Ивайси ревю

Професионалисти


 • Той идва с раздел „Сигурно изтегляне“, в който всички
  прикачените файлове се проверяват за злонамерен софтуер, преди да ги изтеглите в
  система.
 • Ivacy VPN предоставя повече от 450 сървъра на повече от 100
  места по целия свят, което дава на потребителя повече възможности да избира
  според неговите нужди.
 • Услугата предоставя на потребителя
  с виртуални сървъри, които могат да предоставят IP на a
  конкретна държава, без да пренасочва трафика през тази страна. Ако страната с желания IP адрес е много далеч от местоположението на потребителя, тогава
  тези виртуални сървъри могат да се окажат много полезни. С други думи, те могат да се считат за прокси сървъри
  но със сигурността на VPN криптиране.
 • Политика без регистрация, заедно със споразумения за защита на данните
  с трети страни, това изглежда като надежден VPN клиент.
 • Клиентът има различни режими, които потребителят може да избере според нуждите на часа. Ние ще бъдем
  обяснява подробно всички тези режими в този преглед.

Против

 • Ivacy VPN тепърва ще предоставя всички
  неговите функции на всички устройства и платформи. Например интернет
  опцията за превключване на убийства е достъпна само за устройства с Windows. Има още такива
  функции, които не са налични във всички платформи, които ние ще
  обсъдете в рецензията.
 • Въпреки че е мейнстрийм
  продукт, той предоставя на потребителя
  опция за превключване между само четири протокола в Windows устройства и за MacOS
  броят на наличните протоколи е
  три.

Официален уебсайт: Посетете уебсайта

Преглед

Бърз Преглед
Уебсайт на уебсайта
протоколиPPTP, SSTP, L2TP, OpenVPN, IKEv2
платформиWindows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, Firefox, Kodi, Xbox
компетентностСингапур
ВлизанеБез регистрация
EncryptionAES- 256
ВръзкиДо 5 връзки
Места100+ местоположения
Сървъри450+
Netflix / P2PP2P наличен
Начини на плащанеPayPal, кредитна карта, плащане с монети, PaymentWall, AliPay, BitPay
Опции за поддръжкаЧат на живо, имейл
Цени от$ 2,25 / месец, фактурирани годишно
гаранция30 дни връщане на парите
Безплатен пробен периодНе

Ivacy VPN идва от компания, която твърди, че е първата, която въведе функцията за разделяне на тунели през 2010 г. След стартиране през 2007 г. и повече от 200 хиляди клиенти по-късно, Ivacy VPN може да се счита за една от тежките тежести на пазара на VPN , Според официалния уебсайт Иваси VPN е базиран в Сингапур под името PMG Pte Ltd.

Ivacy Homescreen потребителски интерфейс

На пръв поглед изглежда притежава всички качества, които се очакват от съвременен VPN. Големият брой сървъри, сигурни протоколи и криптиране, висока скорост и гъвкавост са някои от атрибутите, за които Ivacy VPN твърди, че има на своя официален уебсайт. В този преглед ще поставим всички тези твърдения на тестове, за да можете да знаете дали това е VPN, който винаги се нуждаете.

Сървъри

Повече от 450 сървъра, предлагани от Ivacy

Доставчикът има повече от 450 сървъра в повече от 100 места, разпространени в повече от 50 страни по света. Въпреки че броят на сървърите не е умопомрачителен, той все още е много сървъри, разпространени в толкова много страни и региони. Повечето доставчици на VPN имат сървъри, разположени в Северна Америка, Европа и Австралия. Ivacy VPN има сървъри, разположени в тези региони, както и много други в Азия (включително Югоизточна Азия), Турция, Египет, Южна Африка и ОАЕ. Не е много често да намираме сървъри в Африка и Египет, но Ivacy VPN не ни разочарова. С тези много сървъри, разположени в толкова много региони, потребителят може да очаква разумна скорост след свързване през VPN.

Ivacy VPN има специални сървъри за изтегляне или торент, които показва в раздела „Сигурно изтегляне“ на клиента. Тези сървъри проверяват прикачените файлове за злонамерен софтуер преди изтеглянето. Ще говорим за наблюдаваната скорост на тези сървъри и ще ги сравним със скоростта на останалите сървъри в следващите секции.

Той има виртуални сървъри, които предоставят IP на местоположение, без всъщност да насочват трафика през това местоположение. С други думи, те не присъстват физически на местоположението, но са конфигурирани за местоположението. Можете да намерите списъка на всички сървъри, предоставени от Ivacy VPN тук. Всички сървъри с техния адрес, започващ с „vl“, са виртуални сървъри. Иваси твърди, че всички тези сървъри са собственост на Иваси, а няма трети сървъри. Това прави мрежата по-сигурна и поверителна, тъй като няма друг, освен VPN клиента и потребителя.

Интелигентен избор на цел

Клиентът предоставя на потребителя опциите да използва услугата според неговите нужди. Има четири различни секции, чрез които потребителят може да се свърже към VPN и всички те са посветени на различни цели. Те наричат ​​този интелигентен избор. Нека се опитаме да разберем колко различни или подобни са тези опции.

Smart Connect:

SmartConnect позволява на потребителя да свърже най-добрия сървър според местоположението

Това е първият раздел на VPN клиента и той показва всички сървъри, налични на VPN. Можете да търсите желания сървър под името на държавата или града. Разделът сортира сървърите по държави и градове поотделно и няма начин да се сортират всички градове само в дадена страна. Такива малки нюанси понякога могат да допринесат много за опита на потребителя.

Този раздел се отваря с опция за автоматично местоположение, което е оптималният сървър за местоположението на потребителя, според Ivacy VPN.

Това е единственият раздел, който не е посветен на конкретна употреба. Въпреки че се нарича „Smart Connect“, той не класифицира сървърите според скоростите, които биха били действителен „интелигентен“ ход.

Сигурно изтегляне:

Връзка, оптимизирана за изтегляне

Този раздел е съсредоточен върху изтеглянето и торент и това също по сигурен начин. Този раздел показва по-малък брой сървъри в сравнение с предишния. Той показва сървъри само от девет държави, от които осем са в Европа. Единственото изключение е Русия. В повечето случаи изтеглянето на торенти може да наруши единия закон за авторското право или другия. Някои страни имат много строга политика, що се отнася до нарушения на закона за авторското право, като Съединените американски щати, докато някои държави имат сравнително снизходителни политики по отношение на изтеглянето на данни за лична употреба, като Швейцария. Сървърите, изброени в този раздел, са разположени в последната категория на страните.

Streaming:

Различни опции за стрийминг

Този раздел е посветен на поточно и заобикалящо гео ограничения. Разделът показва списъка на поточните уебсайтове и страните, от които потребителят може да избере. Потребителят може директно да избере уебсайта, който желае да гледа, или да избере страната, чиито гео ограничения иска да заобиколи. Когато потребителят кликне върху предпочитания уебсайт за стрийминг, VPN клиентът автоматично избира най-подходящия сървър за уебсайта и след това отваря уебсайта в уеб браузъра. Тази функция позволява на потребителя да достъпва любимите си предавания само с едно кликване и да гледа най-новите епизоди. Другата опция, при която потребителят трябва да избере страната, показва списъка с държавите, от които потребителят може да избере и да заобиколи гео ограниченията в тази страна.

за деблокиране:

Този раздел е подобен на предишния раздел, но не е фокусиран само върху поточно предаване. Той е за заобикаляне на гео ограниченията и се предоставя списък на държавите, от които потребителят може да избере страната, чиито ограничения желае да заобиколи..

ЗАБЕЛЕЖКА: Потребителят трябва да отбележи, че скоростта във всичките четири раздела ще бъде еднаква. Това е оформлението и лекотата на избор на опции според нуждите, които разграничават един раздел от другия

Разделяне на тунели

Би било малко несправедливо да не говорим за функцията за разделно тунелиране в прегледа на доставчик на VPN, който твърди, че е първо да се въведе функцията за разделно тунелиране в VPN. С функцията за разделяне на тунели на потребителя потребителят може да избере какъв трафик иска да насочи през VPN и кой да насочи без използването на VPN. Тази функция може да бъде много полезна, ако скоростта на интернет или честотната лента, предоставена от ISP на потребителя, е ограничена. Данните, които ще се движат без защита на VPN, ще се обработват по-бързо, тъй като няма да има никакво криптиране или декриптиране, докато по-важните и чувствителни данни могат да бъдат преместени под одеялото на VPN.

DNS защита от теч

Ivacy предоставя добавка за осигуряване на DNS, която може да бъде конфигурирана ръчно с помощта на приложението на Ivacy Windows. Тази добавка промени предпочита DNS пред 8.8.8.8 и заместник до 208.67.222.222. Това няма да позволи на Windows да използва стандартните си DNS сървъри. Защитата от течове на DNS е съществен аспект на поверителността в мрежата, защото ако вашият DNS изтича, тогава целта на наличието на VPN услуга намалява. Тази функция обаче е достъпна само за устройства с Windows, а не за MacOS и други платформи. Можете да видите как ръчно да конфигурирате устройството си с Windows за защитен DNS с помощта на приложението Ivacy тук.

Честотна лента и скорост

Ivacy VPN твърди, че предоставя на своя потребител неограничен трансфер на данни. Не е споменато ограничението за скоростта на интернет или честотната лента. Тъй като има много собствени сървъри на място по целия свят, не смятаме, че те ще изпаднат в някаква блокада в стремежа му да осигурят висока скорост на своите потребители.

Превключвател за Интернет

Ivacy предоставя добавка за превключване на интернет убийства на своите потребители. Превключвателят Internet kill спира интернет трафика, ако връзката с VPN сървъра се забави или прекрати поради някакви причини. Тази функция може да спаси вашите ценни данни и онлайн активност от наблюдение или изтичане. Превключвателят за интернет убийства до голяма степен се превърна в норма в VPN света в наши дни и тази малка функция може понякога да направи свят на разликата. Въпреки това, Ivacy VPN идва с опцията за превключване на интернет убийства само на устройства с Windows. Превключвателят за интернет убийство може да се активира ръчно на устройства с Windows чрез набиране на Windows на Ivacy. Можете да видите стъпките за активиране на превключвателя за интернет убийства тук.

IPv6 защита от теч

Като най-новият интернет протокол, създаден от Internet Engineering Task Force (IETF), IPv6 понякога се сблъсква с някои проблеми със сигурността. Това може да остави потребителя и неговите чувствителни данни уязвими в интернет. Ivacy VPN предостави защита от теч IPv6 за борба с този проблем. Ако потребителят иска да използва IPv6 протокол, тогава силно го препоръчваме да използва тази функция заедно с нея. Може да се активира с помощта на Windows набиране на Ivacy, следвайки няколко прости стъпки, изброени тук.

Сигурност

Те предоставят протоколи като PPTP, SSTP, L2TP, OpenVPN и IKEv2 на разположение на своите потребители. Клиентът за Windows се предлага с три протокола, а именно OpenVPN, L2TP и IKEv2. OpenVPN допълнително се разделя на TDP и UDP протоколи. Ivacy VPN осигурява криптиране, вариращо от никакво криптиране до 256-битово криптиране. Потребителят може да промени вида на криптирането ръчно както в Windows, така и в MacOS. За устройства, работещи на платформи, различни от Windows и MacOS, криптирането ще бъде по подразбиране, както е избрано от Ivacy VPN.

Опцията за избор на ниво на криптиране в Windows и MacOS устройства дава на потребителя рядката възможност да превключва с настройките и да постигне перфектния баланс между сигурността и скоростта. Всички знаем, че високите нива на криптиране не само отнемат много време за криптиране и след това декриптиране, но също така отнемат много възможности за обработка на устройството на потребителя. Така че ще бъде интелигентен ход да имате оптимално ниво на криптиране в зависимост от чувствителността на данните, така че най-бързите скорости също могат да бъдат изтласкани от VPN.

Въпреки че няма много възможности, когато става въпрос за протоколи, но Ivacy VPN предоставя всички популярни и изтъкнати протоколи, присъстващи там. Протоколите, заедно с нивото на криптиране, прави VPN разумно сигурен. Функции като превключвател за интернет убийства и защита от течове на DNS осигуряват допълнителен слой сигурност, който никога не може да бъде лошо нещо. Вече обсъдихме значението на тези функции за сигурност и на всичкото отгоре те също не правят компромиси със скоростите.

Анализ на времето за връзка

Пробен номер. Време за установяване на връзка (за секунди)
Ср. Време за секунди4.692
15.36
24.6
34.53
44.51
54.5
64.77
74.46
84.34
94.91
104.94

От горните данни е доста ясно, че Ivacy VPN се представи изключително добре в теста за анализ на времето за връзка. Резултатите са последователни без изключение, което е добър знак, ако мислите да закупите този VPN клиент. Горният тест беше за сървъра за избор на автоматизация, който е сървърът, който VPN клиентът смята за най-доброто за вас. Едва ли може да има VPN доставчик, който може да бъде много по-бърз от това. За тези хора, които не обичат да седят на бюрата си и да докосват пръстите си до клавиатурата, чакащи VPN клиента да се свърже с интернет, този продукт може да е нещо, което липсваше в живота им.

Анализ на тестовете за скорост

Анализ на бързината за различни сървъри и опции

Тестът за скорост е нещо, което може да направи или да наруши репутацията на VPN доставчик в очите на потребителя. Ivacy VPN се представи отлично в нашите тестове за скорост. За най-бързият сървър или сървъра, който получихме чрез автоматичен избор от клиента, показа намаление само с двадесет процента от първоначалната скорост преди връзка. Изненадващо, това не беше най-бързият сървър, който наблюдавахме за нас. Значи, това означава ли, че автоматичният избор, извършен от клиента, е дефектен? Отговорът е не. Клиентът избира сървъра според географското местоположение и като цяло най-близките сървъри са най-бързите. Понякога различните сървъри се представят по различен начин и причините за това могат да бъдат много като трафик през този сървър в определен момент.

След това тествахме един и същ сървър (най-бързо записаният) за всички раздели (Smart connect, безопасно изтегляне, стрийминг и деблокиране), за да проверим дали има значителна разлика в скоростта, ако изберем сървър през определен раздел. Скоростта под раздела за интелигентно свързване бе намерена най-високата, а останалата част от трите раздела завъртя почти еднакви скорости.

Едно нещо, което си струва да се спомене, е, че скоростта на качване претърпя значителен спад за всички раздели, с изключение на сървъра, който свързахме, използвайки автоматичния избор от клиента. Като цяло сървърът за автоматичен избор е най-добрият, ако вземем предвид скоростта на изтегляне, скоростта на качване и скоростта на ping. Увеличението на скоростта на ping за сървъри, различни от автоматично избрания сървър, беше доста значително и може да предизвика безпокойство за много високи честоти на кадрите, които обичат хората там.

Платформи и устройства

Налични опции за устройства и платформи

Освен Windows и MacOS, клиентът работи и на различни други платформи като Android, Kodi, Linux, iOS, Xbox, рутери и много други. Те са предоставили приложения и разширения за тези платформи, така че потребителите да могат да изпитват и безопасен и сигурен интернет на почти всички свои устройства, независимо от платформата, на която работи..

Ivacy VPN позволява едновременна работа на пет различни устройства, които предоставят на потребителя още повече възможности. След това ръководствата за конфигурация и клиентите за всички тези платформи могат да бъдат намерени на официалния уебсайт.

Въпреки това, клиентът може да не предостави подобен опит на потребителя на всички тези платформи. Някои функции липсват на конкретни платформи. Например, превключвателят за интернет убийство не е наличен за MacOS устройства. Броят, както и видът на протокола, също се различават от една платформа до друга.

Препоръчваме на всеки потенциален купувач да премине през протоколите и различни други опции, налични за тяхното устройство и платформа, преди да закупи продукта.

Потребителски интерфейс

Различни потребителски интерфейси

Ivacy VPN има чист и подреден потребителски интерфейс с достъпните режими според различните нужди на потребителя. Вече сме обсъдили тези режими и техните атрибути в предишните раздели.

Освен тези раздели в интерфейса са достъпни раздели Моят акаунт, Настройки и Помощ.

Разделът „Моят акаунт“ показва информация на потребителя, като идентификатор на акаунта и абониран план.

Разделът „Настройки“ е разделен на две подкатегории: Общи и Връзка. В раздела „Общи“ потребителят получава превключватели за опции като „Стартиране при стартиране на системата“, „Автоматично свързване след стартиране“ и т.н. В раздела „Свързване“ потребителят може да избира между протоколите и да контролира Бутони „Internet kill-switch“ и „Split-tunneling“.

В края е разделът „Помощ“, където потребителят получава подаване на билети и отзиви и получава отговор на някои често задавани въпроси.

Политика за поверителност

Да! Те имат политика за без регистрация, за да защитят личните данни и поверителността на своите потребители. Ivacy VPN твърди, че не събира информация за дейностите на сърфиране в потребителя, регистрационни файлове за връзка, IP адреси, назначени от VPN, оригинален IP адрес, история на сърфиране, продължителност на сесията и т.н..

Съществува обаче събиране на данни, какъвто е случаят с всички доставчици на VPN, за да се гарантира безпроблемното функциониране на услугата. Събраните данни не са лични и те се опитват да събират възможно най-малко от тях.

Ivacy VPN събира информация за името на потребителя, имейл адреса и начина на плащане, използван за закупуване на продукта. Тези данни се използват за водене на дневници на транзакциите и за комуникация с потребителя, когато е необходимо. Ivacy VPN споменава, че информацията, свързана с неактивните клиенти, се премахва на всеки 12 месеца.

Те също събират отчети и статистически данни, за да поддържат работата си и да работят. Те твърдят, че в тези статистически данни не са включени лични данни, различни от държавата на произход на потребителя.

Организацията споменава участието на трети страни в някои страни, за да предоставят няколко услуги на клиентите, и те заявяват, че има сключени споразумения за защита на данните, за да не позволят на тези трети страни да злоупотребяват с данните на потребителя.

Поддръжка на клиенти

Те предоставят на потребителите три възможности да достигнат до тях: чат на живо, заявки за билети и имейл. Свързахме се с тях чрез чата на живо и сме много доволни от вида на лечението, което получихме.

Опцията за чат на живо беше бърза и удобна и на всички въпроси ни отговориха със задоволителни обяснения. Въпреки това има няколко души, които предпочитат други начини и не се обръщат за човешка помощ. За такива хора нещата може да не са толкова лесни, тъй като страницата с често задавани въпроси на Иваси не е много актуализирана. По време на прегледа забелязахме, че много често задавани въпроси не се актуализират повече от година. Това може да заблуди много хора. Например, на страницата с често задавани въпроси беше споменато, че инструментът за избор на цел Ivacy е наличен само за Windows. Но в момента на прегледа открихме, че е наличен и за MacOS. Човекът за поддръжка на клиенти също призна този недостатък.

За нас беше много странно, че не са много желаещи да актуализират информация за своя продукт. Това може да доведе до заблуждение и в най-лошия случай те могат да загубят потенциален клиент.

„Купете“ или „Чао-чао“?

Очевидно е, че в крайна сметка всичко се свежда до въпроса: „Струва ли си да купите този продукт?

Бихме казали, че ако използвате VPN услугата на Windows устройство през повечето време, тогава можете да отидете за този продукт. Някои функции липсваха на платформата MacOS. Продуктът е доста сигурен с протоколите, а криптирането и политиката за поверителност също изглежда достатъчно прозрачни. Това не е най-бързият продукт със сигурност, но с нивото на криптиране, което дава, скоростта може да се счита за достатъчно бърза. Една интелигентна DNS функция със съществуващия пакет би му дала предимство със сигурност, а увеличаването на броя сървъри също може да даде тласък на привлекателността на този продукт.

Бихме оценили този продукт над посредственото ниво и определено си заслужава да се обмисли, когато търсим подходящ VPN продукт.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map