Σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν αποφασίσετε για μια συνδρομή VPN διάρκειας ζωής

Όταν ψωνίζετε για μια νέα υπηρεσία VPN, θα εξοικειωθείτε με ορισμένες υπηρεσίες που προσφέρουν διάφορους τύπους προγράμματος συνδρομής για την ιδιωτική τους σύνδεση. Ορισμένες υπηρεσίες θα προσφέρουν μηνιαία και ετήσια προγράμματα, τα οποία είναι τα πιο συνηθισμένα, ενώ άλλες υπηρεσίες μπορεί επίσης να προσφέρουν πρόγραμμα 2 ετών και ακόμη και πρόγραμμα διάρκειας ζωής. Φυσικά, όσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος συνδρομής που θα επιλέξετε, τόσο φθηνότερη θα είναι η συνολική τιμή για την υπηρεσία VPN. Όσο μικρότερη είναι η περίοδος συνδρομής, τόσο πιο ακριβή είναι η τιμή που πρέπει να πληρώσετε.


Όσον αφορά τη συνδρομή VPN διάρκειας ζωής, πολλοί πάροχοι υπηρεσιών προσφέρουν αυτόν τον τύπο περιόδου συνδρομής για να προσφέρουν την ιδιωτική τους υπηρεσία σύνδεσης ως μια αγορά. Είναι σαν να αγοράζετε ένα νέο λογισμικό. Το αγοράζετε μόνο μία φορά για την άδεια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για πάντα. Με τη συνδρομή VPN διάρκειας ζωής, δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνετε μηνιαία ή ετήσια τέλη, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική σύνδεση για πάντα όταν αγοράσετε αυτό το πρόγραμμα συνδρομής. Αλλά αξίζει τον κόπο? Ακολουθούν σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν αποφασίσετε για μια συνδρομή VPN διάρκειας ζωής:

1. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία ιδιωτικής σύνδεσης είναι αξιόπιστη

Δεν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα διάρκειας ζωής και στη συνέχεια να ανακαλύψετε ότι η υπηρεσία ιδιωτικής σύνδεσης είναι εκτός λειτουργίας λίγα χρόνια αργότερα. Θέλετε να το κάνετε αυτό μόνο με τον πάροχο υπηρεσιών που δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 5 χρόνια, ώστε να διασφαλίσετε τη φήμη της ίδιας της επιχείρησης. Διαφορετικά, σπαταλάτε πολλά χρήματα για ένα πρόγραμμα συνδρομής που δεν σας προσφέρει οφέλη για όλη τη ζωή. Επιπλέον, ο πάροχος υπηρεσιών VPN πρέπει να έχει βελτιωμένη ποιότητα ιδιωτικής σύνδεσης από καιρό σε καιρό.

2. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι σταθερή και αξιόπιστη

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια συνδρομή διάρκειας ζωής μιας υπηρεσίας στην οποία δεν μπορείτε να βασιστείτε. Όταν η σύνδεση VPN είναι εξαιρετικά ασταθής με πολλά προβλήματα σύνδεσης και αργή ταχύτητα για τους περισσότερους από τους διακομιστές, τότε το σχέδιο διάρκειας ζωής δεν είναι μια καλή επένδυση για εσάς. Επομένως, μην μπείτε στον πειρασμό με την υπόσχεση ότι δεν θα πρέπει να πληρώνετε για μηνιαία ή ετήσια χρέωση, εάν δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η υπηρεσία μπορεί να προσφέρει μια σταθερή και αξιόπιστη ιδιωτική σύνδεση για εσάς.

3. Κάντε το μόνο όταν αγαπάτε πραγματικά την υπηρεσία

Με άλλα λόγια, μην δεσμεύεστε σε ένα πρόγραμμα συνδρομής διάρκειας ζωής αν δεν γνωρίζετε πραγματικά για την υπηρεσία. Θα πρέπει να έχετε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για τουλάχιστον 6 μήνες για να αξιολογήσετε τη συνολική ποιότητά της. Η μετάβαση από μια κανονική συνδρομή σε μια συνδρομή διάρκειας ζωής απαιτεί μεγάλη δέσμευση από την πλευρά σας και γι ‘αυτό πρέπει να το κάνετε όταν γνωρίζετε πραγματικά την ποιότητα της ίδιας της υπηρεσίας. Εάν λατρεύετε πραγματικά την υπηρεσία και ρίζες για αυτήν, μπορείτε απλώς να τη χρησιμοποιήσετε για πάντα και να είστε ευχαριστημένοι με αυτήν.

4. Εάν είναι δυνατόν, πληρώστε για το σχέδιο διάρκειας ζωής όταν βρίσκεστε σε έκπτωση

Για τους περισσότερους παρόχους υπηρεσιών VPN που προσφέρουν το απεριόριστο πρόγραμμα συνδρομής, δεν είναι φθηνό να πληρώνετε για αυτόν τον τύπο συνδρομής. Κοστίζει συχνά εκατοντάδες δολάρια σε μια μεμονωμένη πληρωμή και θα σας δώσει την πρόσβαση στην ιδιωτική σύνδεση επ ‘αόριστον. Η τιμή θα είναι σημαντικά πιο ακριβή από τη συνηθισμένη μηνιαία ή ετήσια τιμή, επομένως να γνωρίζετε ότι ενδεχομένως να σπαταλήσετε τα χρήματά σας εάν δεν είστε προσεκτικοί με αυτήν την επένδυση. Επομένως, είναι απαραίτητο να αναζητήσετε την καλύτερη προσφορά για την υπηρεσία VPN που επιλέγετε πηγαίνοντας στο σχέδιο διάρκειας ζωής όταν έχει μεγάλη έκπτωση.

5. Η Υπηρεσία πρέπει να δεσμευτεί πλήρως στο απόρρητο του χρήστη

Δεν θέλετε να σπαταλήσετε τα χρήματα και το χρόνο σας με την υπηρεσία που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε αργότερα. Η κύρια προϋπόθεση του VPN είναι ότι θα συμβάλει στην προστασία του απορρήτου του χρήστη στις διαδικτυακές του δραστηριότητες, διατηρώντας τους ελεύθερους να εξερευνήσουν τους ασκούμενους χωρίς κανέναν τύπο περιορισμού. Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος υπηρεσιών VPN δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο του χρήστη αυτήν τη στιγμή και στο μέλλον. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρεία είναι μια σταθερή εταιρεία που δεν θα προδώσει τους χρήστες τους κοινοποιώντας τα προσωπικά ή ιδιωτικά τους δεδομένα σε τρίτους χωρίς να τους ενημερώσετε. Μόνο με αυτό το είδος υπηρεσίας μπορείτε να δεσμευτείτε πλήρως για αυτήν για μια ζωή.

Αυτά είναι τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν αποφασίσετε για μια συνδρομή VPN διάρκειας ζωής. Την επόμενη φορά που θα γίνουν δελεαστικές προσφορές από ορισμένες υπηρεσίες VPN, θα πρέπει να αξιολογήσετε εάν είναι καλή επένδυση εκ μέρους σας ή όχι. Διαφορετικά, σπαταλάτε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε μια υπηρεσία που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αξιόπιστα ακόμη και για μερικά χρόνια στο μέλλον.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map