5 признака на лош доставчик на VPN услуги

В днешно време има много доставчици на VPN услуги, които предлагат своите услуги с достъпни цени, както и дават на потребителите различни функции, които могат да защитят допълнително интернет връзката им. Има дори VPN услуги, които предлагат услугите си безплатно, което означава, че можете да използвате тяхната виртуална частна мрежа, без да плащате месечна или годишна такса. Той обаче идва с много ограничения и обикновено те ограничават честотната си лента или интернет трафика.


Какъв тип VPN услуги, които да се избягват на всяка цена?

С нарастващото търсене на VPN връзка поради различни интернет ограничения, прилагани от много правителства по целия свят, много интернет потребители искат да си възвърнат свободата в своите онлайн дейности. Ето защо VPN връзката става все по-популярна и с тази популярност се предлагат все повече и повече нови доставчици на VPN услуги.

Трябва обаче да разберете, че тъй като VPN услугите в днешно време са в изобилие, за вас става все по-трудно да изберете правилната. За да можете да изберете правилната VPN услуга за вас, трябва да можете да различавате доброто от лошото. Ето 5 признака на лош доставчик на VPN услуги, който трябва да избягвате на всяка цена:

1. Няма репутация

Не се свързвайте веднага с доставчик на VPN услуги, освен ако нямат доказана репутация, за да подкрепят искането си. Това важи особено за новите доставчици на VPN услуги. Обикновено нов VPN доставчик ще предложи услуга, за която се твърди, че е по-добра от тази, която вече е налична. Те ще твърдят, че ще бъдат по-добри в защитата на вашата онлайн сигурност и поверителност. Те твърдят, че имат по-добри сървъри, по-добра скорост, по-добро криптиране и т.н. Винаги разгледайте какво казват хората за тази VPN услуга, преди да решите да я използвате. Когато става въпрос за избора на правилния VPN, репутацията е на първо място.

2. Той предлага наистина евтини цени с наличен безплатен VPN

Нормалните цени на VPN услуги могат да варират между 6 и 11 долара на месец, в зависимост от функциите, които предлагат на своите клиенти. Ако обаче видите доставчик на VPN услуги, който предлага много евтина цена за тяхната услуга, и той предлага и безплатна VPN услуга, трябва да сте наясно, че може да е лош доставчик на услуги. Освен ако не провеждат някакви промоции, не подхождайте към този тип VPN услуги. Това е особено вярно, ако безплатната VPN услуга е бомбардирана с безброй реклами и е много бавна.

3. Имитира популярен и уважаван доставчик на VPN услуги

Да речем, че намирате наистина добър нов доставчик на VPN услуги. Но в това има нещо рибено. Цялостният уебсайт прилича на популярен доставчик на VPN, който вече знаете, и предлага подобни функции и технологии. Предлага се за вас на много по-ниска цена, много под стандартната месечна или годишна ставка. Обикновено този тип доставчик на VPN услуги е фалшива VPN услуга, която се опитва да имитира популярна такава с надеждата, че може да изглежда по-реномирана за клиентите. Ако намерите този тип доставчик на виртуална частна мрежа, не забравяйте да го избягвате.

4. Не предоставя достатъчно информация в официалния уебсайт

Доставчик на VPN услуги, който предоставя само информация за техните цени, не си заслужава вниманието ви. Ако не можете да проследите компанията, която стои зад тази сенчеста VPN услуга, тогава не я използвайте. Когато избирате добра VPN, трябва да вземете предвид информацията за компанията, която стои зад тази услуга. Компанията трябва да има установено седалище или офис някъде и вие трябва да можете да се свържете с нея по различни методи, като например поща за охлюви, телефон, чат и имейл. Също така официалният уебсайт трябва да предоставя много информация за потребителите, за да се запознаят с подробностите за техните VPN услуги.

5. Прекалено е добре да е вярно

Ако VPN е твърде добър, за да е истина, обикновено той е фалшив. Винаги трябва да помните това. Текущите разходи за доставчика на услуги поддържат VPN сървърите си и затова те не могат да таксуват услугата твърде евтино. Ако предлагат евтини цени, те обикновено ще измамят функциите, за да съответстват на разходите за поддръжка на услугата. Така че, ако доставчик на VPN услуги ви предлага много евтина тарифа или безплатен VPN без улов или с пълни функции, обикновено това е услугата, която искате да избегнете. Не забравяйте, че има много фалшиви безплатни VPN, че вместо да защитават данните на потребителя, те открадват своите данни за собствени нужди. Просто бъдете наясно с наличието на такива сенчести VPN услуги.

Това са 5-те признака на лош доставчик на VPN услуги, които трябва да избягвате на всяка цена. Винаги е по-добре да харчите пари на месец за добро качество VPN, което наистина ще защити вашата поверителност онлайн, вместо да рискувате себе си с сенчест VPN доставчик. Така че, изберете своя VPN разумно.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map