Как да деблокирате Netflix – 5 съвета, за да започнете да предавате поточни филми в Netflix сега

Netflix е услуга за стрийминг на филми, която продължава да разширява услугите си в страни, различни от САЩ. Вече и повече държави могат да се насладят на услугата за цифрово предаване, предоставяна от Netflix и по този начин те могат да гледат телевизионни сериали или филми, когато пожелаят. Това е така, защото не се предлага само като приложение за вашия телевизор или настолен компютър, но се предлага и в различни други платформи, като например конзоли за игри и мобилни устройства. По този начин винаги можете да използвате абонамента си, за да гледате най-новите телевизионни сериали или филми от Netflix, както и да гледате оригиналните серии, публикувани само от тази стрийминг услуга.


Проблемът с Netflix е, че все още има някои държави, които не могат да използват тази стрийминг услуга, тъй като тя все още не е налична в тези страни. Освен това, въпреки че вашата страна предлага тази услуга, някои от вашите доставчици на интернет услуги могат да я блокират поради различни причини. Или може да се наложи да платите повече върху текущите си разходи за абонамент. Ето 5 съвета, за да отблокирате Netflix и да започнете стрийминг на Netflix филми сега:

1. Използвайте Premium VPN абонамент, който не позволява да се пуска ISP

Тъй като Netflix е услуга за цифрово предаване, имате нужда от интернет връзка, която може да се справи с процеса на поточно предаване. Вероятно ви трябват около 3MB / s връзка или повече в зависимост от качеството на видеото, което искате да предавате, както и вашия избор на абонамент. За тази цел трябва да изберете първокласна VPN услуга, която не позволява отслабване на ISP, както и предлага неограничена честотна лента за вашия стрийминг. Избирайки този тип VPN услуга, няма да се налага да се справяте със забавянето на скоростта в средата на поточния процес и можете да стриймвате филмите или телевизионните си серии колкото искате, тъй като няма ограничение на честотната лента. Не забравяйте, че безплатен VPN абонамент няма да е достатъчен, тъй като ще предлага бавна скорост на връзката и също така често има ограничение на честотната лента на месец.

2. Изберете VPN сървър, базиран в САЩ

След като сте абонирани за първокласна VPN услуга по ваш избор, ще можете да изберете кой сървър да използвате за вашата VPN връзка. Препоръчва се да използвате базиран в САЩ сървър, тъй като искате да получите достъп до услугата на Netflix в САЩ, за да получите повече съдържание за поточно предаване. Да, докато вашата страна може да предлага абонамент за Netflix, съдържанието, предлагано за вашата страна, може да не е толкова пълно, колкото съдържанието, предлагано от американската услуга Netflix. Така че, ако искате пълно изживяване с Netflix, отидете на базиран в САЩ VPN сървър и се абонирайте за услуга Netflix в регион САЩ..

3. Абонирайте се за Netflix с помощта на адрес в САЩ

За да се абонирате за услуга на Netflix от региона на САЩ, трябва да имате американски адрес като свой адрес за фактуриране. Можете да получите много американски адреси, като намерите такива адреси в интернет или се абонирате за виртуална адресна услуга в САЩ. След това можете да се абонирате за Netflix за района на САЩ, като активирате вашата VPN с помощта на американския сървър и след това изпълнете процедурата за плащане, използвайки американския адрес. За тази цел може да ви е необходима и дебитна карта, базирана в САЩ, или виртуална кредитна карта в САЩ, която лесно можете да намерите онлайн.

4. Инсталирайте VPN на САЩ във всичките си устройства

След като сте абонирани за услугата Netflix в САЩ, можете да получите достъп до услугата от всяко устройство, което имате. Въпреки това, трябва да сте свързани с американския VPN през цялото време, тъй като можете да получите достъп до съдържанието на цифрово поточно предаване само докато сте свързани с IP адреса на САЩ. Така че за вас е важно да инсталирате VPN софтуера на всичките си устройства. Също така може да се наложи да инсталирате и VPN на вашия рутер, което ще ви помогне да направите вашата WiFi връзка криптирана с IP адреса в САЩ.

5. Насладете се на неограничено забавление от пръстите си

Netflix US ви позволява да се наслаждавате на много и много цифрово поточно съдържание, до което можете да имате достъп под ръка. В сравнение с услугата, която се предлага във вашата страна или други страни, американският регион на Netflix може да ви даде много повече съдържание, тъй като това е основната услуга на Netflix, която има лицензи от различни студия и компании. Също така повечето нови сериали или филми, които са изключителни за Netflix, обикновено ще се предлагат първо в района на САЩ, преди да бъдат предоставени на други региони.

Това са 5-те съвета как да отблокирате Netflix и да започнете да предавате поточно най-доброто цифрово съдържание сега. Независимо дали искате да гледате любимите си филми или телевизионни сериали, Netflix разполага с повечето от забавленията, готови за вас във всяка избрана от вас платформа. Можете да получите достъп до приложението за стрийминг от вашите игрови конзоли, смарт телевизори, настолни компютри, лаптопи и мобилни устройства.