5 razloga za odabir premium VPN-a s značajkom blokiranja Anti VPN

Kao što možda već znate, u svijetu postoji nekoliko zemalja koje su zabranile upotrebu VPN-a, što znači da ako živite u nekoj od tih zemalja, tamo ne možete koristiti nijedan VPN softver. To je zbog ograničenja koja primjenjuje vlada tih zemalja, a koja se od korisnika često zahtijeva da se u potpunosti pridržavaju svojih internetskih zakona. Te vlade žele kontrolirati ponašanje svojih građana na mreži, tako da mogu posjetiti samo web stranice koje je odobrila vlada. Naravno, za mnoge korisnike to je kršenje njihovih osnovnih internetskih prava na sigurnost i sigurnost.


Uz zakone o zabrani korištenja virtualne privatne mreže, vlada tih zemalja prati aktivnost svojih građana na mreži. Pomoću tehnologije Deep Packet Inspection vlada će znati što njihovi građani rade kad koriste internetsku vezu. Ali, na sreću, neki davatelji VPN-a počinju nuditi značajku blokiranja anti VPN-a u svojoj usluzi. Zbog toga je važno da odaberete premium VPN sa značajkom anti VPN blokiranja, posebno ako planirate posjetiti neku od tih zemalja u skoroj budućnosti. Evo 5 razloga za odabir vrhunskog VPN-a sa značajkom blokiranja protiv VPN-a:

1. I dalje možete koristiti VPN softver iako je zabranjen u zemlji

Jedna od prednosti upotrebe VPN usluge sa značajkom blokiranja protiv VPN je ta što se ne trebate brinuti oko povezivanja s Internetom iz zemlje koja je zabranila upotrebu VPN-a. Mnogo drugih usluga virtualne privatne mreže možda je zabranjeno u ovoj zemlji. Ali ako koristite VPN uslugu sa značajkom blokiranja protiv VPN-a, vlada ne može blokirati upotrebu softvera za privatno povezivanje. Zapravo, vlada neće znati da koristite privatnu vezu kad se povežete s internetom. Dakle, kada koristite ovog posebnog pružatelja virtualnih privatnih mreža, softver i dalje možete koristiti, iako ga vlada službeno blokira.

2. Skrivate svoj VPN promet od vlade

Virtualna privatna mreža koja koristi značajku blokiranja anti VPN zapravo koristi tihi privatni promet koji vlada ne može otkriti. Vlada će obično koristiti sustav duboke inspekcije paketa za nadgledanje vašeg internetskog prometa, a ako koristite privatnu mrežu za povezivanje s internetom, sustav DPI može ga otkriti. Kad se otkrije, ovaj sustav automatski odbija vašu vezu i na taj način ne možete pristupiti nijednoj web stranici s vašom privatnom mrežom. Ali ako vaš VPN ima značajku da spriječi to blokiranje, možete sakriti internetski promet, a DPI sustav ne može otkriti vašu privatnu mrežu i na taj način moći ćete normalno pristupiti bilo kojoj web stranici.

3. Čuva sigurnost vaše privatne veze

Postoji samo nekoliko pružatelja VPN usluga koji su razvili tehnologiju da sakriju svoj privatni promet u sustavu Deep Packet Inspection. A da bi se ova tehnologija pokrenula, potrebno je puno postupaka. Srećom za korisnike, ti procesi ne utječu na sigurnost vaše privatne mrežne veze. Drugim riječima, iako možete uživati ​​u slobodi interneta čak i u najstrožoj zemlji, ne morate brinuti o svojoj internetskoj sigurnosti i privatnosti. Vaši su podaci šifrirani i vlada ne može nadzirati što radite na mreži.

4. Možete zaobići postupak praćenja vašeg davatelja internetskih usluga

Vlada će obično surađivati ​​s davateljem internetskih usluga kako bi spriječila pristup internetu putem VPN veze. Jedan od načina je provođenje postupka leptira, a to je u osnovi usporavanje internetske veze. Kad se na Internet povežete putem privatne mreže, davatelj internetskih usluga može utvrditi da li se povezujete pomoću uobičajene ili privatne veze. Nakon što otkrije da se povezujete privatnom vezom, davatelj internetskih usluga automatski će usporiti brzinu vaše veze, tako da biste mogli razmisliti o upotrebi uobičajene internetske veze. Ako odaberete VPN s funkcijom blokiranja protiv VPN-a, ovakav postupak prigušivanja ISP-a ne može se primijeniti na vašu vezu jer vaš ISP ne može otkriti vrstu veze koju koristite i na taj način dati vam istu internetsku brzinu kao i uobičajena veza..

5. Slobodni ste od praćenja vlasti tijekom korištenja ove usluge

Budući da vlada ovih zemalja želi u potpunosti nadzirati svoje građane kada su na mreži, kako bi mogli kontrolirati njih, potrebno je da blokiraju upotrebu privatnih mrežnih veza kako bi njihovi građani mogli nastaviti koristiti redovitu internetsku vezu. Ono što je dobro kad odaberete privatnu mrežu koja nudi značajku blokiranja protiv VPN-a jest to što ćete se moći osloboditi vladinog nadzora, jer je vaša privatna veza apsolutno tiha i neotkrivena od strane vlade, iako zabranjuju virtualne mrežne veze.

To je 5 razloga za odabir premium VPN-a sa značajkom blokiranja protiv VPN-a. Uz ovu vrstu usluge virtualne privatne mreže, ne morate brinuti o istraživanju Interneta iz zemalja koje zabranjuju korištenje VPN softvera. Dakle, mudro odaberite svog davatelja usluga.