Kako deblokirati Netflix – 5 savjeta za započinjanje strujanja Netflix filmova sada

Netflix je usluga za streaming filmova koja nastavlja širenje svojih usluga na druge države, osim Sjedinjenih Država. Sve više i više zemalja sada može uživati ​​u digitalnoj usluzi streaminga koju pruža Netflix, i pri tome mogu gledati TV serije ili filmove kad god žele. To je zato što se ne nudi samo kao aplikacija za vaš televizor ili stolno računalo, već se nudi i na raznim drugim platformama, poput igraćih konzola i mobilnih uređaja. Na ovaj način pretplatu uvijek možete koristiti za gledanje najnovijih TV serija ili filmova s ​​Netflixa, kao i za gledanje originalnih serija koje su objavljene samo u ovoj usluzi streaminga.


Problem s Netflixom je što još uvijek postoje neke zemlje koje ne mogu koristiti ovu uslugu streaminga jer u tim zemljama još nije dostupna. Iako vaša država nudi ovu uslugu, neki će je davatelji internetskih usluga možda blokirati zbog različitih razloga. Ili će možda zahtijevati da platite više uz vaš trenutni trošak pretplate. Evo 5 savjeta za deblokiranje Netflixa i započinjanje strujanja Netflix filmova sada:

1. Koristite Premium VPN pretplatu koja ne dopušta davanje internetskih usluga

Budući da je Netflix usluga digitalnog prijenosa, potrebna vam je internetska veza koja može podnijeti postupak strujanja. Vjerojatno vam treba oko 3MB / s veze ili više, ovisno o kvaliteti videozapisa koji želite strujati, kao i izboru pretplate. U tu svrhu morate odabrati vrhunsku VPN uslugu koja ne dopušta davanje internetskih usluga, kao i neograničenu propusnost za vaš streaming. Odabirom ove vrste VPN usluge nećete se morati baviti usporenim brzinama usred procesa streaminga, a možete gledati filmove ili TV serije koliko god želite jer nema ograničenja propusnosti. Imajte na umu da besplatna VPN pretplata neće biti dovoljna jer će nuditi malu brzinu veze i često ima ograničenje propusnosti mjesečno.

2. Odaberite VPN poslužitelj sa sjedištem u SAD-u

Nakon što ste pretplaćeni na vrhunsku VPN uslugu po vašem izboru, moći ćete odabrati koji poslužitelj ćete koristiti za svoju VPN vezu. Preporučujemo korištenje poslužitelja sa sjedištem u SAD-u, jer želite pristupiti usluzi Netflix u SAD-u kako biste dobili više sadržaja za strujanje. Da, iako bi vaša država mogla ponuditi pretplatu na Netflix, sadržaj koji se nudi za vašu zemlju možda nije dovršen kao sadržaj koji nudi američka usluga Netflix. Dakle, ako želite potpuno Netflix iskustvo, idite na američki VPN poslužitelj i pretplatite se za Netflix uslugu u regiji SAD-a..

3. Pretplatite se na Netflix koristeći američku adresu

Da biste se pretplatili na uslugu Netflix iz američke regije, morate imati američku adresu kao adresu za naplatu. Možete dobiti puno američkih adresa pronalaskom takvih adresa na Internetu ili pretplatom na virtualnu američku adresu adrese. Nakon toga, možete se pretplatiti na Netflix za američku regiju aktiviranjem VPN-a putem američkog poslužitelja i zatim izvršenjem postupka plaćanja pomoću adrese SAD-a. U tu svrhu možda će vam trebati i američka debitna kartica ili američka virtualna kreditna kartica koju lako možete pronaći na mreži.

4. Instalirajte američki VPN na sve svoje uređaje

Nakon što ste pretplaćeni na američku uslugu Netflix, usluzi možete pristupiti s bilo kojeg uređaja koji imate. Međutim, stalno morate biti povezani s američkim VPN-om jer digitalnom streaming sadržaju možete pristupiti samo dok ste povezani s američkom IP adresom. Dakle, važno vam je da instalirate VPN softver na sve svoje uređaje. Također će vam biti potrebno da instalirate i VPN na usmjerivač, što će vam pomoći da vaš WiFi veza bude šifrirana s IP adresom u SAD-u..

5. Uživajte u neograničenoj zabavi nadohvat ruke

Netflix US omogućuje vam uživanje u puno i puno digitalnog streaminga sadržaja kojem možete pristupiti nadohvat ruke. U usporedbi s uslugom koja je dostupna u vašoj zemlji ili drugim zemljama, američka regija Netflix može vam dati puno više sadržaja, jer je ovo primarna usluga Netflix koja ima licence raznih studija i tvrtki. Također, većina novih Netflix-ovih serija ili filmova obično će biti dostupna u američkoj regiji prije nego što će biti dostupna drugim regijama.

Ovo je 5 savjeta kako deblokirati Netflix i započeti streaming najboljeg digitalnog sadržaja sada. Bez obzira želite li gledati svoje omiljene filmove ili TV serije, Netflix vam nudi većinu zabave na bilo kojoj platformi koju odaberete. Aplikaciji za streaming možete pristupiti s igraćih konzola, pametnih televizora, stolnih računala, prijenosnih računala i mobilnih uređaja.