5 Πλεονεκτήματα του Opera VPN και γιατί είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για χρήση

Το Opera είναι ένα από τα λίγα προγράμματα περιήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο ανώνυμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ανάμεσα σε πολλά mainstream προγράμματα περιήγησης, η Opera είναι αυτή που δίνει στους χρήστες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου που ονομάζεται Opera VPN, την οποία οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν μέσω του μενού Ρυθμίσεις. Αυτή η ενσωματωμένη δυνατότητα ιδιωτικής σύνδεσης είναι δυνατή αφού η εταιρεία πίσω από το πρόγραμμα περιήγησης Opera απέκτησε μια αρκετά γνωστή εταιρεία VPN μερικά χρόνια νωρίτερα. Το καλύτερο απ ‘όλα, η Opera δίνει στους χρήστες του δωρεάν εικονικό ιδιωτικό δίκτυο χωρίς κανένα όριο.


Με εκατοντάδες ή και χιλιάδες δωρεάν υπηρεσίες VPN που είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο, το Opera VPN ξεχωρίζει από το πλήθος προσφέροντας μια δωρεάν υπηρεσία εικονικής ιδιωτικής σύνδεσης που είναι εύχρηστη και προσβάσιμη για όλους. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο όριο εύρους ζώνης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες με την υπηρεσία και υπάρχουν επίσης διάφορα άλλα οφέλη που μπορούν να λάβουν. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για μια υπηρεσία VPN, αυτό είναι σίγουρα αυτό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν 5 πλεονεκτήματα του Opera VPN και γιατί είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για χρήση:

1. Είναι ενσωματωμένο στο πρόγραμμα περιήγησης

Εάν είστε ο χρήστης του προγράμματος περιήγησης Opera και χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης ως το κύριο πρόγραμμα περιήγησής σας για πρόσβαση στο Διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα πρόσθετο για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία VPN που συνοδεύει. Απλώς ενεργοποιείτε την ιδιωτική σύνδεση κάτω από τις ρυθμίσεις απορρήτου στο πρόγραμμα περιήγησης και καλό είναι να το κάνετε. Το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι ήδη ενσωματωμένο στο πρόγραμμα περιήγησης και μπορείτε επίσης να το διαμορφώσετε εύκολα από τη διεπαφή του προγράμματος περιήγησης. Έτσι, σε αντίθεση με τις άλλες δωρεάν υπηρεσίες που απαιτούν να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο λογισμικό ή πρόσθετο, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το Opera VPN από το κουτί.

2. Προέρχεται από μια αξιόπιστη εταιρεία

Η Opera είναι μια αξιόπιστη εταιρεία και έχει γίνει ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές προγραμμάτων περιήγησης με καλό ιστορικό για περισσότερο από μια δεκαετία. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα κύρια προγράμματα περιήγησης που διατηρούν πάντα το απόρρητο του χρήστη ως έναν από τους κύριους στόχους του. Η ενσωμάτωση της σύνδεσης VPN στο πρόγραμμα περιήγησης γίνεται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου τους καθώς και με τους στόχους υπηρεσιών τους. Θέλουν πραγματικά να κάνουν το Διαδίκτυο να είναι το ασφαλέστερο μέρος για τους χρήστες τους να εξερευνήσουν και να βελτιώσουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής τους μέσω της σύνδεσης VPN.

3. Δεν υπάρχει καθόλου όριο εύρους ζώνης

Οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN εκεί έξω θα σας προσφέρουν την ιδιωτική τους σύνδεση με περιορισμένο εύρος ζώνης που διαθέτουν κάθε μήνα για τους χρήστες. Μόλις χρησιμοποιήσετε όλο το εκχωρημένο εύρος ζώνης για τον μήνα, πρέπει να περιμένετε άλλο μήνα για να λάβετε ένα άλλο δωρεάν όριο εύρους ζώνης για την ιδιωτική σύνδεση. Εναλλακτικά, εάν δεν θέλετε να περιμένετε τον επόμενο μήνα, μπορείτε να αγοράσετε το premium πρόγραμμα συνδρομής που προσφέρουν. Αυτό δεν συμβαίνει με το Opera VPN. Αυτή η εικονική ιδιωτική σύνδεση που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει στους χρήστες τους την απεριόριστη ιδιωτική σύνδεση που μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα όριο ή περιορισμούς.

4. Η υπηρεσία είναι κυρίως σταθερή και αξιόπιστη

Και πάλι, δεδομένου ότι η δυνατότητα VPN που είναι ενσωματωμένη στο πρόγραμμα περιήγησης προέρχεται από μια πολύ γνωστή και αξιόπιστη υπηρεσία VPN που έχει αποκτήσει η Opera λίγα χρόνια νωρίτερα, αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία είναι ως επί το πλείστον σταθερή και αξιόπιστη στη χρήση. Σε αντίθεση με τις άλλες δωρεάν υπηρεσίες VPN που μπορείτε να βρείτε στην αγορά σήμερα, σπάνια θα αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σύνδεσης με την υπηρεσία Opera VPN. Παρόλο που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πρόβλημα σύνδεσης, απλά πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης και το πρόβλημα συνήθως επιλύεται αμέσως.

5. Δεν πωλεί τα προσωπικά σας δεδομένα

Το Opera VPN δεσμεύεται να διατηρήσει την ασφάλεια και το απόρρητο του χρήστη ως κύριο μέλημά του, επειδή πιστεύουν σε ένα ασφαλές, δωρεάν και ανοιχτό διαδίκτυο. Ακριβώς όπως και τα άλλα μη κερδοσκοπικά προγράμματα περιήγησης που παρέχουν στα προγράμματα περιήγησής τους ως τρόπο για τους χρήστες να αποκτήσουν απόλυτο απόρρητο και ασφάλεια στο διαδίκτυο, αυτό προσπαθεί να κάνει η Opera εδώ και χρόνια. Επομένως, δεν χρησιμοποιούν τη δυνατότητα VPN για να πουλήσουν τα ιδιωτικά δεδομένα των χρηστών τους και στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για την προστασία των δεδομένων των χρηστών τους ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα που κάνει το Opera VPN μία από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Επομένως, εάν θέλετε απόλυτη ασφάλεια και απόρρητο κατά την περιήγηση στο Opera, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη μικρή λειτουργία στις ρυθμίσεις απορρήτου.

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Opera VPN και γιατί είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για χρήση. Μπορεί να βρείτε πολλές δωρεάν υπηρεσίες ιδιωτικής σύνδεσης εκεί έξω, αλλά αυτή είναι αυτή στην οποία μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε.