Преглед на IPVanish

Професионалисти


 • Той предоставя множество начини за сортиране и филтриране на сървърите, чрез които потребителят може да идентифицира най-добрия наличен сървър.
 • Наличието на допълнителен слой за автентификация в уеб прокси SOCKS5 гарантира, че само оторизирани потребители имат достъп до сървъра.
 • Имате възможност да се свържете с най-бързия сървър от конкретна държава.
 • VPN доставчикът притежава своя DNS сървър, който спасява потребителя от всяко участие на трети страни.
 • Kill Switch премахва шансовете за изтичане на данни, ако IPVanish попадне неочаквано.

Против

 • Не са предоставени разширения за браузър. Ако обаче използвате приложението, то със сигурност ще шифрова предаването на данни, което протича през браузърите.
 • Поддръжката на живо (ниво 1) изисква определено обучение, тъй като те не могат да дадат информативен отговор на всеки въпрос. Въпреки това, когато не могат да отговорят правилно, те генерират билет и след това екипът от второ ниво се грижи за проблема.

Уебсайт: Посетете официалния сайт

Преглед

Бърз Преглед
Уебсайт на уебсайта
протоколиIKEv2, OpenVPN, L2TP, IPSec, SSTP, PPTP
платформиWindows, Mac, iOS, Android, Windows Phone, Linux, Chrome, рутери, Smart TV
компетентностСАЩ
ВлизанеНякои трупи
Encryption256-битов AES
Връзки10 връзки
Места60 държави
Сървъри1100
Netflix / P2PP2P наличен
Начини на плащанеPayPal, кредитна карта
Опции за поддръжкаЧат на живо, поддръжка по имейл
Цени от$ 6.49 / месец Фактурирани на годишна база
гаранция7-дневна
Безплатен пробен периодНе

IPVanish е услуга за виртуална частна мрежа, предоставена от IPVanish VPN, компания за интернет защита, основана през 2012 г. От първия път, когато компанията предложи своята услуга за виртуална частна мрежа, компанията е известна като един от най-добрите VPN доставчици с най-бърза VPN скорост , Това е заради ефективността на сървърите и интелигентността на техните разположения по целия свят. Целта на компанията е да помогне на потребителите да осигурят своята онлайн активност, така че да могат да сърфират в мрежата частно и анонимно, без да се налага да се справят с каквито и да било ограничения.

Потребителски интерфейс - Основен скринингПотребителски интерфейс – Основен скрининг

С времето IPVanish се подобри много. Преди това те не са притежавали DNS и са разчитали на DNS на трети страни, което е съществен недостатък на доставчика.

С времето те са вградили своя DNS, което гарантира, че няма да се осъществи предаване на данни чрез трета страна. Изпълнението на Kill Switch и множество функции за защита на всякакви изтичания на данни са основните характеристики на този VPN доставчик.

Списък на сървъра на IPVanishСписък на сървъра на IPVanish Server

Сървъри за сортиране и филтриране

Скоростта и надеждността силно зависят от сървъра. Човек може да се свърже автоматично с най-бързия сървър, като премине през опциите за настройка >Общ >IPVanish Стартиране >Свържете се с най-бързия сървър. Можете също така да изберете да комуникирате с последния сървър, към който е свързано вашето устройство. Той също така предлага опция за връзка с най-бързия сървър от конкретна държава. Да речем; трябва да получите достъп до съдържанието, което е достъпно само в Германия. След това ще се свържете със сървър, който се намира там. Въпреки това може да почувствате слаба скорост и тогава това изисква ръчната задача за идентифициране на най-бързия сървър от тази страна. IPVanish изпълнява задачата да сравнява всички сървъри и да свързва най-добрия наличен. Тази опция се предоставя и в настройките за стартиране на IPVanish.

Освен това получавате опциите за сортиране на сървърите по различни начини, които са:

 • Име на държавата (азбучен ред)
 • Време за реакция
 • Време за зареждане
 • Първи любими (азбучен ред)

Това показва, че изискванията на потребителя се вземат като най-висок приоритет и се предприемат всички възможни действия за премахване на ръчната работа.

Можете също да филтрирате сървърите, като изберете предоставените критерии за закъснение, но повечето от тях имат латентност повече от 200 ms.

Свържете се директно с помощта на Map

Отново това е стъпка към по-доброто потребителско изживяване, тъй като потребителят може директно да се свърже със сървъра, като го намери от картата. Въпреки това, няма да намерите информация за скоростта и закъсненията, ако директно се свържете с нея от картата. Той ви помага само да намерите точното географско местоположение на сървъра.

Общи настройки за IPVanishОбщи настройки за IPVanish

Уеб прокси SOCKS5

Това е уникална функция за защита, която не се предлага от всеки доставчик на VPN, но тъй като IPVanish е постигнал да го предостави, той отбелязва по-добро ниво на сигурност. SOCKS5 помага да се скрие IP адресът, когато потребителят прави P2P и VoIP връзки. Ако някой има достъп до сървъра, към който сте свързан, има възможност за изтичане на данни чрез това. Уеб прокси сървърите на SOCKS5 обаче осигуряват допълнителен слой сигурност: SSH (Security Socket Shell) протокол, поради който сървърите могат да бъдат достъпни само чрез проверка. Въпреки това, дори и след това някой да премине през SSH протокол, ще има кръгове на криптиране, които той трябва да заобиколи. Подобно допълнение показва, че IPVanish има активна ръка за защита на вашите данни.

IPv6 защита от теч

IPv6 възникна, за да реши проблема с ограничен брой налични IP адреси. Има значителен брой уебсайтове, които използват IPv6, но ако вашият доставчик на VPN не е загрижен за това, тогава данните могат да изтекат чрез пренасочване на вашето търсене към друга злонамерена уеб страница. IPVanish има защита срещу теч на IPv6, така че човек да може да сърфира свободно, без да се притеснява от изтичането.

За да изключите IPv6 защита от теч, можете директно да отидете на опцията за настройка. Изберете раздела за връзка и премахнете отметката от квадратчето, поставено преди „IPv6 защита от теч“. Но това може да стане само след като изключите VPN връзката. На първо място, никога не трябва да правите това, тъй като прави предаването на данните по-безопасно.

Различни настройки за връзкаРазлични настройки за връзка

Kill Switch

Kill Switch е необходим, за да се гарантира, че няма изтичане на данни, когато VPN пада неочаквано. Всеки път, когато VPN връзката се загуби, локалният IP може да бъде проследен от интернет доставчиците. Всеки, който се интересува да разбере историята на използването ви, може да получи шанс да получи цялата информация, след като VPN спре да функционира, но интернет трафикът все още е включен. Ето защо повечето VPN доставчици прилагат Kill Switch, за да установят пълна сигурност във всеки аспект. Трябва да се отбележи, че това не е допълнителна функция, а необходимост, която трябва да имат всички доставчици на VPN. IPVanish го получи като основна настройка, която може да бъде включена и изключена по всяко време, дори докато VPN връзката работи.

Блокирайте LAN трафика

Това е особено разнообразие от Kill Switch, което се фокусира не върху интернет трафик, а по LAN трафик. Данните също могат да изтекат чрез LAN и по този начин, когато VPN връзката спадне; полезно е защитата на данните от местните хакери. Това е една уникална функция, която липсва на много VPN и директно добавя сигурността.

Нулеви дневници за трафик

IPVanish не следи вашата информация и вашите онлайн дейности. Чрез раздела „Диагностика“ можете да разгледате дейностите, които е извършил VPN доставчикът или сте извършили с помощта на VPN доставчика. Ако тази информация е достъпна за вас, тя трябва да е отворена и за доставчика, въпреки че не е вредна и се съхранява само за изследвания и по-добро функциониране на софтуера. IPVanish ви дава пълна поверителност и свобода във вашата онлайн активност. Не е необходимо да се справяте с нарушения на права на поверителност, докато използвате тази услуга редовно.

Анализ на времето за връзка

Време, необходимо за установяване на връзка със средна стойностВреме, необходимо за установяване на връзка със средна стойност

Времето за връзка е важен аспект, който предоставя информация колко бързо би отговорил доставчикът на VPN. Времето за отговор може да варира в зависимост от избрания сървър. Тук сме избрали най-бързия сървър в момента и намерихме средно време за реакция, като го свързваме отново и отново.

Разликата между средното време за връзка и всеки изпитан период е не повече от 2 секунди, което показва, че връзката е стабилна и не се колебае много. Можете да прогнозирате кога ще се свърже. Със средно време на свързване от 11 секунди IPVanish показва най-малкото време за връзка сред повечето от другите VPN доставчици.

Тест за скорост

Тест за скорост - преди и след IPVanishТест за скорост – преди & След IPVanish

Известно е, че IPVanish предоставя една от най-бързите частни връзки на потребителите им, което им позволява да сърфират в интернет, без да се притесняват от забавяния. По време на използването на тази услуга няма ISP заглушаване, а частните сървъри са оптимизирани, така че тя може да осигури най-добрата производителност за вашите онлайн дейности. Сравнихме скоростта на интернет със и без VPN връзка и установихме, че без връзка скоростите за изтегляне и качване са съответно 12.09 Mbps и 6.69 Mbps. Очевидно е, че ако човек установи слой на криптиране, скоростта ще намалее и тук тя намалява съответно с 5.59 Mbps и 4.79 Mbps, което ни осигурява скорост от 6.50 Mbps и 1.90 Mbps за изтегляне и качване съответно.

Това е доста добро, що се отнася до скоростта, тъй като докато използвате много други доставчици на VPN, намаление от 80% също беше опит. Въпреки това, за титлата на най-бързия VPN доставчик, IPVanish трябва да установи все повече и повече сървър. Винаги има възможност скоростта да бъде силно намалена на едно конкретно място, но от друга страна, може да усетите висока скорост от друго място. Той има сървъри по целия свят и има множество сървъри в много развити страни. Така че за страни като Канада, САЩ, Германия, Франция, Австралия и други големи европейски държави тя сравнително предлага висока скорост и затова потребителската база продължава да расте в тези страни.

Сигурност

Частната връзка, предоставена от IPVanish, ви позволява да криптирате всичките си предавания на данни перфектно, защото използва най-високата защита за вашата мрежа, а това е 256-битовата система за AES криптиране. Това е типът криптиране, който е най-добре да се използва за защита от хакери и кибератаки и много експерти по сигурността го препоръчват по цял свят. С тази система за криптиране не е нужно да се притеснявате, че някой може да прониква във вашата мрежа, да слуша вашите онлайн комуникации и да проследява навиците ви при сърфиране, защото той или тя не могат да го правят. Всъщност този тип криптиране е най-добрата система за криптиране, за да скриете вашия IP адрес и истинска идентичност онлайн.

Освен тях, той използва собствени DNS сървъри: 198.18.0.1 и 198.18.0.2 като първичен и вторичен DNS IP. Не беше така преди; тя разчиташе на DNS на трети страни, което беше основният проблем, пред който са изправени купувачите. Дори за висока скорост никой няма да е готов да направи компромиси със сигурността си и затова IPVanish разработи собствен DNS.

С IPv6 защита от теч и защита от теч на DNS, IPVanish е блокирал всички пътища, откъдето могат да изтекат данни, и това предлага сигурността, както и скоростта.

Потребителски интерфейс и потребителски опит

Потребителският интерфейс и потребителският опит винаги се основават на ефективността на приложението, чрез което може да ви помогне да направите опростена работа и да намалите ръчната работа. Човек може да гледа в реално време изтегляне и качване на сън на главния екран, също може да го разгледа чрез графиката. Това помага в процеса на избор на сървър. Що се отнася до избора на сървъра, те улесниха, като ги сортираха по четири различни начина, които бяха споменати по-горе. Това е лесно разпознаваемо и потвърждава висока способност на потребителския интерфейс. Наличието на карта е забавна част, която също ви помага директно да намерите сървърите от тяхното местоположение в картата, вместо да преминавате през списъка (Ако тази задача изглежда скучна). Всички настройки са опростени под три раздела:

 • Общ
 • Връзка
 • Диагностика

Това помага на потребителя да намери нужната настройка, без да обмисля много. Настройките осигуряват пълния контрол на потребителя, като му позволяват да включва и изключва всяка функция, която иска. Дори и да е без значение, в някои случаи се изискват някои функции да бъдат променени. IPVanish го обмисли и това значително помага за подобряване на потребителския интерфейс.

платформа

Хубавото на тази услуга за частна връзка е, че можете да използвате приложението и софтуера на всички платформи и устройства, които имате. Така че не е нужно да се притеснявате, че няма да можете да използвате частна връзка на вашия смарт телевизор, тъй като VPN софтуерът може да бъде инсталиран на вашия рутер. Така че, когато свържете смарт телевизора с рутера, връзката ви автоматично става частна. Това важи за всички устройства, които са свързани към вашия рутер. Без значение каква платформа или устройство, което използвате, винаги има начин да използвате тази частна връзка на вашето устройство.

Освен това, дори и да се налага да го използвате на обществени места или по време на пътуване, той позволява на потребителя да се свърже с десет едновременни връзки на множество устройства. Той поддържа Windows, Windows Phone, Mac, iOS и Android и по този начин, дори и да няма рутер, би могло да се осигури същата ефективна свързаност. Единственият недостатък е, че те не предоставят разширения за браузър, така че трябва да се свържете с приложението, преди да използвате браузъра.

Поддръжка на клиенти

IPVanish има добре дефинирана методология, що се отнася до системата за поддръжка на клиенти. Системата за поддръжка следва процедура, която осигурява по-добро потребителско изживяване и също решава заявката по систематичен начин.

 • Отворете диалоговия прозорец в долния десен ъгъл на екрана на уебсайта им.
 • След това те ще поискат вашето име и имейла, които няма да бъдат проверени, така че ако искате да останете анонимни, можете да го фалшифицирате, ако искате.
 • Въведете съобщението си и те ще ви отговорят, но след няколко минути.
 • Ако вашето запитване не е решено, те ще ви насочат, като пренасочват към статиите, предоставени от ваша страна, но дори ако проблемът стои, те ще генерират билет.
 • След това вашето запитване се препраща на второ ниво и те имат напреднали знания за услугата, така че там ще бъдат решени със сигурност.

Може да изглежда отнемащо време и понякога е така, но отговорите са винаги точни и винаги ще има кой да реши проблема ви, 24 часа на ден.

заключение

Когато става въпрос за защита на истинската ви идентичност онлайн, IPVanish е една от най-добрите VPN услуги, които можете да използвате днес. Той предлага много функции, които гарантират вашата поверителност и безопасност при вашата онлайн активност. Също така, той осигурява най-бързата скорост и неограничената честотна лента, за да гарантирате, че можете да използвате мрежовата си връзка по най-добрия възможен начин, за различни цели. Той също така предлага най-добрите функции за защита на защитата, които могат да запазят вашата анонимна идентичност онлайн, без никакъв шанс за изтичане на IP адрес или DNS адрес. Като цяло, когато става въпрос за скриване на вашия IP адрес онлайн и запазване на вашата онлайн активност сигурна и криптирана, IPVanish е най-добрият избор на VPN услуга, която можете да имате.