Η νυχτερίδα! Ανασκόπηση


Πλεονεκτήματα

Παρέχει ένα ασφαλές λογισμικό διαχείρισης email που προστατεύει τα μηνύματά σας από χάκερ. Προστατεύει όλες τις επικοινωνίες email σας χρησιμοποιώντας ασφαλές σύστημα κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο.

Μειονεκτήματα

Διατίθεται μόνο για την πλατφόρμα των Windows και απευθύνεται κυρίως σε επιτραπέζιους χρήστες, αν και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Οι αναβαθμίσεις δεν είναι διαθέσιμες δωρεάν.

Συνολικά

Σας επιτρέπει να προστατεύσετε όλες τις επικοινωνίες email σας και να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς email σας σε ένα βολικό επιτραπέζιο λογισμικό. Προστατεύει τα email σας από χάκερ και κακόβουλο λογισμικό.

Ιστοσελίδα: Κάντε κλικ εδώ

Συνολική βαθμολογία: [yasr_overall_rating]

Η νυχτερίδα! είναι ένας ασφαλής πελάτης email που μπορεί να εγκατασταθεί ως πρόγραμμα επιτραπέζιου υπολογιστή ή ως εφαρμογή διακομιστή, που δημιουργήθηκε από την Ritlabs, SRL, μια εταιρεία λογισμικού που ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στη Δημοκρατία της Μολδαβίας. Το επίκεντρο της εταιρείας είναι να δημιουργήσει διάφορα ασφαλή προϊόντα επικοινωνίας τόσο για ιδιώτες όσο και για εταιρικούς πελάτες. Το Bat είναι η κύρια σειρά προϊόντων της εταιρείας, το οποίο είναι ένα λογισμικό που βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται και να προστατεύουν τις επικοινωνίες τους μέσω email από την άνεση της δικής τους επιφάνειας εργασίας ή διακομιστή.

Ασύγκριτο σύστημα φιλτραρίσματος

Η νυχτερίδα! είναι ένα λογισμικό διαχείρισης email που είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα φιλτραρίσματος που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι λαμβάνετε μόνο τα email που σας ανήκουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φιλτράρει όλους τους τύπους ανεπιθύμητων και κακόβουλων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να τους εμποδίζει να φτάσουν στα εισερχόμενά σας. Δεδομένου ότι αυτό το λογισμικό επικεντρώνεται στις ασφαλείς επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν ανέχεται κανένα είδος ανεπιθύμητου ή ανεπιθύμητου ταχυδρομείου. Έτσι, τα διαγράφει μόλις φτάσει. Το σύστημα φιλτραρίσματος είναι πολύ ισχυρό και χρησιμοποιεί έναν προηγμένο αλγόριθμο για να προσδιορίσει ποια μηνύματα είναι σημαντικά και ποια μηνύματα είναι ανεπιθύμητα.

Ασφαλές σύστημα κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο

Το πιο σημαντικό πράγμα για την ασφαλή επικοινωνία μέσω email είναι ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις επαφές σας στο πιο ιδιωτικό και ασφαλές περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να ακούσει τις επικοινωνίες σας ή να δει ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνετε και λαμβάνετε χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό. Τα μηνύματα που στέλνετε μπρος-πίσω μπορούν να δουν μόνο εσείς και ο παραλήπτης, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο τα δύο άκρα της γραμμής επικοινωνίας μπορούν να δουν τα μηνύματα. Αυτό σημαίνει το ασφαλές σύστημα κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο και αυτό το λογισμικό διαθέτει το πιο ασφαλές σύστημα κρυπτογράφησης για την προστασία όλων των επικοινωνιών email σας.

Εσωτερικό πρόγραμμα προβολής HTML

Ενώ τα περισσότερα άλλα παρόμοια ασφαλή λογισμικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να σας επιτρέπουν μόνο να προβάλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη μορφή κειμένου, το The Bat! είναι λίγο διαφορετικό. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να προβάλετε τα email σας σε μορφή κειμένου, υποστηρίζει επίσης email HTML, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ο αποστολέας του email χρησιμοποιεί τη μορφή HTML, μπορείτε να δείτε το email ακριβώς όπως προβλέπει ο αποστολέας. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το πρόγραμμα έχει τη δική του εσωτερική προβολή HTML που διασφαλίζει ότι μπορείτε να προβάλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή HTML όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Απεριόριστα μηνύματα προς αποθήκευση

Αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ ελαφρύ, καθώς δεν διαθέτει ελάχιστη απαίτηση CPU για την εκτέλεση του. Εάν έχετε Windows, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το λογισμικό. Επιπλέον, υποστηρίζει επίσης την αποθήκευση απεριόριστων μηνυμάτων στον υπολογιστή σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε με οποιεσδήποτε υπηρεσίες email που χρησιμοποιούν POP και IMAP. Δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιείται μόνο ως ένα ασφαλές λογισμικό επικοινωνίας email, αλλά και ως ένα ισχυρό λογισμικό διαχείρισης email, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαχείριση χιλιάδων email που έχετε. Με την ισχυρή δυνατότητα διαχείρισης email, η διαχείριση απεριόριστων μηνυμάτων στον υπολογιστή σας είναι απλή και εύκολη.

Η νυχτερίδα! Βιβλίο διευθύνσεων

Η νυχτερίδα! προσφέρει επίσης τη δική του έκδοση της δυνατότητας διαχείρισης επαφών, η οποία ονομάζεται The Bat Address Book, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση και αποθήκευση όλων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Το καλό με αυτήν τη λειτουργία είναι ότι μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας από διάφορα λογισμικά διαχείρισης επαφών που βασίζονται στο cloud, όπως οι Επαφές Google και το Outlook. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε εύκολα τα στοιχεία επικοινωνίας από το βιβλίο διευθύνσεων στο Google και το Outlook. Η εύρεση οποιωνδήποτε στοιχείων επαφής είναι τόσο εύκολη όσο η πληκτρολόγηση της διεύθυνσης email ή του ονόματός τους, κάτι που είναι πολύ βολικό όταν πρέπει να στείλετε και επείγον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

συμπέρασμα

Η νυχτερίδα! προσφέρει την απόλυτη ασφαλή πλατφόρμα επικοινωνίας email που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τις επαφές σας ιδιωτικά και με ασφάλεια. Αφαιρεί όλες τις πιθανότητες για τους χάκερ να παρακολουθούν την επικοινωνία email σας, καθώς αυτό το λογισμικό είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο. Ως λογισμικό διαχείρισης email, σας διευκολύνει να διαχειρίζεστε χιλιάδες email στον υπολογιστή σας και, πάνω απ ‘όλα, μπορεί να αποθηκεύει απεριόριστα μηνύματα χωρίς περιορισμούς. Η προβολή email HTML δεν είναι πρόβλημα, διότι σε αντίθεση με παρόμοιο λογισμικό, είναι εφοδιασμένο με εσωτερικό πρόγραμμα προβολής HTML για την ευκολία σας στην προβολή email με μορφοποίηση HTML. Συνολικά, The Bat! είναι ένα προτεινόμενο λογισμικό διαχείρισης email. Είναι επίσης ένα προτεινόμενο ασφαλές σύστημα επικοινωνίας email για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλα τα email σας σε ένα μέρος, καθώς και να διασφαλίσετε ότι οι επικοινωνίες email σας είναι πάντα ιδιωτικές και ασφαλείς.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map