Πώς το Cryptocurrency μπορεί να βελτιώσει το διαδικτυακό σας απόρρητο μαζί με το VPN

Το Cryptocurrency, ειδικά το bitcoin, έχει πάρει το κύμα της δημοτικότητας μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου μόνο λόγω της επαναστατικής ιδέας και της τεχνολογίας του. Ως ψηφιακό νόμισμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη διεξαγωγή χρηματοοικονομικών συναλλαγών σε όλο τον κόσμο χωρίς να χρειάζεται να εμπλέξετε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στις διαδικτυακές σας συναλλαγές.


Την πρώτη φορά που ανακοινώθηκε, ο όρος κρυπτογράφηση εξακολουθεί να είναι άγνωστος στους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, μετά από χρόνια και χρόνια προόδου, το cryptocurrency έχει χρησιμοποιηθεί από όλο και περισσότερους ανθρώπους, με την αξία να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Τώρα, το cryptocurrency χρησιμοποιείται όχι μόνο ως μέσο συναλλαγής, αλλά χρησιμοποιείται επίσης ως επένδυση. Το καλό είναι ότι είναι πλήρως ψηφιακό και είναι απόλυτα ιδιωτικό. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται μαζί με μια καλή υπηρεσία VPN. Δείτε πώς το cryptocurrency μπορεί να βελτιώσει το διαδικτυακό σας απόρρητο μαζί με το VPN:

1. Καθιστά τις διαδικτυακές συναλλαγές σας ιδιωτικές

Ενώ το VPN διατηρεί την online δραστηριότητά σας ιδιωτική και ανώνυμη, αυτό δεν σημαίνει ότι οι οικονομικές συναλλαγές σας είναι επίσης κρυμμένες από την παρακολούθηση τρίτων όταν χρησιμοποιείτε το ιδιωτικό δίκτυο. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε VPN, μπορείτε ακόμα να αφήσετε το ίχνος των οικονομικών σας συναλλαγών όταν συνδέεστε σε τραπεζικούς ή διαδικτυακούς λογαριασμούς αγορών. Με την κρυπτογράφηση, είναι διαφορετική. Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε τις οικονομικές σας συναλλαγές, επειδή δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε τραπεζικό ή διαδικτυακό λογαριασμό αγορών για να χρησιμοποιήσετε το bitcoin σας.

2. Είναι το επόμενο βήμα για την προστασία του διαδικτυακού απορρήτου σας

Το VPN ενδέχεται να μπορεί να προστατεύει τη διεύθυνση IP σας από διάφορους τύπους παρακολούθησης και παρακολούθησης τρίτων, συμπεριλαμβανομένων αυτών που χρησιμοποιούνται από την κυβέρνησή σας ή τον ISP. Ωστόσο, για να προστατέψετε όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, πρέπει να είστε σε θέση να διατηρήσετε και τις συναλλαγές σας ιδιωτικές, ειδικά εάν κάνετε πολλές συναλλαγές στο διαδίκτυο. Το Cryptocurrency μπορεί να παρέχει το απόρρητο στις συναλλαγές σας κρύβοντας τον αποστολέα και τον παραλήπτη της συναλλαγής και διατηρεί κρυφό το ποσό της συναλλαγής.

3. Δημιουργεί την καλύτερη ανωνυμία στη διαδικτυακή σας δραστηριότητα

Όταν συνδυάζεται με μια καλή υπηρεσία VPN, το cryptocurrency όπως το bitcoin μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την καλύτερη ανωνυμία στην online δραστηριότητά σας. Αυτό σημαίνει ότι σας δίνει τα νέα επίπεδα ανωνυμίας και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκρύψετε εντελώς online. Με το bitcoin, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν κάνετε μια συναλλαγή τοπικά ή διεθνώς. Είναι το ίδιο με το VPN. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού βρίσκεται η πραγματική σας διεύθυνση και, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε την πλήρη προστασία για όλη τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα κρύβοντας τον εαυτό σας εντελώς διαδικτυακά.

4. Είναι απολύτως ασφαλές και εμπιστευτικό

Το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα το απόρρητο, την ανωνυμία και την ασφάλεια. Είναι η χρηματοοικονομική τεχνολογία που χρειάζεται περισσότερο σήμερα λόγω της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας της. Επιπλέον, το bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια εντελώς ασφαλή και εμπιστευτική συναλλαγή που καθιστά αδύνατη την παρακολούθηση από οποιονδήποτε. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε μετρητά από το πορτοφόλι σας σε αντίθεση με τη χρήση της χρεωστικής ή της πιστωτικής κάρτας. Κανείς δεν ξέρει πού πηγαίνουν τα χρήματα, κάτι που είναι πολύ καλό για τη διατήρηση της διαδικτυακής σας ταυτότητας με ασφάλεια.

5. Κάνει τις οικονομικές συναλλαγές σας εντελώς κρυμμένες

Σε αντίθεση με τις κανονικές τραπεζικές συναλλαγές, το cryptocurrency δεν διαθέτει κεντρική ρυθμιστική αρχή που ρυθμίζει και καταγράφει όλες τις ταμειακές ροές από τους χρήστες. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain που δεν διαθέτει κεντρικό ελεγκτή για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Έτσι, όταν χρησιμοποιείτε το bitcoin, κάνετε τις οικονομικές σας συναλλαγές εντελώς κρυμμένες από οποιοδήποτε ίδρυμα, και επιπλέον, είναι εντελώς κρυμμένο από το κοινό ή από τρίτα μέρη που ενδιαφέρονται να παρακολουθούν την οικονομική σας δραστηριότητα. Ο σκοπός είναι σχεδόν ο ίδιος με το VPN, το οποίο είναι να σας επιτρέψει να αποκρύψετε όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες από την κυβέρνηση, τον ISP και άλλα τρίτα μέρη.

Έτσι, η κρυπτογράφηση μπορεί να βελτιώσει το απόρρητό σας μαζί με το VPN. Εν ολίγοις, η χρήση μόνο του VPN είναι ήδη καλή, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλειά σας. Όμως, όταν χρησιμοποιείτε κρυπτογράφηση μαζί με VPN, το απόρρητό σας θα προστατεύεται ακόμη περισσότερο. Αυτό συμβαίνει επειδή όχι μόνο θα προστατεύσετε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα και θα κρύψετε την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο, αλλά μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τις διαδικτυακές σας συναλλαγές.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map