Acevpn Преглед

Професионалисти


 • Основната характеристика, която Acevpn
  витрини е неговият интелигентен DNS, който е безплатен, но достъпен само ако купувате
  техния VPN план.
 • Крайният му VPN план също
  позволява извършване на торент и P2P
  Връзка.
 • Той поддържа всички популярни VPN
  протокол, които са OpenVPN, IPSec IKEv2, PPTP и L2PT.
 • Те твърдят, че няма
  значително намаляване на скоростта дори след активиране на VPN или докато използвате интелигентен DNS.
 • Човек също може да направи плащане
  чрез биткойн, което позволява поддържане
  анонимността при извършване на плащането.
 • Acevpn не регистрира потребител на нито един потребител
  трафик или следете тяхното използване на честотна лента.

Против

 • Крайната VPN струва дванадесет
  долари, които не доставят стойност
  според изплатените пари, тъй като това е една от най-скъпите сделки, когато тя
  идва за закупуване на VPN клиент.
  Въпреки това, премиум VPN е много евтин, но позволява само достъп до сървъри от
  три държави, които са САЩ, Великобритания.,
  и Франция. Освен това не позволява
  торент и P2P връзка.
 • Събира лични
  информация, която дори включва име, адрес и
  IP адрес.
 • Сървърите присъстват само в 26+
  държави на 50 и повече места, които не са
  достатъчно, за да осигури добра скорост за огромна потребителска база.
 • Не можете директно да изтеглите VPN
  клиент и го използвайте. Човек трябва да изтегли настройката и да я конфигурира за конкретния протокол за използването му.

Преглед

Това е, което те твърдят

Acevpn е със седалище в САЩ. Това означава, че няма правилен път от правителството на Съединените щати. Тъй като е разположен в една от страните на Петте очи и по този начин не може да се очаква пълна поверителност от правителствения надзор. Acevpn има база от потребители в Съединените щати и големите европейски страни. Със своя Smart DNS прави опити да направи географски ограничено поточно съдържание достъпно за своите потребители. Той твърди, че заобикаля ограниченията, поставени от основните поточни канали.

Сървъри

Списък на сървърите на Acevpn

Те основно
се съсредоточи върху потребителската база в Северна Америка и Европа. В Северна Америка, можете да погледнете, че те имат
обхвана всички основни области на Съединените щати, като постави в него тринадесет сървъра
различни части на страната: Калифорния, Флорида, Колорадо, Джорджия, Ню
Йорк и др. Те също са обхванали централно
и северно местоположение чрез поставяне на сървъри в общо шестнадесет европейски държави.

Този продукт обаче изобщо не се препоръчва за потребителите, намиращи се в Азия,
Африка, Южна Америка и Океания. то е
защото на тези четири континента има само осем локации на сървъри. От друга страна, тя би доставила
несравнима скорост за САЩ
и Европа.

Цени и планове

Цени и планове на Acevpn

Е, който предоставя всяка услуга безплатно?
Acevpn предоставя Smart DNS, който деблокира много популярни поточни канали.
За да получите достъп до това обаче, трябва
за закупуване на техния VPN продукт. Имате възможност да закупите два различни
планове:

 • Премиум VPN
 • Крайна VPN

Premium VPN е един от най-евтините пазари
планове, налични на пазара. Най-добрият VPN обаче е един от най-скъпите
VPN планове, дори скъпи от най-известните и утвърдени VPN
доставчици.

Когато закупите Premium VPN, получавате
достъп до всички функции, но можете да получите достъп само до няколко сървъра и не са разрешени торент и P2P. Ако ти
желаят да получат достъп до техния интелигентен DNS, това е достоен план за вас. Тъй като можете да получите достъп до всички ограничени
съдържание на всички популярни канали, като го закупите. Обаче има
интелигентно поставено ограничение, което не е хванало погледа на всички. Дори и да получите
пълния достъп до използване на интелигентен DNS, няма да можете да предавате поточно съдържание
освен Съединените щати, съдържанието на Обединеното кралство и Франция
поради недостъпност на сървърния достъп до други страни. Така че, ако желаете
за достъп до канали като TV3 и Zattoo, това би ви разочаровало със сигурност.
Също така, торент и P2P не са позволени. Всичко, което прави, е да скрие вашия IP
адрес и ви позволява да предавате поточно САЩ и Обединеното кралство
съдържание.

Ако човек желае да използва пълноценно своя Smart DNS, той трябва да закупи крайния VPN план, който струва приблизително 12 долара. Въпреки това, като разгледаме броя на сървърите и функциите, които предоставя, ние наистина не препоръчваме да плащате само заради интелигентната му DNS услуга.

Умен DNS

Acevpn Smart DNS канали

115+ канала, които излъчват спорт, филми, телевизионни сериали и видеоклипове, могат да бъдат деблокирани с помощта на интелигентния DNS на Acevpn. Преди сме смятали, че това ще ни позволи да посещаваме съдържание от всяка страна, където и да се намира сървърът. Това обаче не е вярно, но все пак има много големи страни в списъка.

 • Съединени щати
 • Великобритания
 • Австралия
 • Канада
 • Дания
 • Франция
 • Германия
 • Ирландия
 • Италия
 • Холандия
 • Испания
 • Швейцария

Наличието на сървър в Южна Корея създаде впечатление, че те трябва да имат поточен сървър там, но за съжаление, корейската драма не е достъпна (играе драматична музика) от DNS на Acevpn. Ако обаче погледнем към светлата страна, можете да получите достъп до петдесет различни поточни канала от Съединените щати. Те са обхванали и други основни канали от европейските страни, които са най-посещаваните. Въпреки това, в случая на Netflix, достъпът е само в САЩ Netflix.

Не е необходимо да изтегляте отделно приложение за Smart DNS. Той идва заедно с VPN клиента, който бихте могли да инсталирате чрез настройка, предвидена за различни платформи. Не е възможно да проверявате всеки канал и единственият начин да го разберете е да закупите приложението, да го използвате и идентифицирате.

Те твърдят, че това е безплатна услуга, а също и те могат да имат достъп до 115+ канала. Ами ако това, което те твърдят, се обърка? Ако закупите VPN услуга, за да получите достъп до интелигентен DNS и след това, ако не можете да предавате канала, за който сте платили, няма да получите възстановяване. Причината за това: безплатно е. Да! Вие сте платили за VPN продукт, но не и за интелигентен DNS, така че дори и да не работи, не можете да спорите с тях, тъй като не сте им платили нищо за поддържане на техния интелигентен DNS. Умен ход, нали? Е, ние сме по-умни от тях, за да предложим аспектите, които могат да причинят загуба на потребителите.

Сигурност и протоколи

Лични данни, които те събират!

Те не осигуряват политика за регистрация. Сигурността обаче донякъде се компрометира, тъй като те съхраняват истинско име, адрес и друга лична информация, включително IP адреса. Освен това те са разположени в Съединените щати, така че няма начин да се спасите от строг държавен надзор.

Що се отнася до протоколите, те предлагат различна настройка за различни платформи. OpenVPN е наличен за всички платформи и те специално предоставят OpenVPN Китай за китайски потребители за MacOS и Windows. Те осигуряват PPTP (не се препоръчва) за всички платформи, с изключение на MacOS и Windows Phone. За добър баланс между скоростта и сигурността е наличен L2TP. Наскоро добавиха и IKEv2 за Windows. Гъвкавостта, налична поради тези много протоколи, позволява на потребителя да зададе лентата на сигурност според нуждите си.

платформи

Списък на платформите на Acevpn

Учудващо е да видим броя канали, които деблокира. Броят на платформите, върху които работи приложението, обаче не е достатъчно голям, за да покрие изискванията на всеки потребител. Основният недостатък е, че инсталацията на директен клиент не е налична. Трябва да конфигурирате Acevpn след като изтеглите настройката за различни платформи. Също така, всички протоколи не са достъпни за всяка платформа.

Ако говорим за Windows, са налични пет различни настройки за пет различни протокола. Те имат отделна настройка с името „OpenVPN China“, която е специално разработена, за да заобиколи ограниченията на Китай по отношение на използването на VPN. Предлага се и за MacOS. За MacOS обаче са достъпни само две други платформи, които са OpenVPN и L2PT.

Безопасно е да изтеглите и използвате настройката, ако използва OpenVPN или SSTP протокол. Но ако се използва някой друг протокол, нивото на сигурност намалява и това се случва с Windows Phone и Boxee Box. За Windows са достъпни само IKEv2 VPN протокол и L2PT. Дори ако те се считат за безопасни, за Boxee Box използването на Acevpn няма да бъде препоръчително, тъй като има само опция PPTP протокол.

Acevpn също поддържа използването на рутери: Tomato, DD-WRT и Asus OpenVPN. За Asus OpenVPN е наличен само един тип конфигурация, но за другите две имате възможност да изберете или проста, или разширена конфигурация. Чрез рутери можете да се свързвате с игрови конзоли като Nintendo, Xbox и PS3. Можете директно да конфигурирате за Sony PS3, като следвате тези стъпки, но за тази конфигурация трябва да имате предварителни познания за работа в мрежа. Предлагаме да запазите адреса на сървъра по подразбиране и настройките, в случай че се случи някаква повреда в конфигурацията.

Поддръжка на клиенти

Отговор от изпълнителната служба за поддръжка на Acevpn

Продукт без чат на живо е продукт без незабавна помощ. В нашия опит чатът на живо има значение много, когато се сблъскате с проблеми, свързани с изтичане на мрежа или данни. Без чат на живо, единствената възможност, останала за потребителя, е да премине през съдържанието, качено на неговия уебсайт, или да достигне до тях чрез електронна поща. Изпратихме им имейл по отношение на списъка с игрови конзоли, до които може да се осъществи достъп чрез тяхната услуга. Отговорът предостави връзка, насочи ни към страницата, която съдържа списъка с канали, които те деблокират. Пълното удовлетворение не беше изпитано и не можеше да се гарантира в случая на Acevpn. Освен това тя беше по-насочена към продажбата на продукта, а не към помощта на потребителя.

Техният раздел за поддръжка съдържа клиентски форум, който няма много въпроси и по този начин не е надежден. Блогът им съдържа повече от сто статии, които потребителят може да прочете, за да разбере за развитието на приложението, както и да даде идея за решаване на проблеми, които бихте могли да срещнете по време на използване на приложението. Те трябва да разработят своя раздел за често задавани въпроси, който има по-малък брой въпроси, дори ако го сравните с изпитен документ.

Базата знания е запълнена с статии относно създаването на клиенти с различни платформи в различни операционни системи. Те също съдържат информация, свързана с отстраняване на проблеми и използване на Torrent и P2P сървъри.

Тази информация не е достатъчна и отне шест часа, за да отговорят на
електронна поща. Това не е толкова бързо, колкото се очакваше. Така че, ако сте заседнали някъде, вие
няма да получите помощ в същия час.

заключение

Acevpn, ако те са това, което те твърдят, че е, тогава той може да бъде закупен. Досега обаче, по наш опит, това е най-скъпата VPN услуга сред всички доставчици на VPN. Причината за това е интелигентният DNS. Дори и да твърдят, че е безплатно, те таксуват 12 $ за краен VPN план. Тази много висока цена няма да осигури усещане за „цена / качество“.

Освен това директното изтегляне не е достъпно и трябва да конфигурирате настройката за различни протоколи. Това е трудна задача за някой, който не е запознат с мрежовите настройки. Това гарантира, че не е удобен за употреба продукт. Ако обаче имат достъп до канал, който не е достъпен с никой друг DNS, можете да помислите да го закупите в зависимост от вашите изисквания. Въпреки това, с аспект на VPN, не препоръчваме да плащате толкова висока цена.