5 οφέλη που απολαμβάνετε όταν αποκτάτε πρόσβαση στο YouTube χρησιμοποιώντας εικονικό ιδιωτικό δίκτυο

Παρόλο που μπορεί να μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο στο YouTube μια χαρά, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε ορισμένες χώρες που δεν μπορούν να το κάνουν επειδή το YouTube αποκλείεται από την κυβέρνησή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένα από αυτά τα άτομα κατάφεραν να παρακάμψουν τους περιορισμούς διαδικτύου της χώρας τους και να έχουν πρόσβαση στο YouTube όπως τα άλλα άτομα χρησιμοποιώντας VPN. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ξεκλείδωμα αποκλεισμένης πρόσβασης στο YouTube με χρήση VPN. Πρόκειται για τη χρήση VPN για πρόσβαση στο YouTube, ανεξάρτητα από το εάν η χώρα σας αποκλείει αυτόν τον ιστότοπο ή όχι. Το έχεις δοκιμάσει?

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να πάρετε όταν απλώς ενεργοποιείτε το εικονικό ιδιωτικό σας δίκτυο και έχετε πρόσβαση στον μεγαλύτερο ιστότοπο ροής βίντεο στο Διαδίκτυο, αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας. Χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP που λαμβάνετε από τη σύνδεση VPN, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε στο YouTube, τα οποία δεν μπορούσατε να δείτε στο παρελθόν. Ακολουθούν 5 οφέλη που αποκτάτε όταν έχετε πρόσβαση στο YouTube χρησιμοποιώντας το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο:

1. Μπορείτε να δείτε τα δημοφιλή βίντεο από άλλες χώρες

Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικά βίντεο για να προσφέρουν στο YouTube. Ως εκ τούτου, τα βίντεο που είναι δημοφιλή σε μια χώρα είναι επίσης διαφορετικά από τα βίντεο που είναι δημοφιλή σε άλλες χώρες. Δεδομένου ότι το VPN θα σας επιτρέψει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ χωρών και να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση IP από αυτήν τη χώρα, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα δημοφιλή βίντεο από άλλες χώρες. Μπορείτε να δείτε τι είναι δημοφιλές σε ορισμένες χώρες και ποια είναι τα πιο συζητημένα πράγματα εκεί. Αυτό μπορεί να σας δώσει πολλές νέες πληροφορίες που είναι πολύ ενδιαφέρουσες να εξερευνήσετε.

2. Μπορείτε να δείτε συγκεκριμένα βίντεο που κανονικά δεν είναι διαθέσιμα

Η περιήγηση στον ιστότοπο του YouTube χρησιμοποιώντας άλλη διεύθυνση IP θα σας επιτρέψει να δείτε τα προτεινόμενα βίντεο που είναι διαφορετικά από αυτά που βλέπετε συνήθως. Υπάρχουν επίσης βίντεο που θα είναι διαθέσιμα για εσάς, τα οποία συνήθως δεν είναι διαθέσιμα. Στην πραγματικότητα, η αρχική σας σελίδα στο YouTube θα είναι διαφορετική και θα βρείτε πολλά πράγματα να ανακαλύψετε απλά κάνοντας περιήγηση στην αρχική σελίδα. Επίσης, εάν στο παρελθόν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο λόγω του περιορισμού περιοχής, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα τέτοιο βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα.

3. Μπορείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες Premium του YouTube

Υπάρχουν πολλές premium υπηρεσίες YouTube που είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο για συγκεκριμένες χώρες. Αυτές οι υπηρεσίες συνήθως δεν προσφέρονται σε άλλες χώρες και συνήθως είναι άγνωστες ή κρυφές από τους χρήστες από άλλες χώρες. Ωστόσο, ενεργοποιώντας το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και αποκτήστε πρόσβαση στο YouTube χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP της χώρας που είναι κατάλληλη για τέτοιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μπορείτε να δείτε τις προσφορές τους και ακόμη και να εγγραφείτε σε αυτές τις υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την υπηρεσία ροής βίντεο όπως ποτέ άλλοτε.

4. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο μουσικής Vevo στο YouTube

Τα μουσικά βίντεο Vevo είναι διαθέσιμα στο YouTube και διαθέτουν μουσικά βίντεο από διάφορους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Αυτά τα βίντεο είναι συνήθως αυτά που δίνουν σε ορισμένους καλλιτέχνες αύξηση της δημοτικότητάς τους, καθώς αυτά τα βίντεο μπορούν να γίνουν viral πολύ γρήγορα. Το καλό για τα μουσικά βίντεο Vevo είναι ότι αυτά τα βίντεο είναι πρωτότυπα μουσικά βίντεο που κυκλοφόρησαν από τους αντίστοιχους καλλιτέχνες ή δισκογραφικές εταιρίες, με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας. Το κακό είναι ότι ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο στη χώρα σας. Με άλλα λόγια, ενώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο YouTube, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε μουσικά βίντεο Vevo. Χρησιμοποιώντας τη σύνδεση VPN, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μουσικά βίντεο Vevo όπως και οι άλλοι χρήστες και να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική όποτε θέλετε.

5. Μπορείτε να παρακάμψετε τον αποκλεισμό του YouTube στη χώρα σας

Αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο. Εάν ζείτε σε μια χώρα που δεν σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο YouTube και σε πολλούς άλλους ιστότοπους, το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο μπορεί απλά να ξεμπλοκάρει αυτούς τους περιορισμούς και να σας επιτρέψει να απολαύσετε αυτόν τον ιστότοπο ροής βίντεο στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Όχι μόνο αυτό, θα μπορείτε επίσης να καταργήσετε τον αποκλεισμό πολλών άλλων ιστότοπων που έχουν αποκλειστεί από την κυβέρνηση της χώρας σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να χάσετε την αίσθηση του YouTube, η οποία είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη υπηρεσία ροής βίντεο στο Διαδίκτυο.

Αυτά είναι τα 5 οφέλη που έχετε όταν αποκτάτε πρόσβαση στο YouTube χρησιμοποιώντας το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Το VPN θα σας επιτρέψει να απολαύσετε διάφορους τύπους βίντεο που έχει αυτός ο ιστότοπος. Θα σας επιτρέψει επίσης να μάθετε πολλά για το τι είναι δημοφιλές σε άλλες χώρες, καθώς και για νέες επιλογές βίντεο για παρακολούθηση βάσει των προτάσεων κάθε χώρας. Εν ολίγοις, μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη εμπειρία στο YouTube απλά χρησιμοποιώντας τη σύνδεση VPN.