Gjëra të rëndësishme për të bërë para se të vendosni për një abonim VPN gjatë gjithë jetës

Kur bëni blerje për një shërbim të ri VPN, do të njiheni me disa shërbime që ofrojnë lloje të ndryshme të planit të pajtimit për lidhjen e tyre private. Disa shërbime do të ofrojnë plane mujore dhe vjetore, të cilat janë më të zakonshmet, ndërsa shërbime të tjera mund të ofrojnë një plan 2-vjeçar dhe madje një plan jetësor. Sigurisht, sa më gjatë të jetë koha e pajtimit që zgjidhni, aq më e lirë do të jetë çmimi i përgjithshëm për shërbimin VPN. Sa më e shkurtër të jetë periudha e pajtimit, aq më e shtrenjtë është çmimi që duhet të paguani.


Në lidhje me abonimin gjatë gjithë jetës VPN, shumë ofrues të shërbimeve po ofrojnë këtë lloj të periudhës së pajtimit për të ofruar shërbimin e tyre të lidhjes private si një blerje në kohë. Shtë si blerja e një programi të ri. Thjesht e blini një herë për licencë dhe mund ta përdorni programin përgjithmonë. Me abonimin gjatë gjithë jetës në VPN, nuk do të keni më nevojë të paguani tarifa mujore ose vjetore pasi mund të përdorni lidhjen private përgjithmonë pasi të blini këtë plan pajtimi. Por, ia vlen? Këtu janë gjëra të rëndësishme për të bërë para se të vendosni për një abonim VPN gjatë gjithë jetës:

1. Sigurohuni që Shërbimi i Lidhjes Private është me reputacion

Ju nuk dëshironi të regjistroheni në një plan jetësor dhe më pas të zbuloni se shërbimi i lidhjes private është jashtë biznesit disa vjet më vonë. Ju dëshironi ta bëni këtë vetëm me ofruesin e shërbimit që ka qenë në biznes për më shumë se 5 vjet, në mënyrë që të siguroni reputacionin e vetë biznesit. Përndryshe, po humbni para të mëdha për një plan pajtimi që nuk ju jep përfitime të jetës. Për më tepër, ofruesi i shërbimeve VPN duhet të ketë një cilësi të përmirësuar të lidhjes private herë pas here.

2. Sigurohuni që lidhja është e qëndrueshme dhe e besueshme

Nuk ka nevojë që ju të blini një abonim të përjetshëm të një shërbimi në të cilin nuk mund të mbështeteni. Kur lidhja VPN është jashtëzakonisht e paqëndrueshme me shumë probleme lidhjeje dhe shpejtësi të ngadaltë për shumicën e serverëve, atëherë plani i jetës nuk është një investim i mirë për ju që të bëni. Pra, mos u tundoni nga premtimi se nuk keni nevojë të paguani një tarifë mujore ose vjetore, nëse nuk mund të jeni i sigurt që shërbimi mund të sigurojë një lidhje private të qëndrueshme dhe të besueshme për ju.

3. Bëni atë vetëm kur vërtet e doni shërbimin

Me fjalë të tjera, mos u angazhoni në një plan pajtimi për jetën, nëse nuk dini vërtet për shërbimin. Ju duhet ta keni përdorur shërbimin për të paktën 6 muaj për të gjykuar cilësinë e tij të përgjithshme. Kalimi nga një abonim i rregullt në një pajtim gjatë gjithë jetës kërkon një angazhim të madh nga ana juaj, dhe kjo është arsyeja pse ju duhet ta bëni atë kur me të vërtetë e dini cilësinë e shërbimit vetë. Nëse me të vërtetë e doni shërbimin dhe rrënjoseni për të, thjesht mund ta përdorni përgjithmonë dhe të jeni të lumtur me të.

4. Nëse është e mundur, paguani për Planin e Jetës kur jeni me Ulje

Për shumicën e ofruesve të shërbimeve VPN që ofrojnë planin e pakufizuar të pajtimit, nuk është e lirë që ju të paguani për këtë lloj pajtimi. Shpesh kushton qindra dollarë në pagesa në kohë, dhe do t’ju japë mundësinë e lidhjes private në kohë të pacaktuar. Mimi do të jetë dukshëm më i shtrenjtë se çmimi i zakonshëm mujor ose vjetor, prandaj ki kujdes që mund të humbni paratë tuaja nëse nuk jeni të kujdesshëm me këtë investim. Kështu, është e nevojshme që ju të kërkoni marrëveshje më të mirë për shërbimin VPN që ju zgjidhni duke hyrë në planin e jetës, kur zbritet shumë.

5. Shërbimi duhet të angazhohet plotësisht në fshehtësinë e përdoruesit

Ju nuk doni të humbni paratë dhe kohën tuaj me shërbimin që nuk mund t’i besoni më vonë. Premisa kryesore e VPN është se do të ndihmojë në mbrojtjen e intimitetit të përdoruesit në aktivitetet e tyre në internet, duke i mbajtur ata të lirë të eksplorojnë të internuarit pa asnjë lloj kufizimesh. Sigurohuni që ofruesi juaj i shërbimit VPN është i përkushtuar të mbrojë privatësinë e përdoruesit tani dhe në të ardhmen. Ju duhet të dini se kompania është një kompani e qëndrueshme që nuk do të tradhtojë përdoruesit e tyre duke shpërndarë të dhënat e tyre personale ose private palëve të treta pa i informuar ata. Vetëm me këtë lloj shërbimi mund të angazhoheni plotësisht për të për një jetë të tërë.

Këto janë gjërat e rëndësishme për të bërë para se të vendosni për një abonim VPN gjatë gjithë jetës. Herën tjetër që ka disa oferta joshëse nga disa shërbime VPN, duhet të vlerësoni nëse është një investim i mirë nga ana juaj apo jo. Përndryshe, po humbni një sasi të madhe parash për një shërbim që nuk mund të përdorni në mënyrë të besueshme edhe për disa vjet në të ardhmen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map