπάρχουν πολύ λίγοι πάροχοι VPN που επιτρέπουν στον χρήστη να αλλάξει τα σημεία πυλώνα της εφαρμογής για τα οφέλη των χρηστών.

Ταξινόμηση διακομιστών

Εδώ έχετε μόνο δύο επιλογές που ταξινομούν τον διακομιστή με διαφορετική χώρα και με διαφορετική περιοχή. Μπορεί να ακούγεται το ίδιο, αλλά είναι διαφορετικά. Για ορισμένες συγκεκριμένες χώρες όπως οι Η.Π.Α., διαθέτουν τεράστιο αριθμό διακομιστών. Εάν θέλετε να μετακινηθείτε προς τα κάτω σε όλους τους διακομιστές από τις Η.Π.Α. τότε μπορείτε να τους επιλέξετε ανάλογα με τη χώρα. Στην ενότητα της περιοχής, αυτοί οι διακομιστές φιλτράρονται με περισσότερα τμήματα. Για παράδειγμα, εάν ζείτε στο ανατολικό τμήμα των Η.Π.Α., μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την περιοχή και θα συνδεθείτε με τους συγκεκριμένους διακομιστές αυτής της περιοχής.

Περισσότερες από 3000 διαθέσιμες επιλογές διακομιστή για PIA

Ωστόσο, δεν παρέχουν ταξινόμηση με βάση συγκεκριμένους διακομιστές που είναι καλύτεροι για ροή και λήψη. Πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα συνδέοντας με διαφορετικούς διακομιστές και αναλύοντας την ταχύτητα. Ευτυχώς, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτόν τον διακομιστή ως τον αγαπημένο διακομιστή και μετά από αυτό, όποτε χρειάζεται να κάνετε λήψη ή ροή, μπορείτε να συνδεθείτε με αυτόν τον διακομιστή επιλέγοντας τον από τη λίστα αγαπημένων.

Ρυθμίσεις πρωτοκόλλου και θύρας

Προηγμένες ρυθμίσεις πρωτοκόλλου και θύρας είναι διαθέσιμες στον πελάτη

Από προεπιλογή, το PIA προσφέρει πρωτόκολλο OpenVPN που θα μπορούσε να διαμορφωθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους που είναι UDP και TCP. Αυτές οι ρυθμίσεις δεν πρέπει να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη γνώση των συνεπειών που ενδέχεται να προκαλέσουν οι αλλαγές. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια απομακρυσμένη θύρα για την οποία διατίθενται τέσσερις διαφορετικοί αριθμοί θύρας. Η επιλογή προσθήκης τοπικών θυρών είναι επίσης διαθέσιμη στις οποίες θα μπορούσαν να προστεθούν προσαρμοσμένες θύρες της επιλογής σας. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να μειώσει το απόρρητο και να προκαλέσει δυσλειτουργία εάν προστεθούν τυχαία.

Η επιλογή προώθησης θύρας βοηθάει στον torrenting και επιτρέπει επίσης την απομακρυσμένη πρόσβαση του υπολογιστή σας από οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτή η λειτουργία είναι ένα αποκλειστικό στοιχείο αυτής της εφαρμογής που το καθιστά κατάλληλο για άτομα που χρειάζονται συνεχή λήψη δεδομένων.

Υποστήριξη για P2P και SOCKS5 Proxy

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet παρέχει την υποστήριξη για το δίκτυο κοινής χρήσης P2P, πράγμα που σημαίνει ότι με αυτήν την υπηρεσία VPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική σύνδεση για να κάνετε κάποια torrenting χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να κατεβάσετε ή να ανεβάσετε αρχεία torrent χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τυχόν περιορισμούς που ενδέχεται να σας επιβάλουν ορισμένες υπηρεσίες VPN. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική σύνδεση 24/7 για torrenting και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το κάνετε αυτό. Επιπλέον, παρέχει επίσης την υποστήριξη για διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5, η οποία είναι γνωστό ότι σας παρέχει την καλύτερη ταχύτητα σύνδεσης στο δίκτυό σας. Σημαίνει ότι με τη χρήση αυτού του διακομιστή μεσολάβησης, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη ή μετάδοση οποιωνδήποτε δεδομένων από τις συσκευές σας σε εκπληκτική ταχύτητα.

Σκοτώστε το διακόπτη

Η λειτουργία Kill Switch δεν είναι κάτι νέο στην τεχνολογία VPN. Ακόμη και οι νεότεροι και βασικοί πάροχοι VPN παρέχουν αυτή τη δυνατότητα για την αποφυγή οποιασδήποτε διαρροής δεδομένων που μπορεί να προκύψει εάν ο πάροχος VPN σταματήσει χωρίς προειδοποίηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το Kill Switch αποκλείει όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο και καθιστά τα δεδομένα ασφαλή.

Ωστόσο, η PIA ειδοποιεί, μόνο για χρήση όταν είναι απαραίτητο. Αυτή η προειδοποίηση δεν μας δόθηκε από οποιονδήποτε άλλο πάροχο VPN. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι το Kill Switch να απαιτεί τροποποίηση των ρυθμίσεων δικτύου του λειτουργικού συστήματος και, ως εκ τούτου, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα συνδεσιμότητας. Όμως, εξακολουθεί να απαιτείται να το διατηρήσετε εάν ανησυχείτε για τη διαρροή και το απόρρητο των δεδομένων σας.

Ρυθμίσεις MTU

Οι ρυθμίσεις MTU σάς επιτρέπουν να αλλάξετε τα πακέτα μεγέθους δεδομένων και απαιτείται σωστή συνδεσιμότητα με ορισμένους δρομολογητές και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Κυρίως, το παλιό υλικό δεν είναι συμβατό με πακέτα δεδομένων μεγάλου μεγέθους. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος των δεδομένων χρησιμοποιώντας μικρότερα πακέτα. Από προεπιλογή, το MTU είναι 4000 και αν προσπαθήσετε να το αλλάξετε χρησιμοποιώντας τον πάροχο VPN PIA, δεν μας λέει τον αριθμό στον οποίο έχει μειώσει το μέγεθος των δεδομένων. Αν και δεν επηρεάζει την ασφάλεια, θα πρέπει να γίνεται μόνο όταν το θεωρείτε ασυμβίβαστο με το υλικό. Με αυτόν τον τρόπο, ενδέχεται να έχετε μειωμένη ταχύτητα λόγω της αύξησης του συνολικού αριθμού πακέτων δεδομένων.

Λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων

Η λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων εφαρμόζεται για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της εφαρμογής. Δεν προκαλεί καμία βελτίωση στη λειτουργία του, αλλά αποθηκεύει μόνο τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με την απόδοση της PIA, καθώς και καταγράφει τις προσπάθειες που κάνετε για να συνδεθείτε με το VPN.

Αυτά τα αρχεία καταγραφής είναι σημαντικά για τη διάγνωση τεχνικών ζητημάτων που συναντάτε κατά τη χρήση της εφαρμογής. Ο πάροχος χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για τη βελτίωση του πελάτη και οι αλλαγές θα μπορούσαν να επισημανθούν σε κάθε ενημέρωση.

Ρυθμίσεις κρυπτογράφησης

Ρυθμίσεις και επιλογές κρυπτογράφησης

Η κρυπτογράφηση είναι ο πρώτος πυλώνας στον οποίο βρίσκεται η σύνδεση VPN και απαιτείται υψηλού βαθμού κρυπτογράφηση για την απόλυτη ασφάλεια. Η PIA προσφέρει κρυπτογράφηση AES που είναι η ισχυρότερη μεταξύ όλων των κρυπτογράφησης. Κάθε άλλος πάροχος VPN προσφέρει αυτήν την κρυπτογράφηση και δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Ωστόσο, το PIA επιτρέπει την αλλαγή του μήκους του κλειδιού επιλέγοντας ένα πλήκτρο 256 ή 128 bit. Ένα κλειδί 256-bit θα ήταν ισχυρότερο από το κλειδί 128-bit, αλλά για τη δημιουργία μιας σύνδεσης που το χρησιμοποιεί, το σύστημα θα πρέπει να χρησιμοποιεί περισσότερους πόρους. Εάν το υλικό λειτουργεί αργά, μπορεί κάποιος να αλλάξει το μήκος του κλειδιού. Η χρήση 128 πλήκτρων θα μείωνε σίγουρα την ασφάλεια, αλλά παρόλα αυτά, δεν είναι σπάσιμο.

Για έλεγχο ταυτότητας δεδομένων, έχετε την επιλογή να επιλέξετε μια συνάρτηση κατακερματισμού: SHA-1 και SHA-256. Το SHA-256 είναι μία από τις λειτουργίες κατακερματισμού από την οικογένεια SHA-2. Η οικογένεια SHA-2 αναπτύχθηκε μετά το SHA-1 με πολλές εξελίξεις.

Για χειραψία επίσης, παρέχονται έξι διαφορετικές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε μία, αλλά προτείνεται να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη, διαφορετικά ενδέχεται να προκληθεί δυσλειτουργία. Αυτές οι επιλογές είναι αποκλειστικές δυνατότητες για τις οποίες προτείνουμε PIA για τους χρήστες που επιθυμούν να έχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας, αλλά τα συστήματά τους δεν είναι συμβατά με άλλους παρόχους VPN.

Ανάλυση χρόνου σύνδεσης

Η ανάλυση χρόνου σύνδεσης για το PIA διασφαλίζει ότι μπορεί να δημιουργήσει μια σύνδεση χωρίς χρόνο και αυτό είναι σταθερό για όποτε προσπαθήσαμε να κάνουμε τη σύνδεση.

Χρόνος σύνδεσης για διαφορετικές δοκιμές

Με το μέσο όρο 9,60, το συνιστούμε εάν πρέπει να δημιουργήσετε για να δημιουργήσετε μια σύνδεση με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, αυτή η ανάλυση έγινε με την επιλογή αυτόματης σύνδεσης και εάν μεταβείτε σε άλλο διακομιστή, τα αποτελέσματα ενδέχεται να αλλάξουν. Για εμάς, όταν προσπαθήσαμε να συνδεθούμε με τον διακομιστή της Γερμανίας, δεν συνδεόταν καθόλου. Ίσως, είναι ένας από τους ελαττωματικούς διακομιστές που απαιτούν συντήρηση. Αυτό δεν συμβαίνει με κάθε διακομιστή, αλλά προσπαθείτε πάντα να χρησιμοποιείτε την αυτόματη σύνδεση για να αφαιρέσετε κάθε πιθανότητα δυσλειτουργίας της εφαρμογής. Όταν προσπαθήσαμε να το αποσυνδέσουμε, δεν καταφέραμε να το κάνουμε και, ως εκ τούτου, η εφαρμογή κολλήθηκε μεταξύ σύνδεσης και αποσύνδεσης. Μετά από αυτό, βγούμε από την εφαρμογή, αλλά και πάλι, από προεπιλογή, συνδέεται με τον ίδιο διακομιστή που έχετε επιλέξει και, στη συνέχεια, δεν έχετε την επιλογή να αλλάξετε τον διακομιστή. Επομένως, επιλέξτε προσεκτικά τον διακομιστή, διαφορετικά η εφαρμογή μπορεί να κολλήσει.

Δοκιμασία ταχύτητας

Πριν ενεργοποιήσετε το PIA και το After. Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ταχύτητα!

Όσον αφορά την ταχύτητα, η PIA έχει αποδειχθεί μεταξύ των κορυφαίων παρόχων VPN παρέχοντας μείωση μόνο 7,4% για την ταχύτητα λήψης και 49,89% για την ταχύτητα μεταφόρτωσης. Αυτό είναι κάτι που ακόμη και οι παραδοσιακές εταιρείες VPN δεν φτάνουν. Όσον αφορά την ταχύτητα, έχει αποδώσει πάνω από όλους τους άλλους παρόχους VPN.

Ασφάλεια

Είναι διαμορφώσιμο με πολλαπλά πρωτόκολλα και παρέχει επίσης μια επιλογή για τη χρήση AES-128 ή AES-256 που είναι από την καλύτερη οικογένεια κρυπτογράφησης. Παρέχει επίσης μια διαφορετική επιλογή για έλεγχο ταυτότητας δεδομένων και χειραψία που αποθηκεύει τα δεδομένα με την καλύτερη δυνατή ενθυλάκωση.

Εκτός από αυτό, διατίθεται προστασία διαρροής DNS, η οποία δεν επιτρέπει στον ISP να παρακολουθεί τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Δεν υπάρχει εμπλοκή οποιουδήποτε τρίτου DNS και παρέχει το δικό του πρωτεύον και δευτερεύον DNS που δεν διασφαλίζει διαρροή δεδομένων.

Η προστασία διαρροής IPv6 μαζί με τη λειτουργία Kill Switch καθιστά το PIA αξιόπιστο όσον αφορά την ασφάλεια και την ασφαλή ροή δεδομένων.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία χρήστη

Υπάρχουν τρία διαφορετικά κουμπιά στο πάνω μέρος της οθόνης: Μεγιστοποίηση, Ελαχιστοποίηση και Κλείσιμο. Το κουμπί Μεγιστοποίηση δεν λειτουργεί χωρίς λόγο και η Ελαχιστοποίηση και Κλείσιμο εκτελεί την ίδια λειτουργία κλεισίματος του παραθύρου (Σημείωση: Αυτό έγινε για τον πελάτη των Windows). Είναι κάπως ενοχλητικό να επιλέγετε το εικονίδιο της PIA κάθε φορά στη γραμμή εργασιών για αλλαγή οποιασδήποτε ρύθμισης ή ακόμη και για άνοιγμα της λίστας διακομιστών. Δεν υπάρχει ελάχιστο παράθυρο για τον χρήστη.

Επίσης, η αποτυχία σύνδεσης καταστρέφει την εμπειρία του χρήστη και πρέπει να βελτιωθεί. Όταν προσπαθήσαμε να το συνδέσουμε με άλλους διακομιστές, ένα τέτοιο ζήτημα δεν ήταν ορατό. Για καλύτερη εμπειρία χρήστη, αναμένεται περισσότερο φιλτράρισμα και ταξινόμηση διακομιστών. Ωστόσο, όλες οι ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες σε μία οθόνη και διευκολύνει την εξερεύνησή τους.

Πλατφόρμες

Καλύπτει όλες τις πλατφόρμες (Windows, Linux, MacOS και iOS) συμπεριλαμβανομένων των επεκτάσεων για Chrome, Firefox και Opera Mini. Υπάρχει διαθέσιμη ρύθμιση MTU που το καθιστά συμβατό με πολλούς δρομολογητές ακόμη και αν δεν είναι υψηλής ποιότητας. Εξαιτίας αυτού, το PIA συνιστάται εάν το υλικό σας δεν είναι ενημερωμένο. Θα μπορούσε να παρατηρηθεί μειωμένη ταχύτητα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον πάροχο VPN. Είναι λόγω της αναποτελεσματικότητας του υλικού.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε πέντε συσκευές από έναν λογαριασμό. Ο καλύτερος τρόπος για να το διανείμετε είναι να εγκαταστήσετε μία για το δρομολογητή σας και να διατηρήσετε τις υπόλοιπες συσκευές, όπως το κινητό σας τηλέφωνο και το φορητό υπολογιστή που πρέπει να μεταφέρετε έξω από το σπίτι σας σε δημόσιους χώρους.

Υποστήριξη πελατών

Διάφορες επιλογές για να λάβετε υποστήριξη!

Δεν διαθέτουν κανένα ζωντανό σύστημα υποστήριξης και ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί τους είναι μέσω της δημιουργίας εισιτηρίων. Πρέπει να δώσετε το e-mail, το όνομα, το θέμα του ερωτήματος και τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Σε αυτό, απαντούν με μια απάντηση πάνω στο αναγνωριστικό e-mail που θα τους παρείχατε.

Αντί να επικοινωνεί με την υποστήριξη πελατών, ο ιστότοπος έχει εκατοντάδες άρθρα που σχετίζονται με το PIA, τις δυνατότητες και τα λάθη του στα οποία ενδέχεται να συναντήσετε. Απλώς προσπαθήστε να βάλετε την κατάλληλη λέξη-κλειδί και θα λάβετε τη λίστα των άρθρων που σχετίζονται με την αναζήτηση. Εάν το ερώτημα δεν επιλυθεί, το εισιτήριο θα μπορούσε να δημιουργηθεί ανά πάσα στιγμή.

συμπέρασμα

Όσον αφορά την ταχύτητα και την πλατφόρμα, το PIA είναι ασυναγώνιστο καθώς διαθέτει τεράστιο δίκτυο διακομιστών και δυνατότητα ρύθμισης παραμέτρων με πολλές συσκευές. Ωστόσο, εάν η διεπαφή χρήστη και η σταθερότητα θα μπορούσαν να αυξηθούν, θα ήταν δύσκολο να βρεθεί ένας καλύτερος πάροχος VPN από την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Όσον αφορά την ασφάλεια, επίσης, η PIA παρέχει έναν μεγάλο αριθμό λειτουργιών που είναι αποκλειστικές σε αυτήν την εφαρμογή και δεν μπορούσαν να βρεθούν σε πελάτες άλλων παρόχων. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο Torrenting χωρίς πρόβλημα και σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 για να αυξήσετε την ταχύτητα σύνδεσης. Επιπλέον, με το απεριόριστο εύρος ζώνης και πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές. Συνολικά, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική σύνδεση που είναι γρήγορη, προσιτή και ασφαλής, το PIA είναι η καλύτερη επιλογή.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map