Si mund të hyni në Video Prime Amazon nëse vendi juaj nuk mbështetet

Amazon është shitësi më i madh në internet në botë, dhe ofron produkte të ndryshme nga shitës të ndryshëm në të gjithë botën. Sidoqoftë, ajo zakonisht funksionon vetëm në vende të zgjedhura siç janë SH.B.A., Britania e Madhe, India, Japonia dhe disa vende të tjera. Sigurisht, nëse jetoni jashtë këtyre vendeve të zgjedhura, ju akoma mund të blini disa produkte nga Amazon dhe t’i dërgoni në vendin tuaj, por jo të gjitha produktet mund të dërgohen në vendin tuaj. Disa vende madje nuk janë mbështetur nga Amazon, kështu që ata absolutisht nuk mund të dërgojnë produktet e tyre në këto vende të pambështetura.


Amazon ka një veçori anëtarësie të quajtur Amazon Prime, e cila u siguron përdoruesve përfitime të ndryshme, të tilla si transporti falas dhe veçori të tjera shtesë. Një nga karakteristikat që do të merrni si anëtar i Kryeministrit është që ju mund të shikoni videot që lëshohen ekskluzivisht për këtë platformë. Ajo funksionon si Netflix dhe Hulu, dhe është mjaft e popullarizuar në Shtetet e Bashkuara pasi ajo konkuron drejtpërdrejt me shërbime të ndryshme të tjera streaming që janë në dispozicion në Shtetet. Sidoqoftë, përsëri, vetëm vendet e zgjedhura mbështeten.

Pra, çfarë nëse doni të shikoni disa video nga Amazon Prime nëse vendi juaj nuk mbështetet? Përgjigja është se ju mund ta bëni atë duke përdorur VPN. Ja se si mund të hyni në Amazon Prime Video nëse vendi juaj nuk mbështetet:

1. Regjistrohu në një shërbim VPN që mbështet Amazon Prime Video

Para së gjithash, jo të gjitha shërbimet VPN do të japin në mënyrë specifike veçorinë që ju lejon të transmetoni Amazon Video pa asnjë problem. Në fakt, shumica e shërbimeve VPN ofrojnë vetëm adresa IP private për tu përdorur pa asnjë garanci se në të vërtetë do të kesh mundësi të hysh në Netflix, Hulu ose Amazon Video. Kjo për shkak se këto shërbime transmetuese kanë qenë të njohur për listën e zezë të lidhjeve private virtuale dhe pranojnë vetëm adresa IP të ligjshme nga vendet e mbështetura.

Pra, sigurohuni që të zgjidhni shërbimin VPN që ofron serverat specialë për të transmetuar Prime Video dhe shërbime të tjera streaming. Një rrjet privat i mirë dhe me reputacion virtual do ta përfshijë këtë veçori në planin e tyre të pajtimit.

2. Merrni një Adresë Virtuale në Sh.B.A.

Meqenëse Amazon Video mund të arrihet vetëm nga qytetarët e SH.B.A.-së dhe vendet e tjera të kufizuara që janë mbështetur, është gjithmonë mirë të merrni një adresë virtuale të SH.B.A.-së për qëllimin e pajtimit në këtë shërbim. Ka disa ofrues të mirë të adresave virtuale të SH.B.A.-së që mund t’ju japin adresën virtuale të SH.B.A.-së falas ose me një tarifë të vogël. Në përgjithësi, këto adresa virtuale të SH.B.A.-ve përdoren për t’ju ndihmuar të bëni blerje në shitës me pakicë të ndryshëm në internet vetëm për SH.B.A., dhe pastaj dërgoni dërgesën në adresën tuaj të vërtetë.

Shtë e rëndësishme të merrni një adresë virtuale të SHBA në llogarinë tuaj të Amazon vetëm për qëllimin e përdorimit të shërbimit Prime Video.

3. Blini Kartat e Dhuratave Amazon për të mbuluar anëtarësinë tuaj

Për të mos lejuar që kartela juaj e kreditit të refuzohet në procesin e pagesës për anëtarësimin tuaj në Kryeministri, është më mirë të përdorni kartat e dhuratave Amazon për të paguar pajtimin tuaj. Procesi i pagesës është i thjeshtë dhe i thjeshtë, dhe ju mund të blini kartat e dhuratave ose nga Amazon ose nga shitësit e tjerë të palëve të treta. Duke përdorur kartat e dhuratave Amazon, mund të regjistroheni në planin e anëtarësimit në Kryeministri në vetëm disa hapa.

4. Bëhuni Anëtar Kryeministër duke përdorur Adresën Tuaj Virtuale në SHBA

Para se të kryeni realisht transaksionin për pajtimin Kryeministri, duhet të vendosni një llogari të ndryshme për pajtimin tuaj në Prime. Nëse jeni një blerës i rregullt në Amazon, është më mirë të krijoni një llogari tjetër me një adresë tjetër emaili vetëm për qëllimin e shijimit të Prime Video. Mos harroni se Amazon ju jep mundësinë të regjistroheni vetëm në shërbimin e Prime Video në vend të anëtarësimit të plotë që përfshin transportin falas dhe përfitime të tjera. Dhe gjithashtu, 30-ditëshi i parë është falas, kështu që ju mund të shijoni Kryeministrin Video në maksimum, në muajin e parë, pa pasur nevojë të paguani asgjë.

Tani që llogaria juaj e re në Amazon dhe adresa e SHBA është e gatshme, dhe keni ngarkuar një ekuilibër në llogarinë tuaj duke përdorur kartat e dhuratave Amazon, mund të filloni të regjistroheni menjëherë në shërbimin Kryeministri Video.

5. Aktivizoni VPN me Server privat të SHBA për të shijuar Video Kryeministri

Gjëja tjetër që duhet të bëni është të aktivizoni VPN-në tuaj dhe të shijoni mijëra filma dhe shfaqje televizive duke përdorur anëtarësimin tuaj në Prime Video. Mos harroni të përdorni serverin që i është kushtuar transmetimit të Prime Video, sipas udhëzimit të shërbimit tuaj VPN. Përdorni vetëm server me qendër në SHBA kur transmetoni filma dhe shfaqje televizive nga shërbimi Amazon Video sepse është vendi që mbështetet nga shërbimi i transmetimit dhe ai do të përputhet me adresën tuaj virtuale të SH.B.A..

Prime Video ofron shfaqje ekskluzive që nuk janë të disponueshme kudo tjetër, kështu që ju mund të shijoni këto shfaqje për sa kohë që mbeteni pajtimtar i këtij shërbimi.