WAF-sovellusten palomuurin ymmärtäminen – suosituimmat WAF-palvelut, joita voit käyttää

Verkkosovelluksen palomuuri ei ole sama kuin tavallinen palomuuri, jonka voit asentaa laitteeseesi. Tavallisella palomuurilla voit suojata laitteesi useilta hyökkäyksiltä, ​​jotka saattavat asettaa sen vaaraan, etenkin hakkerihyökkäyksiltä, ​​jotka voivat aiheuttaa erilaisia ​​ongelmia yksityisyytellesi ja turvallisuudellesi. WAF- tai verkkosovelluspalomuuri käsittelee kuitenkin vain suojausta verkkosovelluksen useilta uhkilta. Kyllä, sen sijaan, että WAF: ta asennettaisiin laitteeseen, sitä käytetään verkkosovelluksen suojaamiseen sen varmistamiseksi, että se toimii aina ilman ongelmia.


Suurin osa yrityksistä, jotka käyttävät ohjelmistojaan tai sovelluksiaan täysin verkossa, ovat käyttäneet verkkosovelluspalomuuria estämään erilaisia ​​mahdollisia uhkia, kuten tietojen menetyksiä, DDoS-hyökkäyksiä, hakkerointia ja muun tyyppisiä vastaavia hyökkäyksiä. WAF estää haitallisia HTTP- tai HTTPS-pyyntöjä pääsemästä verkkosovellukseen, mikä säilyttää verkkosovelluksesi vakauden, turvallisuuden ja luotettavuuden käyttäjille. Tässä ovat suosituimmat WAF-palvelut, joita voit käyttää:

1. Suojaus DDoS: ää vastaan ​​ja tietojen menetyksen estäminen

Tämä on yleinen palvelu, jota WAF voi tarjota sinulle, koska se on suunniteltu lieventämään erilaisia ​​mahdollisia verkkohyökkäyksiä, jotka saattavat yrittää estää verkkosovelluksesi toimimasta oikein. Suojaus DDoS-palveluita vastaan ​​estää teitä pääsemästä verkkosovelluksellesi palveluiden hylkäämiseen ja siten käyttäjien saavuttamatta. Se toimii estämällä kaikki HTTP-pyynnön hyväksikäytöt, jotka voivat laukaista palvelimen DDoS: n. Tietojen menetyksen estäminen estää myös uhkia varastamasta tärkeän käyttäjän tietojasi ja pitää ne ehjinä ja yksityisinä käyttäjille.

2. SSL: n purkaminen ja kirjaaminen

SSL-poistopalvelu on verkkosovellusten palomuuripalvelun tyyppi, jonka avulla voit siirtää verkkosovelluksesi työmäärän toiselle palvelimelle. Tämä tehdään yleensä SSH: n ja HTTP: n pyyntöjen käsittelemiseksi paljon nopeammin, tarjoamalla käyttäjille helppous käyttää Web-sovelluksiasi. Näin tekemällä voit varmistaa, että käyttäjät voivat käyttää sovelluksiasi nopeammin viivästymättä. Lokipalvelun avulla voit tarjota erityyppisiä lokitiedostoja verkkosovelluksillesi ja helpottaa käyttäjien pääsyä siihen eri tavoin..

3. Maantieteellisen sijainnin estäminen ja palvelimen kuormituksen tasapainotus

Toinen mainitsemisen arvoinen palvelu on maantieteellisen sijainnin estäminen, jonka avulla voit estää tiettyjä alueita pääsemästä verkkosovellukseesi. Kun tämä palvelu on aktivoitu, pystyt estämään alueen, joka saattaa yrittää hyökätä palvelimellesi toistuvasti. Tällä tavalla tällaista hyökkäystä ei voida toistaa, jolloin voit pitää verkkosovelluksesi turvassa. Palvelimen kuormituksen tasapainotuspalvelun avulla voit myös rasittaa fyysisiä palvelimia vähentämällä työkuormaa fyysisten ja virtuaalisten palvelimien välillä. Tämä voi varmistaa sovellustesi vakauden ja helpottaa turvallisuussuojan pitämistä korkealla tasolla.

4. Palvelimen peittäminen ja todentaminen

Verkkosovelluksen palomuuri voi myös tarjota palvelimen peittämispalvelun, jonka avulla voit piilottaa tarpeettomia tietoja HTTP-otsikoista. Se antaa käyttäjille enemmän yksityisyyttä ja antaa sinun näyttää palvelimelle tärkeitä tietoja. Todennuspalvelun avulla voit rasittaa palvelinta vähemmän kuormittamalla todennustoiminnot toiselle palvelimelle, jolloin voit käyttää palvelimia täysin tietojenkäsittelyyn. WAF ei vain pysty suojaamaan verkkosovellusten tietoturvaa, vaan pystyy myös pitämään palvelimet vakaassa tilassa.

5. Vaatimustenmukaisuuden tarkistus ja hiekkalaatikon integrointi

Vaatimustenmukaisuuden tarkistuspalvelu on osa WAF-palvelua, jonka avulla voit täyttää kaikki viranomaisten vaatimat vaatimustenmukaisuusstandardit joutumatta täyttämään näitä standardeja manuaalisesti. Vaatimustenmukaisuuden tarkistus sisältyy jo WAF-järjestelmään, eikä sinun tarvitse määrittää sitä yksittäiselle verkkosovellukselle. Hiekkalaatikon integrointipalvelu auttaa sinua luomaan hiekkalaatikkoympäristön erittäin epäilyttävään liikenteeseen ennen niiden käsittelyä palvelimella. Se tarkoittaa, että mahdolliset uhat eristetään jo ennen kuin ne voidaan suorittaa Web-sovelluksessasi. Se on kuin karanteeni, joka sisältyy tavalliseen virustentorjunta- tai palomuuriohjelmistoosi.

Ne ovat suosituimpia WAF-palveluita, joita voit käyttää. Ymmärtämällä enemmän verkkosovellusten palomuurista voit varmistaa, että verkkosovelluksesi ovat turvassa useilta mahdollisilta uhkilta, ja pitää sen toiminnan vakaana ja luotettavana..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map