Γιατί πρέπει να επιλέξετε ένα VPN με δυνατότητα τείχους προστασίας NAT για πρόσθετη προστασία ασφάλειας

Η προστασία του τείχους προστασίας δεν είναι μια κοινή λειτουργία που είναι διαθέσιμη σε μια υπηρεσία VPN, αν και όλο και περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών προσθέτουν αυτήν τη δυνατότητα στο ιδιωτικό τους δίκτυο. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό, αυτή είναι η δυνατότητα που όλοι οι χρήστες VPN πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης τους, καθώς παρέχει περισσότερη προστασία στην ιδιωτική τους σύνδεση δικτύου. Πολλοί ειδικοί ασφαλείας συνιστούν στους χρήστες VPN να εγκαταστήσουν επίσης λογισμικό τείχους προστασίας στη συσκευή τους, καθώς παρέχει ακόμη μεγαλύτερη προστασία για τα σημαντικά δεδομένα τους, ειδικά από επιθέσεις χάκερ.


Η πιο κοινή προστασία τείχους προστασίας που είναι ενσωματωμένη στο λογισμικό VPN είναι το τείχος προστασίας NAT και η κύρια λειτουργία είναι λίγο πολύ η ίδια με το ειδικό λογισμικό τείχους προστασίας που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο σήμερα. Η κύρια λειτουργία αυτής της δυνατότητας είναι η προστασία των δεδομένων σας από εισβολείς και όταν έχετε ενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία, είναι αδύνατο για τους εισβολείς να διεισδύσουν στη σύνδεση δικτύου σας και να κλέψουν τις σημαντικές πληροφορίες σας. Λόγω της απαραίτητης λειτουργίας του, συνιστάται να επιλέξετε μόνο μια υπηρεσία VPN που παρέχει μια πρόσθετη δυνατότητα τείχους προστασίας. Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε ένα VPN με δυνατότητα τείχους προστασίας NAT για πρόσθετη προστασία ασφάλειας:

1. Δίνει ακόμη ισχυρότερη προστασία από επιθέσεις χάκερ και διαδικτυακές απειλές

Το VPN σας παρέχει την ελευθερία στο Διαδίκτυο που είναι τα βασικά σας δικαιώματα. Όμως, με αυτήν την ελευθερία στο Διαδίκτυο, εκθέτετε τον εαυτό σας σε περισσότερους κινδύνους. Φυσικά, οι χάκερ και τυχόν κακόβουλα τρίτα μέρη δεν μπορούν εύκολα να διεισδύσουν στην ιδιωτική σύνδεσή σας, αλλά μπορούν να το στοχεύσουν ούτως ή άλλως, εάν έχουν αρκετό λόγο να το κάνουν. Με το τείχος προστασίας NAT ενεργοποιημένο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους κινδύνους και τους κινδύνους των επιθέσεων χάκερ και των διαδικτυακών απειλών, καθώς η σύνδεσή σας προστατεύεται έντονα από αυτό. Προτού οι εισβολείς μπορούν να διεισδύσουν στην ιδιωτική σύνδεσή σας, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουν το τείχος προστασίας και θα είναι σχεδόν αδύνατο να διεισδύσουν.

2. Προστατεύει όλο το λογισμικό και τις εφαρμογές σας

Οι επίμονοι χάκερς θα προσπαθήσουν αναμφίβολα να βρουν κάθε είδους άνοιγμα για να παραβιάσουν την ιδιωτική σας σύνδεση. Αυτό που συνήθως δεν γνωρίζετε είναι ότι ό, τι λογισμικό και εφαρμογές που αφήνονται ανοιχτές στο σύστημά σας μπορεί να είναι ένα πιθανό άνοιγμα για τους εισβολείς να εισέλθουν στο σύστημά σας και να κλέψουν τα σημαντικά δεδομένα σας. Μπορεί να προσπαθήσουν να βρουν σφάλματα σε αυτά τα λογισμικά και εφαρμογές που θα τους επιτρέψουν να εισέλθουν και μόλις το βρουν, θα είναι ευκολότερο για αυτούς να εγκαταστήσουν απλά κακόβουλα προγράμματα στο σύστημά σας. Με το τείχος προστασίας NAT, αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς όλο το λογισμικό και οι εφαρμογές που αφήνονται ανοιχτά στο σύστημά σας προστατεύονται πλήρως από εισβολείς και άλλες διαδικτυακές απειλές.

3. Αποτρέπει την είσοδο των Bots στην ιδιωτική σας σύνδεση

Ορισμένα κακόβουλα τρίτα μέρη ενδέχεται να προσπαθήσουν να στείλουν bots για να διεισδύσουν στη σύνδεσή σας με την πρόθεση να κλέψουν την πραγματική ταυτότητά σας, καθώς και να σας στείλουν spam με πολλές αναγκαστικές διαφημίσεις και email. Εάν η συσκευή σας δεν προστατεύεται με ασφάλεια με VPN, τότε μπορεί εύκολα να παραβιαστεί από αυτά τα bots και αυτά τα bots μπορούν εύκολα να επιτύχουν τον στόχο τους χωρίς πολύ κόπο. Ωστόσο, με το τείχος προστασίας NAT, αυτά τα bots εμποδίζονται στην είσοδο στην ιδιωτική σας σύνδεση, ακόμη και πριν προσπαθήσουν να το κάνουν. Ως αποτέλεσμα, είστε πλήρως προστατευμένοι από κλοπή ταυτότητας και διάφορους τύπους μηνυμάτων spam.

4. Διατηρεί το ειδικό δίκτυο για το δρομολογητή σας

Εάν εφαρμόζετε τη σύνδεση VPN στο δρομολογητή σας, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αφοσιωμένο δίκτυο του δρομολογητή σας ανενόχλητο. Βοηθά το δρομολογητή σας να παραμείνει συνδεδεμένο στο ιδιωτικό δίκτυο με ειδική σύνδεση για κάθε συσκευή. Το NAT για κάθε συσκευή με τη σειρά του θα προστατεύεται με ασφάλεια από τυχόν κακές εισερχόμενες σαρώσεις που ενδέχεται να διακόψουν τη σύνδεση. Χρησιμοποιώντας το τείχος προστασίας NAT, αυτό το σύστημα προστασίας ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα σύνδεσης για το δρομολογητή σας, με καλύτερη ασφάλεια.

5. Παρέχει πρόσθετη προστασία για το επιτραπέζιο και το κινητό σας λειτουργικό σύστημα

Είτε εγκαθιστάτε το VPN στον επιτραπέζιο υπολογιστή είτε στην κινητή συσκευή σας, θα μπορείτε να λάβετε επιπλέον προστασία για αυτές τις συσκευές χρησιμοποιώντας το τείχος προστασίας NAT. Ακόμα κι αν δεν εγκαθιστάτε λογισμικό προστασίας από ιούς ή άλλο λογισμικό ασφαλείας και παρόλο που δεν ενημερώνετε τακτικά το λειτουργικό σας σύστημα, θα μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη προστασία ασφαλείας για το λειτουργικό σας σύστημα με το συνδυασμό του VPN και του NAT χαρακτηριστικό τείχους προστασίας.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε ένα VPN με δυνατότητα τείχους προστασίας NAT για πρόσθετη προστασία ασφάλειας. Εάν δεν έχετε αποφασίσει σχετικά με τον πάροχο υπηρεσιών VPN που θα χρησιμοποιήσετε μακροπρόθεσμα, είναι καλύτερο να εγγραφείτε μόνο σε ένα premium VPN με τη δυνατότητα τείχους προστασίας NAT διαθέσιμη. Μόνο μερικοί πάροχοι VPN προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα, επομένως πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα πριν επιλέξετε αυτήν που θέλετε να χρησιμοποιείτε τακτικά.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map