5 Предимства на Opera VPN и защо е най-добрият безплатен VPN за използване

Opera е един от малкото браузъри, които можете да използвате за достъп до интернет анонимно. Това е така, защото сред много основни браузъри Opera е тази, която предоставя на потребителите безплатен достъп до услугата на тяхната виртуална частна мрежа, която се нарича Opera VPN, която потребителите могат да активират чрез менюто Настройки. Тази интегрирана функция за частна връзка е възможна, след като компанията зад браузъра Opera придоби доста известна VPN компания няколко години по-рано. Най-хубавото е, че Opera предоставя на потребителите си достъп до виртуалната частна мрежа безплатно, без ограничения.


Със стотици или дори хиляди безплатни VPN услуги, които са достъпни по целия свят, Opera VPN се откроява от тълпата, като предлага безплатна услуга за виртуална частна връзка, която е лесна за използване и достъпна за всички. Няма ограничения в ограничението на честотната лента, които потребителите могат да използват с услугата, а има и различни други предимства, които могат да получат. Ако не искате да плащате за VPN услуга, това определено трябва да използвате. Ето 5 предимства на Opera VPN и защо е най-добрият безплатен VPN за използване:

1. Той е интегриран с браузъра

Ако сте потребител на браузъра Opera и използвате този браузър като основен браузър за достъп до интернет, не е необходимо да инсталирате добавка, за да можете да използвате VPN услугата, която се предлага с нея. Вие просто активирате частната връзка в настройките за поверителност в браузъра и сте готови да направите. Виртуалната частна мрежа вече е вградена в браузъра и можете също така лесно да я конфигурирате от интерфейса на браузъра. Така че, за разлика от другите безплатни услуги, които изискват да инсталирате допълнителен софтуер или добавка, можете просто да използвате Opera VPN извън кутията.

2. Той идва от уважавана компания

Opera е реномирана компания и се превърна в един от най-добрите разработчици на браузъри с добър опит в продължение на повече от десетилетие. Всъщност това е един от основните браузъри, които винаги поддържат поверителността на потребителя като една от основните му цели. Интегрирането на VPN връзката в браузъра се извършва в съответствие с тяхната политика за поверителност, както и техните цели за обслужване. Те наистина искат да превърнат интернет в по-безопасното място за своите потребители, за да проучат и подобрят защитата си на поверителност онлайн чрез VPN връзка.

3. Въобще няма ограничение на честотната лента

Повечето безплатни VPN услуги там ще ви предложат личната им връзка с ограничена честотна лента, която те разпределят месечно за потребителите. След като използвате цялата разпределена честотна лента за месеца, трябва да изчакате още един месец, за да получите друга безплатна квота за честотна лента за частната връзка. Или, ако не искате да чакате следващия месец, можете да закупите премиум план за абонамент, който предлагат. Това не е така при Opera VPN. Тази виртуална частна връзка, базирана на браузър, предлага на своите потребители неограничената частна връзка, която те могат да използват без ограничения или ограничения.

4. Услугата е предимно стабилна и надеждна

Отново, тъй като функцията VPN, която е интегрирана в браузъра, произхожда от доста известна и реномирана VPN услуга, придобита от Opera няколко години по-рано, това означава, че услугата е най-вече стабилна и надеждна за използване. За разлика от другите безплатни VPN услуги, които можете да намерите на пазара днес, рядко ще имате проблем с връзката с услугата Opera VPN. Въпреки че може да имате проблем с връзката, просто трябва да рестартирате браузъра и проблемът обикновено се решава веднага.

5. Не продава вашите лични данни

Opera VPN се ангажира да запази сигурността и поверителността на потребителя като основна грижа, защото те вярват в безопасен, безплатен и отворен интернет. Точно както другите браузъри с нестопанска цел, които предоставят браузърите си като начин потребителите да получат пълна поверителност и сигурност онлайн, това Opera се опитва да прави от години. По този начин те не използват своята VPN функция, за да продават личните данни на своите потребители, а всъщност се използват за защита на данните на техните потребители още повече. Това е още едно предимство, което прави Opera VPN една от най-добрите безплатни услуги, които можете да използвате. Така че, ако искате пълна сигурност и поверителност, докато сърфирате с Opera, не забравяйте да активирате тази малка функция в настройките за поверителност.

Това са предимствата на Opera VPN и защо тя е най-добрата безплатна VPN за използване. Може да намерите многобройни безплатни услуги за частна връзка там, но това е тази, на която наистина можете да разчитате.