5 неща, които можете да направите, след като отблокирате уебсайтове и заобиколите ограниченията в Интернет

Все още има много държави, които прилагат строги закони за интернет за своите граждани, като прилагат филтри, които блокират достъп до определени уебсайтове от обществеността. Много малко държави могат също да предприемат крайни мерки за блокиране на всякакъв тип уебсайтове, които не служат на целите на правителството. Някои държави също ще затруднят разблокирането на уебсайтове, блокирани от правителството. Например използването на VPN може да бъде незаконно в някои страни.


Без значение къде живеете, ако имате проблем като интернет ограничения и онлайн мониторинг на активността, е възможно да пробиете такива ограничения. Не забравяйте, че въпреки че има някои държави, които прилагат някои видове интернет ограничения за своите граждани, има много държави, които не прилагат такъв тип ограничения. Броят на държавите, които спазват свободата на интернет, е по-висок от броя на държавите, които са ограничили законите за интернет, които не зачитат онлайн поверителността и сигурността на индивида. Например САЩ, Канада, Япония, Обединеното кралство и много други страни по света уважават онлайн поверителността и сигурността на своите граждани. Така че, ако искате да изпитате свободата в интернет, VPN е най-добрият начин да започнете. Ето 5 неща, които можете да направите, след като отблокирате уебсайтове и заобиколите ограниченията в интернет:

1. Можете да преглеждате Интернет като никога досега

Когато сте под ограничителните закони за интернет, можете най-вече да разглеждате местните уебсайтове, до които правителството ще ви позволи достъп. Изборът на уебсайтове, които можете да посетите, е ограничен и може дори да не можете да посетите сайтове за социални медии, които са достъпни за хора в други страни. Количеството информация, което можете да получите от интернет, също е много ограничено, тъй като се контролира от правителството. Но след като заобиколите такива ограничения в интернет, ще можете да сърфирате в интернет, както никога досега не сте го правили. Можете да разширите своята гледна точка за света, тъй като има много възможности за избор и много нови неща, които можете да научите.

2. Вие сте в безопасност от всякакъв вид надзор на правителството и интернет доставчика

Повечето закони за ограничения в интернет се правят за контрол на интернет потребителите при извършване на онлайн дейностите им, както и за наблюдение на тяхното онлайн поведение. Ако сте под рестриктивно правителство, няма да можете да изразите себе си в интернет. Всички уебсайтове, които посещавате, ще бъдат наблюдавани от правителството и вашия интернет доставчик. Всички коментари, които въвеждате, както и вашите разговори, винаги ще бъдат наблюдавани. Това няма да се случи, след като се освободите от ограниченията в интернет. След като сте свободни, вие ще бъдете в състояние да се защитите от всякакъв вид управление и наблюдение на интернет доставчика през цялото време.

3. Можете да преглеждате мрежата анонимно и частно

Без защитата на VPN или виртуална частна мрежа не можете да сърфирате в интернет, без да разкриете самоличността си. Когато разглеждате мрежата, винаги разкривате истинската си самоличност, като показвате своя реален IP адрес на уебсайтовете, които посещавате. От вашия IP адрес много трети страни ще могат да проследят истинската ви идентичност, вашето истинско местоположение, както и много друга информация, която имате. Това, разбира се, не е безопасно за вас, особено ако има много хакери, дебнещи зад ъгъла, опитващи се да ви откраднат данните. Като заобиколите ограниченията в интернет, вие ще можете да разглеждате мрежата анонимно и частно, без да разкривате истинския си IP адрес и следователно реалната си идентичност онлайн.

4. Можете да посетите всички уебсайтове

Разблокирането на уебсайтове означава, че имате достъп до всички уебсайтове, които са достъпни в интернет. Уебсайтовете, които обикновено са блокирани или цензурирани от правителството, ще бъдат напълно достъпни за вас. Това означава, че няма да има цензура или нещо подобно, когато посетите някой уебсайт в интернет. Това ви дава пълна свобода и пълен контрол онлайн, тъй като само вие ще си позволявате да решавате кои уебсайтове, които можете да посетите и кои уебсайтове, които не искате да посещавате. Чрез възможността да посещавате всички уебсайтове, вие ще можете да научите много други неща от други страни и други култури и по този начин можете лесно да разширите хоризонтите си.

5. Можете да заобиколите всякакъв вид ограничения за геолокация

Например, ако искате да гледате определен филм, който е достъпен само в друга държава, можете да го направите, заобикаляйки ограниченията в интернет и деблокирайки уебсайтове. Всяко съдържание, защитено от регион, ще стане достъпно за вас и можете да предавате или изтегляте всички филми, които искате. Можете дори да се абонирате за услугите, които са достъпни само в други страни. Това може да ви даде пълното изживяване в ползването на интернет, което ви позволява да се наслаждавате на всяко съдържание, което интернет може да предложи.

Това са 5-те неща, които можете да направите, след като деблокирате уебсайтове и заобиколите ограниченията в интернет. В случай че се чудите как да направите това, можете да започнете, като се абонирате за първокласна VPN услуга. VPN или виртуалната частна мрежа е вид услуга, която ви позволява да заобиколите ограниченията си в Интернет и да върнете вашата свобода онлайн. Освен това ще ви помогне да защитите вашата сигурност и поверителност по време на вашите онлайн дейности.