Как VoIP доставката стана най-добрият доставчик на решения за VoIP

резюме: VoIP Supply е компания, която предоставя всички видове продукти, свързани с VoIP, включително VoIP телефони, слушалки, телефонни системи, облачни услуги, PBX хардуер и т.н. Той е един от най-популярните доставчици на VoIP решения в Америка, предлага 125 000 клиенти и повече от 5000 продукта. От официалния уебсайт можете да поръчате всякакви продукти, свързани с VoIP, с различни оферти и отстъпки за най-добрата стойност за вашата покупка.


Защо хората биха предпочели да използват софтуер като Skype, за да разговарят с приятелите и семейството си, вместо да използват обикновените си телефони? Основно, защото VoIP предлага по-ниски цени от обикновената телефонна компания. Със софтуера като Skype можете да разговаряте безплатно с други потребители на Skype, а също така можете да се свържете със стационарни и мобилни телефонни номера с тарифи, много по-евтини от обикновената телефонна тарифа. Освен това с днешната интернет технология използването на VoIP е по-предпочитано, особено защото предлага много функции като кристално чист звук, по-дълго време за разговори, различни видове опции за хардуера и други функции, които не са достъпни или поне не са предоставени по-добър начин, когато използвате обикновения стационарен телефон.

Ето защо VoIP Supply набира популярност в Северна Америка. Просто защото все повече хора имат нужда да използват интернет не само за сърфиране и забавление, но и за комуникация с приятелите и семейството си. Това води до повече производители, създаващи повече хардуер и услуги около VoIP с надеждата, че те могат да се погрижат за тълпите, които предпочитат този начин на онлайн комуникация пред традиционния начин. За щастие, VoIP Supply предлага почти всички видове хардуер и услуги от различни производители, които можете да използвате за допълнително подобряване на вашата онлайн комуникация.

От скука до изграждане на цяло състояние с VoIP доставка

Историята на тази компания започва с основателя Бенджамин П. Сайърс, който се отегчи, след като продаде предишната си компания IVR Inc. През 2002 г. той създаде нова компания, наречена B2 Technologies, която е софтуерна компания, която се фокусира върху създаването на платформа за търговия с акции. Само с шест души, които са работили с него, той е регистрирал 2,4 милиона долара продажби за своя софтуер през 2003 г., което прави тази компания успешна. Страстта на Бен обаче не беше към търговския пазар. През 2004 г., след като наблюдаваше различни борсови сделки с успешния си софтуер за търговия, той започна да забелязва, че акциите на компаниите, продаващи VoIP продукти, са на върха на нуждите на клиентите. По това време той стартира VoIP Supply като нов продукт от B2 Technologies.

След една година от пускането на VoIP Supply, компанията добави служителите си в 14 души и постигна огромен успех с бизнеса си, като записа 7,1 милиона продажби. През 2005 г. компанията започна да се фокусира само върху VoIP Supply, тъй като този бизнес, който продава различни VoIP продукти, се оказва по-успешен от предишното начинание. До днес през 2018 г. тази компания непрекъснато продава все повече и повече VoIP продукти, печелейки над 125 000 клиенти и се превърна в топ доставчика на VoIP в Северна Америка. Компанията разполага с 20 000 квадратни фута площ за офиса на офиса си, който е необходим за съхраняване на всички продукти на VoIP, които те продават на официалния си уебсайт. Освен това печели различни награди като бизнес, което означава, че хората се доверяват на тази компания за нейното качествено и стабилно обслужване.

5000 продукта от 60 различни производители с 125 000 клиенти по целия свят

Може да се каже, че VoIP Supply е като платформа за електронна търговия, която се фокусира единствено върху продукти, свързани с VoIP, а също така, компанията продава всички продукти сами. Да, има 60 различни производители, които доставят различни подходящи хардуер и услуги, но процесът на продажбите се извършва от VoIP Supply. С клиентите, които се простират до страните по целия свят, компанията става все по-силна, отколкото беше. Продуктите, които предлагат, винаги се добавят редовно, а вариантите на продуктите също се увеличават. През 2018 г. компанията има над 5000 продукта, предлагани в официалния си уебсайт, които клиентите могат да поръчат онлайн. В този момент компанията става по-силна от всякога.

Предлагат се различни продуктови линии за всички ваши IP базирани комуникации

Това, което прави тази компания водеща компания в VoIP комуникациите е, че тя предлага не само хардуер, като телефони или централа за вашите онлайн комуникации, но предлага много повече от това. Разполага с разнообразни продуктови линии, които се простират извън основните IP комуникации. Освен предлагането на хардуер, той предлага и различни услуги, свързани с VoIP. Именно това прави тази компания да спечели най-голямата популярност в Северна Америка. Той просто предлага повече възможности за клиентите. Той дори предлага продукти за IP защита, като IP камери и мрежово оборудване. Съществуват и различни пакети за VoIP решения, които могат да се използват от домашни потребители или фирми.

Облачната услуга VoIP отличава тази компания от продавача на просто продукт

Един от най-продаваните продукти, които компанията предлага на официалния уебсайт, е облачната услуга. Докато други подобни компании може да предлагат само хардуера за извършване на онлайн комуникации, тази компания е далеч отвъд продажбата на продукти от различни производители. Облачната услуга позволява на клиентите да изживеят най-добрата VoIP система, която могат да имат. Той ръководи клиентите да намерят най-доброто VoIP решение, което може да работи за техния дом или бизнес, като им дава различни препоръки, от които може да се интересуват.

Има два типа облачни услуги VoIP, които компанията предлага, които са хостваната услуга и телефонната система на място. Хостваната услуга позволява на клиентите да управляват собствените си IP комуникации отвсякъде, без да се нуждаят от ИТ персонал, без стартови разходи. Телефонната система на място позволява на клиентите да персонализират избора си на хардуер, с ниски месечни тарифи и избора между дозирана и немерирана връзка. Като цяло VoIP Supply улеснява клиентите да изберат собствената си IP комуникационна система и да осигурят своите нужди за тази комуникационна технология.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map