Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN μαζί με το SUPERAntiSpyware;

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία anti-spyware που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ονομάζεται SUPERAntiSpyware, το οποίο είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα anti-spyware που αναπτύχθηκε από την Support.com Inc., μια εταιρεία ασφάλειας Διαδικτύου με έδρα τις ΗΠΑ. Η ερώτηση είναι: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN μαζί με το SUPERAntiSpyware; Είναι ακόμη απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν και τα δύο ταυτόχρονα; Η απλή απάντηση είναι ναι, πρέπει.


Ιδρύθηκε το: 2004

Αριθμός χρηστών: 60 εκατομμύρια+

Προστασία από: Ransomware, Spyware, Malware, PUPs, Keyloggers, Adware, Trojans, Rootkits, Hijackers, Worms

Βαθμολογία συντάκτη: [yasr_overall_rating]

Υπάρχουν πολλά εργαλεία ασφάλειας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε ότι η ασφάλεια και το απόρρητό σας στο διαδίκτυο προστατεύονται συνεχώς. Το VPN είναι ένα από αυτά τα εργαλεία. Σας επιτρέπει να περιηγείστε στο Διαδίκτυο ιδιωτικά, ώστε να μην χρειάζεται να κοινοποιείτε τα δεδομένα περιήγησής σας με τις κυβερνητικές και τρίτες εταιρείες ή ιστότοπους που επισκέπτεστε. Διατηρεί ανώνυμη τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο ενώ σας δίνει την ελευθερία να περιηγηθείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο χωρίς λογοκρισία ή περιορισμούς.

Ένα άλλο σημαντικό εργαλείο ασφάλειας που πρέπει να έχετε στη συσκευή σας είναι το εργαλείο κατά των spyware. Βοηθά στην προστασία της συσκευής σας από επιθέσεις από λογισμικό υποκλοπής spyware και κακόβουλα προγράμματα που μπορούν να κλέψουν τα δεδομένα σας και να τα καταστήσουν διαθέσιμα για χρήση από χάκερ.

Συχνά συζητείται αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN και AntiSpyware μαζί ή όχι. Παρόλο που πρόκειται για εντελώς ξεχωριστές εφαρμογές με ξεχωριστούς σκοπούς, προσπαθήσαμε να ανακαλύψουμε λίγο πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο μαζί για να αξιοποιήσετε καλύτερα και τα δύο για να βελτιώσετε την ασφάλεια και το απόρρητο των δεδομένων σας. Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN μαζί με το SUPERAntiSpyware:

1. Το VPN προστατεύει τα δεδομένα σας στο Διαδίκτυο, ενώ το SUPERAntiSpyware προστατεύει τα δεδομένα του συστήματός σας

Το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο θα προστατεύσει όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες από οποιουσδήποτε τύπους απειλών τρίτων που μπορούν να απειλήσουν το απόρρητο και την ασφάλειά σας, ενώ το SUPERAntiSpyware θα λειτουργήσει πίσω από την κουρτίνα για να προστατεύσει τη συσκευή και το λειτουργικό σας σύστημα από κάθε είδους απειλές που είναι εγκατεστημένες στο σύστημά σας και έχει σχεδιαστεί για να απειλεί το απόρρητο και την ασφάλειά σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Για παράδειγμα, το VPN μπορεί να προστατεύσει μόνο την κυκλοφορία δεδομένων στις συσκευές σας και να τα κρύψει από την κυβέρνηση, τις εταιρείες τρίτων και τους χάκερ. Ωστόσο, δεν μπορεί να σας προστατεύσει από απειλές όπως ransomware, spyware, ιούς, κακόβουλο λογισμικό και πολλά άλλα. Αυτό θα κάνει το SUPERAntiSpyware.

2. Μπορείτε να επεκτείνετε την προστασία της συσκευής σας από διάφορους τύπους κακόβουλων προγραμμάτων

Όταν χρησιμοποιείτε μια εικονική ιδιωτική σύνδεση για περιήγηση στο Διαδίκτυο, εξακολουθείτε να είστε πολύ ευάλωτοι σε διάφορους τύπους κακόβουλων προγραμμάτων, όπως keylogger, ransomware, ιούς backdoor και ούτω καθεξής. Αυτό συμβαίνει επειδή τεχνικά, η σύνδεση VPN θα αλλάξει τη διεύθυνση IP σας μόνο σε άλλη διεύθυνση IP και θα καλύψει την πραγματική διεύθυνση IP ενώ το κάνει. Ουσιαστικά, η συσκευή σας θα προστατεύεται μόνο από εταιρείες τρίτων που προσπαθούν να κατασκοπεύουν τις δραστηριότητές σας μέσω της σύνδεσης δικτύου σας.

Ωστόσο, μόλις εγκατασταθεί μια συγκεκριμένη απειλή στο σύστημά σας, όπως ένα keylogger, η σύνδεση VPN δεν θα κάνει πολλά στην προστασία των δεδομένων σας από την κλοπή, επειδή η ίδια η απειλή είναι εγκατεστημένη στο λειτουργικό σύστημα. Επομένως, χρειάζεστε έναν διαφορετικό τύπο εργαλείου ασφαλείας για να το αντιμετωπίσετε, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα anti-spyware. Υπό αυτήν την έννοια, όταν συνδυάζετε τόσο το VPN όσο και το SUPERAntiSpyware, μπορείτε να επεκτείνετε την προστασία για τις συσκευές σας από ένα ευρύ φάσμα πιθανών απειλών που μπορούν να το επιτεθούν, είτε είναι μέσα είτε έξω.

3. Η καθημερινή ενημέρωση βάσης δεδομένων εξασφαλίζει την πιο ενημερωμένη προστασία για τη συσκευή σας

Το SUPERAntiSpyware έχει μια σταθερή καθημερινή ενημέρωση για τη βάση δεδομένων spyware την οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν αυτόματα για να βελτιώσουν το σύστημα προστασίας σε πραγματικό χρόνο από διάφορους τύπους κακόβουλου λογισμικού. Επιπλέον, διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα που μπορεί να ανιχνεύει κακόβουλο λογισμικό ακόμη και όταν δεν έχουν εκτελεστεί στη συσκευή του χρήστη. Σημαίνει ότι έχει ένα σύστημα πρόληψης που μπορεί να βοηθήσει να σώσει τους χρήστες από την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων που μπορούν να φέρουν αυτά τα κακόβουλα προγράμματα στις συσκευές τους.

Η πιο ενημερωμένη προστασία διασφαλίζει επίσης ότι οι χρήστες μπορούν να αποτρέψουν τυχόν μελλοντικά κακόβουλα προγράμματα να διεισδύσουν στο σύστημά τους. Έτσι, παρέχει στη συσκευή σας την ασφάλεια που δεν είχατε ποτέ πριν.

4. Λειτουργεί υπέροχα σε συγχρονισμό με τη σύνδεση VPN

Τόσο η σύνδεση VPN όσο και το SUPERAntiSpyware μπορούν να συμβαδίζουν με την προστασία όλων των συσκευών σας από οποιουσδήποτε τύπους επιθέσεων τρίτων που προσπαθούν να εισβάλουν στο απόρρητό σας. Το καλό είναι ότι δεν συγκρούονται μεταξύ τους επειδή είναι διαφορετικοί τύποι εργαλείων ασφάλειας και απορρήτου.

Όταν εγκαθιστάτε δύο διαφορετικά προγράμματα antimalware στη συσκευή σας, ενδέχεται να προκαλέσουν διακοπή λειτουργίας του συστήματός σας επειδή βρίσκονται σε διένεξη μεταξύ τους. Είναι το ίδιο με τα προγράμματα προστασίας από ιούς και antimalware, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να συγκρούσουν ή να προκαλέσουν ανισορροπία του συστήματος, επειδή βασικά δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Αλλά, με το VPN, είναι διαφορετικό επειδή είναι διαφορετικοί τύποι προγραμμάτων και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούν να συνεργαστούν χωρίς να προκαλέσουν αστάθεια ή προβλήματα συστήματος.

5. Εξασφαλίζει την καλύτερη εμπειρία ιδιωτικής περιήγησης ανιχνεύοντας απειλές στα αρχεία συστήματος

Δεν μπορείτε να επιτύχετε πραγματικά απόλυτο απόρρητο στη διαδικτυακή σας δραστηριότητα εάν δεν βεβαιωθείτε ότι όλα τα αρχεία συστήματος σας είναι απαλλαγμένα από κακόβουλα προγράμματα. Ακόμα κι αν έχετε ήδη εγκαταστήσει ένα VPN, θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε διάφορους τύπους προβλημάτων απορρήτου εάν έχετε εγκαταστήσει κακόβουλο πρόγραμμα στο σύστημά σας, επειδή τα προβλήματα προέρχονται από το σύστημά σας και όχι από τρίτα μέρη εκτός του συστήματός σας.

Έτσι, εγκαθιστώντας τόσο το VPN όσο και το SUPERAntiSpyware, θα είστε σε θέση να διασφαλίσετε ότι η δραστηριότητα περιήγησής σας θα είναι εντελώς ιδιωτική, επειδή δεν θα υπάρχουν καθυστερημένα κακόβουλα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί στο σύστημά σας χωρίς ανίχνευση. Τα αρχεία συστήματος θα είναι απαλλαγμένα από οποιεσδήποτε απειλές και θα είστε ελεύθεροι να περιηγηθείτε στον ιστό ανώνυμα.