5 avantazhet e Opera VPN dhe pse është VPN më e mirë për t’u përdorur

Opera është një nga shfletuesit e paktë që mund të përdorni për të hyrë në internet në mënyrë anonime. Kjo pasi në mesin e shumë shfletuesve kryesorë, Opera ka qenë ajo që u jep përdoruesve qasje falas në shërbimin e tyre virtual të rrjetit privat që quhet Opera VPN, të cilën përdoruesit mund ta aktivizojnë përmes menusë së Cilësimeve. Kjo veçori e integruar e lidhjes private është e mundur pasi kompania që qëndron pas shfletuesit Opera fitoi një kompani mjaft të njohur VPN disa vjet më parë. Më e mira nga të gjitha, Opera po u jep përdoruesve të tyre qasjen në rrjetin privat virtual pa asnjë kufi.


Me qindra apo edhe mijëra shërbime falas VPN që janë të disponueshme në të gjithë botën, Opera VPN qëndron larg nga turma duke ofruar një shërbim falas falas të lidhjes private që është i lehtë për t’u përdorur dhe i arritshëm për të gjithë. Nuk ka kufizime në kufirin e brezit që përdoruesit mund të përdorin me shërbimin, dhe ka edhe përfitime të ndryshme që ata mund të marrin. Nëse nuk doni të paguani për një shërbim VPN, ky është padyshim ai që duhet të përdorni. Këtu janë 5 avantazhet e Opera VPN dhe pse është VPN më e mirë falas për t’u përdorur:

1. Isshtë integruar me Shfletuesin

Nëse jeni përdoruesi i shfletuesit Opera dhe përdorni këtë shfletues si shfletuesin tuaj kryesor për të hyrë në internet, nuk keni nevojë të instaloni ndonjë shtesë për të qenë në gjendje të përdorni shërbimin VPN që vjen me të. Ju thjesht aktivizoni lidhjen private nën cilësimet e Intimitetit në shfletuesin dhe jeni mirë të bëni. Rrjeti privat virtual tashmë është ngulitur brenda shfletuesit dhe gjithashtu mund ta konfiguroni lehtë atë nga ndërfaqja e shfletuesit. Pra, ndryshe nga shërbimet e tjera falas, të cilat ju kërkojnë të instaloni një program shtesë ose shtese, thjesht mund të përdorni Opera VPN jashtë kutisë.

2. Ai vjen nga një kompani me reputacion

Opera është një kompani me reputacion dhe është bërë një nga zhvilluesit më të mirë të shfletuesve me një rekord të mirë për më shumë se një dekadë. Në fakt, është një nga shfletuesit kryesorë që gjithmonë ruan intimitetin e përdoruesit si një nga qëllimet e tij kryesore. Integrimi i lidhjes VPN brenda shfletuesit bëhet në përputhje me politikën e tyre të intimitetit, si dhe qëllimet e tyre të shërbimit. Ata me të vërtetë duan ta bëjnë internetin të jetë vendi më i sigurt për përdoruesit e tyre për të eksploruar dhe forcuar mbrojtjen e tyre në internet përmes privatësisë përmes lidhjes VPN..

3. Nuk ka fare kufi të brezit

Shumica e shërbimeve falas VPN atje do t’ju ofrojnë lidhjen e tyre private me gjerësi bande të kufizuar që alokojnë çdo muaj për përdoruesit. Pasi të keni përdorur të gjithë gjerësinë e bandës për muaj, do t’ju kërkohet të prisni një muaj tjetër në mënyrë që të merrni një kuotë tjetër të bandës së lirë për lidhjen private. Ose, nëse nuk doni të prisni muajin tjetër, mund të blini planin e pajtimit premium që ata ofrojnë. Ky nuk është rasti me Opera VPN. Kjo lidhje private virtuale e bazuar në shfletuesin po u ofron përdoruesve të tyre lidhje private të pakufizuar që ata mund të përdorin pa ndonjë kufizim ose kufizim.

4. Shërbimi është kryesisht i qëndrueshëm dhe i besueshëm

Përsëri, duke qenë se tipari VPN që është i integruar brenda shfletuesit ka origjinën nga një shërbim mjaft i njohur dhe me reputacion VPN që është fituar nga Opera disa vjet më parë, kjo do të thotë që shërbimi është kryesisht i qëndrueshëm dhe i besueshëm për t’u përdorur. Për dallim nga shërbimet e tjera falas VPN, të cilat mund t’i gjeni në treg sot, rrallë do të keni ndonjë problem lidhjeje me shërbimin Opera VPN. Edhe pse mund të keni një problem lidhjeje, thjesht duhet të rindizni shfletuesin dhe problemi zakonisht zgjidhet menjëherë.

5. Nuk i shet të dhënat tuaja private

Opera VPN është e angazhuar të ruajë sigurinë dhe privatësinë e përdoruesit si shqetësimin kryesor të saj sepse besojnë në një internet të sigurt, të lirë dhe të hapur. Ashtu si shfletuesit e tjerë jo-fitimprurës që ofrojnë shfletuesit e tyre si një mënyrë që përdoruesit të marrin një intimitet dhe siguri totale në internet, kjo është ajo që Opera është përpjekur të bëjë me vite. Kështu, ata nuk janë duke përdorur veçorinë e tyre VPN për të shitur të dhënat private të përdoruesve të tyre, dhe në fakt, ato përdoren për të mbrojtur të dhënat e përdoruesit të tyre edhe më shumë. Ky është një përfitim tjetër që e bën Opera VPN një nga shërbimet më të mira falas që mund të përdorni. Pra, nëse doni një siguri dhe intimitet të plotë ndërsa kërkoni në Opera, mos harroni të aktivizoni këtë veçori të vogël nën cilësimet e Intimitetit.

Këto janë avantazhet e Opera VPN dhe pse është VPN më e mirë falas për t’u përdorur. Ju mund të gjeni shumë shërbime falas për lidhje private atje, por kjo është ajo në të cilën mund të mbështeteni vërtet.