[Toimittajan valinta] Maxthon -selain ja 5 tapaa käyttää VPN-yhteyttä sen käyttämisen aikana!

Yhteenveto: Maxthon on yksi harvemmin tunnetuista selaimista, joka on hitaasti saavuttanut suosion vuosien varrella, kun yleisemmät selaimet, kuten Chrome, Firefox, Microsoft Edge ja Opera, ilmestyvät. Vaikka se on ollut olemassa vuodesta 2004, sillä on edelleen ongelmia riittävän suuren käyttäjäkunnan saamisessa kilpailla Chromen ja Firefoxin kanssa, ja tämän vuoksi selaimen laajennusten tuki on edelleen jonkin verran rajallinen. Tällä selaimella ei esimerkiksi ole tällä hetkellä saatavilla VPN-laajennusta.


Perustettu: 2003

Käyttäjien lukumäärä: 67 miljoonaa

Tärkeimmät ominaisuudet: Pilvesynkronointi, mainosten estäjä, inkognito-tila, Resurssien sniffer, kätevät työkalut, Magic-täyttö

mobile: iOS & Android

Selain julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 nimellä MyIE2, ennen kuin se muutettiin Maxthoniksi vuonna 2004. Kehitysryhmä sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Ensimmäisen kehitystyönsä jälkeen Maxthon on tarjonnut uusia ominaisuuksia, joita pidetään uraauurtavina, kuten pilvipohjainen synkronointi ja kirjanmerkkien tekeminen, hiekkalaatikkovälilehdet, mainosten estäminen, resurssienhaku ja muut. Tämän vuoksi se on voittanut useita palkintoja useilta yrityksiltä ja organisaatioilta.

Monet tunnetut VPN-yritykset keskittyvät kuitenkin edelleen laajennusten kehittämiseen vain tunnetuille selaimille, kuten Chrome ja Firefox, ja niille, jotka käyttävät erilaisia ​​selaimia, ne voivat silti käyttää VPN-palvelua useilla muilla tavoilla. Tässä on 5 tapaa käyttää VPN-yhteyttä Maxthon-selainta käytettäessä:

1. Alkuperäinen VPN-laajennus tai -ominaisuus ei ole käytettävissä tuolloin

Jos haluat asentaa VPN-laajennuksen Maxthonille etsimällä laajennuskeskuksesta, et todennäköisesti löydä sitä. Todennäköisesti siksi, että suurin osa VPN-yrityksistä keskittyisi kehittämään sovelluslaajennuksiaan vain pääselaimille varmistaakseen palvelulleen hyvän käyttäjäpohjan. Joten jos haluat käyttää tätä selainta pääsyä Internetiin, kannattaa ehkä löytää muita vaihtoehtoja tämän ratkaisemiseksi. On vielä monia tapoja käyttää virtuaalista yksityistä yhteyttä tämän selaimen käytön aikana.

Maxthonilla ei ole toistaiseksi mitään natiivia VPN-ominaisuutta, jota voit kytkeä päälle ja pois päältä asetusvalikossa, ja näin on useimpien selainten tapauksessa. Joten et voi selata verkkoa yksityisesti, lukuun ottamatta tavallisen inkognito-tilan käyttöä tai VPN-sovelluksen asentamista käyttöjärjestelmään..

2. Reitittimen määrittäminen käyttämään VPN-yhteyttä

Yksi helpoimmista tavoista käyttää yksityistä yhteyttä Maxthon-selaimesi kanssa on määrittää reititin niin, että se voi muodostaa yhteyden yksityiseen verkkoon. Oletusarvon mukaan reititin on kytketty Internet-palveluntarjoajan verkkoon, mutta kun siirryt reitittimen asetuksiin, voit käyttää VPN-yhteyttä reitittimessäsi. Useimmat reitittimet tukevat tätä, joten sinun tulisi tarkistaa, tuetaanko reitittintä myös.

Seuraava vaihe on käydä käyttämäsi VPN-palvelun verkkosivustolla ja etsiä opas, kuinka käyttää VPN-palvelua reitittimelläsi. Yleensä sinun on annettava yksityinen IP-osoite ja muutettava joitain muita määrityksiä reitittimen asetuksissa. Tämä muuttaa reititinyhteytesi kaikkien liitettyjen laitteiden yksityiseksi verkkoksi.

3. VPN-sovelluksen asentaminen käyttöjärjestelmään

Toinen yksinkertainen tapa käyttää VPN-yhteyttä Maxthonin kanssa on vain asentaa VPN-sovellus käyttöjärjestelmääsi. Joten sen sijaan, että etsisit selainlaajennusta VPN-palveluun, sovelluksen asentaminen suoraan käyttöjärjestelmään voi saada koko käyttöjärjestelmän suorittamaan virtuaalisen yksityisen yhteyden. Tällä tavalla voit selata yksityisesti Maxthon-selaimen avulla, kun olet kytkenyt yksityisen yhteyden sovellukseen.

Yleensä suurin osa virtuaalisista yksityisistä yhteyspalveluista tukee erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, MacOS, Linux, Android ja iOS. Joten riippumatta siitä, mitä laitetta käytät, voit asentaa VPN-sovelluksen käyttöjärjestelmääsi ilman ongelmia.

4. Verkkopohjaisen yksityisen välityspalvelimen käyttö

Tämä saattaa olla yksinkertaisin tapa muodostaa yhteys yksityiseen verkkoon joutumatta asentamaan mitään. Sinun tarvitsee vain käydä yksityisillä proxy-verkkosivustoilla ja aloittaa selaaminen sieltä. Tällä menetelmällä on kuitenkin yleensä omat haitat, kuten täysin rajoitettu selaaminen, rajoitettu kaistanleveys, mainokset ja epäluotettavat palvelimet. Mutta jos haluat vain jonkin verran kevyttä selauskokemusta joutumatta kirjautumaan verkkotileihisi, tämä voi olla hyvä tapa muodostaa yhteys verkkoon yksityisesti Maxthon-selaimen avulla.

Jotkin ilmaisista online-välityspalvelinpalveluista tarjoavat premium-suunnitelmia, jotka tarjoavat sinulle enemmän ominaisuuksia, ei mainoksia ja parannettua selauskokemusta. Se on yleensä halvempaa kuin tavallinen VPN-liittymä, mikä voi olla sinulle paljon tarpeitasi riippuen.

5. OpenVPN: n käyttö laitteellasi

OpenVPN on sovellus, jonka avulla voit muodostaa yhteyden mihin tahansa yksityiseen palvelimeen, jolla sinulla on käyttöoikeus. Se on saatavana sovelluksena, jonka voit asentaa sekä työpöydälle että mobiililaitteille. Itse OpenVPN-sovellus on ilmainen käyttää, ja se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka avulla voit tarkistaa ja muokata lähdekoodia haluamallasi tavalla.

Jos valitset laitteen OpenVPN, sinun on löydettävä yksityiset palvelimet, joita voit käyttää. Voit tarkistaa, tukeeko nykyinen VPN-palveluntarjoajasi OpenVPN: ää, ja jos niin, he toimittavat tiedot yksityisistä palvelinosoitteista, joita voit käyttää OpenVPN: n kanssa. Voit myös etsiä verkosta nähdäksesi, tarjoavatko jotkut organisaatiot yksityisiä IP-osoitteita, joita voit käyttää ilmaiseksi OpenVPN-ohjelmiston kanssa. Kun OpenVPN on kytketty yksityiseen verkkoon, voit aloittaa yksityisen selaamisen Maxthon-selaimella.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map