Ποια είναι η συμφωνία με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού σε ορισμένες υπηρεσίες VPN

Γνωρίζουμε ότι το σύστημα κρυπτογράφησης σε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι πολύ σημαντικό και είναι σημαντικό για το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλειά σας. Ενδέχεται να μην μπορείτε να περιηγηθείτε ανώνυμα και με ασφάλεια χωρίς ενσωματωμένη ισχυρή κρυπτογράφηση στην ιδιωτική σας σύνδεση. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να διατηρείτε πάντα τους παρόχους VPN που παρέχουν το καλύτερο σύστημα κρυπτογράφησης στο ιδιωτικό τους δίκτυο. Οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN δεν το κάνουν, καθώς προσφέρουν μόνο ένα βασικό σύστημα κρυπτογράφησης για το ιδιωτικό τους δίκτυο, το οποίο μπορεί εύκολα να παραβιαστεί από κακόβουλα τρίτα μέρη που θέλουν να κλέψουν τα δεδομένα σας.


Ωστόσο, υπάρχει μια αυξανόμενη δημοτικότητα μιας νέας κατηγορίας συστήματος κρυπτογράφησης, η οποία είναι η κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού. Μερικοί εξαιρετικά αξιόπιστοι πάροχοι υπηρεσιών VPN αρχίζουν να χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, αντί για τον κανονικό τύπο κρυπτογράφησης, προκειμένου να παρέχουν την καλύτερη προστασία ασφάλειας και απορρήτου για τους χρήστες τους. Λοιπόν, ποια είναι η συμφωνία με την κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου σε ορισμένες υπηρεσίες VPN; Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το σύστημα κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού:

1. Είναι η υψηλότερη μορφή κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμη σήμερα

Όταν μια υπηρεσία VPN σας προσφέρει σύστημα κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού, αυτό σημαίνει ότι σας προσφέρει την υψηλότερη και ασφαλέστερη κρυπτογράφηση που είναι διαθέσιμη σήμερα. Δεν υπάρχει υψηλότερο σύστημα κρυπτογράφησης που μπορείτε να βρείτε πέρα ​​από αυτό, τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό είναι το τυπικό και αξιόπιστο σύστημα κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από στρατιωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσει ότι η επικοινωνία τους είναι ασφαλής και προστατευμένη. Το κανονικό σύστημα κρυπτογράφησης, σε σύγκριση με αυτήν την κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, είναι πολύ πιο αδύναμο με τον τρόπο που προστατεύει τα δεδομένα του χρήστη από εξωτερικές επιθέσεις.

2. Χρησιμοποιείται ως τυπική κρυπτογράφηση για στρατιωτικά ιδρύματα

Τα στρατιωτικά ιδρύματα λειτουργούν συνήθως κρυφά από το κοινό, καθώς δεν θέλουν να διαρρεύσουν μυστικές πληροφορίες σε άτομα που δεν υποτίθεται ότι θα λάβουν. Επίσης, τα στρατιωτικά ιδρύματα συνεχώς επικοινωνούν με την κυβέρνηση και τις περισσότερες φορές, αυτά τα μηνύματα περιέχουν μυστικές πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές τους ή τα εθνικά μυστικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιούν το σύστημα κρυπτογράφησης που είναι αποδεδειγμένο ασφαλές για να διασφαλιστεί ότι τα μηνύματά τους παραμένουν εντός των γραμμών επικοινωνίας τους. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού.

3. Είναι μια κρυπτογράφηση απόδειξη χάκερ με βαθιά επίπεδα ασφαλείας

Μεταξύ των διαφόρων συστημάτων κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμα σήμερα, το βασικό σύστημα κρυπτογράφησης είναι το ευκολότερο που παραβιάζεται από τους χάκερ. Από την άλλη πλευρά, το στρατιωτικό σύστημα κρυπτογράφησης είναι το πιο δύσκολο να σπάσει. Είναι ακόμη αδιάβροχο, δεδομένου ότι το σύστημα έχει βαθιά επίπεδα ασφαλείας που θα καθιστούν αδύνατη τη διείσδυση των χάκερ. Όποτε υπάρχει εισβολέας μέσα στο σύστημα, το σύστημα θα το αναγνωρίσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και θα κλείσει αμέσως το σημείο εισόδου του εισβολέα. Εν τω μεταξύ, όποτε υπάρχει εισβολέας, όλα τα ιδρύματα ασφαλείας ενημερώνονται και οι χάκερ παρακολουθούνται ως αντίμετρο. Αυτό είναι το είδος της κρυπτογράφησης που θα έχετε στο VPN σας εάν το ιδιωτικό δίκτυο χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας.

4. Είναι πολύ καλύτερο από το κανονικό ή προηγμένο σύστημα κρυπτογράφησης

Ορισμένες φθηνές υπηρεσίες VPN δεν μπορούν να προσφέρουν το σύστημα κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού, διότι είναι πολύ μεγάλη επένδυση από την πλευρά τους για την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας. Γι ‘αυτό συνήθως προσφέρουν ένα κανονικό σύστημα κρυπτογράφησης για τους χρήστες τους, ή καλύτερα, μπορεί να προσφέρουν το προηγμένο σύστημα κρυπτογράφησης με περισσότερες δυνατότητες. Ωστόσο, σε σύγκριση με την κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, το κανονικό ή προηγμένο σύστημα κρυπτογράφησης είναι πολύ πιο αδύναμο στην ασφάλεια. Το στρατιωτικό σύστημα κρυπτογράφησης είναι δεκάδες ή εκατό φορές καλύτερο από το κανονικό σύστημα κρυπτογράφησης, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για στρατιωτική χρήση.

5. Παρέχει στα σημαντικά δεδομένα σας την ισχυρότερη διαθέσιμη προστασία

Όταν επιλέγετε το VPN που προσφέρει σύστημα κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού, αυτό σημαίνει ότι παρέχετε την ισχυρότερη προστασία για τα σημαντικά δεδομένα σας. Όταν ενεργοποιείτε την ιδιωτική σας σύνδεση, είναι εγγυημένο ότι όλες οι διαδικτυακές επικοινωνίες σας προστατεύονται με ασφάλεια και όλα τα σημαντικά δεδομένα σας είναι ασφαλή από τυχόν επιθέσεις χάκερ. Δεν μπορείτε να πάτε ψηλότερα από αυτό, και ευτυχώς για εσάς, οι χάκερ μπορούν να σπάσουν το κανονικό σύστημα κρυπτογράφησης εκεί έξω, εάν είναι ικανοί και αρκετά επίμονοι. Λάβετε υπόψη σας, η τακτική κρυπτογράφηση είναι αρκετά ισχυρή. Η κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού είναι, σε αυτό το σημείο, αδιαπέραστη σε σύγκριση.

Αυτά είναι τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το σύστημα κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού. Επομένως, είναι μεγάλη υπόθεση για την ασφάλεια και το απόρρητό σας στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε τον πάροχο υπηρεσιών VPN που προχωρά ένα βήμα παραπέρα για να παρέχει την καλύτερη προστασία ασφαλείας για τους χρήστες του. Εάν θέλετε την απόλυτη διαδικτυακή ασφάλεια, το σύστημα κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού είναι η δυνατότητα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν καλό πάροχο VPN.