Ръководството „Стъпка по стъпка“ за използване на VPN за гледане на географски ограничени филми

Има огромен брой потребители на VPN, които използват личната си връзка предимно за гледане на филми с ограничен географски характер. Ако не сте от тях и искате да започнете да гледате някои филми, които не са налични във вашата страна поради ограничения в региона, тогава абонирането за първокласна VPN услуга е добро място за стартиране. Като се абонирате за премиум VPN услуга, вие ще можете да заобиколите всички регионални ограничения във вашата страна и можете да започнете да гледате филми от друг регион без проблем.


Въпреки това, преди да започнете да правите това, трябва да се уверите, че вашият доставчик на VPN услуги има функция за автоматично блокиране за дроселиране на ISP, както и да предлага максимална скорост на връзката и неограничена честотна лента. Освен това трябва да сте абонирани за доставчик на интернет услуги с прилична скорост на връзката, която ще ви позволи да предавате филмите с поне 720p без прекъсване. Когато всичко е готово, ето стъпка по стъпка ръководството за използване на VPN за гледане на филми с ограничен достъп до гео:

1. Включете VPN и проверете дали частната връзка е активна

Първата стъпка, която трябва да направите, е да стартирате своя VPN софтуер и да активирате частната връзка от софтуерния интерфейс. След като връзката е активирана, трябва да проверите дали вече сте свързани с частната мрежа. За целта можете да проверите вашия IP адрес и да видите дали връзката ви има личния IP адрес или все още използвате обикновения IP адрес. Следващата стъпка е да направите бърз тест за скорост на връзката, за да определите скоростта на връзката си, като се уверите, че скоростта на частната връзка е достатъчно добра за поточно видео.

2. Превключете към сървъра, който съответства на целевия регион

Сега помислете за филмите, които искате да гледате. Достъпни ли са тези филми само за определен регион? Например, ако искате да гледате американско телевизионно предаване, което обикновено се предлага само в региона на САЩ или Северна Америка, тогава трябва да превключите личния си сървър, за да съответства на този регион. Ако например филмът е наличен само в Германия, трябва да използвате немски сървър във вашия VPN софтуер. По този начин ще имате достъп до съдържанието, сякаш живеете в страната, определена за разпространение на филми.

3. Достъп до уебсайта за поточно предаване и се абонирайте за тяхната услуга, ако е необходимо

След като сте решили кой филм да гледате и сте прехвърлили сървъра си в същия регион като филма, е време да посетите уебсайта за стрийминг на филми. Обикновено има два типа поточни уебсайтове, които можете да посетите. Първо – сайта за безплатен стрийминг и второ – сайта за платен стрийминг. Например, Hulu се предлага най-вече в САЩ и предлага както безплатни, така и платени видеоклипове за поточно предаване. Така че можете да посетите уебсайта за стрийминг на филми, като използвате личната си връзка, и можете да започнете да предавате филма веднага. Ако изисква абонамент, първо трябва да се абонирате за уебсайта за стрийминг.

4. Завършете регистрацията и процеса на плащане за услугата

Обикновено много уебсайтове за поточно заключване със заключени региони ще позволят поточно предаване на тяхното съдържание, освен ако потребителите не влязат в своята платформа или се абонират за услугата. В такъв случай трябва да завършите процеса на регистрация в уебсайта за стрийминг и да проверите имейл адреса си, ако е необходимо. Ако услугата изисква да платите за абонамента, можете да продължите с процеса на плащане, като използвате адрес в САЩ във вашата платежна информация. След като транзакцията приключи, ще можете да започнете незабавно да използвате услугата за стрийминг на филми.

5. Изберете филма, който искате и започнете да излъчвате

Сега, което остава да направим за вас е да започнете да предавате всеки филм, който искате. Проверете заглавието на филма и започнете да стриймвате веднага. Ако има някакъв плъгин, който трябва да бъде инсталиран в браузъра ви, за да активира поточния процес, тогава трябва да го инсталирате според инструкцията. Ако услугата за стрийминг ви позволява да предавате техните филми през мобилните си устройства, можете да инсталирате приложенията им и да предавате филми в движение. Трябва обаче да активирате VPN приложението за вашето мобилно устройство и да използвате сървъра, който съответства на целевия регион, преди да можете да предавате поточни филми в движение.

Това са стъпка по стъпка ръководството за използване на VPN за гледане на филми с географско ограничение. С VPN е възможно да заобиколите всички ограничения за заключване на региона, което ви позволява да гледате филми от други региони. В допълнение към това, когато използвате частната връзка, това означава, че връзката ви винаги е криптирана и защитена през цялото време.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map