Kako možete pristupiti Amazon Prime Video ako vaša država ne podržava

Amazon je najveći internetski trgovac na svijetu, a nudi razne proizvode raznih prodavača širom svijeta. Međutim, općenito djeluje samo na odabranim zemljama poput SAD-a, Velike Britanije, Indije, Japana i nekoliko drugih zemalja. Naravno, ako živite izvan ovih odabranih zemalja, još uvijek možete kupiti neke proizvode iz Amazona i poslati ih u matičnu zemlju, ali ne mogu se svi proizvodi isporučiti u vašu zemlju. Neke zemlje čak ne podržavaju niti Amazon, pa apsolutno ne mogu isporučiti svoje proizvode u te države koje nisu podržane.


Amazon ima značajku članstva pod nazivom Amazon Prime, koja korisnicima pruža razne pogodnosti, poput besplatne dostave i drugih dodatnih značajki. Jedna od značajki koju ćete dobiti kao glavni član je to što možete gledati videozapise koji su objavljeni isključivo za ovu platformu. Djeluje kao Netflix i Hulu, a prilično je popularan u Sjedinjenim Državama jer se izravno natječe s raznim drugim streaming servisima koji su dostupni u Sjedinjenim Državama. Međutim, opet, podržane su samo odabrane zemlje.

Pa, što ako želite pogledati neke videozapise s Amazon Primea ako vaša zemlja nije podržana? Odgovor je da to možete učiniti pomoću VPN-a. Evo kako možete pristupiti Amazonu Prime Video ako vaša zemlja nije podržana:

1. Pretplatite se na VPN uslugu koja podržava Amazon Prime Video

Prije svega, neće sve VPN usluge posebno pružiti značajku koja vam omogućuje tok Amazon Video bez ikakvih problema. U stvari, većina VPN usluga nudi samo privatne IP adrese koje možete koristiti bez ikakvog jamstva da ćete zapravo moći pristupiti Netflixu, Hulu ili Amazon Video. To je zato što je poznato da ove usluge streaminga virtualno privatno povezuju na crnoj listi i prihvaćaju samo legitimne IP adrese iz podržanih zemalja.

Dakle, svakako odaberite VPN uslugu koja pruža posebne poslužitelje za strujanje Prime Videoa i druge usluge streaminga. Dobra i ugledna virtualna privatna mreža uključit će ovu značajku u svoj plan pretplate.

2. Nabavite virtualnu američku adresu

Budući da Amazon Video mogu pristupiti samo građani SAD-a i druge ograničene zemlje koje imaju podršku, uvijek je dobro dobiti virtualnu američku adresu u svrhu pretplate na ovu uslugu. Postoji nekoliko dobrih pružatelja virtualnih američkih adresa koji vam mogu dodijeliti virtualnu američku adresu besplatno ili uz malu naknadu. Općenito, ove virtualne američke adrese koriste se za pomoć u kupovini u različitim mrežnim prodavačima samo za SAD-u, a zatim prosljeđivanje pošiljke na stvarnu adresu.

Važno je dobiti virtualnu američku adresu na svoj Amazon račun samo u svrhu korištenja usluge Prime Video.

3. Kupite Amazon poklon kartice kako biste pokrili svoje članstvo

Da biste izbjegli da vam se kreditna kartica odbije u procesu plaćanja za vaše članstvo u premijeru, bolje je upotrijebiti poklon kartice Amazon za plaćanje pretplate. Postupak plaćanja je jednostavan i jednostavan, a poklon kartice možete kupiti bilo od Amazona, bilo od drugih proizvođača. Pomoću Amazon poklon kartica, možete se pretplatiti na Prime članstvo na plan u samo nekoliko koraka.

4. Postanite glavni član koristeći svoju virtualnu američku adresu

Prije nego što stvarno izvršite transakciju za Prime pretplatu, trebali biste postaviti drugi račun za svoju Prime pretplatu. Ako ste obični kupac Amazona, bolje je postaviti drugi račun s drugom adresom e-pošte samo u svrhu uživanja u Prime Videou. Imajte na umu da vam Amazon pruža mogućnost pretplate samo na uslugu Prime Video umjesto na punopravno članstvo koje uključuje besplatnu dostavu i druge pogodnosti. Uz to, prvih 30 dana je besplatno, tako da u prvom mjesecu možete uživati ​​u Premijernom videozapisu u potpunosti, a da ne morate ništa platiti.

Sada kada je vaš novi račun na Amazonu i američka adresa spreman, a na računu ste postavili malo stanja pomoću Amazon poklon kartica, odmah možete započeti pretplatu na uslugu Prime Video..

5. Aktivirajte VPN s privatnim poslužiteljem SAD-a kako biste uživali u vrhunskom videu

Sljedeće što trebate učiniti je aktivirati VPN i uživati ​​u streamingu tisuća filmova i TV emisija koristeći članstvo u Prime Video. Ne zaboravite koristiti poslužitelj koji je namijenjen za strujanje stream video zapisa prema uputama vaše VPN usluge. Poslužitelj sa sjedištem u SAD-u upotrebljavajte samo za streaming filmova i TV emisija s usluge Amazon Video jer je to zemlja koju usluga struje podržava i ona će se podudarati s vašom američkom virtualnom adresom.

Prime Video nudi ekskluzivne emisije koje nisu dostupne nigdje drugdje, tako da možete uživati ​​u tim emisijama sve dok ostanete pretplatnik na ovu uslugu.