Kako kripto valuta može poboljšati vašu privatnost na mreži zajedno s VPN-om

Kripto valuta, posebno bitcoin, dobiva nagli porast popularnosti među korisnicima interneta samo zbog svog revolucionarnog koncepta i tehnologije. Kao digitalnu valutu možete je koristiti za obavljanje financijskih transakcija širom svijeta bez da u vaše internetske transakcije uključite bilo koju financijsku instituciju.


U prvom trenutku kada je objavljena, termin cryptocurrency većini je nepoznat. Međutim, nakon godina i godina napretka, cryptocurrency koristi sve više i više ljudi, s tim da se vrijednost s vremenom povećavala. Sada se kripto valuta koristi ne samo kao sredstvo transakcije, već se koristi i kao investicija. Dobra stvar u tome je što je u potpunosti digitalna i potpuno privatna. Najbolje ga je koristiti zajedno s dobrom VPN uslugom. Evo kako kripto valuta može poboljšati vašu privatnost na mreži zajedno s VPN-om:

1. To vaše internetske transakcije čini privatnima

Iako VPN čuva vašu internetsku aktivnost privatnom i anonimnom, to ne znači da su vaše financijske transakcije skrivene i od praćenja treće strane kada koristite privatnu mrežu. Iako koristite VPN, ipak možete ostaviti trag svojih financijskih transakcija kada se prijavite na svoje bankovne ili internetske račune za kupovinu. S cryptocurrency je drukčije. Možete sakriti i svoje financijske transakcije jer vam nije potrebno prijavljivanje na bilo koji bankovni ili internetski račun za kupovinu da biste koristili svoj bitcoin.

2. To je sljedeći korak u zaštiti vaše internetske privatnosti

VPN će možda moći zaštititi vašu IP adresu od raznih vrsta praćenja i nadzora trećih strana, uključujući one koje koristi vaša vlada ili davatelj internetskih usluga. No, kako biste zaštitili sve svoje mrežne aktivnosti, morate biti u mogućnosti i vaše transakcije ostati privatne, pogotovo ako obavljate puno transakcija na mreži. Kripto valuta može pružiti privatnost u transakcijama sakrivanjem pošiljatelja i primatelja transakcije i zadržati skriven iznos transakcije.

3. To stvara najbolju anonimnost u vašim mrežnim aktivnostima

U kombinaciji s dobrom VPN uslugom, kripto valuta poput bitcoina može vam pomoći u stvaranju najbolje anonimnosti u vašim mrežnim aktivnostima. To znači da vam daje nove slojeve anonimnosti i omogućuje vam da postanete potpuno skriveni na mreži. S bitcoinom niko ne može znati da li obavljate transakciju na lokalnoj ili međunarodnoj razini. Isto je i s VPN-om. Nitko ne može znati gdje se nalazi vaša stvarna adresa, i na taj način možete dobiti potpunu zaštitu svih svojih mrežnih aktivnosti skrivajući se potpuno online.

4. Potpuno je siguran i povjerljiv

Bitcoin i druge kripto valute stvorene su s privatnošću, anonimnošću i sigurnošću. Financijska tehnologija danas nam je najpotrebnija zbog svoje sigurnosti i povjerljivosti. Štoviše, bitcoin i druge kripto valute mogu se upotrijebiti u potpuno sigurnoj i povjerljivoj transakciji koja onemogućuje bilo kome praćenje. To je jednostavno poput upotrebe gotovine iz vašeg novčanika, za razliku od korištenja debitne ili kreditne kartice. Nitko ne zna kamo ide novac, što je vrlo dobro za očuvanje vašeg mrežnog identiteta zaštićenim i zaštićenim.

5. To čini vaše financijske transakcije u potpunosti skrivene

Za razliku od redovnog bankarstva, kripto valuta nema centralni regulator koji bi regulirao i zabilježio sve novčane tijekove od korisnika. Koristi blockchain tehnologiju koja nema središnji kontroler za financijske transakcije. Dakle, kada koristite bitcoin, svoje financijske transakcije u potpunosti skrivate od bilo koje institucije, a osim toga, ona je u potpunosti skrivena od javnosti ili bilo kojih trećih strana koje su zainteresirane za nadzor vaše financijske aktivnosti. Svrha je gotovo ista kao i kod VPN-a, a to je da omogućite da sve svoje mrežne aktivnosti skrivate od vlade, ISP-a i drugih trećih strana.

Tako kripto valuta može poboljšati vašu privatnost zajedno s VPN-om. Ukratko, korištenje VPN-a samo je već dobro jer vam može pomoći u zaštiti vaše internetske privatnosti i sigurnosti. Ali, kada koristite kripto valute zajedno s VPN-om, vaša će se privatnost još više zaštititi. To je zato što ne samo da ćete zaštititi svoju internetsku aktivnost i sakriti internetski identitet, već možete zaštititi i vaše mrežne transakcije.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map