Αναθεώρηση Προστασίας Acronis Ransomware

Πλεονεκτήματα


Παρέχει α
ισχυρή προστασία έναντι οποιουδήποτε τύπου ransomware, είτε είναι γνωστό είτε άγνωστο, και
βοηθά στην ανάκτηση των αρχείων σας. Διατίθεται με δωρεάν χώρο αποθήκευσης cloud 5 GB.

Μειονεκτήματα

Διατίθεται μόνο
για λειτουργικά συστήματα Windows με εγκατεστημένο τουλάχιστον λειτουργικό σύστημα Windows 7.

Συνολικά

Βοηθά να
προστατεύστε το σύστημά σας από ransomware δωρεάν, με ισχυρή προστασία
αλγόριθμος που μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορους τύπους ransomware, ειδικά το
δημοφιλείς.

Προστασία Ransomware Acronis είναι ένα δωρεάν λογισμικό ασφαλείας που βοηθά στην προστασία του συστήματός σας από τον τύπο κακόβουλου λογισμικού που κλειδώνει την πρόσβασή σας στο σύστημα και απαιτεί λύτρα από εσάς εάν θέλετε να ανακτήσετε τέτοια πρόσβαση. Δημιουργήθηκε από την Acronis International GmbH, μια εταιρεία λογισμικού ασφαλείας που ιδρύθηκε στη Σιγκαπούρη το 2003 και στη συνέχεια ενσωματώθηκε στην Ελβετία το 2008. Το λογισμικό διατηρεί το μηχάνημά σας Windows καθαρό από κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό που απαιτεί λύτρα και εξασφαλίζει αμέσως την πρόσβαση σας πίσω στο σύστημα όταν έχει μολυνθεί.

Εντελώς δωρεάν στη χρήση και πλήρως δοκιμασμένο

Σε αντίθεση με πολλά άλλα προϊόντα ασφαλείας που απαιτούν να πληρώνετε ετήσια τέλη συνδρομής μόνο για πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του προϊόντος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Acronis Ransomware Protection εντελώς δωρεάν. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε για τα ετήσια τέλη μόνο για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες ή να ενεργοποιήσετε όλο το σύστημα προστασίας. Επιπλέον, είναι πλήρως δοκιμασμένο σε όλους τους τύπους κακόβουλου ransomware, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ενδέχεται να χάσει καμία ανίχνευση στο σύστημά σας. Διατίθεται με δωρεάν χώρο αποθήκευσης cloud 5 GB και μπορείτε να αγοράσετε περισσότερο χώρο εάν το χρειάζεστε.

Αποκλεισμός γνωστού και άγνωστου Ransomware

Διαχείριση διεργασιών από την Acronis Ransomware Protection

Το πράγμα
Το ransomware είναι ότι εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά όταν μολύνει ένα δίκτυο
Υπολογιστές. Για παράδειγμα, το WannaCry είναι ένας δημοφιλής τύπος ransomware που διαθέτει
μολύνθηκαν περισσότεροι από 300.000 υπολογιστές παγκοσμίως και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα.
Το καλό μέρος αυτού του λογισμικού είναι ότι μπορεί να αποκλείσει τόσο γνωστό όσο και άγνωστο τύπο
του ransomware μόλις εισέλθει στο σύστημά σας. Έχει μια έξυπνη φρουρά σε πραγματικό χρόνο
που μπορούν να εντοπίσουν αμέσως ύποπτες συμπεριφορές στο σύστημά σας. Τότε αυτό
θα σταματήσει αμέσως την επίθεση και θα κάνει τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών
που μπορεί να έχει γίνει από το κακόβουλο λογισμικό.

Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Cloud

Πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα λύτρα για την κλειδωμένη πρόσβαση αρχείων τους, επειδή βάζουν πολύ σημαντικά αρχεία στην τοπική τους αποθήκευση χωρίς να τα δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας. Το Λογισμικό διαθέτει ενσωματωμένη πρόσβαση αποθήκευσης στο cloud που θα δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων σας στο cloud κάθε 15 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, τα σημαντικά αρχεία σας θα είναι πάντα ασφαλή και προσβάσιμα για εσάς ανά πάσα στιγμή. Επίσης, το λογισμικό προσφέρει έως και 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα σημαντικά αρχεία σας, κάτι που συνήθως είναι περισσότερο από αρκετό για τα περισσότερα άτομα. Μπορείτε πάντα να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο εάν τον χρειάζεστε αργότερα.

Επαναφορά αυτόματης πρόσβασης αρχείων

Οταν ο
Το ransomware επιτίθεται στο σύστημά σας, θα χάσετε αμέσως κάθε πρόσβαση στο
σύστημα αρχείων εκτός εάν πληρώνετε για τα απαιτούμενα λύτρα. Σε πολλές περιπτώσεις, τα λύτρα
μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε ποσό. Το μέσο ποσό που πρέπει να πληρώσουν τα θύματα είναι περίπου
1.000 $. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχει σχεδιαστεί το κακόβουλο λογισμικό
ειδικά για να επιτεθεί σε επιχειρηματικά ιδρύματα που έχουν πολλά σημαντικά
αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην τοπική τους αποθήκευση. Ωστόσο, με αυτό το προϊόν ασφαλείας, εσείς
δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί μπορεί να εντοπίσει οποιαδήποτε επίθεση από αυτόν τον τύπο κακόβουλου
λογισμικό αμέσως και επαναφέρετε την πρόσβαση στα αρχεία σας αυτόματα. Έτσι,
δεν χρειάζεται να συμμορφώνεστε με το αίτημά τους.

Προστασία σε πραγματικό χρόνο με διπλή προστασία

Διπλή προστασία από ARP

Το ισχυρότερο χαρακτηριστικό που μπορείτε να αποκτήσετε από το Acronis Ransomware Protection είναι ο προφυλακτήρας σε πραγματικό χρόνο με σύστημα διπλής προστασίας. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το μηχάνημά σας απαλλαγμένο από οποιοδήποτε είδος ransomware και με το σύστημα προστασίας σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να εντοπίσει τυχόν εισερχόμενες επιθέσεις και να εργαστεί για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Το σύστημα διπλής προστασίας μπορεί να εντοπίσει ύποπτες διαδικασίες στο σύστημά σας, είτε πρόκειται για μια γνωστή κακόβουλη διαδικασία είτε όχι. Είναι επίσης ένα τέλειο συνοδευτικό προϊόν ασφαλείας για την τρέχουσα προστασία από κακόβουλο λογισμικό ή προστασία από ιούς. Λειτουργεί από κοινού με άλλες λύσεις ασφαλείας για να διατηρεί το σύστημά σας σε καλύτερη κατάσταση.

συμπέρασμα

Όσον αφορά την αντιμετώπιση του ransomware, το οποίο ενδέχεται να διακινδυνεύσει την ασφάλεια και το απόρρητο των δεδομένων σας, καθώς και να προκαλέσει μεγάλες οικονομικές απώλειες για εσάς, είναι πάντα καλύτερο να κάνετε το προληπτικό βήμα για να διατηρείτε το σύστημά σας προστατευμένο συνεχώς. Το Acronis Ransomware Protection είναι ένα λογισμικό ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακριβώς αυτό. Βοηθά στην προστασία των υπολογιστών σας Windows από διάφορες επιθέσεις ransomware, είτε είναι γνωστά είτε άγνωστα. Βοηθά επίσης να διατηρείτε αυτόματα τα αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων σας στο cloud. Διαθέτει σύστημα προστασίας σε πραγματικό χρόνο που διατηρεί το σύστημά σας ασφαλές από πιθανές επιθέσεις. Συνολικά, αυτό το προϊόν ασφαλείας συνιστάται να εγκατασταθεί στο σύστημά σας τώρα εάν θέλετε να το διατηρήσετε απαλλαγμένο από οποιουσδήποτε τύπους κακόβουλου λογισμικού που απαιτούν λύτρα, και το καλύτερο από όλα, είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.