Как базираният в Далас StackPath помага да се защитят повече от 800 000 бизнеси по целия свят със своята платформа за сигурност

TL; DR: StackPath е компания, която предлага на различни бизнеси повече сигурност за своите онлайн активи, особено уебсайтове. Той предоставя уеб базирана услуга, която позволява на предприятията да защитават своите уебсайтове от различни онлайн заплахи, като хакерски атаки и злонамерени програми, както и да подобрят цялостната ефективност на техните уебсайтове. Той предлага набор от уеб-базирани услуги, които включват мрежа за доставяне на съдържание, защитна стена на уеб приложения и намаляване на DDoS.


За повечето фирми, независимо дали са малки или големи предприятия, защитата на техните онлайн активи е един от най-важните приоритети, за да се гарантира, че бизнесът им протича гладко. Без надеждна защита на своите онлайн активи, тези фирми могат да рискуват ежедневните си операции срещу различни възможни онлайн заплахи и киберпрестъпления. Тъй като има много опити от хакери, които се стремят да унищожат бизнеса на някои големи корпорации, макар и в различна степен, за бизнеса е по-необходимо от всякога да започнат да изграждат по-сигурна инфраструктура за своите онлайн активи.

Ето защо съществува компания като StackPath, която да предлага своите услуги, за да помогне на тези предприятия да оцелеят в по-опасна онлайн среда. Тази компания предоставя различни услуги, които предлагат на бизнеса най-добрата система за защита на техните уебсайтове и други онлайн активи от обсега на трети страни, които се опитват да я унищожат. Сред услугите, предоставяни от тази компания, са защитената мрежа за доставка на съдържание, която осигурява безпроблемна система за повишаване на ефективността на техните уебсайтове за всички потребители, защитна стена на уеб приложения за защита на техните уеб-базирани приложения, SSL за защита на сигурността на сайта, намаляване на DDoS до защита на всички евентуални хакерски атаки и др.

От относително непознато до величие

Като компания, StackPath стартира като малка компания, която предоставя скромна услуга с цел да създаде по-сигурен интернет за всички. За да постигне такава цел, компанията предлага услуги, които гарантират, че могат да помогнат на собствениците на уебсайтове да повишат сигурността на уебсайта си, осигурявайки безопасност за своя бизнес, както и за потребителите. Въпреки това, в един момент по време на растежа на компанията, тя получи огромна сума от инвестиционни фондове от различни инвеститори, което прави тази компания все по-широко известна. През 2018 г. StackPath се използва от повече от 800 000 предприятия по целия свят, предоставяйки услуги за интернет сигурност, които дават както на малки, така и на големи предприятия по-сигурна онлайн платформа за техния бизнес.

Сега, повече от всякога, тази компания се опитва да предостави най-добрата мащабируема и гладка платформа за сигурност, която всеки бизнес може да използва, за да задоволи търсенето им за повече потребителски заявки под формата на интернет трафик и честотна лента, както и да осигури най-добрата платформа за защита техните онлайн активи от всякакъв вид онлайн заплахи.

Защитна CDN и защитна стена на уеб приложения – Основните предложения на компанията

С увеличеното търсене на интернет трафик предприятията изискват по-голям мащаб на надеждност за своята онлайн платформа. Чрез изхвърляне на всичките им онлайн активи на един сървър, може да се събере повече риск от нападение и затваряне от киберпрестъпници с лошо намерение. Освен това, когато правят това, предприятията може да не са в състояние да бъдат в крак с търсенето на трафик от потребителите, което води до лоша производителност на уебсайта и бавно време за зареждане. Защитеният CDN, предоставен от StackPath, дава на бизнеса точно това, което им е необходимо, за да подобри сигурността и ефективността на сайта си. Тази система помага на предприятията да съхраняват своите онлайн активи на защитен сървър, предоставен от компанията, което от своя страна може да подобри времето за зареждане от всеки потребител, което води до по-добро потребителско изживяване.

От друга страна, защитната стена на уеб приложението е предоставена за фирми, които искат да защитят своята платформа за уеб приложения от всякакъв вид хакерство онлайн. Тъй като се увеличава броят на предприятията, които предлагат своите уеб-базирани приложения като основна услуга, се увеличава и търсенето при осигуряването на такива онлайн активи. Защитната стена от StackPath работи за предотвратяване на всякакви опити за компрометиране на производителността на уеб приложенията им чрез хакерство с мека или груба сила.

Приятен потребителски интерфейс за всеки тип разработчици

Въпреки че много хора могат да мислят, че използването на платформа за сигурност в Интернет като StackPath може да бъде трудно и сложно да се направи, фактът е, че платформата е много проста за използване и не изисква задълбочени познания за ИТ сигурността и инфраструктурата в поръчайте всеки да започне да го използва. Използването на платформата е толкова лесно, колкото поставянето на информация за сайта, който искате да защитите, заедно с това да следвате стъпка по стъпка инструкциите на екрана. След като информацията бъде изпратена правилно, софтуерът може да започне да анализира данните на вашия сайт и да осигури защита за сигурността, която ви е необходима най-много за вашите онлайн активи.

Всички функции за защита, които са ви необходими, за да запазите активите си в онлайн бизнеса

StackPath се предлага оборудван с различни функции, от които може да се наложи да защитите вашите уебсайтове и активите на онлайн бизнеса. Разгледайте функцията за удостоверяване в две стъпки. Тази функция дава възможност на вашия сайт да активира защитата за удостоверяване в две стъпки, която позволява на потребителите да влизат в него по-сигурно. С тази функция има много малък шанс акаунтите им да бъдат хакнати, тъй като трябва да проверят всеки опит за влизане. Друга интересна функция, която можете да разгледате, е функцията за сигурен маркер. Тази функция гарантира, че давате достъп до своите онлайн активи само на законни хора. Той предотвратява всякакъв вид незаконни изтегляния на вашите онлайн активи, тъй като процесът на изтегляне е невъзможен без защитен знак.

Освен тези функции, все още можете да получите от тази услуга. StackPath предоставя различни съвременни функции за защита като DDoS смекчаване, WAF, начален щит, EdgeSSL и черен списък. Съществуват и функции, които можете да откриете, след като получите ръцете си в тази онлайн платформа за сигурност. Освен това, за всички функции за защита, които получавате, трябва да плащате само достъпно месечно плащане без никакви ангажименти, което прави StackPath по-предпочитана онлайн платформа за сигурност в сравнение с конкурентите.