7 τρόποι Το VPN μπορεί να προστατεύσει τη σύνδεσή σας WiFi όταν ταξιδεύετε σε άλλες χώρες

Το ταξίδι σε άλλες χώρες συχνά απαιτεί πολλή προετοιμασία και οι προετοιμασίες γίνονται συχνά από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες πριν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ταξιδεύετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερο από 2 εβδομάδες. Υπάρχουν πολλές προετοιμασίες που πρέπει να κάνετε, όπως αεροπορικά εισιτήρια, καταλύματα, καθημερινό πρόγραμμα, διαβατήριο, βίζα και ούτω καθεξής. Επίσης, πρέπει να σκεφτείτε τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, όπως περιήγηση στο Διαδίκτυο, διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές και ούτω καθεξής, ώστε να αισθανθείτε άνετα στο ταξίδι σας.


Όταν ταξιδεύετε σε άλλες χώρες, πρέπει να θυμάστε ότι διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικούς νόμους για το Διαδίκτυο. Ορισμένες χώρες περιορίζουν την πρόσβαση των πολιτών τους σε συγκεκριμένους ιστότοπους που θεωρούνται ακατάλληλοι για αυτούς. Ορισμένες άλλες χώρες ενδέχεται να μην έχουν κανένα περιορισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε μια σύνδεση VPN έτοιμη για το διεθνές ταξίδι σας. Εδώ είναι 7 τρόποι με τους οποίους το VPN μπορεί να προστατεύσει τη σύνδεσή σας WiFi όταν ταξιδεύετε σε άλλες χώρες:

1. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους περιορισμούς στο Διαδίκτυο αυτής της χώρας

Αυτός είναι ο πρώτος και κύριος λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε σύνδεση VPN όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Πολλές χώρες περιορίζουν τη σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν ούτε στους πολίτες τους να έχουν πρόσβαση σε κοινούς ιστότοπους κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube. Επομένως, όταν έχετε σύνδεση VPN μαζί σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν περιορισμούς στο Διαδίκτυο που επιβάλλονται σε αυτήν τη χώρα και μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο κανονικά.

2. Μπορείτε να κάνετε τις διαδικτυακές σας τραπεζικές συναλλαγές με ασφάλεια

Εάν πρέπει πραγματικά να κάνετε κάποιες διαδικτυακές τραπεζικές δραστηριότητες όταν βρίσκεστε σε άλλη χώρα, υπάρχει ο κίνδυνος τα δεδομένα σας να μην είναι αρκετά ασφαλή. Ορισμένες χώρες δίνουν περισσότερη παρακολούθηση στους τουρίστες τους για να αποτρέψουν διάφορα προβλήματα σε αυτήν τη χώρα, και αυτός είναι ο λόγος που ακόμη και οι τραπεζικές σας δραστηριότητες ενδέχεται να παρακολουθούνται από την κυβέρνηση αυτής της χώρας. Με ένα VPN, μπορείτε να διατηρήσετε την τραπεζική σας δραστηριότητα ασφαλή, καθώς διατηρείτε τον εαυτό σας ανώνυμο όταν κάνετε τις διαδικτυακές τραπεζικές σας δραστηριότητες.

3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα δημόσια σημεία πρόσβασης WiFi με ασφάλεια

Φυσικά, οι περισσότερες χώρες θα παρέχουν δημόσια σημεία πρόσβασης WiFi για όποιον θέλει να συνδεθεί στο Διαδίκτυο και συνήθως είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. Έτσι, υπάρχει η πιθανότητα να βρείτε μερικά κοντινά σημεία πρόσβασης WiFi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ ταξιδεύετε και είναι πολύ βολικό για εσάς να συνδεθείτε σε αυτές τις δημόσιες συνδέσεις στο Διαδίκτυο. Το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα δημόσια hotspot δεν είναι ασφαλή. Έτσι, για να εξασφαλίσετε τη σύνδεση, απαιτείται πάντα μια σύνδεση VPN κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο με αυτά τα hotspot WiFi.

4. Μπορείτε να διατηρήσετε την περιήγησή σας ιδιωτική χωρίς καμία κυβερνητική παρακολούθηση

Οι περισσότερες κυβερνήσεις διαθέτουν σύστημα παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας περιήγησης των πολιτών τους, προκειμένου να αποφευχθούν διάφορα προβλήματα ασφάλειας στη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι εάν συνδεθείτε απευθείας μέσω του τοπικού ISP, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η δραστηριότητα περιήγησής σας να παρακολουθείται και να καταγράφεται από την κυβέρνηση. Έτσι, το VPN θα συμβάλει στην προστασία της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο από κυβερνητική παρακολούθηση, έτσι ώστε να μπορείτε να το διατηρήσετε ιδιωτικό για εσάς.

5. Μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο περιεχόμενό σας

Μην εκπλαγείτε όταν ανακαλύπτετε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook και στο Netflix κατά την άφιξή σας στη χώρα προορισμού, λόγω των τοπικών νόμων ασφαλείας στο Διαδίκτυο εκεί. Ορισμένες χώρες προτιμούν να μην επιτρέπουν στους πολίτες τους να έχουν πρόσβαση σε κοινές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και να τους δίνουν τις δικές τους τοπικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ωστόσο, με ένα VPN, όλα θα αντιμετωπίζονται εύκολα. Μπορείτε ακόμα να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας στο Facebook ή να ενημερώσετε την τελευταία σας κατάσταση στο Instagram. Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Netflix ως συνήθως, σε περίπτωση που χρειαστεί να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές.

6. Μπορείτε να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας όλη την ώρα

Το καλό με το VPN είναι ότι σας βοηθά να παραμένετε ασφαλείς όλη την ώρα όταν έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε. Αυτό συμβαίνει επειδή η σύνδεσή σας είναι πάντα κρυπτογραφημένη όταν χρησιμοποιείτε σύνδεση VPN. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο ανασφαλές είναι το δίκτυο διαδικτύου που χρησιμοποιείτε, μπορείτε πάντα να το ασφαλίσετε με VPN, ώστε να μπορείτε να περιηγείστε στο Διαδίκτυο με σιγουριά. Όλες οι μεταδόσεις δεδομένων είναι κρυπτογραφημένες και η σύνδεσή σας θα προστατεύεται κατά τη διάρκεια της περιόδου περιήγησής σας.

7. Μπορείτε να σταθεροποιήσετε την ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου μπορεί να έχουν έναν περίεργο κανόνα να επιταχύνουν την ταχύτητα του Διαδικτύου όπως θεωρούν κατάλληλο. Ορισμένα από αυτά επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε τοπικούς ιστότοπους με πλήρη ταχύτητα, ενώ εάν θέλουν να έχουν πρόσβαση σε διεθνείς ιστότοπους, ο ISP θα μειώσει την ταχύτητα σύνδεσης. Εάν βρείτε έναν ISP που το κάνει αυτό, μην πανικοβληθείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN για να σταθεροποιήσετε την ταχύτητα του διαδικτύου σας, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο με ασφάλεια με σταθερή ταχύτητα σύνδεσης. Διατηρεί την άνεση στη δραστηριότητα περιήγησής σας όλη την ώρα.

Αυτοί είναι 7 τρόποι με τους οποίους το VPN μπορεί να προστατεύσει τη σύνδεσή σας WiFi όταν ταξιδεύετε σε άλλες χώρες. Να θυμάστε ότι κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους για το Διαδίκτυο, επομένως απαιτείται VPN για τους διεθνείς επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς να επηρεάζονται από αυτούς τους νόμους. Ορισμένες χώρες θα ενθαρρύνουν ακόμη και τους τουρίστες να χρησιμοποιούν VPN προκειμένου να διατηρήσουν την άνεση και την ασφάλεια της δραστηριότητας περιήγησής τους.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map