Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Prime βίντεο, εάν η χώρα σας δεν υποστηρίζεται

Η Amazon είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός λιανοπωλητής στον κόσμο και προσφέρει διάφορα προϊόντα από διάφορους πωλητές σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, λειτουργεί γενικά μόνο σε επιλεγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ινδία, η Ιαπωνία και λίγες άλλες χώρες. Σίγουρα, εάν ζείτε εκτός αυτών των επιλεγμένων χωρών, μπορείτε να αγοράσετε ορισμένα προϊόντα από την Amazon και να τα στείλετε στη χώρα σας, αλλά δεν μπορούν να αποσταλούν όλα τα προϊόντα στη χώρα σας. Ορισμένες χώρες δεν υποστηρίζονται καν από την Amazon, οπότε δεν μπορούν να αποστείλουν τα προϊόντα τους σε αυτές τις μη υποστηριζόμενες χώρες.


Η Amazon διαθέτει μια δυνατότητα ιδιότητας μέλους που ονομάζεται Amazon Prime, η οποία παρέχει στους χρήστες διάφορα οφέλη, όπως δωρεάν αποστολή και άλλες πρόσθετες δυνατότητες. Ένα από τα χαρακτηριστικά που θα λάβετε ως πρωταρχικό μέλος είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο που κυκλοφορούν αποκλειστικά για αυτήν την πλατφόρμα. Λειτουργεί όπως το Netflix και το Hulu και είναι αρκετά δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ανταγωνίζεται άμεσα με διάφορες άλλες υπηρεσίες ροής που είναι διαθέσιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, και πάλι, υποστηρίζονται μόνο επιλεγμένες χώρες.

Λοιπόν, τι γίνεται αν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποια βίντεο από το Amazon Prime εάν η χώρα σας δεν υποστηρίζεται; Η απάντηση είναι ότι μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας VPN. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Prime Video εάν η χώρα σας δεν υποστηρίζεται:

1. Εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN που υποστηρίζει το Amazon Prime Video

Πρώτα απ ‘όλα, δεν παρέχουν όλες οι υπηρεσίες VPN συγκεκριμένα τη δυνατότητα που σας επιτρέπει να κάνετε streaming βίντεο Amazon χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες υπηρεσίες VPN προσφέρουν μόνο ιδιωτικές διευθύνσεις IP για να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς καμία εγγύηση ότι θα έχετε πραγματικά πρόσβαση σε Netflix, Hulu ή Amazon Video. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι υπηρεσίες ροής είναι γνωστές ως μαύρες λίστες εικονικών ιδιωτικών συνδέσεων και δέχονται μόνο νόμιμες διευθύνσεις IP από τις υποστηριζόμενες χώρες.

Γι ‘αυτό, φροντίστε να επιλέξετε την υπηρεσία VPN που παρέχει στους ειδικούς διακομιστές για τη ροή του Prime Video και άλλων υπηρεσιών ροής. Ένα καλό και αξιόπιστο εικονικό ιδιωτικό δίκτυο θα συμπεριλάβει αυτήν τη δυνατότητα στο πρόγραμμα συνδρομής τους.

2. Λάβετε μια εικονική διεύθυνση ΗΠΑ

Δεδομένου ότι το Amazon Video είναι προσβάσιμο μόνο από τους πολίτες των ΗΠΑ και από άλλες περιορισμένες χώρες που υποστηρίζονται, είναι πάντα καλό να λαμβάνετε μια εικονική διεύθυνση ΗΠΑ με σκοπό να εγγραφείτε σε αυτήν την υπηρεσία. Υπάρχουν μερικοί καλοί πάροχοι εικονικών διευθύνσεων ΗΠΑ που μπορούν να σας δώσουν την εικονική διεύθυνση ΗΠΑ δωρεάν ή με μικρή χρέωση. Γενικά, αυτές οι εικονικές διευθύνσεις των ΗΠΑ χρησιμοποιούνται για να σας βοηθήσουν να κάνετε αγορές σε διάφορους διαδικτυακούς λιανοπωλητές μόνο στις ΗΠΑ και, στη συνέχεια, να προωθήσετε την αποστολή στην πραγματική σας διεύθυνση.

Είναι σημαντικό να λάβετε μια εικονική διεύθυνση ΗΠΑ στον λογαριασμό σας στο Amazon μόνο για τον σκοπό της χρήσης της υπηρεσίας Prime Video.

3. Αγοράστε κάρτες δώρων Amazon για να καλύψετε τη συνδρομή σας

Για να αποφύγετε την απόρριψη της πιστωτικής σας κάρτας κατά τη διαδικασία πληρωμής για τη συνδρομή Prime, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε τις δωροκάρτες Amazon για να πληρώσετε για τη συνδρομή σας. Η διαδικασία πληρωμής είναι εύκολη και απλή και μπορείτε να αγοράσετε τις δωροκάρτες είτε από την Amazon είτε από άλλους πωλητές τρίτων. Χρησιμοποιώντας τις δωροκάρτες Amazon, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνδρομής Prime σε λίγα μόνο βήματα.

4. Γίνετε πρώτος μέλος χρησιμοποιώντας την εικονική σας διεύθυνση ΗΠΑ

Πριν πραγματοποιήσετε πραγματικά τη συναλλαγή για τη συνδρομή Prime, θα πρέπει να ορίσετε διαφορετικό λογαριασμό για τη συνδρομή Prime. Εάν είστε τακτικός αγοραστής της Amazon, είναι καλύτερα να δημιουργήσετε έναν άλλο λογαριασμό με άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για να απολαύσετε το Prime Video. Να θυμάστε ότι η Amazon σας δίνει την επιλογή να εγγραφείτε μόνο στην υπηρεσία Prime Video αντί για την πλήρη συνδρομή που περιλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή και άλλα προνόμια. Επίσης, η πρώτη 30-ημέρα είναι δωρεάν, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το Prime Video στο έπακρο τον πρώτο μήνα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα.

Τώρα που ο νέος σας λογαριασμός Amazon και η διεύθυνση ΗΠΑ είναι έτοιμοι και έχετε φορτώσει κάποιο υπόλοιπο στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τις δωροκάρτες Amazon, μπορείτε να ξεκινήσετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Prime Video αμέσως.

5. Ενεργοποιήστε το VPN με ιδιωτικό διακομιστή των ΗΠΑ για να απολαύσετε το Prime Video

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το VPN σας και να απολαύσετε τη ροή χιλιάδων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών χρησιμοποιώντας τη συνδρομή Prime Video. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή που είναι αφιερωμένος στη ροή του Prime Video σύμφωνα με τις οδηγίες της υπηρεσίας VPN σας. Χρησιμοποιήστε μόνο διακομιστή που βασίζεται στις ΗΠΑ όταν κάνετε ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών από την υπηρεσία Amazon Video, επειδή είναι η χώρα που υποστηρίζεται από την υπηρεσία ροής και θα ταιριάζει με την εικονική σας διεύθυνση στις ΗΠΑ.

Το Prime Video προσφέρει αποκλειστικές εκπομπές που δεν είναι διαθέσιμες οπουδήποτε αλλού, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις εκπομπές αρκεί να παραμείνετε συνδρομητής αυτής της υπηρεσίας.