5 начина на VPN могат да ви помогнат да запазите вашите комуникации по имейл безопасни и поверителни

Без значение с кого сте и без значение с кого общувате, е необходимо да гарантирате, че вашата електронна комуникация винаги е безопасна и поверителна. Не можете да разрешите на всеки да следи вашите имейл разговори и не можете да позволите на какъвто и да е вид спам да ви затрупва входящата поща. Не можете също да разрешите на всеки тип хакери да ви изпращат злонамерени имейли, които могат да рискуват вашата онлайн безопасност и поверителност. Ето защо е необходимо да използвате VPN връзка, когато общувате с контактите си по имейл.


Има много предимства, които ще получите, когато решите да използвате VPN за всичките си имейл комуникации. Най-голямото предимство за вас е гарантираната сигурност и поверителност, когато изпращате и получавате имейли, тъй като вашата мрежа ще бъде сигурно криптирана. Има много други предимства, които можете да получите просто като използвате частна връзка за вашите онлайн комуникации. Ето 5 начина, по които VPN може да ви помогне да запазите сигурността и поверителността на вашите имейл комуникации:

1. Тя удвоява системата за шифроване на вашите имейл акаунти

Ако използвате безплатен имейл акаунт, като Gmail или Outlook, няма нужда да се притеснявате за системата за криптиране, която е приложена към вашия акаунт. Повечето големи доставчици на имейл услуги използват стандартната система за криптиране, за да гарантират, че всичките ви съобщения са криптирани, независимо от типа на връзката, който използвате. Услугата за виртуална частна мрежа обаче може да помогне за защитата на вашия имейл акаунт още повече, тъй като осигурява друг слой криптиране на вашата имейл комуникация. С VPN можете да влезете в акаунта си безопасно и насаме и вашата електронна поща ще бъде напълно защитена от всякакъв вид мониторинг на трети страни..

2. Вашите съобщения са безопасни от хакване и подправяне

Независимо дали изпращате или получавате съобщения, няма нужда да се притеснявате за всякакъв вид атаки за хакерство и подправяне, които включват вашия имейл акаунт. Чрез личната връзка вашите съобщения се доставят и изпращат до вас с двойна система за криптиране, което означава, че никой не може да хакне във вашите съобщения и да прочете съдържанието му. Освен това никой не може да измами вашите имейл съобщения и да ви измами с фалшиви съобщения или дори да изпраща фалшиви съобщения до вашите контакти под вашето име.

3. Вие сте в безопасност от всякакъв вид злонамерени имейли

Дори обикновена дейност по изпращане и получаване на имейли може да ви донесе лоши последици, ако не сте внимателни. Ето защо в имейл акаунта ви има нещо, наречено папка „Спам“. Тази папка се използва за филтриране на нежелани имейли, които се изпращат до вашия акаунт, както и за да ви предпази от различни други злонамерени заплахи. Виждате ли, хората могат да ви изпращат злонамерени имейли, които са имейлите, които съдържат злонамерени програми, фишинг връзки, съобщения за измама и т.н. С личната връзка не е нужно да се притеснявате за тези видове злонамерени имейли, тъй като частната мрежа може автоматично да защити вашия акаунт от тези заплахи.

4. Можете да обменяте имейл съобщения само с хора, на които имате доверие

Да имате напълно лична комуникация по електронната поща означава, че общувате само с хора, на които имате доверие, а не със спамери или измамници. Поверителността на имейл адреса ви е важна за защита на вашия акаунт от всякакъв вид лоши комуникации, които могат да донесат опасност само за вашата поверителност и сигурност онлайн. Не е нужно да се занимавате с различни видове кибер престъпления като изнудване, фишинг съобщения, измами, спам или боклуци, прикачване на злонамерени файлове и т.н. VPN ще защити вашата електронна комуникация, така че можете да изпращате и получавате имейли само с хората, на които имате доверие.

5. Можете да предотвратите спамерите и измамниците да изпращат нежелани съобщения

Получаването на прекалено много спам съобщения може да бъде досадно, особено ако ежедневно получавате повече от 10 спам съобщения. Той ще попълни входящата ви поща много бързо и не можете да получите значителна стойност от тези съобщения. Тези спамъри и измамници няма да спрат да ви изпращат боклучни съобщения, освен ако не направите нещо, което да им попречи да го направят. С частната мрежова връзка за вас е много лесно да защитите своя имейл адрес от различни спамери и измамници, които ежедневно изпращат нежелани писма. Тъй като връзката ви ще гарантира, че само законни хора могат да се свързват с имейл адреса ви, това може да ви помогне да попречите на спамерите и измамниците да попълват входящата ви поща с безполезните си съобщения.

Това са 5-те начина, по които VPN може да поддържа вашите комуникации по електронна поща безопасни и поверителни. Без VPN все още можете да използвате вашите имейл акаунти доста безопасно. Рискът от получаване на много злонамерени имейли обаче е голям. С VPN ще премахнете всички тези рискове и ще можете да направите електронната си комуникация напълно безопасна, сигурна и частна за вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map