Ο οδηγός βήμα προς βήμα για τη χρήση του VPN για παρακολούθηση ταινιών με περιορισμούς γεωγραφικού χαρακτήρα

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός χρηστών VPN που χρησιμοποιούν την ιδιωτική τους σύνδεση κυρίως για να παρακολουθούν ταινίες με περιορισμό γεωγραφικού χαρακτήρα. Εάν δεν είστε ένας από αυτούς και θέλετε να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε ταινίες που δεν είναι διαθέσιμες στη χώρα σας λόγω περιορισμών περιοχής, τότε η εγγραφή σε μια premium υπηρεσία VPN είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Με την εγγραφή σε μια premium υπηρεσία VPN, θα μπορείτε να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς περιοχής στη χώρα σας και μπορείτε να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε ταινίες από άλλη περιοχή χωρίς κανένα πρόβλημα.


Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος υπηρεσιών VPN σας διαθέτει δυνατότητα αυτόματου αποκλεισμού για περιορισμό ISP, καθώς και μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης και απεριόριστο εύρος ζώνης. Επίσης, πρέπει να εγγραφείτε σε έναν πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου με αξιοπρεπή ταχύτητα σύνδεσης που θα σας επιτρέψει να κάνετε streaming των ταινιών σε τουλάχιστον 720p χωρίς διακοπή. Όταν όλα είναι έτοιμα, ακολουθεί ο αναλυτικός οδηγός για τη χρήση VPN για την παρακολούθηση ταινιών με περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου:

1. Ενεργοποιήστε το VPN και ελέγξτε εάν η ιδιωτική σύνδεση είναι ενεργή

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε το λογισμικό VPN και να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική σύνδεση από τη διεπαφή λογισμικού. Μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση, θα πρέπει να ελέγξετε αν έχετε ήδη συνδεθεί στο ιδιωτικό δίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ελέγξετε τη διεύθυνση IP σας και να δείτε εάν η σύνδεσή σας έχει την ιδιωτική διεύθυνση IP ή εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την κανονική διεύθυνση IP. Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε μια γρήγορη δοκιμή ταχύτητας σύνδεσης για να προσδιορίσετε την ταχύτητα σύνδεσης, διασφαλίζοντας ότι η ιδιωτική ταχύτητα σύνδεσης είναι αρκετά καλή για ροή βίντεο.

2. Μεταβείτε στον διακομιστή που ταιριάζει με την περιοχή στόχου

Τώρα, σκεφτείτε τις ταινίες που θέλετε να παρακολουθήσετε. Αυτές οι ταινίες είναι διαθέσιμες μόνο για μια συγκεκριμένη περιοχή; Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ, η οποία είναι συνήθως διαθέσιμη μόνο στην περιοχή των ΗΠΑ ή της Βόρειας Αμερικής, τότε θα πρέπει να αλλάξετε τον ιδιωτικό σας διακομιστή ώστε να ταιριάζει με αυτήν την περιοχή. Εάν η ταινία είναι διαθέσιμη μόνο στη Γερμανία, για παράδειγμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν γερμανικό διακομιστή στο λογισμικό VPN. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο σαν να ζείτε στη χώρα που έχει οριστεί για τη διανομή ταινιών.

3. Αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο ροής και εγγραφείτε στην υπηρεσία τους, εάν είναι απαραίτητο

Αφού αποφασίσετε ποια ταινία θα παρακολουθήσετε και αλλάξετε τον διακομιστή σας στην ίδια περιοχή με την ταινία, είναι η ώρα να επισκεφτείτε τον ιστότοπο ροής ταινιών. Συνήθως υπάρχουν δύο τύποι ιστότοπων ροής που μπορείτε να επισκεφτείτε. Πρώτον, ο ιστότοπος δωρεάν ροής και δεύτερος, ο ιστότοπος πληρωμένης ροής. Για παράδειγμα, το Hulu είναι κυρίως διαθέσιμο στις ΗΠΑ και προσφέρει δωρεάν και πληρωμένα βίντεο για ροή. Έτσι, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο ροής ταινιών χρησιμοποιώντας την ιδιωτική σας σύνδεση και μπορείτε να ξεκινήσετε τη ροή της ταινίας αμέσως. Εάν απαιτεί συνδρομή, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στον ιστότοπο ροής.

4. Ολοκληρώστε την εγγραφή και τη διαδικασία πληρωμής για την υπηρεσία

Συνήθως, πολλοί ιστότοποι ροής που είναι κλειδωμένοι σε περιοχές θα επιτρέπουν τη ροή του περιεχομένου τους μόνο εάν οι χρήστες συνδεθούν στην πλατφόρμα τους ή έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής στον ιστότοπο ροής και να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας, όπως απαιτείται. Εάν η υπηρεσία απαιτεί από εσάς να πληρώσετε για τη συνδρομή, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία πληρωμής χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση ΗΠΑ στα στοιχεία χρέωσής σας. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, θα μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ροής ταινιών αμέσως.

5. Επιλέξτε την ταινία που θέλετε και ξεκινήστε τη ροή

Τώρα, αυτό που μένει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη ροή οποιασδήποτε ταινίας που θέλετε. Ελέγξτε τον τίτλο της ταινίας και ξεκινήστε τη ροή αμέσως. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσθετο που πρέπει να εγκατασταθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία ροής, τότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο σύμφωνα με τις οδηγίες. Εάν η υπηρεσία ροής σάς επιτρέπει να κάνετε ροή των ταινιών τους μέσω των κινητών συσκευών σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές τους και να μεταδώσετε τις ταινίες σε ροή εν κινήσει. Ωστόσο, πρέπει να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή VPN για την κινητή συσκευή σας και να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή που ταιριάζει με την περιοχή προορισμού για να μπορέσετε να μεταδώσετε ροές ταινιών εν κινήσει.

Αυτοί είναι ο αναλυτικός οδηγός για τη χρήση VPN για την παρακολούθηση ταινιών με περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου. Με ένα VPN, μπορείτε να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς περιοχής-κλειδώματος, κάτι που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες από άλλες περιοχές. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε την ιδιωτική σύνδεση, αυτό σημαίνει ότι η σύνδεσή σας είναι πάντα κρυπτογραφημένη και προστατευμένη συνεχώς.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map