Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού του Netflix – 5 συμβουλές για να ξεκινήσετε τη ροή ταινιών Netflix τώρα

Το Netflix είναι μια υπηρεσία ροής ταινιών που συνεχίζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλο και περισσότερες χώρες μπορούν πλέον να απολαύσουν την υπηρεσία ψηφιακής ροής που παρέχεται από το Netflix και, με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να παρακολουθούν τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες όποτε το επιθυμούν. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν προσφέρεται μόνο ως εφαρμογή για την τηλεόραση ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, αλλά προσφέρεται και σε διάφορες άλλες πλατφόρμες, όπως κονσόλες παιχνιδιών και κινητές συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τη συνδρομή σας για να παρακολουθείτε τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες από το Netflix, καθώς και να παρακολουθείτε τις πρωτότυπες σειρές που δημοσιεύονται μόνο από αυτήν την υπηρεσία ροής..


Το πρόβλημα με το Netflix είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες χώρες που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την υπηρεσία ροής, επειδή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε αυτές τις χώρες. Επίσης, παρόλο που η χώρα σας προσφέρει αυτήν την υπηρεσία, ορισμένοι από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου ενδέχεται να την αποκλείσουν για διάφορους λόγους. Εναλλακτικά, ενδέχεται να απαιτούν από εσάς να πληρώσετε περισσότερα επιπλέον του τρέχοντος κόστους συνδρομής σας. Ακολουθούν 5 συμβουλές για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Netflix και να ξεκινήσετε τη ροή ταινιών Netflix τώρα:

1. Χρησιμοποιήστε μια συνδρομή Premium VPN που δεν επιτρέπει κανένα περιορισμό ISP

Δεδομένου ότι το Netflix είναι μια υπηρεσία ψηφιακής ροής, χρειάζεστε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο που μπορεί να χειριστεί τη διαδικασία ροής. Χρειάζεστε πιθανώς περίπου 3MB / s σύνδεση ή περισσότερο, ανάλογα με την ποιότητα του βίντεο που θέλετε να μεταδώσετε σε ροή, καθώς και την επιλογή της συνδρομής σας. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να επιλέξετε μια premium υπηρεσία VPN που δεν επιτρέπει περιορισμό ISP, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης για τη ροή σας. Επιλέγοντας αυτόν τον τύπο υπηρεσίας VPN, δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια επιβράδυνση της ταχύτητας στη μέση της διαδικασίας ροής και μπορείτε να κάνετε streaming ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών όσο θέλετε, καθώς δεν υπάρχει όριο εύρους ζώνης. Να θυμάστε ότι μια δωρεάν συνδρομή VPN δεν θα είναι αρκετή, καθώς θα προσφέρει αργή ταχύτητα σύνδεσης και συχνά έχει επίσης όριο εύρους ζώνης ανά μήνα.

2. Επιλέξτε τον διακομιστή VPN που βασίζεται στις ΗΠΑ

Μόλις εγγραφείτε σε μια premium υπηρεσία VPN της επιλογής σας, θα μπορείτε να επιλέξετε ποιον διακομιστή θα χρησιμοποιήσετε για τη σύνδεση VPN. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το διακομιστή που βασίζεται στις ΗΠΑ, καθώς θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία Netflix των ΗΠΑ για να λάβετε περισσότερο περιεχόμενο σε ροή. Ναι, ενώ η χώρα σας μπορεί να προσφέρει συνδρομή στο Netflix, το περιεχόμενο που προσφέρεται για τη χώρα σας ενδέχεται να μην είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο το περιεχόμενο που προσφέρεται από την υπηρεσία Netflix των ΗΠΑ. Έτσι, εάν θέλετε μια πλήρη εμπειρία Netflix, μεταβείτε στον διακομιστή VPN με έδρα τις ΗΠΑ και εγγραφείτε για μια υπηρεσία Netflix στην περιοχή των ΗΠΑ.

3. Εγγραφείτε στο Netflix χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση ΗΠΑ

Για να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία Netflix από την περιοχή των ΗΠΑ, θα πρέπει να έχετε μια διεύθυνση ΗΠΑ ως διεύθυνση χρέωσης. Μπορείτε να λάβετε πολλές διευθύνσεις στις Η.Π.Α. βρίσκοντας τέτοιες διευθύνσεις στο Διαδίκτυο ή εγγραφώντας σε μια εικονική υπηρεσία διευθύνσεων ΗΠΑ. Μετά από αυτό, μπορείτε να εγγραφείτε στο Netflix για την περιοχή των ΗΠΑ ενεργοποιώντας το VPN σας χρησιμοποιώντας τον διακομιστή των ΗΠΑ και, στη συνέχεια, εκπληρώνοντας τη διαδικασία πληρωμής χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση των ΗΠΑ. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε χρεωστική κάρτα ή εικονική πιστωτική κάρτα στις ΗΠΑ για το σκοπό αυτό, την οποία μπορείτε εύκολα να βρείτε στο διαδίκτυο.

4. Εγκαταστήστε το VPN των ΗΠΑ σε όλες τις συσκευές σας

Μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία Netflix των ΗΠΑ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία από οποιαδήποτε συσκευή που διαθέτετε. Ωστόσο, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο VPN των ΗΠΑ όλη την ώρα, καθώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο ψηφιακής ροής μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στη διεύθυνση IP των ΗΠΑ. Επομένως, είναι σημαντικό να εγκαταστήσετε το λογισμικό VPN σε όλες τις συσκευές σας. Επίσης, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε και το VPN στο δρομολογητή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να κάνετε κρυπτογράφηση της σύνδεσης WiFi με τη διεύθυνση IP των ΗΠΑ.

5. Απολαύστε απεριόριστη ψυχαγωγία στα χέρια σας

Το Netflix US σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε πάρα πολύ ψηφιακό περιεχόμενο ροής στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα χέρια σας. Σε σύγκριση με την υπηρεσία που είναι διαθέσιμη στη χώρα σας ή σε άλλες χώρες, η περιοχή Netflix των ΗΠΑ μπορεί να σας προσφέρει πολύ περισσότερο περιεχόμενο, καθώς αυτή είναι η κύρια υπηρεσία Netflix που διαθέτει άδειες από διάφορα στούντιο και εταιρείες. Επίσης, οι περισσότερες νέες αποκλειστικές σειρές ή ταινίες Netflix θα είναι συνήθως διαθέσιμες στην περιοχή των ΗΠΑ πρώτα προτού διατεθούν σε άλλες περιοχές.

Αυτές είναι οι 5 συμβουλές για το πώς να ξεμπλοκάρετε το Netflix και να ξεκινήσετε τη ροή του καλύτερου ψηφιακού περιεχομένου τώρα. Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, το Netflix διαθέτει το μεγαλύτερο μέρος της ψυχαγωγίας για εσάς σε οποιαδήποτε πλατφόρμα που επιλέγετε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή ροής από τις κονσόλες παιχνιδιών, τις έξυπνες τηλεοράσεις, τους επιτραπέζιους υπολογιστές, τους φορητούς υπολογιστές και τις κινητές συσκευές σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map