Vaiheittainen opas VPN: n käyttämiseen georajoitettujen elokuvien katseluun

On olemassa suuri joukko VPN-käyttäjiä, jotka käyttävät yksityistä yhteyttään ensisijaisesti geo-rajoitettujen elokuvien katseluun. Jos et kuulu heihin ja haluat aloittaa elokuvien katselemisen, joita maassasi ei ole saatavilla aluerajoitusten takia, premium-VPN-palvelun tilaaminen on hyvä paikka aloittaa. Tilaamalla premium-VPN-palvelun, voit ohittaa maasi aluerajoitukset ja voit aloittaa elokuvien katselemisen toiselta alueelta ilman ongelmia.


Ennen kuin aloitat sen tekemisen, sinun on kuitenkin varmistettava, että VPN-palveluntarjoajallasi on automaattinen estotoiminto ISP: n kurkistamiseen, ja se tarjoaa myös maksimaalisen yhteyden nopeuden ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Sinun on myös tilattava Internet-palveluntarjoaja, jolla on kohtuullinen yhteysnopeus, jonka avulla voit suoratoistaa elokuvia vähintään 720p: llä ilman häiriöitä. Kun kaikki on valmis, tässä on vaiheittainen opas VPN: n käyttämiseen geo-rajoitettujen elokuvien katseluun:

1. Kytke VPN päälle ja tarkista, onko yksityinen yhteys aktiivinen

Ensimmäinen vaihe, joka sinun on tehtävä, on käynnistää VPN-ohjelmisto ja aktivoida yksityinen yhteys ohjelmistorajapinnasta. Kun yhteys on aktivoitu, sinun tulee tarkistaa, oletko jo muodostanut yhteyden yksityiseen verkkoon. Voit tehdä tämän tarkistamalla IP-osoitteesi ja nähdäksesi, onko yhteydelläsi yksityinen IP-osoite vai käyttääkö se edelleen tavallista IP-osoitetta. Seuraava vaihe on tehdä nopea yhteysnopeuden testi yhteysnopeuden määrittämiseksi varmistamalla, että yksityisen yhteyden nopeus on riittävän hyvä videon suoratoistoon.

2. Vaihda palvelimeen, joka vastaa kohdealuetta

Ajattele nyt elokuvia, joita haluat katsoa. Onko näitä elokuvia saatavana vain tietyllä alueella? Jos esimerkiksi haluat katsoa Yhdysvaltain televisio-ohjelmaa, joka on yleensä saatavana vain Yhdysvaltojen tai Pohjois-Amerikan alueella, sinun on vaihdettava yksityinen palvelimesi vastaamaan kyseistä aluetta. Jos elokuva on saatavana vain esimerkiksi Saksassa, sinun on käytettävä saksalaista palvelinta VPN-ohjelmistossa. Tällä tavalla pääset sisältöön ikään kuin asut maassa, joka on tarkoitettu elokuvien jakeluun.

3. Siirry suoratoistosivustoon ja tilaa tarvittaessa palvelunsa

Kun olet päättänyt, mitä elokuvaa katsellaan, ja siirtynyt palvelimellesi samalle alueelle kuin elokuva, sinun on aika käydä elokuvien suoratoistosivustolla. Yleensä on kahden tyyppisiä suoratoistosivustoja, joissa voit käydä. Ensinnäkin ilmainen suoratoistosivusto ja toiseksi maksettu suoratoistosivusto. Esimerkiksi Hulu on enimmäkseen saatavana Yhdysvalloissa, ja se tarjoaa suoratoistoon sekä ilmaisia ​​että maksettuja videoita. Joten voit käydä elokuvien suoratoistosivustolla yksityisen yhteyden kautta ja voit aloittaa elokuvan suoratoiston heti. Jos se vaatii tilauksen, sinun on tilattava ensin suoratoistosivusto.

4. Suorita palvelun rekisteröinti- ja maksuprosessit loppuun

Yleensä monet alueilla lukitut suoratoistosivustot sallivat sisällönsä suoratoiston vain, jos käyttäjät eivät kirjaudu sisään omaan käyttöjärjestelmäänsä tai ole tilanneet palvelua. Jos näin on, sinun on suoritettava rekisteröintiprosessi streaming-verkkosivustolle ja vahvistettava sähköpostiosoitteesi tarvittaessa. Jos palvelu vaatii tilauksen maksamista, voit jatkaa maksuprosessia laskutustiedoissasi Yhdysvaltain osoitteen avulla. Kun tapahtuma on suoritettu, voit aloittaa elokuvien suoratoistopalvelun käytön heti.

5. Valitse haluamasi elokuva ja aloita suoratoisto

Nyt sinun on kuitenkin tehtävä aloittaa minkä tahansa haluamasi elokuvan suoratoisto. Tarkista elokuvan nimi ja aloita suoratoisto heti. Jos selaimeesi on asennettava laajennus, jotta suoratoistoprosessi voidaan sallia, asenna kyseinen laajennus ohjeen mukaan. Jos streaming-palvelun avulla voit suoratoistaa heidän elokuvia mobiililaitteiden kautta, voit asentaa heidän sovelluksensa ja streamida elokuvia tien päällä. Sinun on kuitenkin aktivoitava mobiililaitteesi VPN-sovellus ja käytettävä kohdealueeseen sopivaa palvelinta, ennen kuin voit suoratoistaa elokuvia tien päällä..

Ne ovat vaiheittainen opas VPN: n käyttämiseen geo-rajoitettujen elokuvien katseluun. VPN: n avulla voit ohittaa kaikki alueelukitusrajoitukset, jolloin voit katsella mitä tahansa elokuvia muilta alueilta. Lisäksi, kun käytät yksityistä yhteyttä, se tarkoittaa, että yhteytesi on aina salattu ja suojattu koko ajan.