Αναθεώρηση Shellfire Box VPN

Πλεονεκτήματα

Παρέχει μια ιδιωτική σύνδεση για όλες τις συσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε εκ των προτέρων κανένα λογισμικό VPN. Σύστημα Plug and Play που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αμέσως ιδιωτική σύνδεση. Αποστολή παγκοσμίως.


Μειονεκτήματα

Το υλικό του δρομολογητή VPN μπορεί να παραγγελθεί μόνο από πελάτες από συγκεκριμένες χώρες. Η αυτόνομη υπηρεσία VPN είναι διαθέσιμη με περιορισμένη ταχύτητα εκτός από το πιο ακριβό πακέτο.

Συνολικά

Παρέχει ένα εύκολο στη χρήση υλικό δρομολογητή VPN που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο ιδιωτικό δίκτυο αμέσως. Το υλικό έρχεται με μια ετήσια συνδρομή της υπηρεσίας Shellfire VPN.

Το Shellfire Box είναι ένα υλικό δρομολογητή VPN που παρέχεται από τη Shellfire, μια εταιρεία παροχής φιλοξενίας που ιδρύθηκε το 2002 και εδρεύει στο Bad Vilbel της Γερμανίας. Εκτός από την παροχή υλικού του δρομολογητή, αυτή η εταιρεία παρέχει επίσης αυτόνομη υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου που περιλαμβάνει δωρεάν πρόγραμμα. Η εταιρεία έχει ένα όραμα ότι είναι δικαίωμα όλων να έχουν δωρεάν και ασφαλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο και είναι στόχος της εταιρείας να παρέχει ένα ασφαλές και ιδιωτικό δίκτυο διαδικτύου για όλους.

Συνδέστε και παίξτε ιδιωτική σύνδεση χωρίς προβλήματα

Το Shellfire Box VPN σας προσφέρει τη συσκευή του δρομολογητή που είναι ήδη εξοπλισμένη με συνδρομή VPN, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τις ταλαιπωρίες εγκατάστασης λογισμικού και εφαρμογών VPN για κάθε συσκευή που έχετε. Με αυτό το πλαίσιο VPN, απλώς πρέπει να το συνδέσετε στο δρομολογητή σας, ώστε η σύνδεση του δρομολογητή σας να δρομολογηθεί ξανά στην ιδιωτική σύνδεση από αυτό το πλαίσιο. Στη συνέχεια, η σύνδεση του δρομολογητή σας μπορεί να μετατραπεί σε ιδιωτική σύνδεση αμέσως. Όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν τον δρομολογητή μπορούν πλέον να απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο με διαδικτυακό απόρρητο και χωρίς παρακολούθηση τρίτων.

Όλες οι συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο ιδιωτικό δίκτυο

Ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε το λογισμικό VPN χειροκίνητα σε κάθε συσκευή ενώ χρησιμοποιείτε άλλες κανονικές υπηρεσίες VPN. Όμως, δεν συμβαίνει όταν έχετε αυτό το πλαίσιο VPN. Με αυτό το πλαίσιο δρομολογητή, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε όλες τις συσκευές που έχετε σε μια ιδιωτική σύνδεση χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα λογισμικό ιδιωτικής σύνδεσης στις συσκευές σας. Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζονται φορητοί υπολογιστές, έξυπνες τηλεοράσεις, κινητές συσκευές, επιτραπέζιοι υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών και πολλές άλλες συσκευές. Δεν χρειάζεται πλέον να απογοητευτείτε επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο λογισμικό VPN ή εφαρμογή για την κονσόλα παιχνιδιών ή τη μηχανή Linux, για παράδειγμα.

Η ετήσια συνδρομή περιλαμβάνεται σε κάθε αγορά δρομολογητή

Τα καλά νέα για την κατοχή αυτού του Shellfire Box VPN είναι ότι η ετήσια συνδρομή στο Shellfire VPN περιλαμβάνεται σε κάθε αγορά υλικού. Επομένως, δεν χρειάζεται να πληρώσετε περισσότερα για να εγγραφείτε στην υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου. Στην πραγματικότητα, το κόστος του υλικού μαζί με τη συνδρομή είναι πολύ φθηνότερο από το κόστος της ετήσιας συνδρομής από πολλούς τακτικούς παρόχους υπηρεσιών VPN. Μπορείτε είτε να επιλέξετε το υλικό που περιλαμβάνει συνδρομή 1 έτους είτε συνδρομή 2 ετών στο Shellfire VPN. Αυτή είναι μια καλή αξία για τα χρήματα.

Παράκαμψη όλης της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο και της προστασίας περιοχής

Μόλις συνδέσετε τις συσκευές σας σε αυτό το πλαίσιο δρομολογητή, μπορείτε εύκολα να κάνετε τη σύνδεσή σας ιδιωτική και, επομένως, μπορείτε να παρακάμψετε όλη τη λογοκρισία, τους περιορισμούς και την προστασία περιοχής στη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Διαδίκτυο όταν έχετε αυτόν τον δρομολογητή. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κατασκοπεία από την κυβέρνηση, τον ISP, τους χάκερ ή άλλα τρίτα μέρη που προσπαθούν να παρακολουθούν τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Μπορείτε να επισκεφθείτε όλους τους ιστότοπους στο Διαδίκτυο και να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία από κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Απεριόριστο εύρος ζώνης με 35 διακομιστές παγκοσμίως

Ενώ το Shellfire VPN προσφέρει φθηνότερα σχέδια με απεριόριστο εύρος ζώνης και περιορισμένη ταχύτητα σύνδεσης, αυτό δεν συμβαίνει όταν αγοράζετε το δρομολογητή Shellfire Box VPN. Έρχεται με το πρόγραμμα Premium Plus που προσφέρει απεριόριστη ταχύτητα και απεριόριστο εύρος ζώνης για να διασφαλίσει ότι η δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο είναι ευχάριστη ενώ παραμένετε ιδιωτική. Προσφέρει επίσης 35 τοποθεσίες διακομιστών, περισσότερο από τον αριθμό των διακομιστών που διατίθενται στα φθηνότερα σχέδια, οι οποίοι προσφέρουν μόνο 20 διακομιστές ή λιγότερους. Έτσι, με αυτό το πλαίσιο δρομολογητή, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα στη συνδρομή Premium Plus. Το έχετε ήδη με την αγορά σας.

συμπέρασμα

Ο δρομολογητής Shellfire Box VPN είναι ένας δρομολογητής plug-and-play που διαθέτει ιδιωτική σύνδεση, ο οποίος παρέχεται από τη Shellfire. Το υλικό είναι αρκετά μικρό και εύκολο στη μεταφορά και η λειτουργία είναι απλή και εύκολη. Απλώς πρέπει να το συνδέσετε στο δρομολογητή σας και όλες οι συσκευές μπορούν να έχουν την ιδιωτική σύνδεση για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτός ο δρομολογητής προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που μπορείτε να λάβετε από μια κανονική συνδρομή VPN, καθώς είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή και οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Συνολικά, η αγορά αυτού του δρομολογητή είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να έχετε για την ασφάλεια και το απόρρητό σας στο διαδίκτυο και είναι πραγματικά καλή αξία για τα χρήματα.