Как MarkMonitor помага да защити водещите корпоративни марки от интернет измами, пиратство, фалшифициране и киберскретинг

Резюме: MarkMonitor е компания, която помага на бизнеса да защитава и управлява своите марки онлайн. Една от основните цели на тази компания е да помогне на предприятията да попречат на техните марки да бъдат обект на различни киберпрестъпления, включително пиратство, интернет измами, фалшифициране и киберскретинг. С услугите, предоставяни от тази компания, предприятията могат лесно да установят марката си онлайн и да я поддържат все по-силни, като същевременно постоянно я защитават от всякакъв вид заплахи, които биха могли да съсипят репутацията на марката..


Поддържането на популярна марка не е нещо, което трябва да се приема леко. Има много сложни процеси, които участват в акта на управление на марката. Докато управлението на вашата марка може да бъде обезсърчаваща задача, като се уверите, че тя е защитена от всякакъв вид онлайн заплахи, е още по-обезсърчително за вас да го направите сами. Защитата и управлението на вашата марка вървят ръка за ръка, ако наистина искате да видите как вашата марка расте онлайн и много компании решат да я оставят на професионалистите, които да свършат работата. Предоставяйки защитата и управлението на марката си на трета страна, която е специализирана в подобно начинание, големите бизнеси могат просто да се съсредоточат върху увеличаването на повече аудитория, за да направят своите марки по-привлекателни за обществеността.

Ето защо MarkMonitor става една от доверените компании на трети страни, които много водещи бизнеси използват редовно. Със своите услуги, които включват защита на марката и управление на марката, тя прави работата по защитата на марката ви по-лесна, отколкото да я правите сами. Той предоставя всички инструменти, които са ви необходими в стремежа ви да защитите репутацията на вашата търговска марка, така че да може да продължи да расте през следващите години. Компанията предлага различни начини за бизнеса да направят защитата на марката и управлението на нещо просто и автоматично да се направи и гарантира, че бизнесът им е свободен от всякакъв вид незаконни практики като пиратство, киберсквотинг, фалшифициране и интернет измами.

Защита на марките, собственост на водещи компании – повече от 50% от компаниите от Fortune 100 използват MarkMonitor

MarkMonitor е основана през 1999 г. и по това време компанията се фокусира само върху предоставянето на бизнеса с прости инструменти за наблюдение на марката и IP. С напредването на годините обаче компанията започна да добавя още функции, за да включи по-модерната система за защита на марката и домейна, която гарантира, че техните клиенти могат да защитят своите марки онлайн. През 2018 г. компанията е нараснала толкова много, че предлага много инструменти за управление на марката, които са много необходими в по-модерните технологии на интернет днес. Сега компанията има повече от 1300 клиенти – които са най-вече водещи компании със супер популярни марки – в повече от 50 страни по света. Повечето от най-популярните уебсайтове днес използват MarkMonitor като свои решения за управление на марката.

Сред водещите фирми, които използват услугата на тази компания, Nissan, Valentino SpA и Edelman са най-големите и лоялни компании, които използват тази услуга. Тези компании използват системата за защита и управление на марката, предлагана от MarkMonitor, за да поддържат марките си силни в съответните индустрии. Този доставчик на услуги обслужва различни водещи марки от различни индустрии, като например лукс и мода, потребителски стоки, развлечения и медии, автомобилостроене, финансови и технологии. Нещо повече, тя има повече от 98% рейтинг на удовлетвореността на клиентите, което означава, че тази компания постоянно предоставя услугите, които са с най-високо качество за своите бизнес клиенти.

Създаване и управление на вашите марки онлайн – всички инструменти, от които се нуждаете

MarkMonitor, в основата си, е система за защита на марката и управление на марката. Той предоставя всички инструменти, от които предприятията се нуждаят, за да запазят марките си от всички видове възможни атаки срещу него. Например, има много случаи, когато хората купуват имена на домейни, които по закон принадлежат на определени марки, и след това молят собствениците на марки да купуват свързани с марката имена на домейни от тях. Има и случаи, когато хората крадат интелектуалната собственост на определена марка и разпространяват продуктите на такава марка незаконно. В такива случаи предприятията, които не знаят за тези заплахи, може да не успеят да направят нищо, за да защитят своите марки. При MarkMonitor обаче има нещо, което могат да направят.

В аспектите на управлението на марката, тази компания предлага различни инструменти, включително управление на домейни, продажби на домейни, защита на домейна, консултантски услуги за домейни и консултации за TLD. Това са инструментите, които гарантират, че вашият бизнес може да поеме изцяло собствеността върху вашите марки и гарантира, че всяка интелектуална собственост, свързана с вашата марка, ще остане собственост на вашия бизнес. Той помага да установите марката си онлайн и да я поддържате без да се притеснявате за евентуални проблеми.

Защита на вашите марки със здравата система за защита на марката

Освен създаването и управлението на вашите марки онлайн, MarkMonitor предоставя и инструментите, които ви помагат да защитавате вашите марки от различни киберпрестъпления. Инструментите, които са включени в тази система са Анти-фалшифициране, IP защита, партньорско спазване, антипиратство за цифрови медии и интернет стрийминг съдържание, анти-измама / фишинг, анти-измама / зловреден софтуер, борба с измамите / тъмната мрежа и Кибер интелигентност. Всички тези инструменти работят заедно, за да гарантират, че нито един киберпрестъпник няма достъп до активите ви, свързани с марката, без разрешение и да запазва продуктите си, свързани с марката, защитени онлайн.

Без да защитавате правилно вашите марки от възможните атаки от всяка безотговорна и опасна трета страна, управлението на марката е по-скоро безсмислено. Фирмите, които не прилагат никакви мерки за защита на марката, са склонни да бъдат цел на квалифицирани хакери с различни мотиви, включително финансови и лични мотиви. Тези хакери могат да се опитат да откраднат вашето цифрово съдържание в името на лична печалба или за собствено удовлетворение от възможността да разпространяват тези цифрови стоки на масите, без да се налага клиентите да плащат за това. Разбира се, това действие, ако се оставят без подходящи мерки за противодействие, както се предлага от MarkMonitor, може да доведе до голяма загуба за бизнеса, който е засегнат от киберпрестъпността. В резултат на това те могат да претърпят финансови загуби, които водят до по-големи затруднения при разширяване на аудиторията.

В това отношение MarkMonitor предоставя на водещите компании и фирми инструментите, които наистина имат нужда за оцеляване на цифровия пазар, като в същото време минимизират бизнес рисковете, които могат да бъдат причинени от различни онлайн заплахи. Ето защо компаниите от Fortune доверяват управлението и защитата на своите марки на MarkMonitor.