Разбиране на ESPN3 и как да заобиколите блокирането на ESPN3

Много хора обикновено се оплакват от блокиране на ESPN-3, когато се опитват да получат достъп до ESPN съдържание на поточно предаване. Но, преди да успеете да разрешите този проблем, трябва да разберете за какво се отнася това блокиране. На първо място, ESPN е канал за кабелна телевизия, който се фокусира върху предоставянето на развлекателно и спортно съдържание. ESPN означава Мрежата за програмиране на забавления и спорт, която е създадена за първи път през 1979 г. Сега ESPN е собственост на The Walt Disney Company и Hearst Corporation. ESPN-3, от друга страна, е приложение, което можете да използвате за поточно съдържание на ESPN канала през интернет, вместо чрез абонамент за кабел.


Можете да смятате ESPN-3 за Hulu или Netflix. Единствената разлика е, че се фокусира върху поточно съдържание, публикувано от ESPN канала. Въпреки това, когато използвате приложението ESPN-3 или се опитвате да получите достъп до връзката през браузъра си, може да разберете, че вашата връзка е блокирана от компанията. И така, как можете да заобиколите блокирането на ESPN3? Ето няколко неща, които трябва да знаете за ESPN3 и как да заобиколите блокирането на ESPN3:

1. Съдържанието ESPN-3 е защитено от региона

Първото нещо, което много хора не осъзнават, е, че съдържанието от ESPN канала на живо поток не може да бъде достъпно само от никого. Той е достъпен само за потребители в определени страни, особено в САЩ. Така че, ако не живеете в САЩ и не използвате мрежовата връзка в САЩ, вероятно тази трансляция на живо ще бъде блокирана за вас. Единственото нещо, което можете да направите, за да заобиколите защитата на този регион, е да използвате VPN, което ви позволява да деблокирате това блокиране на ESPN-3. И лошата новина е, че не всички VPN услуги могат да направят това.

2. Не всички VPN имат достъп до ESPN-3 Live Streaming

Като компания, ESPN прилага тяхното блокиране на региона много сериозно. С други думи, те имат разширена защита за заключване на региона за тяхното съдържание, така че само законните им потребители да имат достъп до поточното съдържание. Дори и да използвате VPN услуга, това няма да ви гарантира да имате достъп до прякото предаване на живо от ESPN-3, особено ако използвате безплатни виртуални частни услуги. Нещо повече, компанията е блокирала много доставчици на VPN услуги да имат достъп до съдържанието си чрез техните частни сървъри, което ви затруднява да заобиколите защитата им в региона.

3. Използвайте уважаван VPN, за да деблокирате блокирането на ESPN-3

Добрата новина е, че все още има няколко VPN услуги, които ви позволяват да получите достъп до съдържанието от ESPN стрийминг на живо. Когато избирате виртуална частна мрежа, уверете се, че тя поддържа деблокирането на региона за Netflix, Hulu и ESPN, така че да не се затваряте в използването на частна мрежа, която не върши добре работата. Реномирана VPN услуга може да ви помогне да отблокирате ESPN блокирането на поточно предаване на живо и да ви позволи да получите достъп до съдържанието от комфорта на вашия дом, дори ако не живеете в поддържаната държава.

4. Блокирането на ESPN-3 се случва, ако не принадлежите към същия регион като мрежата за стрийминг на живо

Тъй като ESPN каналът е приложил процедура за заключване на региони за потребителите, които не живеят в поддържаните страни, това означава, че няма да можете да видите каквото и да е съдържание от тяхното пряко предаване, ако не живеете в някоя от поддържаните страни. Компанията дори заявява, че съдържанието е достъпно само за САЩ и други конкретни страни и не е достъпно, ако промените местоположението си, което означава, че нямате достъп до него, ако се премествате в чужбина. Ето защо е необходим добър VPN, за да маскира вашия IP адрес, така че да изглежда, че той принадлежи към същия регион като излъчващото се на живо предаване, което в този случай е регионът на САЩ.

5. Уверете се, че имате акаунт в ESPN-3

Не забравяйте, че дори ако вече сте използвали добра VPN връзка, която може да деблокира блокирането на ESPN-3, тя няма да ви позволи да получите достъп до съдържанието, освен ако нямате ESPN-3 акаунт. Да, този канал за стрийминг на живо е точно като Netflix, в който се изисква да създадете акаунт в ESPN, преди да можете да предавате тяхното съдържание. Така че, преди да се оплаквате допълнително, че вашата VPN услуга не работи, първо се уверете, че сте създали акаунт в ESPN, преди да се опитате да получите достъп до прякото предаване, което е достъпно в ESPN-3.

Това са нещата, които трябва да знаете за ESPN-3 и как да деблокирате блокирането на ESPN-3. Използвайки добър и надежден VPN, можете лесно да гледате любимото си спортно съдържание от тази мрежа. Той е дом на много добро забавление и свързано със спорт съдържание, което трябва да гледате и трябва само да активирате вашата VPN и да получите достъп до приложението ESPN-3, за да се насладите на канала.