5 τρόποι χρήσης των αποκλεισμένων πελατών Torrent στη χώρα σας

Το Torrents έχει γίνει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στο Διαδίκτυο, ειδικά αφού πολλοί κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων ισχυρίζονται ότι οι torrents έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διανομή πνευματικών δικαιωμάτων και παράνομου περιεχομένου. Παρά τις διάφορες προσπάθειες αποκλεισμού των ιστότοπων torrent που έχουν γίνει από την κυβέρνηση, αυτοί οι ιστότοποι εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι σήμερα και οι χρήστες του torrent δεν μειώνονται καθόλου.


Δεδομένου ότι το torrenting έχει συσχετιστεί με παράνομη κοινή χρήση αρχείων τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν χώρες που έχουν αυστηρούς κανόνες κατά της torrenting. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν στους πολίτες τους να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους torrent, και αυτές οι χώρες ενδέχεται επίσης να αποκλείσουν τη χρήση πελατών torrent όπως το BitTorrent και το uTorrent, καθιστώντας δύσκολο για τους πολίτες να μοιράζονται αρχεία μέσω του δικτύου torrent. Εάν η χώρα σας ανήκει στη λίστα χωρών που αποκλείουν τη χρήση πελατών torrent, Ακολουθούν 5 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τους αποκλεισμένους πελάτες torrent στη χώρα σας:

1. Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία VPN που υποστηρίζει Torrenting

Εάν ο αγαπημένος σας πελάτης torrent αποκλείεται από την κυβέρνηση, ώστε να μην μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για τη μεταφορά αρχείων μέσω του δικτύου κοινής χρήσης αρχείων P2P, τότε μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ενός τέτοιου περιορισμού χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN που υποστηρίζει torrent. Να θυμάστε ότι δεν θα σας επιτρέψουν όλες οι υπηρεσίες VPN να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο κοινής χρήσης αρχείων P2P, οπότε φροντίστε να επιλέξετε αυτό που σας επιτρέπει να το κάνετε. Μόλις εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN που επιτρέπει torrenting, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή VPN στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, ώστε να μπορεί να κάνει ολόκληρη τη σύνδεση δικτύου σας ιδιωτική. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις αποκλεισμένες εφαρμογές ή λογισμικό χωρίς προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμένου προγράμματος-πελάτη torrent.

2. Χρησιμοποιήστε την έκδοση για κινητά του προγράμματος-πελάτη Torrent με VPN

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πελάτη torrent χωρίς κανένα πρόβλημα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για κινητά του προγράμματος-πελάτη torrent σε συνδυασμό με μια υπηρεσία VPN για κινητά. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ απλή και εύκολη στην παρακολούθηση. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή για κινητά του λογισμικού torrent που χρησιμοποιείτε και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN στην κινητή συσκευή σας. Πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή torrent, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή VPN για να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεση στην κινητή συσκευή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κατεβάσετε και να ανεβάσετε αρχεία μέσω κοινής χρήσης αρχείων P2P στην κινητή συσκευή σας χωρίς περιορισμούς.

3. Χρησιμοποιήστε τη θύρα 80 με την κανονική σύνδεσή σας

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κανονική σύνδεση στο Διαδίκτυο που έχετε χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό VPN, υπάρχει ακόμα ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στον αποκλεισμένο πελάτη torrent. Στις προτιμήσεις του προγράμματος-πελάτη torrent, μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό θύρας σε 80, που είναι ο αριθμός θύρας που χρησιμοποιείται στις κανονικές μεταδόσεις δεδομένων HTTP και είναι πιο αργός από την κανονική θύρα που χρησιμοποιείται από τον ISP σας. Εφόσον ο ISP σας δεν αποκλείει τη δυνατότητα προώθησης θύρας του προγράμματος-πελάτη torrent, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη θύρα για να παρακάμψετε τους περιορισμούς του ISP για χρήση του προγράμματος-πελάτη torrent.

4. Χρησιμοποιήστε έναν διακομιστή μεσολάβησης Ιστού που υποστηρίζει Torrenting

Εάν η κυβέρνησή σας τερματίζει τους πελάτες torrent, μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε torrents χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή μεσολάβησης ιστού που υποστηρίζει τη λήψη torrent. Ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί διακομιστές μεσολάβησης Ιστού που έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες και γενικά υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας, υπάρχουν ορισμένοι διακομιστές μεσολάβησης Ιστού που υποστηρίζουν τη λήψη torrent και ροή βίντεο υψηλής ταχύτητας. Όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τύπο διακομιστή μεσολάβησης Ιστού, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν υπηρεσία που προσφέρει, καθώς και από τη δυνατότητα torrenting που διαθέτει..

5. Αλλάξτε το DNS σας με έξυπνο DNS

Ένα έξυπνο DNS είναι μια άλλη επιλογή που μπορείτε να έχετε όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα πρόσβασης στο δίκτυο torrent μέσω του προγράμματος-πελάτη torrent. Απλώς αλλάζοντας τη διεύθυνση DNS με τη διεύθυνση ενός έξυπνου DNS, μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε τους περιορισμούς που επιβάλλονται από την κυβέρνησή σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε κανονικά τον πελάτη torrent. Είναι ένα απλό και γρήγορο βήμα που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε το κανονικό DNS σε ιδιωτικό DNS που δεν έχει συσχετισμούς με αυτό.

Αυτοί είναι οι τρόποι χρήσης των αποκλεισμένων πελατών torrenting στη χώρα σας. Ενώ το torrenting μπορεί να σχετίζεται με πειρατεία, δεν είναι όλα τα αρχεία που μοιράζονται μέσω του δικτύου P2P πειρατικά ή παράνομα αρχεία. Για παράδειγμα, πολλά σχολεία και επιχειρήσεις εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο P2P για να μοιράζονται αρχεία με τους μαθητές και τους υπαλλήλους τους. Έτσι, όταν οι πελάτες torrent αποκλείονται στη χώρα σας, αυτές οι μέθοδοι μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την πρόσβαση στο δίκτυο κοινής χρήσης αρχείων P2P σε εσάς.