Как криптовалутата може да подобри вашата поверителност онлайн заедно с VPN

Криптовалутата, особено биткойнът, получава прилив на популярност сред интернет потребителите просто заради революционната си концепция и технология. Като цифрова валута можете да я използвате за извършване на финансови транзакции по целия свят, без да се налага да включвате финансови институции в своите онлайн транзакции.


В първия момент, когато бе обявено, терминът криптовалута все още е непознат за повечето хора. Въпреки това, след години и години напредък, криптовалутата се използва от все повече хора, като стойността се увеличава с течение на времето. Сега криптовалутата се използва не само като средство за транзакция, но се използва и като инвестиция. Хубавото в него е, че е напълно дигитален и напълно частен. Най-добре е да се използва заедно с добра VPN услуга. Ето как криптовалутата може да подобри вашата поверителност онлайн заедно с VPN:

1. Това прави вашите онлайн транзакции частни

Въпреки че VPN поддържа онлайн активността ви частна и анонимна, това не означава, че вашите финансови транзакции също са скрити от мониторинг на трети страни, когато използвате частната мрежа. Въпреки че използвате VPN, все пак можете да оставите следата на финансовите си транзакции, когато влизате в своите банкови или онлайн акаунти за пазаруване. С криптовалутата е различно. Можете също така да скриете финансовите си транзакции, защото не е необходимо да влизате в банков или онлайн акаунт за пазаруване, за да използвате вашите биткойни.

2. Това е следващата стъпка за защита на вашата онлайн поверителност

VPN може да бъде в състояние да защити вашия IP адрес от различни видове проследяване и наблюдение на трети страни, включително тези, използвани от вашето правителство или интернет доставчик. Въпреки това, за да защитите всичките си онлайн дейности, трябва да сте в състояние да запазите частните си транзакции, особено ако правите много транзакции онлайн. Криптовалутата може да осигури поверителността на транзакциите ви, като скрие изпращача и получателя на транзакцията и също така да запази сумата на транзакцията..

3. Той създава най-добрата анонимност във вашата онлайн активност

Когато се комбинира с добра VPN услуга, криптовалутата като биткойн може да ви помогне да създадете най-добрата анонимност във вашата онлайн активност. Това означава, че ви дава новите слоеве на анонимност и ви позволява да станете напълно скрити онлайн. С bitcoin никой не може да знае дали извършвате транзакция на местно или международно ниво. Същото е и с VPN. Никой не може да знае къде е истинският ви адрес и по този начин можете да получите пълната защита за цялата си онлайн активност, като се скриете напълно онлайн.

4. Той е напълно сигурен и конфиденциален

Биткойн и други криптовалути са създадени с поверителност, анонимност и сигурност. Именно финансовата технология е най-необходима днес поради своята сигурност и конфиденциалност. Освен това биткойн и други криптовалути могат да бъдат използвани в напълно сигурна и поверителна транзакция, която прави невъзможно всеки да проследи. Това е просто като използвате пари в портфейла си, за разлика от използването на дебитна или кредитна карта. Никой не знае къде отиват парите, което е много добре за запазване на вашата онлайн идентичност, защитена и защитена.

5. Това прави вашите финансови транзакции напълно скрити

За разлика от редовното банкиране, криптовалутата няма централен регулатор, който да регулира и записва всички парични потоци от потребителите. Тя използва технологията blockchain, която няма централен контролер за финансовите транзакции. По този начин, когато използвате биткойни, правите финансовите си транзакции напълно скрити от всякакви институции и освен това, те са напълно скрити от обществеността или всякакви трети страни, които са заинтересовани да наблюдават вашата финансова дейност. Целта е почти същата с VPN, което е да ви позволи да направите всички свои онлайн дейности скрити от правителството, ISP и други трети страни.

Ето как криптовалутата може да подобри поверителността ви заедно с VPN. Накратко, използването само на VPN вече е добро, тъй като може да ви помогне да защитите вашата онлайн поверителност и сигурност. Но, когато използвате криптовалута заедно с VPN, вашата поверителност ще бъде защитена още повече. Това е така, защото не само ще защитите вашата онлайн активност и ще скриете онлайн идентичността си, но и можете да защитите своите онлайн транзакции.