5 συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία VPN για δραστηριότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P

Η κοινή χρήση αρχείων ή ο torrenting P2P είναι συνήθως ένα από τα πράγματα που πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN προσπαθούν να αποφύγουν. Αυτό συμβαίνει επειδή όχι μόνο αυτή η δραστηριότητα ανήκει στην γκρίζα περιοχή του Διαδικτύου, αλλά μπορεί επίσης να εξαντλήσει τους πόρους που έχουν. Όταν κάνετε τη δραστηριότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P, πρέπει να ενεργοποιείτε τη σύνδεση όλη την ώρα και η μετάδοση δεδομένων θα συνεχίζει να λειτουργεί, να φορτώνει και να κατεβάζει δεδομένα συνεχώς. Αυτός είναι ο λόγος που δεν προσφέρουν όλοι οι πάροχοι VPN τη λειτουργία torrenting στην υπηρεσία τους.


Στην πραγματικότητα, μόνο η κορυφαία κατηγορία υπηρεσιών VPN θα έχει το θάρρος να προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν τη δραστηριότητα torrenting επειδή είναι μέρος των δικαιωμάτων του χρήστη να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο όπως θέλει. Επειδή δεν υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που παρέχουν δυνατότητα torrenting για την ιδιωτική τους σύνδεση, πρέπει να επιλέξετε μεταξύ τους πολύ προσεκτικά. Ακολουθούν 5 συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία VPN για δραστηριότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P:

1. Βεβαιωθείτε ότι δεν παρακολουθεί τα δεδομένα σας

Αυτό είναι σημαντικό, διότι δεν θα σας επιτρέψουν όλες οι χώρες να κάνετε δραστηριότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P, επειδή ορισμένες χώρες το θεωρούν παράνομο. Γι ‘αυτό πρέπει να επιλέξετε την ιδιωτική σύνδεση που δεν παρακολουθεί τα δεδομένα σας. Δεν θέλετε να παρακολουθείτε από τον πάροχο υπηρεσιών VPN μόνο και μόνο επειδή είναι δικά σας δικαιώματα να παραμείνετε ανώνυμοι και ιδιωτικοί στο διαδίκτυο και είναι δική σας ευθύνη να χρησιμοποιείτε την διαδικτυακή σας κυκλοφορία σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιλέξτε την υπηρεσία VPN που δεν προσφέρει καμία πολιτική καταγραφής για να επιτρέψετε μια εντελώς ανώνυμη δραστηριότητα torrent.

2. Πρέπει να έχει μια κοινόχρηστη ιδιωτική διεύθυνση IP

Μια κοινή ιδιωτική διεύθυνση IP είναι δύσκολο να εντοπιστεί, επειδή χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση IP όπως χρησιμοποιείται από τους άλλους χρήστες VPN. Με αυτόν τον τρόπο, παρόλο που κάποιος κατάφερε να παρακολουθήσει τη διεύθυνση IP σας, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μια τέτοια διεύθυνση IP χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα. Όταν κάνετε δραστηριότητα torrent, η κοινόχρηστη διεύθυνση IP είναι χρήσιμη για να θολώσετε το διαδικτυακό σας ίχνος και να καταστήσετε αδύνατο για τους τρίτους να εντοπίσουν την κοινόχρηστη ιδιωτική σας διεύθυνση IP στη συσκευή σας.

3. Πρέπει να έχει ειδικούς διακομιστές για Torrenting

Δεδομένου ότι η δραστηριότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P πρέπει να χρησιμοποιεί πολλούς πόρους δικτύωσης από τους ιδιωτικούς διακομιστές, ο πάροχος υπηρεσιών VPN πρέπει να διαθέτει ορισμένους ειδικούς διακομιστές που είναι αφιερωμένοι στον torrent. Αυτό είναι συνηθισμένο σε διάφορους αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών, επειδή δεν θέλουν να αναμειγνύουν την κανονική επισκεψιμότητα με την τρέχουσα κίνηση για τους χρήστες τους. Συνήθως, χρησιμοποιώντας τους διακομιστές torrenting, θα μπορείτε να έχετε καλύτερη συνολική απόδοση, επειδή αυτοί οι διακομιστές έχουν βελτιστοποιηθεί για κοινή χρήση αρχείων P2P.

4. Βεβαιωθείτε ότι προσφέρει γρήγορη ταχύτητα και απεριόριστο εύρος ζώνης

Με το torrenting, πρέπει να έχετε την ιδιωτική σύνδεση που μπορεί να παρέχει την καλύτερη ταχύτητα που μπορείτε να πάρετε. Αυτό συμβαίνει επειδή η ταχύτητα είναι σημαντική όταν πρόκειται για λήψη και μεταφόρτωση μέσω του δικτύου κοινής χρήσης αρχείων P2P. Δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο περιμένοντας απλώς τη λήψη ενός συγκεκριμένου αρχείου με μικρό μέγεθος αρχείου. Πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ιδιωτικής σύνδεσης που προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης επειδή θα ενεργοποιείτε τη μετάδοση δεδομένων σας όλη την ώρα, ειδικά εάν κάνετε πολλά σπορά για διάφορα torrents. Ο συνδυασμός γρήγορης ταχύτητας και απεριόριστου εύρους ζώνης θα σας δώσει την καλύτερη άνεση στη δραστηριότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P.

5. Πρέπει να έχει τη δυνατότητα αυτόματου διακόπτη Kill

Όταν κάνετε τη δραστηριότητα torrenting, είναι σημαντικό να αποκρύπτετε τη διεύθυνση IP σας όλη την ώρα, επειδή δεν θέλετε κάποιο τρίτο μέρος να αποκαλύψει την πραγματική σας ταυτότητα. Δεν θέλετε να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε από τον ISP ή την κυβέρνησή σας και βρέθηκε να χρησιμοποιεί το δίκτυο κοινής χρήσης αρχείων P2P στη σύνδεσή σας. Έτσι, η λειτουργία αυτόματου διακόπτη kill είναι σημαντική για εσάς να διατηρείτε κρυφή τη διεύθυνση IP σας από τρίτα μέρη. Όταν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε διακοπή στην ιδιωτική σας σύνδεση, η λειτουργία διακόπτη kill θα σας επιτρέψει να αποτρέψετε οποιαδήποτε διεύθυνση IP ή διαρροή DNS που μπορεί να συμβεί λόγω αυτής της διακοπής σύνδεσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα παραμείνετε ανώνυμοι στη δραστηριότητα torrenting σας.

Αυτές είναι οι συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία VPN για δραστηριότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P. Ανεξάρτητα από το εάν το torrenting επιτρέπεται ή όχι στη χώρα σας, είναι πάντα καλύτερο για εσάς να διατηρείτε κρυφή τη δραστηριότητα torrenting από τρίτα μέρη. Χρησιμοποιώντας την αξιόπιστη υπηρεσία VPN που επιτρέπει τη δραστηριότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη και μεταφόρτωση αρχείων μέσω του δικτύου P2P χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν δραστηριότητα παρακολούθησης και παρακολούθησης τρίτων.