5 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε μια ιδιωτική σύνδεση στην έξυπνη τηλεόρασή σας

Το να έχετε μια έξυπνη τηλεόραση είναι ένα πράγμα που σας διευκολύνει να κάνετε διάφορα πράγματα στην τηλεόρασή σας όπως το κάνετε στο smartphone ή το tablet σας. Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια, να παρακολουθήσετε ταινίες, να ακούσετε μουσική, να περιηγηθείτε στον ιστό και να κάνετε πολλές άλλες διαδικτυακές δραστηριότητες απλώς συνδέοντας την έξυπνη τηλεόρασή σας στο Διαδίκτυο. Δεδομένου ότι αυτός ο τύπος τηλεόρασης έχει τη δυνατότητα παρόμοια με τα smartphone και τα tablet, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη τηλεόραση για να παρακάμψετε τους διάφορους περιορισμούς στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μια ιδιωτική σύνδεση.


Εάν δεν το έχετε κάνει, πρέπει να καταλάβετε ότι είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην έξυπνη τηλεόρασή σας και να απολαύσετε την ελευθερία στο Διαδίκτυο χωρίς να αποκαλύψετε την πραγματική σας ταυτότητα. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλοί οδηγοί σχετικά με το πώς να ρυθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε μια ιδιωτική σύνδεση σε έξυπνες τηλεοράσεις, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν λίγα άτομα που διαθέτουν ή χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο τηλεόρασης, ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες. Ακολουθούν 5 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε μια ιδιωτική σύνδεση στην έξυπνη τηλεόρασή σας:

1. Εγκαταστήστε το VPN απευθείας από το App Store

Το καλό πράγμα για τις έξυπνες τηλεοράσεις είναι ότι ορισμένες από αυτές βασίζονται πραγματικά στο Android, το οποίο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για κινητά εκεί έξω. Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών από την έξυπνη τηλεόρασή σας όπως το κάνετε με το smartphone σας. Έτσι, το πρώτο βήμα για να συνδεθείτε σε μια ιδιωτική σύνδεση στην τηλεόρασή σας είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή VPN απευθείας από το κατάστημα εφαρμογών. Απλώς μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών και βρείτε την εφαρμογή VPN που θέλετε να εγκαταστήσετε. Για την καλύτερη ασφάλεια, απόρρητο και απόδοση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την αξιόπιστη υπηρεσία VPN που παρέχει την καλύτερη προστασία απορρήτου και ασφάλειας για τη σύνδεσή σας. Μόλις το εγκαταστήσετε, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες για να ξεκινήσετε τη σύνδεση στο ιδιωτικό δίκτυο.

2. Εγκαταστήστε το VPN στον δρομολογητή σας

Σε περίπτωση που η έξυπνη τηλεόραση δεν έχει εγκαταστήσει κατάστημα εφαρμογών ή είναι αδύνατο να προσθέσετε περισσότερες εφαρμογές σε αυτό, μπορείτε απλά να εγκαταστήσετε το VPN στο δρομολογητή σας. Χρησιμοποιώντας το δρομολογητή που υποστηρίζεται από τον πάροχο υπηρεσιών VPN, μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να εφαρμόσετε την ιδιωτική σύνδεση στο δρομολογητή σας. Φυσικά, για να το κάνετε, πρέπει να πληροίτε δύο απαραίτητες προϋποθέσεις. Η πρώτη προϋπόθεση είναι ότι η υπηρεσία VPN πρέπει να επιτρέπει την εγκατάσταση του δρομολογητή. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι ότι το μοντέλο του δρομολογητή σας πρέπει να υποστηρίζεται από την υπηρεσία VPN. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με το δρομολογητή και να απολαύσετε την ιδιωτική σύνδεση αμέσως.

3. Χρησιμοποιήστε ένα Router Box με εγκατεστημένο το VPN

Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες VPN που πωλούν δρομολογητή VPN σε ένα κουτί, πράγμα που σημαίνει ότι πωλούν ουσιαστικά μια συσκευή δρομολογητή με την προεγκατεστημένη υπηρεσία VPN. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε με την έξυπνη τηλεόρασή σας. Το πλαίσιο του δρομολογητή VPN θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ιδιωτική σύνδεση plug-and-play για όλες τις συσκευές σας και, επιπλέον, δεν χρειάζεται να τη ρυθμίσετε. Δεν υπάρχει λογισμικό για λήψη. Απλώς το ενεργοποιείτε και συνδέετε την τηλεόρασή σας με τη συσκευή και θα διαθέτει αυτόματα ιδιωτικό δίκτυο. Το καλό όφελος αυτής της μεθόδου είναι ότι θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε τουλάχιστον ένα χρόνο συνδρομής σε μια καλή υπηρεσία VPN με την αγορά του δρομολογητή σας.

4. Μοιραστείτε την προσωπική σύνδεση του φορητού υπολογιστή σας με την έξυπνη τηλεόρασή σας

Εάν η υπηρεσία VPN σας δεν σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ιδιωτικής σύνδεσης στο δρομολογητή σας, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να συνδέσετε το ιδιωτικό δίκτυο στην τηλεόρασή σας. Είναι πρώτα δημιουργώντας την ιδιωτική σύνδεση στον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας με τουλάχιστον λειτουργικό σύστημα Windows ή Mac και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα κοινής χρήσης hotspot για να μοιραστείτε την ιδιωτική σας σύνδεση στην τηλεόρασή σας. Αυτό μπορεί να είναι λίγο κουραστικό βήμα, αλλά μόλις δημιουργηθεί, απλά πρέπει να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με το φορητό υπολογιστή σας και θα ήταν καλό να πάτε.

5. Χρησιμοποιήστε μια έξυπνη μέθοδο DNS

Το έξυπνο DNS μπορεί να θεωρηθεί ως ιδιωτική σύνδεση απλώς και μόνο επειδή σας βοηθά να παρακάμψετε τους περιορισμούς στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας διαφορετικό διακομιστή. Έτσι, ενώ δεν παρέχει πολλές δυνατότητες προστασίας απορρήτου, ένα έξυπνο DNS μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε οποιαδήποτε προστασία περιοχής και να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους ή εφαρμογές που έχουν αποκλειστεί με αυτόν τον περιορισμό. Είναι επίσης εύκολο να ρυθμιστεί επειδή χρειάζεται να αλλάξετε τη διεύθυνση DNS μόνο στο μενού Ρυθμίσεις της έξυπνης τηλεόρασής σας και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεσή σας όπως και η ιδιωτική σύνδεση, καθώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορες ξένες εφαρμογές και διαδικτυακές υπηρεσίες με η έξυπνη διεύθυνση DNS.

Αυτοί είναι οι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε μια ιδιωτική σύνδεση στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε μια “χαζή” τηλεόραση στο σπίτι και θέλετε να κάνετε τη ροή του Netflix ή του Hulu απευθείας από την τηλεόρασή σας, τότε μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ένα κουτί Android TV ή ένα κουτί Apple TV για να το κάνετε πραγματικότητα. Θα μετατρέψει την “χαζή” τηλεόρασή σας σε έξυπνη τηλεόραση και μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από αυτές τις συμβουλές.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map