5 Prednosti koje možete dobiti ako upotrebljavate američki poslužitelj u vašoj VPN vezi

Kada koristite vrhunsku VPN uslugu, naići ćete na više zemalja koje možete odabrati između svojih privatnih poslužitelja. Najčešće su SAD, Kanada, Japan, Njemačka, Velika Britanija, Nizozemska i Australija. Koji god server odabrali, moći ćete steći prednost pristupa internetu bez ikakvih ograničenja, što znači da možete zaobići bilo koju vrstu blokade i cenzure web stranica koje je primijenila vaša vlada..


Međutim, postoji zanimljiv detalj upotrebe VPN-a koji biste trebali znati. Među mnogim poslužiteljima koje možete odabrati s vaše VPN veze, naizgled je onaj američki poslužitelj koji vam pruža mnogo prednosti. Kad se povežete s američkim poslužiteljem, možda ćete moći uživati ​​u raznim prednostima koja se ne daju kada koristite privatni poslužitelj iz drugih zemalja. Evo 5 prednosti koje možete dobiti kada upotrebljavate američki poslužitelj u VPN vezi:

1. Dobivate većinu svjetske zabave

Ako je glavni razlog korištenja VPN-a taj što želite uživati ​​u raznim vrstama zabave, a da ih država ne blokira ili ne cenzurira, tada bi američki poslužitelj trebao biti vaš prvi izbor VPN poslužitelja. Korištenjem američkog poslužitelja moći ćete koristiti IP adresu sa sjedištem u SAD-u, što znači da ćete pregledavati web kao da to radite iz Sjedinjenih Država. I što je dobro u tome, što ćete dobiti većinu svjetske zabave putem interneta, jer je SAD primarno tržište takve zabave, poput filmova, TV serija, igara, videa, knjiga i još mnogo toga. Moći ćete otvoriti vrata fantastičnom online iskustvu.

2. Možete dobiti puno besplatnog sadržaja koji možda inače nije dostupan u drugim zemljama

Mnoge usluge streaminga sa sjedištem u SAD-u nude besplatni sadržaj za američke građane. Međutim, isti sadržaj možda neće biti dostupan u drugim zemljama s obzirom da je ograničen na regiju. Na primjer, određene televizijske serije ili animacijski videozapisi dostupni su samo na američkom tržištu i dostupni su za slobodno strujanje oglasa. S američkim poslužiteljem na vašem VPN-u zaista vam neće biti problem pristupiti takvom besplatnom sadržaju. Samo se morate prijaviti na uslugu besplatnog streaminga i dobro je ići.

3. Možete koristiti najbolje svjetske digitalne usluge

Ne samo besplatni sadržaj, već je i puno premium sadržaja koji je dostupan samo za građane SAD-a. Na primjer, u mnogim zemljama Netflix nije dostupan. Također, čak i ako je Netflix dostupan u drugim zemljama, izbor filmova koje možete gledati uvijek je manji od filmova koji su dostupni u američkoj Netflix usluzi. To nije samo Netflix. Postoje stotine vrhunskih digitalnih usluga koje možete koristiti samo u SAD-u. Korištenjem VPN poslužitelja sa sjedištem u Sjedinjenim Državama možete upotrebljavati najbolje svjetske premium digitalne usluge koje su vam sada dostupne.

4. Imate najbolju vezu i performanse poslužitelja

Postoji puno pružatelja VPN usluga sa sjedištem u SAD-u, pa će, naravno, prvo optimizirati vezu i performanse američkih poslužitelja prije nego što rade na poslužiteljima koji se nalaze u drugim zemljama. Kao VPN korisniku ovo je velika prednost za vas, jer znači da će vam poslužitelji u Sjedinjenim Državama biti dostupni po najboljoj brzini i performansama veze. Korištenjem poslužitelja sa sjedištem u SAD-u moći ćete dobiti vrhunsko VPN iskustvo u pogledu brzine, performansi i pouzdanosti.

5. Premium opcije možete otključati sa svojih omiljenih web stranica

Neke vaše omiljene web stranice, koje bi mogle biti dostupne u cijelom svijetu, mogu ponuditi nešto posebno za američke građane. To je zato što se mnoge od tih web lokacija nalaze u Sjedinjenim Državama. Na primjer, YouTube je najveća svjetska usluga strujanja video sadržaja dostupan u većini zemalja besplatno. Međutim, kada pristupite YouTubeu putem američkog poslužitelja, moći ćete vidjeti da on također nudi premium značajke za američke građane, koje vam omogućuju gledanje videozapisa na YouTubeu bez oglasa, spremanje videozapisa za offline gledanje i još mnogo toga. To nije samo YouTube. Postoji puno drugih web stranica koje nude vrhunske značajke samo za korisnike sa sjedištem u SAD-u, a to možete iskoristiti ako koristite VPN poslužitelj sa sjedištem u SAD-u..

To su 5 prednosti koje možete dobiti kada upotrebljavate američki poslužitelj u VPN vezi. Budući da je američki poslužitelj uvijek dostupan u bilo kojoj VPN usluzi, samo je stvar prebacivanja vašeg trenutnog VPN poslužitelja na poslužitelj Sjedinjenih Država da biste iskoristili sve ove prednosti. Nakon što to učinite, možete dobiti više od svoje VPN pretplate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map