Si të zhbllokoni Netflix – 5 këshilla për të filluar streaming filma Netflix Tani

Netflix është një shërbim i transmetimit të filmave që vazhdon të zgjerojë shërbimet e tij për vende të tjera përveç Shteteve të Bashkuara. Gjithnjë e më shumë vende tani mund të shijojnë shërbimin dixhital të transmetimit të ofruar nga Netflix, dhe duke bërë kështu, ata mund të shikojnë seri TV ose filma sa herë që dëshirojnë. Kjo për faktin se nuk ofrohet vetëm si një aplikacion për TV ose kompjuterin tuaj desktop, por gjithashtu ofrohet edhe në platforma të ndryshme të tjera, si konzollat ​​e lojërave dhe pajisjet mobile. Në këtë mënyrë, gjithmonë mund të përdorni pajtimin tuaj për të shikuar seritë e fundit televizive ose filmat nga Netflix, si dhe të shikoni seritë origjinale që publikohen vetëm nga ky shërbim transmetimi.


Problemi me Netflix është se ka akoma disa vende që nuk janë në gjendje ta përdorin këtë shërbim streaming, sepse ende nuk është në dispozicion në ato vende. Gjithashtu, edhe pse vendi juaj e ka ofruar këtë shërbim, disa nga ofruesit e shërbimit tuaj të internetit mund ta bllokojnë atë për arsye të ndryshme. Ose, ata mund t’ju kërkojnë të paguani më shumë mbi koston aktuale të pajtimit. Këtu janë 5 këshilla për të zhbllokuar Netflix dhe për të filluar transmetimin e filmave Netflix tani:

1. Përdorni një Abonim Premium VPN që lejon asnjë ISP të rrëzohet

Meqenëse Netflix është një shërbim dixhital i transmetimit, ju duhet një lidhje në internet që mund të trajtojë procesin e transmetimit. Ju duhet ndoshta rreth 3MB / s lidhje ose më shumë në varësi të cilësisë së videos që doni të transmetoni, si dhe zgjedhjen tuaj të pajtimit. Për këtë qëllim, ju duhet të zgjidhni një shërbim premium VPN që lejon asnjë shkelje ISP, si dhe ofron një bandë të pakufizuar për transmetimin tuaj. Duke zgjedhur këtë lloj shërbimi VPN, nuk do të duhet të merreni me një ngadalësim të shpejtësisë në mes të procesit të transmetimit, dhe ju mund të transmetoni filmat ose seritë tuaja televizive aq sa dëshironi pasi që nuk ka kufi të brezit. Mos harroni se një abonim falas VPN nuk do të jetë i mjaftueshëm pasi do të ofrojë një shpejtësi të ngadaltë të lidhjes dhe gjithashtu shpesh ka një kufi të bandës në muaj.

2. Zgjidhni Serverin VPN me bazë në SH.B.A.

Pasi të jeni pajtuar në një shërbim premium VPN sipas dëshirës tuaj, do të jeni në gjendje të zgjidhni cilin server të përdorni për lidhjen tuaj VPN. Rekomandohet të përdorni një server me bazë në SH.B.A., pasi të doni të përdorni shërbimin e SHBA Netflix për të marrë më shumë përmbajtje për të transmetuar. Po, ndërsa vendi juaj mund të ofrojë një pajtim Netflix, përmbajtja e ofruar për vendin tuaj mund të mos jetë aq e plotë sa përmbajtja e ofruar nga shërbimi Netflix amerikan. Pra, nëse doni një përvojë të plotë Netflix, shkoni për serverin VPN me qendër në SHBA dhe pajtohuni për një shërbim të rajonit amerikan Netflix.

3. Regjistrohuni në Netflix duke përdorur një adresë amerikane

Për t’u pajtuar në një shërbim Netflix nga rajoni i SH.B.A., duhet të keni një adresë të SH.B.A. si adresën tuaj të faturimit. Ju mund të merrni shumë adresa të SH.B.A.-së duke gjetur adresa të tilla në internet ose duke u pajtuar në një shërbim virtual të adresave amerikane. Pas kësaj, ju mund të regjistroheni në Netflix për rajonin e SHBA duke aktivizuar VPN tuaj duke përdorur serverin amerikan, dhe pastaj duke përmbushur procedurën e pagesës duke përdorur adresën e SHBA. Ju mund gjithashtu të keni nevojë për një kartë debiti me bazë në SHBA ose kartë krediti virtuale të SHBA për këtë qëllim, të cilën mund ta gjeni lehtësisht në internet.

4. Instaloni VPN-në e SHBA në të gjitha pajisjet tuaja

Pasi të jeni pajtuar në shërbimin e SHBA Netflix, mund të hyni në shërbim nga çdo pajisje që keni. Sidoqoftë, ju duhet të jeni të lidhur me VPN të SH.B.A.-së gjatë gjithë kohës, pasi mund të përdorni vetëm përmbajtjen dixhitale të transmetimit ndërsa jeni të lidhur me adresën IP të SH.B.A.-së. Pra, është e rëndësishme për ju të instaloni programin VPN në të gjitha pajisjet tuaja. Gjithashtu, mund të jetë e nevojshme që ju të instaloni VPN edhe në ruterin tuaj, i cili do t’ju ndihmojë të bëni lidhjen tuaj WiFi të koduar me adresën IP të SH.B.A..

5. Shijoni argëtimin e pakufizuar në majë të gishtave

Netflix US ju lejon të shijoni shumë dhe shumë përmbajtje dixhitale të transmetimit, të cilat mund t’i qaseni në majë të gishtave. Në krahasim me shërbimin që është në dispozicion në vendin tuaj ose në vende të tjera, rajoni amerikan i Netflix mund t’ju japë shumë më tepër përmbajtje, pasi ky është shërbimi kryesor Netflix që ka licenca nga studiot dhe kompanitë e ndryshme. Gjithashtu, shumica e serive apo filmave ekskluzivë të Netflix zakonisht do të jenë të disponueshëm në rajonin e SH.B.A. para së të vihen në dispozicion për rajone të tjera.

Këto janë 5 këshillat se si të zhbllokoni Netflix dhe të filloni transmetimin e përmbajtjes më të mirë dixhitale tani. Pavarësisht nëse dëshironi të shikoni filmat ose seritë tuaja të preferuara, Netflix ka pjesën më të madhe të argëtimit gati për ju në çdo platformë që ju zgjidhni. Mund të hyni në aplikacionin transmetues nga konzollat ​​e lojës tuaj, TV të zgjuar, kompjutera desktop, laptopë dhe pajisje mobile.