Razumijevanje ESPN3 i kako zaobići blokiranje ESPN3

Mnogi se ljudi obično žale na blokiranje ESPN-3 kada pokušaju pristupiti ESPN sadržaju koji se emitira uživo. No, prije nego što riješite ovaj problem, morate shvatiti o čemu se radi u ovoj blokadi. Prije svega, ESPN je kabelski televizijski kanal koji se fokusira na pružanje zabavnih i sportskih sadržaja. ESPN je kratica za mrežu za zabavno i sportsko programiranje, koja je prvi put osnovana 1979. godine. Sada su ESPN vlasništvo Walt Disney Company i Hearst Corporation. ESPN-3, s druge strane, aplikacija je koju možete koristiti za strujanje sadržaja ESPN kanala putem interneta, umjesto putem pretplate za kabel.


Možete smatrati da je ESPN-3 poput Hulu ili Netflixa. Jedina je razlika što se usredotočuje na strujanje sadržaja kao što je objavio ESPN kanal. Međutim, kada koristite aplikaciju ESPN-3 ili pokušavate pristupiti vezi putem preglednika, možete otkriti da je vaša tvrtka blokirala vezu. Dakle, kako možete zaobići blokiranje ESPN3? Evo nekoliko stvari koje morate znati o ESPN3 i kako zaobići blokiranje ESPN3:

1. Sadržaj ESPN-3 zaštićen je u regiji

Prvo što mnogi ne shvaćaju je da sadržaju s prijenosa uživo na ESPN kanalu nitko ne može pristupiti. Dostupan je samo korisnicima u određenim zemljama, posebno u SAD-u. Dakle, ako ne živite u SAD-u i ne upotrebljavate mrežnu vezu u SAD-u, vjerojatno će vam biti blokiran ovaj streaming uživo. Jedino što možete učiniti da biste zaobišli zaštitu ove regije je upotreba VPN-a koji vam omogućuje da deblokirate ovo blokiranje ESPN-3. A loša vijest je da to ne mogu sve VPN usluge.

2. Ne može svi VPN pristupiti ESPN-3 Live Streamingu

ESPN kao tvrtka vrlo ozbiljno primjenjuje blokiranje regije. Drugim riječima, imaju naprednu zaštitu zaključavanja regije za njihov sadržaj tako da samo njihovi zakoniti korisnici mogu pristupati streaming sadržaju. Čak i ako koristite VPN uslugu, neće vam jamčiti da ćete moći pristupati struji uživo s ESPN-3, posebno ako koristite besplatne virtualne privatne usluge. Nadalje, tvrtka je blokirala mnoge pružatelje VPN usluga da pristupe njihovom sadržaju putem svojih privatnih poslužitelja, što vam otežava zaobići zaštitu regije.

3. Koristite ugledni VPN za deblokiranje blokade ESPN-3

Dobra vijest je da još uvijek postoji pregršt VPN usluga koje vam omogućavaju pristup sadržaju iz ESPN live streaminga. Kad odaberete virtualnu privatnu mrežu, provjerite podržava li ona deblokiranje regije za Netflix, Hulu i ESPN kako se ne biste zaglavili u korištenju privatne mreže koja ne radi dobro. Ugledna VPN usluga može vam pomoći da deblokirate zaključavanje ESPN mreže uživo i omogućava vam pristup sadržaju iz udobnosti svog doma, čak i ako ne živite u podržanoj zemlji..

4. Blokiranje ESPN-3 se događa ako ne pripadate istoj regiji kao mrežna streaming mreža

Budući da je ESPN kanal primijenio postupak zaključavanja regije za korisnike koji ne žive u podržanim zemljama, to znači da nećete moći vidjeti nijedan sadržaj njihovog prijenosa uživo ako ne živite u nekoj od podržanih zemalja. Tvrtka čak navodi da je sadržaj dostupan samo u SAD-u i drugim određenim zemljama, a nije dostupan ako promijenite lokaciju, što znači da ne možete pristupiti ako se preselite u inozemstvo. Zbog toga je potreban dobar VPN da maskira vašu IP adresu tako da izgleda kao da pripada istoj regiji kao i prijenos uživo koji je u ovom slučaju, američka regija.

5. Osigurajte da imate račun ESPN-3

Imajte na umu da čak i ako ste već koristili dobru VPN vezu koja može deblokirati blokadu ESPN-3, neće vam dopustiti pristup sadržaju ako nemate ESPN-3 račun. Da, ovaj kanal za streaming uživo je baš kao i Netflix u kojem morate stvoriti račun s ESPN-om prije nego što možete usmjeravati njihov sadržaj. Prije nego što se dalje žalite da vaša VPN usluga ne radi, prvo pokušajte stvoriti račun s ESPN-om prije nego što pokušate pristupiti streamingu uživo koji je dostupan u ESPN-3.

To su stvari koje trebate znati o ESPN-3 i kako deblokirati blokadu ESPN-3. Korištenjem dobrog i pouzdanog VPN-a lako možete gledati svoje omiljene sportske sadržaje s ove mreže. To je dom mnogih dobrih sadržaja za zabavu i sport koji ćete gledati, a za uživanje u kanalu trebate samo aktivirati VPN i pristupiti ESPN-3 aplikaciji.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map